Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Religion - fremkomsten af ​​forskellige retninger

Bibelske Fakta

509_babylon.jpg

Religion - fremkomsten af ​​forskellige retninger

Tilføjet: 02.11.2011
Visninger: 214524x
Emner: Bibelske Fakta
PrintTisk

Har du nogensinde spekuleret over, hvad det er, og hvor religion har sin oprindelse? Hvilket er den ældste? Hvorfor er så mange former for religion? Og hvilken retning er den rigtige? Hvorfor mennesker tror på Gud? Det er spørgsmål, for hver hele hans marmorkugler betænke mand. Måske kan du sige, at du er ligeglad, men hver person på denne planet, derfor, du, du har en form for engagement. Der er forskellige traditioner - traditioner, helligdage, at hver af os praksis i deres liv. De fleste af os fejrer jul, påske, eller gå til at praktisere yoga ...

Selve ordet religion betyder - at følge nogen. Jeg vil bede dig om at tænke på begyndelsen af ​​den religion, der er her i dag. For at gøre, som vi ser, vi har brug for Bibelen. Det er en bog, som Moses begyndte at skrive omkring 1500 f.Kr. og bevise sandheden af ​​hendes ord af talrige arkæologiske fund. Det faktum, at hendes ord er blevet bevaret uændret bevise ruller fundet i huler Qumran. Også mange andre steder bekræfte rigtigheden af ​​de historier registreres i Bibelen. Oplev det selv, åbne den og kontrollere dens sandhed.

Starten af ​​Religion - følg -. Gud

Man = Adam og Eva blev skabt af Gud Skaberen. Genesis 1,27

De havde to sønner - Kain og Abel. Første Mosebog 4,1-16. Abel lyttede til Gud (troende), Kain lyttede til Gud, han gjorde, hvad han ville. Han dræbte sin bror, som var den første død i verden (ikke-religiøse mennesker).

I stedet for den dræbte Abel med Adam og Eva havde en søn, som de navngivet sæt, som igen adlød Gud.

Huset Seto blev født Noah, som havde tre sønner, Sem, Kam og Jafet Genesis 5.32.

Navnet her er de sande troende i Guds navn Cham betyder vantro i den sande Gud, har deres guder. Navnet Jafet betyder vandrer (troende og vantro).

Fra efterkommere af Sems Gud valgte folk, der ville bære sande tro på sande Gud. De var israelerne -. Jøder

Jøder - har deres oprindelse i Abraham, 1400 år før Kristus. Gud kaldte Abraham, som kaldes Faderen til tro. Gud lyttede og bar det rigtige budskab om den sande Gud - Skaberen. Første Mosebog 11.10. 27. (Fødslen af ​​Abraham), Første Mosebog 12,1-9. 15. - (En kontrakt mellem Gud og Abraham). Vers 21 - (fødsel af Isaac). Isak havde Jakob, og Jakob havde 12 sønner generation af israelere (jøder).

Da Gud førte sit udvalgte folk fra slaveriet i Egypten, gav til Moses på bjerget Sinai, Guds uforanderlige lov bestyrelser. Mange punkter i denne lov er stadig en del af de fleste sekulære, statslige love.

Denne lov er: 1 Gør ikke ingen andre guder end mig sekunder Må ikke generere den idoler i form af noget third Brug ikke Herrens navn til løgn fourth Husk sabbatsdagen og hold den hellig fifth Ær din far og din mor sixth Du må ikke slå ihjel seventh ikke begå ægteskabsbrud 8. Stjæl ikke 9. Lyv ikke 10. Envy

Kristne - have oprindelse 2010 år siden. Deres undervisning er baseret på Jesus Kristus, som var en Jøde, og som hævdede, og mægtige gerninger bevist, at Søn af den Allerhøjeste Gud. Det var sådan en vigtig skikkelse i historien, der ændrede i hans æra. Henviser folk til den sande Fader, som er i Himlen (i rummet). Kristendommen er en fortsættelse af den jødiske religion, som fører til kundskab om den sande Gud gennem Hans Søn Jesus Kristus. Hans liv, og hele arbejdet med forløsning er beskrevet i den bibelske evangelier. Hvorfor er så mange retninger i kristendommen?

Fra en anden Noas søn Ham, baseret på yderligere retninger af religion.

En anden gruppe er de muslimer - islam - muslimer. Det er den østlige religioner. De har deres oprindelse, også i Abraham. Hans søn Ismael, men han var søn af Hagar den egyptiske piges navn. Første Mosebog 16,1-12. Således kommer Stamme Ham. Bibelske profetier om ham siger, "en mand med ukuelig vilje. Hans hånd vil være imod alle, og hånd mod ham, og vil stå imod alle hans brødre."

Permanent optøjer muslimer og jøder - efterkommere af Abrahams halvbrødre, er opfyldelsen af ​​denne profeti. De tror på én Gud - Allah. Profeten Muhammed levede op til det 6. århundrede efter Kristus. Allah giver ikke mennesket nogen frihed - arbejde i menneskers liv al den rigdom og fattigdom, glæde, sorg og synd. De mener, de døde guder - mennesker. Muslimer retfærdiggør fredag ​​som en festdag.

Buddhister - Det er den østlige religioner. Dens grundlægger er Buddha, født i 560 f.Kr. i Indien nær Nepal. Oprindeligt GUATAMA hans navn var. Navnet Buddha er en gud. Vores verden er blot et slør for ham - maj. Han proklamerer:-livet er lidelse, og lidelse er liv. Buddhas lære er 8 grader, og i modsætning til jødisk lov, som fører til Gud, fører dette til sig selv. Etik: 1 / sand tro, 2 / rette tankegang, 3 / højre set 4 / virkelige liv og livsstil (ikke dræbe, stjæle, skal du ikke leve pirrende, vil ikke lyve og drikke berusende drikke). Buddha spørger: 5 / ærlig levebrød, 6 / højre indsats 7 / rette tankegang, 8 / højre optaget af sig selv.

Hinduer - østlige religioner - også stammer fra familien af ​​Ham. Det er Indiens nationale religion. Den har ingen grundlægger - Yoga - Yogi - er udbredt i vores land. Her er plads til alle - det er en religiøs virvar. Indisk siger, at i Indien, er alle religioner i verden. Sammenlign med mig: 1 teister - tror på en personlig Gud uden for verden, men ikke i Gud åbenbaret i Kristus 2. deisme - tror på rationelle grunde på én Gud - en, der skabte verden og se som en urmager, han nåede dem, og de kører af sig selv 3 monoteister - tror på én Gud 4 polyteister - tror på mange guder 5 ateister - benægte troen på Gud 6. kristendommen - er der plads til Jesus Kristus og kristendom, men Jesus 'ret til at afvise den fulde sandhed. Jesus er én blandt andre. I den indiske pubber malerier hænger side om side guden Krishna, Buddha, Jesus og Gandhi ....

Hindu Gud - Gray - gud for stilhed. De har 330 millioner guder (dyr, træer, bjerge ... Denne religion går tilbage til 1250 f.Kr. af videnskaben -. Den hemmelige skrifter - digte Verden søndag -. Den dag solen, bedende mod solen.

Ateisme - moderne og sidste religion. Religion of Reason. I bogen Dictionary of ateister er skrevet dette: ". Gud skabte ikke mennesket, men en mand af Gud i sit eget billede og lighed" Materialismen var højdepunktet af franske ateisme af det 18. århundrede.

Marxistisk ateisme - den største form for ateisme - "marxizmus er materialisme, voldsomt fjendtlige overfor religion ... hvis mission er at fratage en person af religiøse vrangforestillinger og fordomme ... og befri ham fra alle de overnaturlige i mennesket ... øger tilliden til i vores egen styrke ... og mennesket er det højeste, der for mennesket. (s. 275) Organisationen blev grundlagt i 1925 i Sovjetunionen og Sammenslutningen kaldte onde religion ... kæmpede med alle midler, i planter, fabrikker, kollektive landbrug og skoler. "

Ser du, der er forskellige grupper i samfundet - religion, som på en eller anden måde påvirker os. Til hvilken religion vi tilhører, må vi svare hver mand personligt. Hvad, eller til hvem, en mand sætter sin fremtid ligger i vores gratis beslutning. Frihed for beslutningstagning er den største gave vi har fået fra Gud.

Labyrinten er blot én måde at rette, og at nogen har til at skinne. Jeg vidste, at lyset er Jesus Kristus, som kom fra himlen og inviterer os hjem. Vi fik tabt og kan ikke fortrydes. Jesus siger:

Joh 8:12 - Jesus til dem igen, og derefter sagde: ".. Jeg er dagens lys Den, der følger mig, skal ikke længere vandre i mørket, men have livets lys"

Og Kong David sagde:

Salme 119,105 - Stearinlys mine skridt er det ord af dit lys min vej.

Derfor vil jeg gerne invitere dig hjem, hvor vi venter. Jesus Kristus forbereder os hjem, at tage os hvor han er. Når jorden vil blive renset og skabt alle nye, vil være vores hjem igen, dejlige paradis, som Herren hensigten i begyndelsen af ​​skabelsen.

De er verdens to grupper af mennesker:

Rolling Stones - vandrer denne verden - ingen mål - bare død.

Pilgrims - vandrer denne verden, men de har et mål - det evige liv - Guds rige.

M.G.

Esajas 44,6 - Så siger Herren, kongen og Israels Genløser, Hærskarers Herre: Jeg er først og jeg er den sidste, ud over mig er der ingen Gud.

Esajas 55,6 - Søg HERREN tid at finde det, kalder det, indtil det er tæt på.

Esajas 56, 6-7 - Udlændinge, der har forbindelse til HERREN for at tjene ham, at elske Herrens navn og var tjenere til ham, alle, der beskytter lørdagen inden vanhelligelse og holder min pagt med jer alle bringe bjerget af hans hellighed og oblažím er i mit bedehus.

14 januar, 6-7 - "Jeg er vejen, sandheden og livet," svarede Jesus. "Ingen kommer til Faderen uden ved mig. Hvis du kendte mig, ville du vide, min Fader også. Fra nu af skal du kender ham og har set ham!"

Johannes 3:16 - For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham ikke skal fortabes, men have evigt liv


Relaterede artikler fra kategori - Bibelske Fakta

Jesus Kristus er Gud eller ett skabt væsen? - Del 1

374_jezis_kristus_1.jpg Alle disse vers er at føre os til den erkendelse, at Gud, Skaberen af universet og alt liv kom personligt til denne jord i kroppen af den mand, døde Jesus Kristus ...
Tilføjet: 10.03.2011
Visninger: 162958x

Christ advarer om dommedag!

426_bozi_soud.jpg Den dag i Kristi genkomst vil være den dag, for verden domstolen. Hellige Skrift siger:Jude 1:14-15 - I syvende generation fra Adam, Enok, profeterede om dem og sagde: "Se, Herren kommer ...
Tilføjet: 11.05.2011
Visninger: 153441x

Den eneste vej til himlen

295_jedina_cesta_do_nebe.jpg Jesus Kristus levede, led og døde for at frelse os. Gud tillade, at hans elskede søn til at komme fra en verden af berømmelse på denne onde verden af synd, forlod ...
Tilføjet: 13.12.2010
Visninger: 121710x
Anbefalet

Hvad vi mener, at anden del - de dogmatiske punkter 16-28

414_cemu_verime_16_28.jpg 16 Herrens nadver - Herrens nadver er en deltagelse i symbolerne på Jesu legeme og blod som et udtryk for tro på ham, vor Herre og Frelser. Oplevelsen af ​​fællesskab er ...
Tilføjet: 11.04.2011
Visninger: 108904x

Den eneste sande Gud er Israels Gud!

439_izraelite.jpg Esajas 44,6 - Så siger Herren, konge og Israels Genløser, Hærskarers Herre: Jeg er først og jeg er den sidste, ud over mig er der ingen Gud.Gud er den eneste! Et ...
Tilføjet: 01.06.2011
Visninger: 236697x

Da.AmazingHope.net - Religion - fremkomsten af ​​forskellige retninger