Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Vi kan bestemme slutdatoen for verden og den kommende om Jesus Kristus?

Log af gange, det andet kommer af Jesu Kristi

493_judgmant_day_21_may_2011.jpg

Vi kan bestemme slutdatoen for verden og den kommende om Jesus Kristus?

Tilføjet: 09.10.2011
Visninger: 243365x
Emner: Log af gange, det andet kommer af Jesu Kristi
PrintTisk
489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg490_may-21-2011-judgment-day.jpg491_may-21-2011-judgment-day-family-radio.jpg492_may-21-judgment-day-protest.jpg493_judgmant_day_21_may_2011.jpg

For nylig konstant voksende antal mennesker, der indser, at komme vor Frelser Jesus Kristus er meget tæt på. Folk tror, ​​at studere profeti og forsøger at skelne forskellige tegn, hvad enten bibelsk eller ubibelsk.

På Oliebjerget Kristus talte om hans genkomst. Han påpegede det særlige tegn på, at vil gå forud for hans komme. Han befalede sine disciple at se på og forberede sig. Han viste, hvad det vil sige at vente på hans ankomst. Tid er nødvendig for at udfylde det hårde arbejde, der ikke venter tomgang. Men det understreger også, at hans kommende vil være forberedt på det uventede folk, og den dag eller time for hans komme, kan vi ikke bestemme på forhånd.

Matt 25,13 - "Derfor ser, behøver du ikke kender dagen eller timen."

Matt 24,36 - Den dag og time ved ingen - ikke engang englene i himlen eller Sønnen - den eneste selv min far.

Matt 24,42-44 - hvorfor se, fordi du ikke kender på det tidspunkt, hvor din Herre vil komme. Tænk - hvis ejeren vidste, på den tid af natten tyven kommer, ville han have set, og ville ikke lade ham bryde ind i hans hus. Derfor vær også klar, for Menneskesønnen kommer på et uventet tidspunkt.

Matt 24,33-34 - på samme måde, når du ser alle disse ting, ved, at det var på vej, er det allerede ved døren! Sandelig siger jeg jer, at denne generation forgå, før alt dette sker.

Hvorfor har så mange mennesker stadig ikke se disse stærke ord af Jesus, og beregne den nøjagtige dato for afslutningen af ​​verden? Vi forløber ifølge det tegn til at vide at den ankomsttid nærmede sig. Vi kan kun gætte på, at de er tæt nok, at, som skrevet, skal denne Slægt skal ingenlunde forgå. Den nøjagtige tid, men ingen vil vide! Fastlæggelse af den præcise dato er det kun fører til falske forhåbninger og miste modet. Det afleder fra den virkelige vigtig forberedelse for Jesu Kristi komme. Og forberedelse er - at leve hver dag med Kristus og til at gøre sand omvendelse. Det er også vigtigt at undersøge de profetiske bøger i Bibelen, er vi ikke bedraget. Jesus Kristus sagde: "Omvend jer, for Himmeriget." Og Johannes i de profetiske Johannes 'Åbenbaring siger:

Åb 22,7 - "Se, jeg kommer tilbage Salig er den, der holder ord af profetien i denne bog!."

Må ikke være så bedraget. Hvis du har hørt, at Kristus kommer på en bestemt dato, skal du vide, at dette er i modstrid med Bibelen - Hans Ord. Satan, der ønsker at efterligne Kristi genkomst og forvirre menneskeheden vil angive datoerne for din ankomst, og folk er begejstrede, men vildledt. Du ved, hvad forhindrer ham endnu? Han kan synes at være, fordi der på et givet tidspunkt. Hemmeligheden af ​​denne ondskab, men det virker, bare venter på at forsvinde forhindringen.

Flere eksempler på at identificere data i verden:

- 21. oktober 2011 er af Gud Camping øjeblikkeligt dræbt tre procent af befolkningen, eller omkring 200 millioner mennesker. Camping hævder, at Bibelen skjuler skjulte kalender, hvorfra beregnet den nøjagtige dato for dommedag. Et mislykket forsøg på at bestemme dommedag, ingen camping i år og fik en 21. maj 2011. På billederne kan du se, hvordan skøre denne handling sammen.

- 21. december 2012 Denne mayaer forudsagde i slutningen af ​​os. Verden som vi kender den ophører med at eksistere ifølge dem tre dage før juleaften. Slagtilfælde af midnat kalenderen springer første gang i 5000 år tilbage til nul.

- Ronald Weinland amerikaner, der påstår, at Gud kaldte hende en profet, forudsiger, at verden vil ende næste år på denne tid af 27 maj 2012

- I nærheden af ​​landsbyen i det centrale Rusland Nikolskoe den muromkransede underjordiske tre dusin medlemmer af nye religiøse sekter. De ønsker at opholde sig der i det mindste indtil næste maj, hvor den forventede afslutning af verden. www.idnes.cz

- Den såkaldte Kristus, Maitreya har sagt mere end 30 år, driver verdens endnu ikke er anerkendt, i en fysisk krop her på Jorden. Nyheden om hans ankomst tjener Creme, en britisk kunstner og Esoterik. Men den såkaldte Kristus ikke blot er i kontakt med ham, syntes at have mange mennesker til at hjælpe dem, sagde håb, mod og opmuntring i svære stunder, eller til at bekræfte og styrke deres tro. Sådanne tilfælde sker over hele verden, i Den Tjekkiske Republik. I øjeblikket er verden omfattende spredt håb og en følelse af forventning om, at hvis nok mennesker tager det, at Kristus og begynde at tale offentligt for hans tilsyneladende mission. Denne vigtige dag, da den forventede dato for erklæringen, sig med hastige skridt, og det er vigtigt, at den var klar til så mange mennesker som muligt. Dens opgave er at vise menneskeheden vejen til den nuværende utilfredsstillende situation, og at etablere Vandmandens tidsalder - den såkaldte guldalder.

Disse vers klart advare mod det onde, der foregiver at være Gud og bestemte det præcise tidspunkt for offentligheden ønsker at komme ud og ride menneskeheden ud fra Bibelen og fra den ene sande Gud.

2. Thessalonikerbrev 2,1-7 - Og nu om den kommende vor Herre Jesus Kristus og vores indsamling til ham. Brødre, skal du ikke være så nemt at tage på omfanget og bange, om profeti, prædiken, eller ved brev (angiveligt fra os), sagde, den dag Herren er kommet. Lad ingen bedrage på nogen måde. Indtil den dag kommer, skal komme fra Gud afværge. De skal opdage de onde forbandelse, og som vil modsætte sig og ophøje sig over alt, hvad den siger, og hvad Gud bliver tilbedt. Bosætte sig selv i Guds tempel og vil udsende en Gud! Kan du ikke huske, hvordan jeg fortalte dig, da jeg endnu var hos jer? Du ved, hvad forhindrer ham endnu - de skal være nødt til at blive vist på et givent tidspunkt. Hemmeligheden af ​​denne ondskab, men det virker, bare venter på at forsvinde forhindringen.

Flere citater E. G. White:

Hvor tæt til den anden komme vor Herre Jesus Kristus, er i bevægelse sataniske kræfter nedefra. Satan vil afsløre, ikke kun som et menneske, men vil efterligne Jesus Kristus. En verden, der har forkastet sandheden, acceptere den som herrernes Herre og kongernes Konge. (5BC 1105,1106)

Som kronen handle i det store drama bedrag Satan selv vil efterligne Kristus. Kirken længe hævdet, at søger at Frelserens kommer som kulminationen af ​​deres håb. Arch bedrager nu årsag vil det ud til, at Kristus kom. I forskellige dele af landet til Satan selv optræder mellem mennesker som en majestætisk være blændende pragt, der ligner beskrivelsen af ​​Guds Søn, som John beskriver i Åb. Åb 1,13-15.

Den herlighed, der omgiver ham, kan ikke overvindes ved noget, der dødelige øjne har set endnu. Luften bærer triumferende råb: "Kristus er kommet Kristus er kommet!" Folk foran ham falder på hans ansigt i dyb ærbødighed, da han hæver sine hænder og udtaler en velsignelse over dem, som Kristus velsignede sine disciple, da han boede på jorden. Hans stemme er blød og fængslende, men alligevel melodisk. Venlige, medfølende tone lærer nogle af de ædle himmelske sandheder, som Frelseren udtalte.

Helbreder sygdomme hos mennesker og derefter i sin foregivne Kristi karakter, siger, at skiftet lørdag til søndag, og kommandoer alle de hellige dag, velsignet. Det erklærer, at de, der vil fortsætte med at forblive i overholdelse af den syvende dag, til at bespotte hans navn ved at nægte at adlyde hans engle, der blev sendt til dem med lys og sandhed. Det er en kraftig, næsten uimodståelig fejlslutning. Ligesom samaritanerne, der blev snydt af Simon den Store, der vil skarer af mennesker, fra de mindste til største, for at sikre, at disse witchcrafts er så mange siger det "er den store Guds magt." (ApG 08:10)

Guds folk vil ikke blive forført. Den lære af denne falske Kristus er ikke i overensstemmelse med den hellige Skrift. "(GC 623-625)

Disciplene spurgte: "Sig os, når det sker, og hvad vil være tegnet på dit komme og verdens ende?" Herre Jesus indførte tegnet og sagde:

Matthew 24,3.33 - ". Når du ser disse ting, ved, at tiden er nær, ved døren"

Selvom ingen kender dagen og timen for Kristi komme, Herren lærer os og opmuntrer os til at vide, hvornår den aftalte tid nærmer sig. Bibelen underviser også, at Kristi advarsel om ikke at tage alvorligt og afvise eller ignorere nærmer tidspunktet for hans ankomst, for os var det bare en tragisk, tragisk som det var for samtidige med Noah, de ikke ved, hvor oversvømmelse forekommer.

Lignelsen, der sammenligner den tro og utro tjener, siger, som det er ham, der siger i sit hjerte: "Min herre er ikke længe." Den viser, hvordan Jesus Kristus vil dømme og belønne dem, der er på vagt og bekende hans ankomst, og dem, der benægter det. "Våger derfor!" sagde han. "Salig er den tjener, som hans herre, når han kommer, vil finde, at de gør det." (Matt 24,42.46) "Du må ikke se, hvis jeg kommer som en tyv, og du skal ikke vide, på hvilken time jeg kommer over jer." (Åbenbaringen 3:3)

Apostlen Paulus taler om mennesker, for hvem den kommende af Herren Jesus kommer uventet. "Herrens dag vil komme som en tyv om natten. Når de siger" er rummets sikker, "der er en pludselig baghold og flygte ødelæggelse ...." For dem, der tager alvorligt Kristi advarsel, tilføjer han: "Men I, brødre, er ikke i mørke, som den dag kunne overraske som en tyv I er alle sønner af lys og sønner i dag ikke om natten eller mørket..." (1. Thess 5,2-5) viste, at Skriften er ingen undskyldning for menneskelig uvidenhed, at den kommende Herren Jesu er nær.

Jesus Kristus med en utrolig tålmodighed venter på dig, og jeg vil være klar. Endelig forstår, hvad det vil sige at leve med Kristus hver dag, har et hjerte genfødt, en hellig lov i vores hjerter. Engle stadig holder de fire vinde haste, haste af det onde, der opsluger vores land i en endnu større rædsel, og hvis resultater i de kommende vores Forløser. Jesus venter på dig! Bygning for dyrebar resterende tid!

2. Peter 3,9 - Lord ikke sidder løst til at opfylde sit løfte, som nogle fortolke, men er tålmodig med dig, fordi det ikke ønsker at nogen skal fortabes, men at alle skal nå til omvendelse.

Ezekiel 33,11 - Sig til dem: Så sandt jeg lever, lyder det fra den Herre HERREN, jeg ønsker ikke de onde dø, men at vende sig fra sin vej og leve. Drej væk, vender om fra deres onde veje! Hvorfor skulle du dø, Israels Hus? "

Gør dig klar, fordi der opfylder de tegn, siger, at tiden er knap!


Relaterede artikler fra kategori - Log af gange, det andet kommer af Jesu Kristi

Hungersnød i verden

158_hladomor_ve_svete.jpg FN: Antallet af sultende i verden over en milliard og på grund af den økonomiske kriseKombinationen af mad og økonomisk krise har medført at antallet af sultende i verden over en ...
Tilføjet: 01.10.2010
Visninger: 342376x

Forfølgelse af de trofaste troende i tiden efter udløbet

498_pronasledovani.jpg Enhver, der studerer emnet af tid og slutningen af ​​søndagen love, skal de vide, at hårde tider forude. Der er flere vers, at forfølgelse vil ske, men bemærk at hver af ...
Tilføjet: 17.10.2011
Visninger: 320006x

Bibelske tegn på Kristi genkomst og End of the World - Del 2

261_znameni_doby_prichod_krista_part_2.jpg Bibelske tegn på Kristi genkomst og verdens ende - Del 220. århundrede i verdens historie helt unikt. Da han begyndte, har ingen endnu været på et fly, ingen var der i ...
Tilføjet: 11.11.2010
Visninger: 234951x
Anbefalet

Når de siger fred og sikkerhed, så kommer forvirring - og måske til at tale om sikkerhed nu?

437_usa_v_proroctvi.jpg 1 Thessalonikerbrev 5,2-6 - ". Du véd meget godt, at den dag, Herren kommer som en tyv i natten Som de siger:" Det er fred, ikke true os, er der pludselig ...
Tilføjet: 24.05.2011
Visninger: 160429x

End of the World i december 2012, ankomsten af ​​Antikrist, hvad Bibelen?

600_konec_sveta_2012.jpg Nærmer sig mange havde forventet dato, datoen, der bevæger sig sidst alle medier. Vi går til forskellige mail spørgsmål vedrørende disse data. December 21, 2012, hvor mayaernes kalender ender. Vil apokalyptiske ...
Tilføjet: 09.12.2012
Visninger: 207684x

Da.AmazingHope.net - Vi kan bestemme slutdatoen for verden og den kommende om Jesus Kristus?