Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Test sande profet - Hvordan kan vi vide det sande fra det falske profet?

Profeterne i Bibelen og i dag

293_jak_se_pozna_prorok.jpg

Test sande profet - Hvordan kan vi vide det sande fra det falske profet?

Tilføjet: 09.12.2010
Visninger: 250358x
Emner: Profeterne i Bibelen og i dag
PrintTisk

TEST Figur 1

Mosebog 18,21-22 - Du siger: "Hvordan kan vi vide, at det ikke taler et ord af Herren?" Tja, hvis profeten siger HERREN på vegne af noget, der sker, så Herren talte disse ord. The Other Side af profeten talt formastelig. Frygte ham.

Denne test vil slippe for det store flertal af de populære profetiske forudsigelser. Selv om at glemme alle de falske profeter - selv kvaksalvere undertiden kan forudsige fremtiden. Moderne computer analyse af dem gør det endnu mere vigtigt og mere tekst.

Femte Mosebog 13, 1-3 - omhyggeligt observere alt, hvad jeg befaler jer - ikke noget at tilføje eller fra nogen fortsætte. Midt i den kunne finde en profet eller en tolk af drømme og tilbyde dig nogle tegn eller spekulerer på, sagde: "Lad os følge fremmede guder" (som du ikke kender), og tjene dem, "Så, selv om det blev en tegn eller spekulerer på, om hvilken jeg sagde, lytte til hans tale. At HERREN din Gud, der forsøger at se, om du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og sjæl. HERREN din Gud, så følg hans læste, holde hans befalinger , lytte til hans, og tjene ham og til ham, han bevæger sig.

Husk: I et stort rum kamp, er der to sider! En mand kan ikke blive overrasket, hvis fjenden forsøger at forudsige fremtiden, og derefter lader til at opfylde sin forudsigelse. Det gør alt, så bedraget mange mennesker.

Genesis vigtigste idé: Vi kan ikke bare betragtes som opfyldelse af profeti ufejlbarligt tegn på ægtheden af profeten! Hvis en påstået profet gør en forudsigelse, der fejler, så er dette allerede i sig selv berøver ham muligheden for at blive en sand profet. Hvis en påstået profet gør en forudsigelse går i opfyldelse, at det går over til det næste niveau af undersøgelser i henhold til yderligere prøver efter Guds profet. Nu skal vi teste nummer 2

TEST Figur 2

Esajas 8, 19-20 - Selvfølgelig vil du sige: "Spørg clairvoyante og spiritister, som hvisker og pippe." Det er ikke bede folk om deres Gud? Dette er de døde til live? Loven og vidnesbyrdet! Men, hvis du ønsker, så lad ham sige et ord, hvor der ikke er lys.

En meget vigtig test. Hvis vi vurderer en profet, så spørg dig selv: Talk ved lov og vidnesbyrd i Bibelen? Hvis ikke - uanset hvor god hans forudsigelse kan synes - er en falsk profet!

Tag eksemplet med de retsakter af det 17. kapitel. Her bogen beskriver et besøg af apostlen Paulus i den makedonske by tage. Som en profet og som apostlen Paulus modtaget en besked fra Gud og gav det til folk i denne by. Nu, mærke hvordan Berojit modtaget en besked fra Gud, prædikede af Paul.

Handlinger 17,11 - modtog ordet med stor iver og undersøgte skrifterne hver dag, uanset om det er sandt.

Apostlen Paulus roser de Beroit at søges i det Gamle Testamente, for at være sikker hvis det, Paulus siger, er sandt. Enhver sand Guds profet har intet at skjule.

Alle falske profet du vil med tiden forsøge at adskille fra din tillid til Bibelen som den endelige autoritet i dit liv. Vi vil forsøge at bringe deres egne fortolkninger eller udtalelser. Bibelen skal forblive urokkelig fundamentet for vores spirituelle sandheder og vores læring!

TEST nr. 3

1 Joh 4,1-3 - elskede, tro ikke alt er åndeligt, men skelne, om spøgelser af Gud. Kom til verden, fordi mange falske profeter. Ifølge opdage Guds Ånd: Hver ånd som bekender Jesus Kristus er kommet i kødet, er af Gud. Ingen ånd, at Jesus ikke bekender, men ikke fra Gud, men det er ånden i Antikrist, som du har hørt, der er kommet. Han er nu i verden!

En sand profet i vor tid vil være helt fokuseret på Kristus. Han vil ophøje, fejre og ære Herren Jesus Kristus i alle hans arbejde som den eneste frelser og den eneste vej til Gud.

Test nummer 4

Jesus Kristus giver testen. Og så: Du skal kende dem på deres frugter.

Matthew 7, 15-2 - Pas på falske profeter, der kommer til jer i fåreklæder, men indeni er glubske ulve. Du skal kende dem på deres frugter. Høste druer af tjørn, måske, og figner fra tidsler? Alligevel hvert godt træ bærer god frugt og et dårligt træ bærer dårlig frugt. Et godt træ kan ikke bære dårlig frugt, samt et dårligt træ kan ikke bære god frugt. Hvert træ, som ikke bærer god frugt, hugges om og kastes i ilden. Og så: Du skal kende dem på deres frugter.

Hvad er den livsstil for dem, der hævder at være en profet? Selve spørgsmålet om at fjerne sådan en lang række TV-stjerner, der er behængt med juveler og klædt i smukke klæder, der er i strid med liv og lære Jesus af Nazareth!

"Ved deres frugter skal I kende dem." De er hårdere ramt end frugten af Helligåndens Åndens gaver? Altid gør mig til at mistænke en mand, der forsøger at bevise hans kald af Gud til at vise nogle slags overnaturlig udtryk! Det mest naturlige bevis for alle er det faktum, at Jesu Kristi Ånd er afspejlet i livet i denne person.

Galaterbrevet 5,22 - Åndens frugt er kærlighed, glæde, fred, tålmodighed, venlighed, godhed, trofasthed, mildhed og tilbageholdenhed.

Fire enkle, men Bibelen pålidelig test, der kan anvendes på enhver, der hævder, at det giver dig en besked fra Gud.

CURRENT profeti

For nylig, diverse profetier stigende eksempel, mayaerne, Nostradamus, Sybil, eller internettet Boot Vanga og mange andre. Noget er gennemført, nogle ikke, men de har én ting til fælles. De har ikke prøve den sande bibelske profet! Og i næsten enhver henseende.

Kun Bibelen er den sande kriterium, hvorvidt profetien kommer fra Gud eller fra en gammel fjende Lucifer. Han har også magt til at give folk den profeti, og til en vis grad, nogle af dem fyldte, det er en meget kraftfuld fjende, og fordi lidt tid har været optrappe deres indsats.

Amos 3,7 - Ja! Herren gør ikke noget, men deler hans hemmeligheder til sine tjenere profeterne.

Før hver vigtig begivenhed i verdenshistorien, har Gud altid forsøgt at vække folk op og forberede dem til denne begivenhed, sendte han sin profet. For eksempel Flood - advarede Noah folket, de første Jesu Kristi - Johannes Døberen forberedt folk. Det betyder dette, at Gud sender en Engel for andet komme Jesus Kristus, som Johannes Døber blev udsendt før hans første ankomst? Bestemt ja! Det er logisk og i overensstemmelse med Guds handling. Åbenbaringen 12, 17 viser, at Gud gør.

Åbenbaring 12,17 - Så dragen blev vred på sin kone og gik for at føre krig med resten af hendes frø, som holder Guds befalinger og har Jesu vidnesbyrd.

De holder fast ved Guds bud og har Jesu vidnesbyrd!

Åbenbaring 19,9-10 - (forklarer, hvad er Jesu vidnesbyrd) - så jeg faldt ned for hans fødder, jeg tilbeder ham, men han fortalte mig: "Pas på, jeg ikke er en Guds tjener, som du og! Deres brødre, der har vidnesbyrd om Jesus. Tilbed Gud! "Efter Jesu vidnesbyrd er profetiens ånd.

Denne tekst tydeligt beskriver Jesus som et vidnesbyrd om ånden i profetien - så det er vidnesbyrd om, at Jesus sender sit folk gennem profetiens ånd.

Åbenbaring 22,9 - Han gjorde dog, sagde: "Pas på, jeg ikke er en Guds tjener, samt du og dine brødre, profeterne, og som dem, der holder ordene i denne bog. Tilbed Gud!. "

Læg mærke til ligheden med Åbenbaringen vers 19,10, hvilket klart viser, at profetiens ånd er tilstedeværelsen af en profet eller profeter i dette samfund. Det betyder fællesskabet af troen ved udgangen af tid vil blive præget af lydighed mod Gud, overholdelse af hans befalinger, som er skrevet i Mosebog 20:1-17 (bemærk, at andre end, at Kirken bevarer) og ejendommen sendt til ånden i profetien "Jesu vidnesbyrd.

Ja, Bibelen siger, at profetiens gave - profetiens ånd, som beskrevet i Johannes 'Åbenbaring - Gud vil arbejde i samfundet af troende ved udgangen af tid.

En kvinde, der opfylder test af bibelske profet kaldet Ellen Gould White (år 1827-1915).

Fra en alder af 17 år indtil sin død, modtog fra Gud omkring 2000 vision. Hendes bøger har mest indflydelse på hvordan verden troede. Taler om mange emner, såsom uddannelse, sundhed, profeti, ernæring, kultur og spørgsmålet om livets oprindelse. Det er blevet et redskab for skabelsen af et samfund, der nu er kendt under navnet "Syvende Dags Adventistkirken."

Den konsekvente budskab var, at kun Bibelen er den eneste regel i tro og det kristne liv. Hun selv beskriver sit forfatterskab som "mindre light" skinner mod "større lys". Hendes baggrund er blevet givet, så læserne pegede på Jesus Kristus og hans evige ord af Bibelen.

1 Nøjagtigheden af forudsigelser. Ellen Whites skrifter indeholder også profetiske forudsigelser. Nogle af dem er fyldt, andre til at opfylde deres venter stadig. Dem, som vi kan overveje, er fyldt med bemærkelsesværdig præcision.

2. Samtykke til Skriften. Hendes litterære værk indeholder omfattende snesevis af bibelske tekster, som ofte ledsages af en detaljeret forklaring. Omhyggelig undersøgelse viste, at hendes skrifter er konsistente, præcise og i fuld overensstemmelse med Skriften.

. 3 Anerkendelse af Kristi inkarnation Ellen G. White skrev en masse om Kristi liv - for sin rolle som Herre og Frelser, sonoffer på korset, hans nuværende forbøn service, det er de temaer, der har forrang i hendes skrifter. Hendes bog Desire of Ages betragtes som en af de mest spirituelle bøger, der nogensinde er skrevet om Kristi liv. Bog Rejsen til Kristus, som er den mest almindelige bogen, har medført millioner af mennesker til en dybere relation med Kristus.

4 Indflydelsen af hendes tjenester. For mere end et århundrede er gået, siden Ellen White modtaget profetisk gave. Kirken og livet for dem, der giver agt sin rådgivning, vise hvad en positiv indflydelse var hendes liv og budskab. Hendes litterære arbejde omfatter mere end 80 bøger, 200 skrifter og pamfletter og 4600 tidsskriftsartikler.

Writings EG White ikke erstatte Bibelen eller ikke kan sidestilles med Skriften.

Kun Bibelen er en unik foranstaltning, der må betragtes som hendes skrifter og anden litteratur, som skal adlydes.

Hendes forfatterskab er en guide bibler, en rådgiver i forståelsen af Bibelen, som er rådgiver for anvendelse af bibelske principper.

Det eneste du kan gøre, er at vi giver dig en invitation til at undersøge, afprøve, forskning i skrifter af fromme kvinder Gould Ellen G. White og sammenligne med Bibelen - Guds ord.

Chronicles 20,20 - Tro HERREN din Gud, og vil stå. Tro på hans profeter, og lykkes! "


Relaterede artikler fra kategori - Profeterne i Bibelen og i dag

Indkaldelse af Guds folk - studere profetiske skrifter

419_studujte_prorocka_pisma.jpg Åbenbaring 1:1-3 - Åbenbaringen af ​​Jesus Kristus, som Gud har betroet ham til at vise sine tjenere, hvad der må snart ske. Han viste det ved hans engel, sendte han sin ...
Tilføjet: 04.05.2011
Visninger: 161736x

MP3 - Hvem er Antikrist? - Prof. Dr. Walter Veith

301_antikrist_papezsky_system.jpg Lyt til denne forelæsning professor. Dr. Walter Veith, som vil besvare spørgsmålet, hvem der er Antikrist? Er det virkelig den pavelige system? ...
Tilføjet: 28.12.2010
Visninger: 246757x

Etablering Adventismu, EG White - Profeti Daniel 8, 9, kapitel

299_egw-vision-with-bible2.jpg Fra den dag Adam og Eva forlod gate, gråd, Garden of Eden, Gud forventer det Herrens folk, der bryder magt Lucifer og genoprette det jordiske paradis er tabt, og falder i ...
Tilføjet: 25.12.2010
Visninger: 163054x

Spirit of Prophecy - Ellen Gould White

161_ellen_gould_white.jpg Profetisk gave manifesteret i tjeneste for Ellen G. White, som var en af grundlæggerne af Syvende Dags Adventistkirken. Rådet modtog inspirerede Guds folk i den seneste tid. Verden i begyndelsen af ...
Tilføjet: 05.10.2010
Visninger: 294628x

Jesus var genopstået fra de døde - seks grunde til at bekræfte dette

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Jesus af Nazareth blev korsfæstet, begravet og tre dage senere opstod fra de døde. Ingen anden religion har ikke gjort gældende, at selskabets grundlægger genopstod. I denne kristendommen er unik. Noget ...
Tilføjet: 08.12.2010
Visninger: 308690x

Da.AmazingHope.net - Test sande profet - Hvordan kan vi vide det sande fra det falske profet?