Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Sabbatten som et minde om skabelsen, da forholdet til Gud

Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg

Sabbatten som et minde om skabelsen, da forholdet til Gud

Tilføjet: 28.04.2011
Visninger: 175314x
Emner: Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?
PrintTisk

Lad os se på begyndelsen af ​​Bibelen, Mosebog. Her er skrevet om skabelsen af ​​vores verden. Vi lærer, at Gud skabte denne verden på seks dage i træk og den syvende dag hvilede. Han var færdig alle deres kreative arbejde, hvilede fra alle hans arbejde, han gjorde.

Genesis 2,2 - den syvende dag var Gud færdig med det arbejde, han havde arbejdet på i den syvende dag hvilede han efter alt det arbejde du gjorde.

Gud i begyndelsen af ​​skabelsen i seks dage efter hans fantastiske kreative arbejde hvilede på den syvende dag. Gud hvilede på den syvende dag og velsignede den syvende dag og helligede.

Genesis 2,3 - Gud velsignede den syvende dag og helligede den, thi i det Gud hvilede fra alle hans værk, der skabte og gjorde.

Bibelen blev skrevet til den jødiske nation, må vi overveje forskellen mellem deres og vores græske tænkning. Den semitiske sind spørger: Hvad er det? Hvad er formålet og hvad formålet?

Spørgsmålene er baseret på den græske tanke: Hvordan skete det? Hvad er essensen? Spørgsmålet om, hvordan det skete, men Bibelen ikke. Bibel svar på spørgsmål om, hvad det er.

Hvorfor gav Gud satte i begyndelsen af ​​verden så megen vægt på den syvende dag, at han gjorde en helgen? Da formålet med skabelsen er, at vi mennesker har indgået et forhold til Gud. Den bibelske tekst giver en indikation af, at Gud skabte manden og kvinden til at leve i evig fællesskab med Faderen, Sønnen og Helligånden.

Højdepunktet i beskrivelsen af ​​skabelsen er en rapport om sabbatten. Bemærk dog, at det primære formål med afslapning er fysisk afslapning. Der havde brug for en pause? Gud? Esajas siger, at Gud ikke sygne hen. Det primære formål med resten af ​​samfundet, fællesskab med Gud. Sæt Gud først. Det er ikke en dag, kom ikke ud af sengen, ville det ikke være hviledag, men doven.

Gud siger at Adam og Eva: "Ingen af ​​hvad du ser omkring dig, intet af alt dette pragt, er der intet, der ikke gør dig lykkelig Find din lykke i materielle ting Du blev skabt for forholdet..."

Derfor er den syvende dag sabbatten Gud kommer til os, og vi fulgte ham, og cementering forholdet til vores Skaber og Forløser.

Gud hvilede på den syvende dag og gik af os som et eksempel, vedligeholde den dag i dag som han. Han gik os et eksempel, vi holder den syvende dag i ugen lørdag, en hviledag, en dag med meditation og fællesskab med vores Skaber. For at se vores Skaber for at tage sig tid, ligesom Gud gør det for os.

Hvad der generer folk så meget i dag? Ingen tid, ingen tid! Men Gud elsker os så meget, at for et forhold til os er hver gang den syvende dag i ugen - lørdag, siden oprettelsen af ​​verden.

Nu ved vi, at lørdag er etableret fra begyndelsen af ​​skabelsen. Lad os se på det fjerde af de ti bud, som Moses modtog fra Herren på Mount Sinai.

Fjerde bud lyder:

Exodus 20,8-11 - Husk sabbatsdagen og hold den hellig. Seks dage skal du arbejde og gøre al din gerning: men den syvende dag er sabbat for Herren din Gud. Du må ikke gøre noget arbejde - du, din søn eller din datter, din træl eller trælkvinde eller dine husdyr, en immigrant i dine Porte. I seks dage skabte Herren himlen og jorden, havet og alt i dem, men den syvende dag hvilede. Derfor har Herren velsignet sabbatsdagen og helliget den.

Det fjerde bud fra Herren gentager, at vi skal huske den sabbat, for at give os en helgen. En hviledag indviet til Herren din Gud.

Vi taler tydeligt og stærkt, hvorfor er den syvende hviledag på lørdag. Fordi i seks dage skabte Herren himlen og jorden, havet og alt i dem, men den syvende dag hvilede. Derfor har Herren velsignet sabbatsdagen og helliget den.

Lørdag er oprettet ved jøder eller andre mennesker er fiktion. Det er fra den første dag i skabelsen oprettet af vores Skaber for alle de mennesker, vi mødtes med ham og konvergerende.

Der er ingen vers i Bibelen, som siger, at hun var flyttet fra lørdag til søndag?

I Bibelen, vil du ikke finde en eneste vers, der pegede på en ændring af hvile lørdag og søndag.

Hvad hviledag, hellig Jesus Kristus?

Bibelen mange steder fortæller os, at Jesus Kristus er fastholdes som en hviledag på lørdag.

Luke 4,16 - Da han kom til Nazareth, hvor han var rejst, deltog som var hans skik på sabbatsdagen, at synagogen og stod op at læse.

Holy disciple efter Jesu 'afrejse lørdag eller søndag?

Disciple efter Kristi himmelfart, bemærker sabbat på lørdag.

Handlinger 13,42-44 - Da han forlod synagogen, er lokale hedninge tigger dem om at fortælle om disse ting næste lørdag. Når forsamlingen var opløst, mange jøder og gudfrygtige proselytter fulgte Paulus og Barnabas. De bliver så opfordres i et interview, enten forblive i Guds nåde. Næste lørdag på at høre Guds ord samles næsten hele byen.

Handlinger 16,13 - Vi gik lørdag for byen til floden, hvor det blev almindeligt at bede. Vi sad der og talte med kvinder, der samledes der.

Handlinger 17,1-2 - trods Amfipolis Apolonia, og derefter kom til Thessalonika, hvor der var en synagoge. Paul der så var hans skik at gå og tre lørdag talte til dem ud fra Skrifterne.

Handlinger 18,1-4 - Så Paul gik op fra Athen til Korinth. Der mødte han en på vegne af Aquila, en Jøde, oprindeligt fra Pontus, der sammen med sin kone Priscilla har for nylig indvandret fra Italien (fordi Claudius havde besluttet, at alle jøder skal forlade Rom). Paul sluttede sig til dem, på grund af sit håndværk, som de var syning telte. Så boede og arbejdede sammen med dem hver lørdag og talte i synagogen, og overtalt jøder og grækere

Hvem og Hvorfor ændre Guds lov? Hvem ændret sabbat til søndag?

Daniel 7,24-25 - Efter dem en anden konge vil opstå, forskellig fra tidligere, og de betvinge tre konger. Vil tale imod den Højeste, vil hellige være forkert, og forsøge at ændre tider og regler.

Den katolske katekismus fra 1977. Q: Hvilken dag er lørdag? Svar: Lørdag er den syvende dag, lørdag. Q: Hvorfor holder vi søndag i stedet for lørdag? Svar: Vi holder på søndag i stedet for lørdag, fordi den katolske kirke overført hellighed sabbatten på søndag.

Som Jesus Kristus sagde om loven, har man ret til at ændre Guds bestemmelse?

Luke 16,17 - men snarere om himmel og jord forgår, end at stoppe betale et punkt loven!

Matthew 5,17-19 - "Du skal ikke tro, at jeg er kommet til at afskaffe loven eller profeterne Jeg er ikke kommet til at afskaffe, men for at opfylde dem Sandelig siger jeg jer, indtil himmel og jord forgår ikke.. mindste bogstav, ikke en Tøddel af loven, før det hele gå i opfyldelse. Alle vil eliminere en af ​​de mindste bud og undervise folk i Himmeriget betragtes som den mindste. Men hvem ville være opfyldt, og undervist i Himmeriget vil blive betragtet som stor.

Profetien af ​​ødelæggelsen af ​​Jerusalem, som skete i år 70 e.Kr., ca 40 år efter at Jesus Kristus sagde at bede for folk, der ikke behøver at køre på lørdag. Så Jesus ikke annullere eller ændre på lørdag. Hvorfor ellers ville han opfordrede folk til at bede, at selv i de barske vilkår for at holde sabbatsdagen?

Matthew 24,20 - Bed du ikke køre om vinteren eller sabbatsdagen.

Og hvad den første disciple? Lørdag og stadig bevare Kristi Himmelfart om Jesus Kristus? Paulus og Barnabas forkyndte i løbet af en lørdag formiddag tilbedelse. Prædikede på lørdag og en anden næste lørdag nat for næsten hele byen. Således lærer vi, at 14 år efter opstandelsen, disciplene stadig overholder sabbatten. Paul sagde, at de ikke behøver at vente til næste lørdag kommer på søndag, det er Herrens dag, men igen gik ind i Synagogen på lørdag.

Hvad apostlen Paulus sagde om loven?

Romerne 3,31 - vi så gøre ugyldig loven ved troen? Ingen måde! Omvendt loven.

Romerne 7,12 - men loven er hellig, budet er hellig og retfærdig og god.

Hvad er en hviledag på den nye jord?

Es 66,22-23 - Som en ny himmel og nye jord, som vil gøre, forbliver for mig, siger Herren, og forbliver, dit navn og dine efterkommere. Fra nymåne til nymåne, fra lørdag til lørdag alle mennesker kommer for at tilbede mig, siger Herren.

Er Guds Ark med Guds Ti Bud konstant selv himlen?

Åbenbaring 11,18-19 - nationer gjorde oprør, men din vrede kom, det blev tid til retten over alle de døde og de tilbagebetalingstid for dine tjenere, profeterne og helgener, og til alle, der værner dit navn, små og store , og tidspunktet for destruktion dem, der ødelægger jorden. "Så Guds tempel blev åbnet i Himmelen, og hans tempel blev set Ark sin pagt.

Lørdag vil være et tegn på Guds folk på det tidspunkt for afslutningen?

Afslutningsvis vil historien om denne verden være forfulgt af dem, som holder alle Guds Ti Bud. De vil være to grupper, en til at følge Gud og adlyde hans befalinger overalt. Den anden vil følge dyret, Human forordning pavelige autoritet.

Åbenbaring 12,17 - Så dragen blev vred på sin kone og gik for at føre krig med resten af ​​hendes frø, som holder Guds befalinger og har Jesu vidnesbyrd.

Konklusion og lektioner

Denne artikel afbrudt bibelske vers tydeligt færdiggøre det faktum, at lørdag blev oprettet af vores Skaber fra begyndelsen af ​​skabelsen. Blev truffet, fordi vi mødtes med vores Skaber og har dannet et tæt forhold til ham. Det blev observeret i det Gamle Testamente, Det Nye Testamente og i Jesus Kristus og disciplene. Søjle lørdag vil teste indgraveret i vores tid efter afslutningen, vil Gud adskille folk fra tilhængere af dyret. Lørdag vil blive opretholdt i den nye jord i al evighed at fejre vor Herre og Skaber. Ser rigtig ud, se din Herren på sabbatsdagen, hvor vi venter med åbne arme.


Relaterede artikler fra kategori - Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?

Bibel Prophecy - Daniel 2 - World History

182_socha_bible_daniel.jpg Bibelen Prophecy - Statuen af Daniel, en oversigt over verdenshistorienGud Herren er vores planets historie fast i deres hænder, med vores land har store planer. Alle havde erfaring i to profetiske ...
Tilføjet: 18.10.2010
Visninger: 307615x

Seminar - Udvikling karakter

479_seminar.jpg Vi leve som Kristus? Det spørgsmål, han skal stille enhver kristen, fordi Jesus inviterede os til at leve som ham.Dette seminar søger at give karakter-bygning kristne principper er baseret på skriften ...
Tilføjet: 20.09.2011
Visninger: 125132x

Wide er vejen til destruktion, trang er vejen til himlen!

409_uzka_je_cesta_do_nebe.jpg "Indtast den snævre port stor port og bred er den vej, der fører til ødelæggelse, og mange er dem, der går ind ad den. Strædet er den port og smal den ...
Tilføjet: 05.04.2011
Visninger: 311649x

2:a Hvorledes liv?

84_cesta_ke_kristu.jpg Mennesker er væsner i den ædle kvaliteter og gaver. Han var klog og trivsel og boede i overensstemmelse med Gud. Hans tanker var rene og hellige. At ulydighed og overtrædelse af ...
Tilføjet: 07.09.2010
Visninger: 113485x

5:e helliggørelse - Vejen til Kristus

188_cesta_ke_kristu.jpg 5 HelliggørelseGuds løfte er: "Du vil søge mig og finde mig, når du søger mig af hele dit hjerte" (Jeremias 29,13).Gud må blive kastet på tværs af hjertet, ellers kan det ...
Tilføjet: 20.10.2010
Visninger: 143393x

Da.AmazingHope.net - Sabbatten som et minde om skabelsen, da forholdet til Gud