Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Profetien om, at Jesus er Messias forudsagt

Profeterne i Bibelen og i dag

191_jezis.jpg

Profetien om, at Jesus er Messias forudsagt

Tilføjet: 24.10.2010
Visninger: 253820x
Emner: Profeterne i Bibelen og i dag
PrintTisk

Enkelte bøger i Det Gamle Testamente blev skrevet i årene 1400-425 f.Kr. og findes i dem om 60 til 270 store og små Messias profetier om fødsel, liv og død om Jesus Kristus. Her er blot nogle af de vigtigste profetier om Kristus og deres opfyldelse i Det Nye Testamente, som blev skrevet mellem 51-100 AD. Profetier bevise, at Jesus Kristus var Messias forudsagt.

SIME KVINDER

Gamle Testamente Genesis 3,15 - Gud Herren havde sagt slangen, også udløst fjendtlighed mellem dig og kvinden og mellem dit afkom og hendes. Han vil knuse dit hoved, og du bide hendes hæl. "

Nye Testamente Galaterne 4,4 - Når Time Ran Out, men Gud sendte sin søn, født af kvinde, født under loven, for at indløse dem, der var under loven, accepterer vi retten til Sønforholdet.

Abrahams efterkommere

Gamle Testamente Genesis 17,7 - bekræfte min pagt med jer og med jeres frø i fremtiden for deres generationer: det er den evige pagt, som Gud vil være din Gud og din fremtid frø.

Nye Testamente Galaterbrevet 3,16 - Det samme gælder for det løfte givet til Abraham og hans efterkommere. Skriften siger ikke i flertal: "Og til frø," men i uniform ", og dit Afkom", hvilket menes Kristus.

David SIME

Gamle Testamente Jeremiah 23,5,6 - Se, Dage skal komme, siger Herren, vil de retfærdige opvække David sucker. Han skal herske som en klog konge og bringe fred til landet lov og retfærdighed. I hans dage Juda vil blive gemt og Israel vil leve i sikkerhed. Og det er det navn, der vil blive kaldt: Herren - vores retfærdighed.

Det Nye Testamente ApG 13,22,23 - Jeg har fundet David søn af Isaj en mand efter mit hjerte, og han fylder alle mine behov. "Fra hans efterkommere Gud oprejste Israels lovede Frelser - Jesus.

Var på et fastsat tidspunkt

Gamle Testamente Daniel 9,24,25 - Halvfjerds uger er fastsat grænse dit folk og hellige by, til optøjer sluttede, og det var i slutningen af synd, at uretfærdighed blev udrenset og retfærdighed nogensinde kommer til at forsegle den profetiske vision og salvelse af Den Hellige hellige.

Nye Testamente Galaterne 4,4 - Når Time Ran Out, men Gud sendte sin søn, født af kvinde, født under loven.

Virgin fødsel

Gamle Testamente Es 7,14 - Derfor Herren selv vil give dig et tegn: Se, en jomfru undfange og føde en søn, og skal kalde hans Navn Immanuel, Gud er med os.

Nye Testamente Matthew 1,23 - en søn og du skal kalde hans Navn Jesus, for han skal frelse sit folk fra deres synder. "Det hele skete, var, at opfylde, hvad Herren sagde ved profeten:" Se, en jomfru undfange og føde en søn og give ham navnet Immanuel ", hvilket svarer: Gud er med os.

Født i Bethlehem

Gamle Testamente Micah 5,1 - "Men du, Bethlehem Efrat, lille blandt prinser Judas, fra dig, bare kommer til mig, der vil være hersker i Israel, hvis oprindelse er gamle, fra dengang af evigheden."

Nye Testamente Matthew 2,1 - Jesus født i Betlehem i Judæa i de dage af kong Herodes.

Massakren på børn

Gamle Testamente Jeremias 31,15 - Så siger Herren: I Rama høres skrig - råb, gråd og bitter klageråb. Rachel hvor græder over deres børn over deres tab ikke kan trøstes! "

Nye Testamente Matthew 2,16-18 - Da Herodes indså, at han snød de vise mænd, meget vred og sætte i Betlehem og i hele nabolaget til at myrde alle de drenge under to år, ifølge det tidspunkt, hvor spurgte den kloge mænd. Så ord profeten Jeremias var opfyldt: "I Rama høres råbe - meget stønnen og stønnen Rakel hvor græder over deres børn over deres tab ikke kan blive trøstet.!"

Forgængerne Messias

Gamle Testamente Malakias 3,1 - Se, jeg sender min Engel for at berede vejen for mig. Pludselig kommer til sit tempel for Herren, efter hvem du spørger, og englen af kontrakten, hvorefter du ønsker. Se, han kommer, siger Hærskarers HERRE.

Nye Testamente Matthew 3,1-3 - I disse dage træder Johannes Døber begyndte at prædike i Judæas ørken, "! Omvend Himmeriget er nær!" Dette er den ene om, hvor profeten Esajas talte, da han sagde: "En stemme der råber i ørkenen, Make lige vejen for Herrens vej ".

ROYAL indgangen til Jerusalem

Gamle Testamente Zakarias 9,9 - heldigvis glæde, Zions Datter, at give op synge, Datter af Jerusalem! Se, din konge kommer til dig, retfærdig og sejrrig, ydmyg, siddende på et æsel, æslet, føl af en røv.

Nye Testamente Matthew 21, 1-11 - "Gå ind i landsbyen foran dig Lige der vil du finde en bundet røv, og hendes hingsteføl Disciplene gik hen og gjorde, som Jesus befalede De bragte røven med en hingst,... og sætte dem i hans jakke og sad på dem.

I lignelsen underviste

Gamle Testamente Salme 78,2 - I lignelserne du taler til mig for at afsløre gamle hemmeligheder.

Nye Testamente Matthew 13,34,35 - det er alle Jesus fortalte skarer i lignelser. I modsætning til i lignelsen talte ikke til dem. Således var opfyldt ord af profeten: "Jeg åbner min mund i lignelser, vil jeg fortælle dig ting skjult, siden verdens skabelse."

Har store undere

Gamle Testamente Esajas 35,5,6 - så se blinde øjne, døve ører åbne, så popper op som halt rådyr, tungen af den stumme glæde.

Nye Testamente Matthew 11,4-6 - Jesus svarede dem: "Gå hen og fortæl Johannes, hvad du hører her og se: Blinde ser, lamme går, spedalske renses, døve høre, de døde og rejser de fattige har evangeliet prædikes. Og velsignet er den, der er fornærmet over mig. "

Linealer er imod det

Gamle Testamente Salme 2,1,2 - Hvorfor gjorde oprør nationer og folk opfinde forfængelighed? Konger af verden steg, herskere maskinindustrien, komplot mod HERREN og hans salvede.

Det Nye Testamente ApG 4,27 - Du er Helligånden sagde gennem sin tjener, hvorfor vor Fader David, "gøre nationer og de gjorde oprør folk opfinder forfængelighed? Rose konger og herskere i landet har sidet mod Herren og mod hans salvede. "Faktisk er både Herodes og Pontius Pilatus blandet med Hedningerne og Israels folk imod din hellige Tjener Jesus, hvem du salvede, og gjorde hvad din hånd og din forudbestemt vil det ske.

Forrådt VEN

Gamle Testamente Salme 41,10 - Selv min ven, som jeg stolede på, en, der spiste mit brød, løftede hælen imod mig.

Nye Testamente, Jan 13,18,21 - Jeg taler ikke om jer alle. Jeg ved, at jeg har valgt, men om de opfyldte skriftsted, en der er mit brød, løftede hælen imod mig. "Efter disse ord af Jesus dybt forstyrret sagde:" Sandelig, sandelig siger jeg dig, at en af jer skal forråde mig ".

Solgt for 30 sølv

Gamle Testamente Zakarias 11,12 - Jeg fortalte dem: "Hvis du ønsker at betale mig min løn Og hvis ikke, ikke noget problem.." Så jeg betalte en løn - tredive sølvpenge.

Nye Testamente Matthew 26,15 - "Hvad gør du, hvis du forråde det," sagde han. Han talte tredive sølvpenge.

Field købt fra Potter

Gamle Testamente Zakarias 11,13 - Herren sagde til mig: "Kast Potters - den fantastiske pris, som jeg værdsat," jeg tog de tredive sølvstykker og kastede dem i templet pottemagere.

Nye Testamente Matthew 27,7 - aftalte derfor, at folk vil købe Potter's felt til at begrave fremmede at tjene. Det er grunden til denne dag, siger han blodig felt. Så ord profeten Jeremias var opfyldt: "De tog de tredive sølvpenge, prisen for meget sjældne, som han roste Israels børn, og gav dem Pottemagermarken som Herren fortalte mig."

Led for anden

Gamle Testamente Esajas 53,6 - Vi er alle som får har vandret, alle tændt deres rejse, men Herren har lagt på ham skyld for os alle.

Nye Testamente Luke 22,37 - jeg fortæller dig, at jeg er nødt til at overholde selv dette skriftsted: "Han blev regnet blandt de lovløse." Det fylder faktisk, hvad der er skrevet om mig. "

Han sagde ingenting MELLEMØSTEN vanære

Gamle Testamente Esajas 53,7 - Han var forslået, og selv om han har lidt, åbnede han ikke sin mund. Død blev ført som et lam som et får, før hendes fåreklippere er dum, hans mund åbnede.

Nye Testamente Matthew 27,12-14 - Ypperstepræsterne og handlingen tidligere, men så intet svar. "Vil du ikke høre, hvad alle jer skylden?" Pilatus spurgte ham. Men Jesus var en stor overraskelse, selv anklagerne for ingenting.

WS BIT HOLE

Gamle Testamente Micah 4,14 - Nu line up, Datter af lederne af de familier, vi er under belejring. Dommer Israel vil kølle i ansigtet!

Nye Testamente Matthew 26,67 - Så begyndte han at spytte i ansigtet og slog ham med deres næver. Andre slog ham med stokke og sagde: "Profeter os, Messias, der ramte dig?"

HÆNDER OG FØDDER drivende

Gamle Testamente Salme 22,17 - En pakke af hunde på min sæt, besat mig sønner af det onde. Hænder og fødder gennemboret mig.

Nye Testamente John 19,18 - hvor de korsfæstede ham og to andre fra begge sider, og Jesus i midten.

Power galde og eddike

Gamle Testamente Salme 69,22 - Maden gav mig en smag af galde, de gav mig eddike at drikke, da jeg var tørstig!

Nye Testamente Matthew 27,34 - gav Jesus eddike at drikke blandet med Galde.

Tegn på hans tøj

Gamle Testamente Salme 22,19 - til at dele med mit tøj på min kåbe billetter.

Nye Testamente Matthew 27,35 - og de korsfæstede ham, støbning lod om hans tøj.

Inkluderet i trespasser

Gamle Testamente Es 53,12 - Så jeg giver ham deler med mange, der skal deles med et utal af byttedyr, fordi de gav sig selv død og talte blandt de skyldige.

Nye Testamente Matthew 27,38 - Sammen med ham blev der korsfæstet to forbrydere, den ene på højre og en venstre.

Hans knogler var brudt

Gamle Testamente Salme 34,21 - Han vagter alle hans knogler, én af dem bryder ikke!

Nye Testamente, Jan 19,33,36 - men da de kom til Jesus og så, at det var død allerede, de bremser ikke hans ben. Dette skete for at opfylde skriftstedet: ". Han eller bryde en enkelt knogle"

Hans side gennembrudt

Gamle Testamente Zakarias 12,10 - The House of David og indbyggerne i Jerusalem, men jeg vil udgyde Ånd nåde og bøn, og derefter se på mig, som de har gennemboret. De vil begræde ham som en sørger for sønnen, vil bittert sørge over det, som den første-fødte dør.

Nye Testamente, Jan 19, 34,37 - En af soldaterne stak ham i siden med et spyd, og straks kom der blod og vand ud. Og andre steder i Skriften siger: "Will, som de har gennemboret."

Han er begravet i graven pengesække

Gamle Testamente Esajas 53,9 - Selvom han blive begravet med kriminelle, befandt sig i graven med de rige, aldrig i virkeligheden begået uret og hans mund havde ingen svig.

Nye Testamente Matthew 27,57-60 - Om aftenen, kom der en rig mand fra Arimatæa navn Josef, som også blev en discipel af Jesus. Han gik til bede Pilatus om Jesu legeme og Pilatus gav ham et organ spørgsmål. Tog Josef Jesu legeme, pakket ind i en ren klud og begravet i sin nye Grav, som han udhugget i klippen. Døre grav begravet under en stor sten og venstre.

Hans krop NEPOHLEHLO Doom

Gamle Testamente Salme 16,10 - lad ikke min sjæl i graven, eller levere hans trofaste pit!

Det Nye Testamente ApG 2,31,32 - Da han sagde, at hans sjæl stadig er i den anden verden, og hans krop vil ikke bukke under for forfald, således forudsagde opstandelse Messias. Og Gud oprejste Jesus - at vi alle er vidner!

Hans Himmelfart

Gamle Testamente Salme 68,19 - Lord of Sinai træder ind i hans Helligdom! Bestige højderne, erobrede fanger dig, tog du folk som en gave.

Det Nye Testamente ApG 1,9-11 - Efter det, blev han taget for deres øjne op, og de forsvandt ud af syne i sky. Mens intenst se hende gå til himlen, se, de nærmede sig de to mænd i hvide klæder og fortalte dem: "Hvad står du stirrer op mod himlen, galilæere Denne Jesus, som blev taget fra dig i himlen, vil vende tilbage lige som du så ham gå. "

HANS FAIR REGERINGEN

Gamle Testamente Salme 45,7,8 - Din trone, Gud, er for evigt og altid: et scepter af retfærdighed er den scepter Deres regering. Du elsker retfærdighed og hader ondskab, fordi du Gud, din Gud, salvet med glædens olie frem for dine kammerater!

Nye Testamente John 5,30 - Jeg kan af mig selv gøre noget. Som jeg hører dommeren og min retssag er fair, fordi jeg ikke søger min vilje, men hans Villie, som sendte mig.


Relaterede artikler fra kategori - Profeterne i Bibelen og i dag

Messianske jøder

164_izrael_vlajka.jpg Messianske jøder - opfylder profetiUd over adskillige kristne trosretninger findes i Israel og den frie bevægelighed af såkaldte "messianske jøder". Disse mennesker normalt kommer fra jødiske familier, men tror på Jesus ...
Tilføjet: 06.10.2010
Visninger: 245596x

Bibel Prophecy - Daniel 2 - World History

182_socha_bible_daniel.jpg Bibelen Prophecy - Statuen af Daniel, en oversigt over verdenshistorienGud Herren er vores planets historie fast i deres hænder, med vores land har store planer. Alle havde erfaring i to profetiske ...
Tilføjet: 18.10.2010
Visninger: 307616x

Dyret fra jorden og billedet af dyret - Åbenbaringen 13,11

444_selma_ze_zeme_a_obraz_selmy.jpg Åb 13,11-17 - Da jeg så et andet Dyr stige op af landet havde to horn ligesom et lam, men talte som en drage. Det bærer al den kraft af det ...
Tilføjet: 21.06.2011
Visninger: 254174x

Spirit of Prophecy - Ellen Gould White

161_ellen_gould_white.jpg Profetisk gave manifesteret i tjeneste for Ellen G. White, som var en af grundlæggerne af Syvende Dags Adventistkirken. Rådet modtog inspirerede Guds folk i den seneste tid. Verden i begyndelsen af ...
Tilføjet: 05.10.2010
Visninger: 294629x

Test sande profet - Hvordan kan vi vide det sande fra det falske profet?

293_jak_se_pozna_prorok.jpg TEST Figur 1Mosebog 18,21-22 - Du siger: "Hvordan kan vi vide, at det ikke taler et ord af Herren?" Tja, hvis profeten siger HERREN på vegne af noget, der sker, så ...
Tilføjet: 09.12.2010
Visninger: 250359x
Anbefalet

Da.AmazingHope.net - Profetien om, at Jesus er Messias forudsagt