Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Syner af Jomfru Maria - sandheden om Marian genfærd

Supernatural, UFO

271_modlosluzba_virgin_maria.jpg

Syner af Jomfru Maria - sandheden om Marian genfærd

Tilføjet: 16.11.2010
Visninger: 255649x
Emner: Supernatural, UFO
PrintTisk
267_pope_virgin_marie.jpg268_marie_jan_pavel_ii.jpg269_maria_papez.jpg270_soska-panny-marie.jpg271_modlosluzba_virgin_maria.jpg

Dag, den katolske kirke er fænomenet Syner af Jomfru Maria, græd statuer, helbredende kilder. Disse steder er blevet en pilgrimssted og besøges af millioner af troende verden over. Vi kan ikke benægte dette faktum, da disse genfærd set af mange mennesker rundt omkring i verden. Over tid. Disse afsløringer og mirakler mere og mere intens, og sejle på en lys til verden

Vi vil forsøge i denne artikel forklare, hvad er oprindelsen af Marian genfærd, hvis der overhovedet Gud sendte Maria til hendes sted for tilbedelse af Gud vor Skaber. Vi forsøger at se på Bibelen, Gud fortæller os, hvad tilbedelsen af statuer, malerier og afgudsdyrkelse. Vi forsøger at finde ud af, om Bibelen bekræfter tilstedeværelsen af Jomfru Maria blandt os, eller omvendt, klart modbeviser dette faktum.

Lad os tage et kig på Bibelen i Det Gamle Testamente fortæller os, hvad det andet bud fra Gud.

Exodus 20,4-6 - Må ikke generere en afgud i form af noget som helst oppe i himlen, jorden under eller i farvande under jorden. Må ikke tilbede dem og dyrke dem, for jeg, Herren din Gud er en nidkær Gud. Straffe ugudelighed af fædrene på børnene indtil tredje og fjerde generation af dem, der hader mig og vise barmhjertighed jer tusindvis af dem, der elsker mig og holder mine befalinger.

Hvis du omhyggeligt læser det andet bud, vi ser, der klart advarer os mod tilbedelse malerier og skulpturer. Vi kan skabe noget i form af idoler.

Denne befaling fra Vatikanet snarere skille hans version og tilføjet deres egne. Kærlighed er Guds lov stadig gældende? Det har måske for meget mand, Kirkens ændre Guds lov?

Bibelen i Det Nye Testamente det klart, at Guds lov er stadig gyldig, og ingen har ret til at slette eller tilføje et bogstav.

Luke 16,17 - men snarere om himmel og jord forgår, end at stoppe betale et punkt loven!

Matthew 5,17-19 - "Du skal ikke tro, at jeg er kommet til at afskaffe loven eller profeterne Jeg er ikke kommet til at afskaffe, men for at opfylde dem Sandelig siger jeg jer, indtil himmel og jord forgår ikke.. mindste bogstav, ikke en Tøddel af loven, før det hele gå i opfyldelse. Alle vil eliminere en af de mindste bud og undervise folk i Himmeriget betragtes som den mindste. Men hvem ville være opfyldt, og undervist i Himmeriget vil blive betragtet som stor.

Romersk-katolske kirke Guds vilje ændrede lovgivning, således at retfærdiggøre deres ubibelsk lære.

Bibelen er ikke en eneste vers, der pegede på, at skulle tilbede Jomfru Maria. Bibelen er den eneste nævne, at Maria var en jomfru menneske mellemmand mellem Gud vor Skaber. Tværtimod klart Bibelen siger, at den eneste mægler er altid og kun Jesus Kristus.

1 Timothy 2,5 - der er én Gud og én formidler mellem Gud og mennesker, mennesket Kristus Jesus.

Joh 14:6 - "Jeg er vejen, sandheden og livet," Jesus svarede. "Ingen kommer til Faderen uden ved mig.

Handlinger 4,12 - i ingen andre der ikke er nogen frelse - mennesker i verden er givet et andet navn, hvor vi skal blive frelst! "

Nu ved vi den bibelske forklaring, er den eneste formidler mellem mennesker og Gud er Jesus Kristus. Hvordan er det muligt, at millioner af troende til at bede til Jomfru Maria, bøje sig for statuerne og beder hende om tilgivelse for deres synder for sig selv, selv for den afdøde, der vrider sig i smerte på såkaldte kirker fiktive skærsilden?

Venner af Døden er intet, mor til Jesus Kristus, Maria sover og venter som alle dødsfald for andet komme vor Herre Jesus Kristus. Bibelen er ikke en enkelt nævner, at Mary var antaget til himlen, og var en mægler mellem mennesket og Gud.

Job 7,9-10 - Som skyer forbi og svinder bort, der falder ind i graven, jo mere kommer ud. Home vil aldrig vende tilbage, aldrig dukke op i deres hjem.

Bønner til Maria, til forskellige helgener, tilbedelsen af statuer og billeder er idoler. Det er den perfekte forførelse af Satan, som vildleder millioner af troende verden over. Det er en af de nyere historie for bedrag ved verdens ende.

Jeg vil også gerne nævne en ting, som er værd at se. Har du høre, hvordan hun holder fortæller lederen af den romersk-katolske kirke pave? Paven er begyndt at fortælle den hellige Fader, Deres Hellighed. Selv paven selv siger, at Guds repræsentant på jorden. Bibelen fortæller os, hvem der har ret til at henvende Faderen. Ingen mand på denne jord har ret til at have kaldt den hellige Fader. Bibelen fortæller os, at vi har en Fader, som er i himlen.

Matthew 23,8-12 - Men du behøver ikke fortælle rabbi ', fordi du har en lærer, og du er alle brødre. Og ingen på jorden, skal ringe til dig, far, 'fordi du har en Fader, som er i himlen. Du må heller ikke fortælle lederne «, fordi du har en enkelt leder, Messias. Hvem er den største iblandt jer, vil dette være din tjener. Hvem ophøjer sig selv, skal ydmyges, og den, der ydmyger sig selv, skal ophøjes. "

Lærdomme af den romersk-katolske kirke er langt fra klart sandheder i Guds ord. Måske det vil chokere dig, men systemet er, at den pavelige bæstet, repræsenteret ved tal 666, heraf John taler i Johannes 'Åbenbaring. Disse kendsgerninger har nærmet i detaljer i senere artikler.

Jesus i løbet af sit liv mange steder klart fortalt os, hvoraf den ene, vi tilbede, tjene ham og give ham ros.

Luke 4,8 - Jesus svarede: "Det er skrevet:" Herre, min Gud, skal du tilbede og tjene ham kun én. "

I sidste ende, ser vi tilbage til den gamle lov på Mount Sinai, hvor Moses modtog de ti bud.

Du kender historien, da Moses gik op ad Mount Sinai, hvor han modtog De Ti Bud? Lad os huske historien en anelse, hvilket kan skitsere, hvad der er galt med Israels folk gjorde.

Moses gik til Mount Sinai, hvor Guds egen hånd skrev de ti bud. Mens Moses var borte, Israels folk knurrede mod Aron og tvunget dem til at opføre Gud i form af statuer. Israelitterne boede i Egypten i mange år i fangenskab, så kendte egyptiske afgudsdyrkende guder.

Exodus 32,4 - Ti af dem tog guldet, formet og støbt i form af en kalv. Da sagde: "Dette er din gud, Israel, som bragte dig ud af Ægypten!"

Exodus 32,7-8 - Herren talte til Moses: "Jeg vil gå ned dit folk, som du har frembragt ud af Egypten, begået perversion Snart afveje, som jeg befalede dem, at han kastede en kalv og tilbad!.. ham, tilbød ham og sagde: "Dette er din gud, Israel, som bragte dig ud af Egypten"

HERREN sendte Moses tilbage, når Moses så perversitet, perversion, som Israel folkedans og tilbage omkring den gyldne statuetter, og antændte den vrede smadrede stentavler, som Gud gav ham.

Exodus 32,19-21 - Da han nærmede sig lejren, så han kalven og dans. Moses var antændt. Plader, som havde i sine hænder, kastede og smadrede dem under onou bjerg. Derefter tog han kalven, som han gjorde, det smeltede i ilden, knust til pulver, der er spredt på overfladen af vand at drikke og gav Israels børn. Moses sagde til Aron: "Hvad disse mennesker har du bringe dem i sådan en synd?"

Allerede i Det Gamle Testamente, kan vi klart lært af den adfærd det israelske folk, der tilbeder statuer, fiktive guder. Mislykkedes afgudsdyrkelse, som er grimt til Gud. Vi således lære af denne historie, hvordan Gud bygger i afgudsdyrkelse, idoler i form af skulpturer og malerier.


Relaterede artikler fra kategori - Supernatural, UFO

Hvorfor den eskalerende overnaturlige Syner i hele verden?

355_ufo_china.jpg Den verdensomspændende optrapning af forskellige paranormale oplevelser, fænomener og spiritualisme. Der er ingen tvivl om, at de ikke er fiktioner, men det faktum, at folk ikke er i stand til at ...
Tilføjet: 15.02.2011
Visninger: 222972x

Paranormal oplevelser

66_nadprirozene_zazitky.jpg Har du paranormale oplevelser?Flytter du hjem maleri, foto af deres afdøde slægtninge? Føler du, at du ønsker at tale med en kontaktperson, der ikke længere blandt de levende? Ved ikke hvad ...
Tilføjet: 11.08.2010
Visninger: 163008x

At tjene mayaerne, den udpegede verdens ende i 2012?

311_mayan_pyramid_and_calendar.jpg Dette spørgsmål afgjort udfordret nogen, der bekymrer sig om dette spørgsmål. Vi må erkende de kræfter, der er i denne verden. Det er Gud - kærlighed, herskeren af universet, men Lucifer, ...
Tilføjet: 12.01.2011
Visninger: 186413x

Hvad er spiritismen og det okkulte?

473_spiritismus_okultismus.jpg Spiritismen lærer at ånderne af afdøde kan gøre forbindelsen med folk gennem medierne. Medier er tale, skrive, tegne, healing, osv.Ifølge Skriften, er det kendt, at "udødelig sjæl" ikke eksisterer, er de ...
Tilføjet: 05.09.2011
Visninger: 216839x

Hvad er en ufo, og udlændinge, der er?

110_ufo.jpg Hvem er udlændinge og UFO?I dag har mange mennesker ikke behandlede spørgsmålet om, hvorvidt de er udlændinge, men spørgsmålet om, hvem de er.UFOs er en realitet, udvidelse dybt ind i menneskehedens ...
Tilføjet: 23.09.2010
Visninger: 207249x

Da.AmazingHope.net - Syner af Jomfru Maria - sandheden om Marian genfærd