Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Uendelig Universe

Evolution eller Skabelse?

455_mlhovina_orion.jpg

Uendelig Universe

Tilføjet: 30.07.2011
Visninger: 128452x
Emner: Evolution eller Skabelse?
PrintTisk

Kære læsere. Når du siger ordet univers, som vi husker den stjerner, måne, sol og blå himmel overhead. Og hvis vi tænker, og undres over hvordan det hele kunne komme der. Men når vi lærer fra astrologer, at de er Galaxy, Mælkevejen og planeter, så sindet stopper. Og det forekommer mig, som en myre at se på manden, og fortæller dig, hvad slags væsen.

Når vi forestille os vores land, så det er kun pulver i universet. Og hvad er vores land mand? Bipedal INTET. Og denne fyr siger - hvis bare jeg kunne erobre og dominere universet. Men tak Gud for, at en mand gør det. Vi som folk undre sig over det skabte universet.

Jeg vil give dig et par til at finkæmme tænkte:

Historie: Min far instrueret sin søn fem år, da universet fungerer. Som vores jord og planeter kredser rundt om solen. Ved denne lejlighed, huskede han, at skolen har en lille planetarium. Han spurgte instruktøren, om drengen viste et planetarium og hvordan universet fungerer. Dette planetarium sættes i bevægelse ved hjælp af et håndsving. Og når du se, hvordan det hele drejer, faderen spurgte sin søn, om han forstod? Sønnen spurgte ham: Hvem planetariet roterende i rummet? Hvor kom universet, og hvor er dens ende? Det er det spørgsmål hver tænksom mand.

Hvem ville ikke beslaglagt himmelske ur?

Kong David siger:

Salme 8,4 - Når jeg ser din himmel, arbejdet i din fingre, månen og stjernerne, herunder dem, der satte der .... så jeg beundre dit arbejde ...

Salme 19,2 - Himlen fortæller Guds herlighed, hans hænders værk taler himmel.

Det blotte øje kan se 2000 stjerner og et teleskop 10 gange mere. Afstanden er beregnet på stjerner lysår - det er afstanden lysets hastighed rejser sekundet. For information, (1 sekund er 300 000 km. Et lysår er 9.000.000.000.000 km.) Polaris er den nærmeste stjerne fra vores 50 lysår væk, høns -450 lysår. Stjernebilledet Orion er placeret (M 42) 1500 lysår. Millioner af andre stjerner befinder sig 120 milliarder lysår. Dette viser, at vores univers er uendelig.

Stjernerne har deres egen lov og orden - øerne, den galakse, Mælkevejen, spiralgalakse.

Job 26,13 - Himlen lyste min ånde, slimede slange min hånd gør ondt. ... Gav pragt og herlighed ....

Job 9,8-10 - Han spreder himlen, gennem gå på havets bølger. Han gjorde Karlsvognen og Orion, Plejaderne og konstellationer i syd. Han holdt en stor og mystisk ting, hans mirakler er utallige.

Vores jorden roterer om sin egen akse og jagende gennem rummet. Hvor er enden af ​​universet? Universet udvider sig, galakser er ikke tilfældig, men er blot sat i rummet.

Hvad kunne universet energi? Det skal være mere magt som en brand, ufattelig lys og mere som atomenergi, og stadig komme sig.

Hebr 11,3 - Ved tro forstår vi, at universet blev skabt ved Guds ord, så det vi ser, ikke lavet af noget synligt. Blev skabt ...

Vi som et folk står på bredden af ​​viden. Men vores planet Jorden er mere lig arken, der snubler gennem rummet og venter, indtil den rammer et himmellegeme, og vores smukke land en dag ophøre med at eksistere. Gudskelov det vil ikke ske, fordi Gud har skabt vores jord til at være vores hjem.

Tænk sammen med mig et hjem -. Vores jordiske

HOME - alle ønsker en smuk og fredfyldt hjem. Når et hjem ud af, så der let. Familien - far, mor, børn, søskende, venner ... vi er en familie - Gud skabte.

Salme 95,3-6 - Stor er Gud Herren gjorde, den store konge over alle guder. I hånden er fundamentet af jorden, til ham tilhører de bjergtoppe. Han ejer i havet, når alt er gjort, og hans hænder har skabt jorden! Kom og tilbede, før det falder, Herren er vor Skaber, knæler foran ham!

Esajas 45,11-12 - Så siger HERREN, den Hellige i Israel, der dannes: I fremtiden, du vil spørge mig? Om mine børn, til arbejdet i mine hænder give mig ordrer? Jeg er den der skabt jorden og skabt menneskene på den. Jeg er manden med hænderne strakt ud himlene og alle deres kontrollere mængden.

Vores land er vores hjem.

Gud har implanteret i solsystemet og gav bevægelsen og retning i rummet, og rummet omkring sin akse og cirkel rundt fart rundt om solen (149 millioner km.) Per dag flyver hastighed 407.103 km. univers og stadig kredser omkring sin akse.

Fire dage Gud skabte jorden i vores livsbetingelser. - (Første Mosebog 1,3-19)

Den første dag, Gud skabte lys - skilte lyset fra mørket ... lys kaldet dag og nat mørke ...

Den anden dag Gud skabte himlen - arch ... Gud har kaldet Heaven ...

På den tredje dag Gud skabte havet og Sous - Gud sagde ... bliver grøn landet ... og grønne urter og frugter træarter varieret, som bærer frugt ...

På den fjerde dag gjorde Solen og Månen - Gud sagde: Bliv lys ... i firmament ... målingen dage, måneder og år. ... Og belyse jorden ... til at skille dag fra nat ...

Gud har valgt søn egnet til vores land og har en diameter på størrelse med 1.392.000 kilometer. Solen kunne passe 109 af kloden. En temperatur på overfladen af ​​Solen er 6.000 grader og temperaturen i er omkring 25 millioner grader.

Alt i vores land er beundringsværdig skabt og alt er i høj grad supplerer. (Vandets kredsløb, planter gendanne ilt, regnskove - lungerne af landet osv.).

Den femte dag skabte Gud alle levende væsener på jorden - fisk, fugle og alle de insekter mv (Første Mosebog 1,20-23)

Sjette dag skabte Gud - forskellige typer af spil, kvæg og krybende ting anderledes, Gud skabte mennesket også kronen af ​​skabelsen.

Gud skabte mennesket i sit eget billede og dets billede (han var begavet med visdom). Mand og kvinde skabte han dem og fortalte dem frugtbare og opfylde jorden ... og til at herske over alt, hvad der er i landet for at klare det hele godt og de var i det land, som Gud gav dem ... har herredømme over fiskene i havet, himmelens fugle og over alt, der bevæger sig på jorden. (Første Mosebog 1,24-31)

Genesis 2.1 - Dette blev afsluttet himlen og jorden med al deres mangfoldighed.

Man blev bygget ind i den smukke Edens Have - Eden. Noget fantastisk og smukt. Og han havde at leve for evigt, fordi han havde adgang til livets træ, som var midt i paradis. Det er de generationer af himlen og jorden. (Første Mosebog 2,4-24)

Syvende Dags - den syvende dag var Gud havde hvilet fra alle hans arbejde, og så Gud velsignede og helligede den syvende dag (sabbat). Gud hvilede den dag og gjorde tid for folk at opleve vidunderlige øjeblikke sammen. Derfor er en mand, gav ordre til, at hvilede på den syvende dag fra sit arbejde og nød fællesskabet med Gud, mennesker og natur. (Anden Mosebog 20,8-11)

Kære læsere længes efter sådan et hjem - et paradis - det er muligt, og det vil komme snart, eller vores planet Jorden lever i slutningen af ​​verdenshistorien. Ikke overbevist? Hvad tid adskiller os fra atomkrig og den nye verden? Gud bevare vores historie i deres hænder.

Åb 21,1 - Da jeg så en ny himmel og ny jord. For den første himmel og den første jord gået bort, og havet ikke længere.

Vores land vil blive renset og restaureret. Hvordan kan vi opnå evigt liv?

John 17,3 - Og dette er det evige liv - at de kender dig, den eneste sande Gud, og om hvem du har udsendt, Jesus Kristus.

Opdag nye og nye ting og forventer en smuk ny fremtid. Det ønsker du et hjerte MG


Relaterede artikler fra kategori - Evolution eller Skabelse?

Big Bang roztříská noget snarere end at bygge.

365_velky_tresk_evoluce.jpg Mange mener nu, at universet blev skabt i en big bang. Faktisk, bygge torsk smadre i noget i stedet for. Dag, viser klart, at universet er en projektion, og i dette ...
Tilføjet: 23.02.2011
Visninger: 112485x

Evolution eller Skabelse - Hvad fortæller sommerfugl fløj?

252_motyl_6.jpg Idéen om levende natur udtrykker stor skønhed, ømhed, velfærd, uudtømmelig kilde til inspiration for digtere, forfattere, komponister, kunstnere - en sommerfugl fløj er et bevis for Guds majestæt. Wing Butterfly, Swallowtail, ...
Tilføjet: 08.11.2010
Visninger: 198786x

Optøning is til vores planet - Bibelen giver en stor "lab notes"

369_planeta_zeme.jpg Genesis 1,2 - Jorden var ugyldige og tom, der var Mørke over afgrunden, og svævede ud over vandet i Guds Ånd."Vand Planet, som ligger i det ydre rum, den iskolde planet ...
Tilføjet: 25.02.2011
Visninger: 132040x

Tusindvis af forskere hævder, at livet kunne opstå ved en tilfældighed fra ikke levende stof

351_evoluce_neziva_hmota.jpg Mange mennesker i dag tror, at livet opstod fra ikke levende stof-gratis program og tilfældighed. Faktisk i nogen måde livet sådant kan forekomme.Det er ikke muligt hævder nu tusinder af videnskabsfolk, ...
Tilføjet: 11.02.2011
Visninger: 118453x

Evolution vs Creation

82_latimerie-podivna.jpg Har du nogensinde har spekuleret hvad oprindelse mand undervisning i skolerne, og hvad er den generelle opfattelse? Hvordan hun kom til evolutionære teori og er faktisk baseret på fakta eller blev ...
Tilføjet: 07.09.2010
Visninger: 123785x

Da.AmazingHope.net - Uendelig Universe