Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Super sol storm i 2013

Aktuelle begivenheder i verden

163_solarni_super_boure.jpg

Super sol storm i 2013

Tilføjet: 06.10.2010
Visninger: 192904x
Emner: Aktuelle begivenheder i verden
PrintTisk

Super sol storm vil true jordens infrastruktur i 2013

I 2013 truede i NASA's Earth stærke solaktivitet, der frembringer en super sol storm kan lamme både kommunikation og navigationssatellitter, men også til distributionen af elektricitet, transport og banksystemer og personlige elektronik som computere eller mobiltelefoner.

Solenergi stiger og falder i cyklusser på omkring 22 lange år. Samtidig er antallet af udbrud stigninger og fald i cyklusser på elleve år. Og i 2013, kulminerede to cykler på en gang. Kombinationen synes at føre til induktion af super sol storm, ledsaget af ekstrem stråling.

Som følge af denne ophobning kan påvirke store dele af verdens svigt i elforsyningen til mange måneder. Eksperter påpeger, at der især Storbritannien og de nordiske lande har relativt skrøbelige elnet.

Lignende aftale kom før, men aldrig i menneskehedens historie har ikke været så afhængige af elektroniske enheder, som kan overbelaste en enorm dosis af stråling og kassér.

"Vi ved det kommer, men vi ved ikke, hvor meget det vil være dårligt," Telegraph citerede site direktør for NASA's afdeling med fokus på fysik af Solen af Richard Fisher. "Udover en kommunikationsenhed såsom satellitter og navigation i biler, lufttransport, banksystemet, computere, alt elektronik. Store områder er uden elektricitet, og udbedring af skader vil være vanskeligt og kræver en længere periode."

Det er den mest alvorlige advarsel endnu at NASA frigivet på grund af Solens aktivitet.

Kilde: http://www.novinky.cz/

KOMMENTAR

At solen begynder at brænde mere og mere om ikke længere tale. Solstrålerne bliver skarpere og begrebet den globale opvarmning allerede kender næsten alle. Men hvad vi kan fra solen før indførelsen af Jesus Kristus til at vente på Bibelen.

Åbenbaring af John 16,8 - den fjerde hældte sin kop til solen og var på grund af folk brændende ild. Folk har været brændende stor varme og bespottede Guds Navn, som har magten over disse plager, de ikke omvende sig til at give ham ære.

Mattæus 24, 33-35 - bare for at se alt dette, ved, at det allerede er tæt på at der allerede i døren! Sandelig siger jeg jer, at denne generation ikke skal forgå, før alt dette sker. Himmel og jord skal forgå, men mine ord vil aldrig forgå.

Mattæus 24, kapitel fortæller om alle de ting, der skal være, før Jesus kommer igen i hans herlighed, og Satans regering tæt på vores Jorden.

Jeg siger ikke, at dette Bibelens profetier, det bare sker, at året, hvilket NASA siger. Vil blot påpege, at man skal tabe.

Alle bibelske tegn er opfyldt, kommer Herren Jesu Kristi allerede er meget tæt. Deltag og gør dig klar til dagen, mens der stadig er tid!


Relaterede artikler fra kategori - Aktuelle begivenheder i verden

Verden tid, hvor mange mennesker i denne verden?

157_world_clock.jpg Gad vide hvor mange mennesker i denne verden? Ønsker du at vide, hvor mange mennesker er født, hvor mange mennesker dør om året eller i øjeblikket? Ønsker du at vide, hvad ...
Tilføjet: 30.09.2010
Visninger: 317720x

Den mystiske dødsfald af dyr i hele verden

400_ryby.jpg Siden slutningen af ​​sidste år, er der mystiske død af forskellige arter rundt om i verden. De dør pludseligt i stort antal og uden nogen åbenbar årsag. Årsagen er stadig ikke ...
Tilføjet: 24.03.2011
Visninger: 236784x

Dramatisk forøgelse af antallet af jordskælv!

393_earthquakes.jpg Stadig flere jordskælv i hele landet. Mange mennesker opfatter forandring og abnormitet af naturen og begynder at indse, at ikke alt er i orden. De indser, at der sker noget, hvad ...
Tilføjet: 11.03.2011
Visninger: 291422x

Hungersnød i verden

158_hladomor_ve_svete.jpg FN: Antallet af sultende i verden over en milliard og på grund af den økonomiske kriseKombinationen af mad og økonomisk krise har medført at antallet af sultende i verden over en ...
Tilføjet: 01.10.2010
Visninger: 345367x

Hvorfor den eskalerende overnaturlige Syner i hele verden?

355_ufo_china.jpg Den verdensomspændende optrapning af forskellige paranormale oplevelser, fænomener og spiritualisme. Der er ingen tvivl om, at de ikke er fiktioner, men det faktum, at folk ikke er i stand til at ...
Tilføjet: 15.02.2011
Visninger: 222972x

Da.AmazingHope.net - Super sol storm i 2013