Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Vi har brug for vækkelse og reformation i vores liv, ikke bare ord!

Log af gange, det andet kommer af Jesu Kristi

528_oziveni_a_reformace.jpg

Vi har brug for vækkelse og reformation i vores liv, ikke bare ord!

Tilføjet: 04.01.2012
Visninger: 219628x
Emner: Log af gange, det andet kommer af Jesu Kristi
PrintTisk

De trofaste folk inderligt beder om udgydelse af Helligånden, der lovede at arbejdet blev færdiggjort, og Jesus Kristus kunne komme til at afslutte historien om onde. Vi ønsker alle at Pinsedag hurtigt vendt tilbage, men spørg hvad. Når Helligånden sendt ned, vil jeg være i stand til at opfylde? Jeg bor så jeg appelleret til Gud? Jeg var villig til at slippe af med synden, selviskhed, stolthed og afhængighed i dit liv?

Jeg så, at ingen kunne have deltagelse i "forfriskende" indtil vandt over hver eneste svaghed, stolthed, egoisme, kærlighed til verden og over alle falske ord og gerning. Derfor har vi mere og mere tættere på Herren alvorligt og stræber efter at præparatet, som er nødvendig for at lykkes i vores kamp capacitate at Herrens dag. Lad os alle huske, at Gud er hellig, og at der ikke én, men hellige væsener nogensinde kan bo i hans nærhed. (EW 71)

Jeg så, at mange forsømmer meget tiltrængt forberedelse og så til "forfriskende" og "Sidste Rain" som noget, der ville være capacitate at kunne holde deres egen i Herrens dag og levede før hans ansigt. Åh, hvor mange jeg har set i tid af problemer uden husly! Forsømt den nødvendige uddannelse og kunne derfor ikke acceptere forfriskende, som alle skal leve capacitate er over for en hellig Gud.
(Maranatha 2,2)

Jeg så også, at mange ikke er klar over, hvad de skal være i tider med problemer, de kan leve uden Gud i lyset af den høje præst i helligdommen. De, der er at modtage segl den levende Gud og at blive beskyttet under den modgang, et spejlbillede af Jesus fuldt ud.

Der skal være en genoplivelse og reformation under ledelse af Helligånden. Den vækkelse og reformation er to forskellige begreber. Recovery betyder at genoprette det åndelige liv, genopretning evne til sindet og hjertet, opstandelse fra åndelig død. Reformation betyder reorganisering, en ændring i at tænke i begrebet skik og brug. Reformation vil ikke bringe en god frugt retfærdighed, medmindre de ledsages af en genoplivelse af Ånden. Den vækkelse og reformation er fast besluttet på at gøre sit arbejde og dens resultater skal føre til deres fusion. (1SM 128)

ApG 3,19 - Omvend jer derfor og blive omvendt, at jeres synder må blive udslettede, når de tider komme fra Herrens åsyn;

Åb 3,19-21 - Jeg gør alt, hvad jeg elsker jeg irettesætte og opdrage. Fire derfor og omvende sig. Se, jeg står ved døren og banker.

Åb 3,3 - Husk, hvad du har hørt og accepteret, holde sig til det og omvende sig. Hvis du vågner op, vil jeg komme som en tyv! Vil heller ikke vide, hvad time vil jeg komme til dig.

1 Peter 2,9 - "Men I er en udvalgt slægt, et kongeligt præsteskab, et helligt folk, et ejendomsfolk (særligt folk-KJB), kan du erklære guddomsmagt, han som kaldte jer ud af mørket til sit underfulde lys. "

Lad os introducere os selv som en flot bil. Udenfor er skinnende, ren, smuk ser og venter, indtil føreren ankommer. Chaufføren kommer leder bil, som er smuk, skinnende og rene. Bypass det for at få bedre kig på ham, og derefter ønsker at tage ind. Chaufføren åbner døren, men døren er rullet ud en stor bunke skrald, affald og snavs. Chaufføren zesmutní meget skuffet og lukker døren og gå et andet sted. Dette er præcis, hvad der kunne ske for os! Jeg beder for udgydelsen af ​​Helligånden, men når det kommer, det finder vi indvendig rengøring? Eller er rullet ud af vores møde nogen religion synder hober sig vaner, svagheder, som vi ikke kunne give op egoisme og dårlige vaner med at spise, underholdning og tøj?

Forestil dig igen en smuk sportsvogn, er det eksotisk udseende bil, der koster tusindvis af dollars. Chaufføren starter bilen, motoren begynder straks jævnt. Føreren af ​​en af ​​hastighed, tilsæt langsomt gas og fremlægger. Nu går hurtigt. Retur til at handle kærligt og begynder med en blød klud og tør en smuk pels. Nu løfte beholderen med høj benzin og forsigtigt hældt ned i tanken.

Hvad er denne variant?

Chaufføren kommer til en smuk bil og smide ham ind i billig benzin. Derefter hælde det i flasker med sodavand, koffeinholdige drikke og te og en stor kande kaffe. Ram ind i tanken, en masse slik, hamburgere fra fastfood, chips, brød garneret med kylling og kalkun kød (fulde af antibiotika og toksiner) og hotdogs. Så det begynder at regne i ti-pund pose sukker. Nu føreren tager en flaske af brændstof tilsætningsstoffer, der ligner vitaminer, og sætte dem ind i tanken. Derefter springer bil og mounts. Forsøger at starte sin bil og begynder trækninger, hoste og udspyr røg. Endelig, motoren starter, og forlader ud af bilen, skydning og rygning.

"Skaberen af ​​denne bil, da det konstrueret en perfekt fungerende maskine. Føreren har besluttet at sætte ind i tanken i stedet for det bedste brændstof det værste." Bilen er på vej til værkstedet for at arbejde på den til en mekaniker. Men som en bil mekaniker reparationer, driveren igen at give ham flere dårlige ting.

Vi gør ikke vores krop helt det samme? Vorherre har skabt en fantastisk krop og perfekt måde. Selv løbende fornyet sig at rengøre, med sig selv helbreder, men hvilken form? Fra hvad de skal give os selv kroppen. For eksempel, hvis vi spiser stegt mad plus masser af slik, koffein danner hver celle af dårlig mad. Så hvad med arbejde? Og kan Helligånden bor i os og påvirker os korrekt, når kroppen er oversvømmet med giftstoffer fra dårlig fordøjelse og toksiner?

1 Kor 10,31 - Nå - uanset om du spiser eller drikker, hvad du gør, gør det hele for Guds ære.

1 Kor 6,19 - Vidste du, at din krop er et tempel for Helligånden, som er i dig, som du har fra Gud? Vi er ikke din egen, du var dyrt indløst! Derfor ikke deres kroppe I ære Gud.

Filipperne 3,19 - deres ende er ødelæggelse, deres gud af maven og deres herlighed i deres skændsel. En sådan tænkning kun om jordiske ting

Ordsprogene 23,3 - Det må ikke ønsker sine delikatesser - er, at maden er vildledende!

Satan er ikke bange for noget, som vil frigive Guds folk på den måde og fjerne alle hindringer for Herren til at udgyde sin Ånd over Kirken og swooning hærdet forsamling. (1SM 124)

Bekend dine synder for Gud

Bed i ydmyg bøn til Gud er nådig at minde jer alle galt i dit liv, og du kan bede om tilgivelse. Du vil se, at gamle minder til live, og du opdager en masse synder, som du bekende Gud. Hvis du såre nogen, skal du bede om tilgivelse og manden. Måske vil du se mærkelige ud, men måske det bevæger hans hjerte og begynde at tænke over den magt, som du så ændret. Hvis du synder offentligt, der påvirkede den tænkning mange mennesker er behovet for at offentligt undskylde og tilstå fejl. Du skal aldrig at glemme, at vores adfærd påvirker opfattelse af Jesus Kristus, og dermed skæbne andre. Vi er således ansvarlig for dem.

Reformation i fødevarer og kost

Jeg blev vist, at de principper, som vi har fået i tidligere dage er så vigtige i dag, at vi bør se på dem lige så virkelig som før. Der er nogle, der aldrig har drevet lys af bestyrelsen i spørgsmålet. Nu er den tid, vi trukket væk under kbelce lys skinne og lade sine klare gennemtrængende stråler. (CD 23)

Gud havde for mennesker i verdens skabelse plan. - "Gud gav os til at spise korn, frugter, nødder, frø og grøntsager for at forberede dem så enkelt som muligt, er særdeles sund og nærende.." (E.G.White - Life Happiness s. 69-70).

1 Spis fødevarer i deres naturlige tilstand som muligt. Spis masser af rå frugt og grøntsager, især mørke farver. Mørke produkter er de sundeste og mest nærende. Animalske produkter kan erstatte hele hvedemel og nødder. Stop spise lige før du føler dig fuld. Generelt anbefales det, vente mindst 5-6 timer før dit næste måltid, spise på faste tidspunkter hver dag og ikke spise noget mellem måltiderne. Undgå at spise efter 18:00.

Undertiden er det bedst at spise kun to gange om dagen. I den tidlige middelalder folk spiste to gange om dagen, fra 11-tallet, normalt tre gange om dagen. Den vane at spise mellem de to hovedmåltider (snacks) dukkede først i det sidste århundrede og blev almindelige. Samtidig udvides betydeligt civilisation sygdomme. Erfaring med klinikker viser, at reducere antallet af måltider til to om dagen har vist sig at være gavnligt i behandling af sygdomme i civilisationen. (Græske filosoffer anså de mennesker, der spiser mere end to gange om dagen, som Barbara.)

Dårligt tilberedt mad svækker de organer, hvor blodet dannes. Kroppen så er der kaos, hvilket fører til kvalme. Mennesket er kantet og har et hidsigt temperament. Undgå at drikke drikkevarer, der indeholder koffein, undgå chokolade, krydderier, sennep, eddike, stærkt forarbejdede og raffinerede fødevarer som hvidt mel og sukker, og animalske produkter.

Brug naturlige anti-virale urter og fødevarer: timian, salvie, rosmarin, hvidløg, ingefær, løg, jordbær, og spirer. Gavnlige naturlige produkter støtter også immunsystemet.

2. Alle processer i vores krop har brug for vand. Vand blev også med succes brugt som et terapeutisk middel. I løbet af dagen, vi bør drikke to til tre liter rent vand.

3 må ikke ryge eller drikke koffeinholdige eller alkoholiske drikkevarer. Nylige undersøgelser har vist, at allerede mild til moderat brug af alkohol medfører en formindskelse af hjernen. Koffein er et stof, der forhindrer at tænke klart. En undersøgelse viste, at selv om deltagerne var i stand til at over-dosis koffein til at skrive hurtigere, men lavede et fem til ti gange flere fejl. Koffein stimulerer, men ikke bidrager til en sund og sober refleksion.

4 Udøvelse mindst 20-30 minutter om dagen, helst i den friske luft og solskin. Hvis det ikke er nok solen, bruge en kvalitet tilskud af vitamin D.

5 Sleep mindst 6-8 timer hver nat. Den bedste tid er før midnat. Den største gavnlige virkning kan opnås, når du går i seng omkring ni. Hvis du gemmer til at sove omkring ni timer, og når sove i mørke, vil din krop være i stand til at nyde før midnat, melatonin-niveauet stiger hurtigt. I morgen kan du vågne op tidligt og i stand til at fange en masse arbejde.

6 Slap af, være glad og have tillid til Gud. Hans hjælp er den bedste! Uanset om du kommer ud for noget i livet, tillid til at Gud vil føre dig, at du ikke vil lade noget, du ikke ville gøre, og alt synes dårlig til god brug i sidste ende. Syng og prise Gud, fordi sangen kan gøre underværker med det menneskelige sind og opmuntre dit hjerte.

Når dem, der kender deres fejl, vil de have modet til at ændre deres vaner, vil de vide, at korrektionen kræver en stor kamp og udholdenhed. Når den person, der opretter det rette miljø i spisevaner, erkender, at forbruget af fødevarer, der tidligere blev betragtet som harmløs, udvikler sig langsomt, men sikkert, grundlaget for dårlig fordøjelse og andre lidelser. (9T 158-160)

Reformation af beklædning

1.Timoteova 2,9 - For kvinder, også ændret dekorere tøj, beskedent og fornuftigt, ingen mærkbar hår og guld eller perler eller dyre kjoler, men med gode gerninger, som det sømmer sig kvinder, der bekender sig til gudsfrygt.

Hvordan nogen kan opfylde med worthlessness og overfladiskhed af mode, når nogensinde smagt Kristi kærlighed? Hvad gør ondt mit hjerte at se livet for dem, der hævder at følge en stille og ydmyg Frelser, og alligevel så ivrige efter at holde trit med niveauet for verdslige tøj. På trods af deres religiøse fromhed er næsten umuligt at skelne dem fra ikke-troende. Glæd dig i gudfrygtigt liv. Deres liv og penge er afsat til excentriske tøj.

Reformationen angående underholdning

Vi lever i en tid med hidtil uset lyst til underholdning. Overdreven udskejelser og ekstravagance overalt hersker. Skarer af ivrige til underholdning. Tænkning svækker og svinder ind, fordi det ikke er vant til at tænke, studere eller disciplin. Som et resultat er de taabelige ønsker. Gud kræver, at hver eneste sjæl blev uddannet, rene, ædle og hærdet. De er ofte ofret værdifulde mål for præsentation af mode og afslappet brug. (MYP 357)

Hver sjovt, når du kan bede i tro for en velsignelse, det er sikkert. Men enhver underholdning, som vil forhindre privat bøn, berøver dig hengivenhed, eller holde dig fra bønnemøde, er farligt. (CT 337)

Lovers stadig spille underholdende teater, hestevæddeløb og kasinoer. Overalt hersker sjov og spænding til det yderste, men timen for forsøget er at komme til en ende, og alt vil snart blive besluttet evigt. Satan ved at hans tid er allerede tæt på. Han lagde alle deres ressourcer på at bedrage folk og sofistikeret, at det tog noget og Heksene fra Warren Manor, indtil dagen for testen af ​​nåde og døre lukket for evigt. "DA 636, CHS 51 (se også FE 335).

Nu skal du vise vedvarende modstand onde. Hele Himlen er interesseret i mænd og kvinder, som han værdsatte Gud, så han gav sin elskede søn til at dø og indløse dem. (IHP 195)

"Hver svage, kæmper og tvivle person, der fuldt ud overgive sig til Gud, komme i direkte samarbejde med de kræfter, som gør det muligt for ham at vinde sejr. Det vil være tættere på himlen, og i hver test, og få akut støtte og bistand fra Angels of Mercy . "(AA 298-9)

"Alvorlige forhold, der skal huskes kun de mennesker i verden, men også vores egne menigheder, den dag Herren vil komme pludseligt, uventet." FE 336.

"Når den afdragsfri periode vil ende, det kommer pludseligt, uventet - på et tidspunkt, hvor alles mindste forventet, men vi i dag kan have en ren straffeattest i himlen og vide, at Gud har vedtaget os ....". 7BC 989.

For hvert medlem af Kirken i verden stadig udsender lys, så folk ikke behøver at spørge: Hvad disse mennesker gøre anderledes end andre bør og skal resultere i opsigelse af assimilation til verden og også ske for at undgå alt ondt, ikke givet til Spotter ingen undskyldning. (1SM 121)

Det genoplivning af sand gudsfrygt er vores mest presserende behov. Denne indsats er vores primære arbejde. Vi virkelig bestræber os på at modtage Guds velsignelse, ikke fordi Gud ikke ville være villig til at give os din velsignelse, men fordi vi ikke er parat til at acceptere dem. Vor himmelske Fader er mere villig til at give sin Helligånd til dem, der beder ham om det, end hvis jordiske forældre give gode gaver til dine børn. Men vores opgave er gennem tro, ydmyghed, omvendelse og oprigtig bøn, at de betingelser, som Gud har lovet at give os sin velsignelse. Opsvinget kan forventes kun som svar på bøn. (1SM 121)


Relaterede artikler fra kategori - Log af gange, det andet kommer af Jesu Kristi

Satans endelige bedrag, simulerer ankomsten af ​​Jesus Kristus

423_napodobeni_prichodu_jezise_krista.jpg Alle Bibelens profetier bliver opfyldt, og foreslår, at vores verden er ved slutningen af ​​deres historie. Aktuelle begivenheder i verden viser, at vi er i de sidste dage af denne verden, ...
Tilføjet: 06.05.2011
Visninger: 369786x

Betydelig forøgelse af antallet af naturkatastrofer - for at advare os!

433_katastrofydruh.jpg Bibelen forudsiger forholdene i landet vil finde, før Jesus Kristus vender tilbage. Jorden vil blive opbrugt, og det store antal af naturkatastrofer. Folk er endda dør frygt i forventning om, hvad ...
Tilføjet: 12.05.2011
Visninger: 212110x

Genkomst Jesu Kristi

323_druhy_prichod_jezise_krista.jpg Kristus vil komme personligt og synligt i himlen. Kommer som herrernes Herre og kongernes konge. Bibelen kommer som venstre og alle vil se ham.Alle klart forstår, at han er skaberen og ...
Tilføjet: 25.01.2011
Visninger: 224517x

Vi kan bestemme slutdatoen for verden og den kommende om Jesus Kristus?

493_judgmant_day_21_may_2011.jpg For nylig konstant voksende antal mennesker, der indser, at komme vor Frelser Jesus Kristus er meget tæt på. Folk tror, ​​at studere profeti og forsøger at skelne forskellige tegn, hvad enten ...
Tilføjet: 09.10.2011
Visninger: 256194x

Video - Den sidste begivenhed, i slutningen af verden ifølge bibelsk profeti

80_the_final_events_of_bible_prophecy.jpg Doug Batchelor - The Final Begivenheder Bibelen ProfetiTag et kig på dette dokument, som er Doug Batchelor præsenterer begivenheder, der vil gå forud for verdens ende. Disse begivenheder er i overensstemmelse ...
Tilføjet: 03.09.2010
Visninger: 335318x
Anbefalet

Da.AmazingHope.net - Vi har brug for vækkelse og reformation i vores liv, ikke bare ord!