Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Syvende Dags Adventisterne, den sidste af de reformvenlige i Kirken bærer en stor advarsel til verden

Log af gange, det andet kommer af Jesu Kristi

454_adventiste.jpg

Syvende Dags Adventisterne, den sidste af de reformvenlige i Kirken bærer en stor advarsel til verden

Tilføjet: 29.07.2011
Visninger: 252388x
Emner: Log af gange, det andet kommer af Jesu Kristi
PrintTisk

Adventistkirken, siger mange løgne og halve sandheder, især på kristne webportaler. Måske fordi vi henviser til de grundlæggende doktrinære punkter, som Jesus Kristus underviste apostlene og den første og også fordi vi er de eneste medlemmer af protestantiske kirker, som ikke havde tilsluttet sig økumeniske bevægelse. Økumeniske benægter alt, hvad reformatorer betragter deres liv, og hvad er så svært at vende tilbage til bibelske lære. Vores undervisning er baseret på bibelstudie og liv om Jesus Kristus og de første apostle. Bibelen som vi forstår Guds ord - den højeste myndighed. Derfor, vi læser Bibelen, og lad os leve på den måde Jesus Kristus levede! Hvem ønsker at være det andet komme til frelse, må brydes, og genfødte hjertet af sit liv til at ligne Jesus Kristus.

Jesus Kristus og apostlene etablerede den første apostoliske kirke, som begyndte at sprede sig over hele verden. Middelalderlige kirke, men at Jesu lære kombinere deres hedenske skikke almindeligt på det tidspunkt, hvorfra opstod såsom tilbedelse af billeder og statuette, bønner til helgener, ærbødighed for Maria, skifte fra lørdag til søndag, som den dag den daværende æres gud Søn. Senere sluttede han sig til teorierne om filosofi, udviklet af Platon om sjælens udødelighed, livet efter døden, skærsilden.

Indtil da, havde jødiske læring og undervisning om Jesus Kristus ikke bekende sådan noget. Det ses tydeligt fra både Bibelen og bøger af Josefus - historikeren af ​​tiden.

Faldet i kirken fået mange ærlige mænd til at forsøge at reformere kirken og vende tilbage til den oprindelige lære. Kirken, nægtede imidlertid at grundlæggende reform. Fra disse reformistiske bestræbelser Wycliffe, Jan Hus, Luther og andre, der var for bibelske sandhed forfulgte og dræbte gradvist dannede den protestantiske kirke og strømninger. Men reformationen stadig ikke er blevet bragt frem til udgangen tilbage til læren om Jesus Kristus og apostlene.

Syvende Dags Adventistkirken - dens organisation

Syvende Dags Adventistkirken blev etableret og sat i drift i de 60 år af det 19. århundrede i Nordamerika. Det var baseret på intensive studier af Bibelen, især profeti om den anden Jesu Kristi komme og vende tilbage til bibelske værdier og principper. Før starten af ​​det 20. århundrede havde bredt sig fra USA til lande rundt om i verden, hvor troende bygger menigheder, skoler og sundhedsinstitutioner. I 2009,. Den døbte medlemmer på verdensplan korps 15.921.408 og 65.961 i hele verden

I 1863 gav han navn Syvende Dags Adventistkirken, til at lægge vægt på forventninger om en bogstavelig Jesu komme ind i verden og om velsignelse af bibelske sabbat. Baseret på de bibelske profetier af kirken indså, at Gud havde betroet opgaven til en hidtil overset sandheder i Bibelen mødte verden. Det blev grundlaget for vores globale mission.

Den Syvende Dags Adventistkirken er en typisk repræsentant form for kirke regering. Myndighed til at træffe beslutninger er derfor alle medlemmer, der vælger deres repræsentanter til udvalget, der repræsenterer. Repræsentanter og repræsentanter for foreninger og tillidsrepræsentanter er valgt af de enkelte kirker. Det er meget vigtigt, fordi du kan se, at enkelte medlemmer kan træffe beslutning om begivenheder, ændringer og kirkens ledelse.

Kirken har fire organisatoriske niveauer af deres administration: Chorus - et organiseret samfund af troende. Association - organiseret samfund kor i et bestemt land eller område. Union - kombinerer flere foreninger. General Conference - det højeste organisatoriske enhed, der forener alle union i verden. Løn prædikanter, samt trafik-korps, kirkens medlemmer betale deres tiende og gaver.

Fremkomsten af ​​Syvende Dags Adventistkirken - Waiting for andet komme Jesus Kristus

I slutningen af ​​det 18. århundrede, intensivt åndelige diskuterede Bibelens profetier om andet komme Jesus Kristus. Omkring 1830, samledes den amerikanske prædikant William Miller til halvtreds tusinde mennesker, der forventes, at i 1844 verden vil komme til Jesus Kristus. Denne forudsigelse, men ikke realiseret på grund af forkert pochopenému bibelske profetier, dog fået mange mennesker til at studere den grundigt.

Daniel 8,14 - "Det bliver 2.300 aftenen og morgenen," sagde han. "Så helligdommen skal genoprettes."

Millerite troede helligdomme betyder, at vores land. Tidlig adventister lærte fra studiet af Bibelens profetier, der ikke relaterer til Jesu andet komme til jorden, men bogstavelig talt ind i helligdommen i himlen, hvor Kristus forbøn for os. Hele Israels Gamle Testamente bebudet ceremonier af helligdommen var et billede af den sande fristed i himlen. Bibelen klart siger, at Jesus holdt præstelige tjeneste i den himmelske helligdom, og begyndte den endelige domstol i Gud. Vi lever nu i de sidste tider og komme vor Frelser er på vej.

Hebr 9,23-26 - Kristus kom ikke ind i hellige steder, gjort med hænder (der er simpelthen sand), men i himlen sig, at for os stå foran Guds ansigt. Ligeledes har der ikke kommet for at ofre igen og igen, som hvert år ypperstepræsten ind i Allerhelligste med blod (som så er nødt til at lide under verdens skabelse mange gange), men nu viste i slutningen af aldre til hans ofre én gang for alle slettede synd.

Den permanente gyldigheden af ​​Guds befalinger og ordineret sande hviledag -. Sabbatten

En gruppe millerite i sin undersøgelse af Bibelen vidste, at de bibelske Ti Bud som en hviledag på lørdag og opdagede, noter og andre oversete bibelske princip. Apostlene i Bibelen bekræfter permanente varighed af de ti bud.

Åb 12,17 - Så dragen blev vred på sin kone og gik for at føre krig med resten af ​​hendes frø, der holder Guds bud og har Jesu vidnesbyrd.

Romerne 3,31 - vi så gøre ugyldig loven ved troen? Aldrig i livet! Tværtimod bekræfter loven.

Hebr 4,9-11 - Dette er Guds sabbat hvile for de mennesker, lige forude. For den, der kommer ind Guds hvile fra sine gerninger, som Gud hvilede fra hans.

Åb 11,19 - På Guds tempel blev åbnet i himlen, og hans tempel blev set Ark af hans kontrakt.

Rolle Ellen Whites profetiske ånd i Kirken

Gud gav på tidspunktet for Ellen Whites profetiske ånd, der i sin visioner bekræftet rigtigheden af ​​den nyligt iscenesatte viden om Bibelen og var en kilde til lederskab for den nydannede Syvende Dags Adventistkirken. Hendes gave blev udsat for grundig undersøgelse og sammenligning med Bibelen. Læs test af sande bibelske profet.

Ved udviklingen af ​​de vigtigste egenskab ved sin undervisning point på lørdag, men kom ud af adventist bibelstudium snarere end fra visionerne om Ellen White. Bibelen er den eneste øverste målestok til at vurdere andre gaver.

Hensigten var tydeligvis at tilskynde vision skuffet millerite og skabe forvisning om rigtigheden af ​​bibelstudie. Vi bør huske, for den rolle, Ellen White i udformningen af ​​fremtiden Syvende Dags Adventistkirken, at hendes vision er næsten altid bekræftet deres doktrinære holdninger, som andre har kommet under intensiv bibelstudie. På hendes rolle i udformningen af ​​den doktrin, kan ses som bekræfter den rolle, snarere end iværksættelse.

Ellen G. White har udgivet dusinvis af bøger, Oversigt over kristne erfaringer og synspunkter om Ellen White i 1851. I 1888 udgav sin mest berømte bog, den store strid mellem Kristus og Satan, og i 1898 udgav Desire of Ages, en biografi om liv og lære om Jesus Kristus.

I Fru Whites profetier har forudsagt forskellige fremtidige begivenheder. For eksempel forudsagde et ødelæggende jordskælv i San Francisco 1906 til 2 dage før det skete, et stort boom i spiritismen, som på det tidspunkt var bare begyndelsen. Forudsagde de to verdenskrige og den fornyede stigning i den romersk-katolske kirke kan. Mange andre forudsigelser er allerede fyldt, og nogle endda fylde det for os er et bevis på, at profetien er fra Gud. Hvis en profeti fra Gud, fordi det helt skal opfylde alle.

Mosebog 18,21-22 - Kan du sige "Hvordan kan vi vide, at Herren ikke taler et ord?" Tja, hvis profeten siger Herren på vegne af noget, der sker, så Herren talte dette ord. At profeten talte formasteligt. Frygte ham.

Hendes skrifter er en guide bibler, en rådgiver i at forstå Bibelen, rådgiver for anvendelse af bibelske principper.

Og ifølge Bibelen for at være den sidste gang, en profetisk ånd?

1 Thess 5,19-21 - Du må ikke udslukke Ånden. Forsmaa ikke profetier. Undersøge alt, at holde gode og det onde i enhver form, pas på.

Åb 12,17 - Så dragen blev vred på sin kone og gik for at føre krig med resten af ​​hendes frø, . Som holder Guds bud og har Jesu vidnesbyrd

Åb 19,9-10 - (forklarer, hvad er Jesu vidnesbyrd) - så jeg faldt ned for hans fødder for at tilbede ham, men han fortalte mig: "Pas på, gør det ikke jeg er bare en Guds tjener! lige som du og dine brødre, der har Jesu vidnesbyrd. Tilbed Gud! "Men Jesu vidnesbyrd er profetiens ånd.

Amos 3,7 - Ja! Herren gør ikke noget, men deler sine hemmeligheder til sine tjenere, profeterne.

Chronicles 20,20 - Tro HERREN din Gud, og stå sin prøve. Mener, at hans profeter, og lykkes! "

Joel 3.1 - For alle mennesker vil udgyde sin Ånd og jeres sønner og døtre skal profetere, vil din gamle mænd mívat drømme og jeres unge se syner.

ApG 2,14-21 - I de sidste dage, siger Gud udgyde af min Ånd over alle mennesker.

Jeres sønner og døtre skal profetere, vil din unge mænd ser syner, skal din gamle mænd drømme. Selvfølgelig, hæld dets ansatte og Trælkvinder i de dage af hans Ånd, og de skal profetere. Jeg vil vise undere i himlene og tegn på jorden, blod og ild og skyer af røg. Solen skal forvandles til mørke og månen til blod, før Herrens komme den store og åbenbare dag. Alle, der kalder på navnet, men vil blive gemt.

Mange historiske kontekst og detaljer om reformation af den romersk-katolske kirke i hele verden og færdig med den første Adventist reformationen findes i bogen store strid.


Relaterede artikler fra kategori - Log af gange, det andet kommer af Jesu Kristi

Video - Ted Wilson - GYC-2010 - Ingen vej tilbage

425_ted_wilson.jpg Kig på prædiken tilskynde formanden for generalforsamlingen falske Ted Wilson, 2010 - ingen vej tilbage. ...
Tilføjet: 08.05.2011
Visninger: 128868x

Video - Falsk lære i de sidste dage

441_video_falesny_mesias.jpg Undertekster til video:Bibelen forudsiger moralske niveau menneskeheden ved udgangen af ​​tid. Vi er vidner til disse ting rigtigt?Jesus sagde i Mattæus 24, 4-5, i de sidste dage skal komme mange i ...
Tilføjet: 03.06.2011
Visninger: 166850x

Fortsæt i reformationen af vores nidkære forfædre

520_jan_hus_kostnice_1415.jpg Foto kilde: WikipediaHele generationer af tjekkiske land var centrum for den reformerede tro i hele Europa. Hver af os kender navne som Jan Hus og Jan Zizka. Men du ved, hvor ...
Tilføjet: 13.12.2011
Visninger: 185549x

Fremkomsten af falske teorier i kristendommen indtil verdens ende

263_vznik_falesnych_teorii_v_krestanstvi.jpg Tidlig kristneJesus, da han levede på denne jord for at undervise mænd og deres disciple alt, hvad der er rigtigt og hvad de observerer. Han kom til at afsløre karakteren af ...
Tilføjet: 15.11.2010
Visninger: 211208x
Anbefalet

Forberedelse til enden

514_egw-country_living.jpg "Når det drejer sig tid tests, viser det sig, som styrede livet af Guds ord. Om sommeren er der ingen forskel mellem stedsegrønne og andre træer så indlysende. Men når vinterens ...
Tilføjet: 23.11.2011
Visninger: 184696x

Da.AmazingHope.net - Syvende Dags Adventisterne, den sidste af de reformvenlige i Kirken bærer en stor advarsel til verden