Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Tidligere Pave Johannes Paul II. vil blive erklæret en helgen - Hvad Bibelen?

Aktuelle begivenheder i verden

316_vatikan.jpg

Tidligere Pave Johannes Paul II. vil blive erklæret en helgen - Hvad Bibelen?

Tilføjet: 18.01.2011
Visninger: 167640x
Emner: Aktuelle begivenheder i verden
PrintTisk

Den nuværende pave Benedikt XVI godkendte et dekret, hvori hans forgænger Johannes Paul II. anerkender udførelse af et mirakel. Dette kan være en tidligere pave officielt saligkåret. Anerkendelse af et mirakel der er behov for Beatifikation af den afdøde. Johannes Paul II. blev bekræftet som et mirakel kur fransk nonne Marie Simon-Pierre, der led af Parkinsons sygdom. Selv læger erkender, at nonnerne ikke kunne helbrede andre end at bede til den tidligere pave.

Kilde: tn.cz

Lad os se hvad Bibelen siger.

Bibelen påpeger, at den eneste værdige for tilbedelse og tilbedelse til den hellige Gud og hans Søn Jesus Kristus. Moses modtog på Mount Sinai, Gud indskrevet de ti bud - sidstnævnte som forbyder tilbedelsen af noget eller nogen andre undtagen Herren.

Exodus 20,4-6 - Må ikke generere en afgud i form af noget som helst oppe i himlen, jorden under eller i farvande under jorden. Dont slaver dem og tjene dem for jeg, Herren din Gud er en nidkær Gud. Straffe ugudelighed af fædrene på børnene indtil tredje og fjerde generation af dem, der hader mig og vise barmhjertighed jer tusindvis af dem, der elsker mig og holder mine befalinger.

Hvor vigtig er denne befaling i Det Gamle Testamente? Omkring de hedenske gudsdyrkelse altid lavet afguder og statuer. Nation af Israel for at tilbede den eneste levende og sande Gud.

Es 45,22 - Drej til mig, uanset om du er gemt alle jordens ender - for jeg er Gud og ingen andre er.

Exodus 34,14 - Du må ikke tilbede en anden gud, fordi Herren, hvis navn er jaloux, er en lidenskabelig Gud.

2. Kings 17,36 - Kun Herren, som førte dig ud af Egypten med stor kraft og strakt arm, hans kun læse, at tilbede ham og hans offer.

Hvad var vigtigt for tre unge mænd fra Daniels bog for at tilbede den eneste sande og levende Gud ikke bøje før statuen? Selv på bekostning af tab af menneskeliv forblev tro mod det andet bud.

Daniel 3,18 - Og hvis ikke, noterer, konge, at vi vil ære din gud og den gyldne statue, som du stod op, ingen bue . "

Daniel 3,28 - Nebukadnezar så sagde: "Lovet være Gud Sadrach, og Mesach Abedneg, der sendte sin engel og reddede sine tjenere, hvem det pålidelige Defy selv den kongelige arrestordre, og de ville foretrække deres liv end at tjene og tilbede en anden gud! end Gud.

Hvad er skrevet om tilbedelse og tilbede i det Nye Testamente?

1 Kor 8,6-7 - USA er kun én Gud - Faderen, fra hvem alle ting, og vi til ham, og en Herre - Jesus Kristus, ved hvem alle ting, og vi ved ham. Alle men denne viden er blevet gjort.

Efeserne 3:14-15 - Derfor bøjer jeg mine knæ for Faderen, hvis navn har nogen familie i himlen og på jorden.

1 Timothy 2,5-6 - der er én Gud og én formidler mellem Gud og mennesker, mennesket Kristus Jesus, som gav sig selv en løsesum for alle mænd. Vidnesbyrdet kom på det rigtige tidspunkt.

Åbenbaring 7,20 - Andre mennesker, der dør af disse slag, dog ikke omvende af værker af deres hænder ikke stoppe tilbede dæmoner og afguder af guld, sølv, kobber, sten og træ, som ikke kan se, høre eller ikke gå.

Åbenbaring 4,10-11 - tilbeder ham, som lever for evigt og altid og kastede deres kroner foran tronen, sagde: "Du er værdig, o Herre, at modtage hæder og ære og magt, for du har skabt alle ting, der vil har din oprettede og fortsætter. "

Hvad med at tilbede og tilbedelse han siger Jesus Kristus?

Luke 4,7-8 - Når jeg tilbeder, vil det være alle dine. "Jesus svarede:" Det er skrevet: "Herre, min Gud, skal du tilbede og tjene ham kun én '."

Matthew 4,9-10 - "Jeg vil give dig alt," sagde han, "når man falder ned og tilbede mig." Afsted, Satan! ". Han sagde til ham, Jesus:" Det er skrevet: "Herre, min Gud, skal du tilbede og tjene ham kun én '."

Hvad med apostlen Peter siger?

Handlinger 10,25 - Når Peter ønskede at komme ind, Cornelius kom for at møde ham, han faldt ned for hans fødder og bøjede. Men Peter løftede ham op siger: "Stå op, du og jeg er bare en mand!"

Hvad med at tilbede og tilbedelse engle sige?

Åbenbaring 19,10 - så jeg faldt ned for hans fødder, jeg tilbeder ham, men han fortalte mig: "Pas på, jeg ikke er en Guds tjener, som du og dine brødre, der har Jesu vidnesbyrd Tilbed Gud.!" men vidnesbyrdet om Jesus er profetiens ånd.

Inden tilbedelse malerier, skulpturer og idoler af forskellige former (Jomfru Maria, helgener) advarer os klart det andet bud fra Dekalogen, som Vatikanet er udelukket fra sin version af Decalogue. Bibelen mange steder, færdiggøre, er der kun én Gud og én formidler mellem Gud og os, Jesus Kristus. Enhver dyrkelse af helgener, statuer eller billeder er afgudsdyrkelse, som Gud vor Skaber er hæslig!


Relaterede artikler fra kategori - Aktuelle begivenheder i verden

Verden tid, hvor mange mennesker i denne verden?

157_world_clock.jpg Gad vide hvor mange mennesker i denne verden? Ønsker du at vide, hvor mange mennesker er født, hvor mange mennesker dør om året eller i øjeblikket? Ønsker du at vide, hvad ...
Tilføjet: 30.09.2010
Visninger: 317720x

Hungersnød i verden

158_hladomor_ve_svete.jpg FN: Antallet af sultende i verden over en milliard og på grund af den økonomiske kriseKombinationen af mad og økonomisk krise har medført at antallet af sultende i verden over en ...
Tilføjet: 01.10.2010
Visninger: 345368x

Bønner for genopretning og udgydelse af Helligånden - 777

424_777prayer.jpg Nye Testamente kirke stærkt præget verden med gode nyheder om evangeliet i en enkelt generation. Fyldt med Helligånden Nye Testamente troende de tilstedeværende til at dele sandheden om budskabet i den ...
Tilføjet: 08.05.2011
Visninger: 225126x

Hvad sker der i de arabiske lande - vil være en anden exodus?

370_arabske_zeme.jpg Store anti-regerings protester ramt i de seneste to måneder, store dele af Mellemøsten. Demonstranter protesterer mod dårlige levevilkår, politisk korruption, høj arbejdsløshed, begrænsning af menneskerettighederne og informationsfrihed.De største optøjer er nu ...
Tilføjet: 25.02.2011
Visninger: 157084x

Super sol storm i 2013

163_solarni_super_boure.jpg Super sol storm vil true jordens infrastruktur i 2013I 2013 truede i NASA's Earth stærke solaktivitet, der frembringer en super sol storm kan lamme både kommunikation og navigationssatellitter, men også til ...
Tilføjet: 06.10.2010
Visninger: 192904x

Da.AmazingHope.net - Tidligere Pave Johannes Paul II. vil blive erklæret en helgen - Hvad Bibelen?