Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Profeti - New York 9 / 11 - WTC kollaps - September 11, 2001

Profeterne i Bibelen og i dag

292_wtc.jpg

Profeti - New York 9 / 11 - WTC kollaps - September 11, 2001

Tilføjet: 09.12.2010
Visninger: 256582x
Emner: Profeterne i Bibelen og i dag
PrintTisk

Læs denne interessante profeti. Ellen White oplevede i deres visioner om, hvad der sker i New York den 11. september 2001? For os er disse begivenheder stadig venter i fremtiden? Læs omhyggeligt og døm selv.

New York

Gud har ikke gjort hans hof uden nåde. Hans hånd er stadig strakt. Guds budskab skal også indberettes i et stort New York City. Folk skal forstå, at Gud er den eneste tryk på din hånd, kan ødelægge aktiver samlet før den sidste store dag. (3MR 310 311, 1902)

Jeg har ikke specifikke oplysninger om, hvad der skal ske i New York. Jeg ved kun, at massiv opbygning af denne by vil blive ødelagt på en dag indflydelse på Guds kraft. Overalt, ville der være død, fordi jeg føler mig så dybt, at byen var blevet advaret. (RH 5 jul 1906)

Engang, da jeg var i New York var min nattesyn vist en stor bygning, der steg mange historier ind i himlen. Disse bygninger skal være brandsikret og er designet til at være berømt som deres ejere og bygherrer. Så jeg hørte brandalarm varsel. Folk kiggede på dem, brandsikre bygninger og sagde. De er helt sikkert, men disse bygninger blev forbrugt af ild, som om det var uheld. Særligt udstyr var ikke i stand til at forhindre deres destruktion. Brandfolk var ude af stand til at bruge deres mobiltelefoner. (9T 12, 13, 1909)

Indestructible bygninger vil blive forvandlet til aske.

Jeg så den dyreste stater, der har været anmeldt som brandsikker, men lige så Sodoma omkom i flammerne af Guds hævn og forvandlet til aske. Skrøbelige monumenter til menneskelig stolthed, vil blive forvandlet til støv, før den endelige ødelæggelse af verdens opstår. (3SM 418, 1901)

Gud trækker sin ånd fra de kriminelle byer, der i stigende grad ligner prediluvian eller byer Sodoma og Gomorra. Dyre boliger og arkitektoniske vidundere er ødelagt på et øjeblik, når deres befolkning overskrider grænserne for tilgivelse. At majestætiske bygninger, som er blevet overvejet helt ødelagt af brand, brandsikre, er et tegn på at på kort tid, alle jordiske bygninger bliver ruiner. (TDG 152, 1902)

Folk vil fortsætte med at bygge dyre bygninger og vil være for dem at tilbringe astronomiske beløb. Særlig opmærksomhed vil blive lagt deres arkitektoniske skønhed, holdbarhed og pålidelighed design. Herre, men jeg lærte, at på trods af alle disse foranstaltninger, vil bygningen deler skæbne i Jerusalem templet. (5BC 1098, 1906)

KOMMENTAR

Hvis Ellen Gould White så fald WTC bygningerne i New York den 11. september 2001 I tilladelse til at dine overvejelser.

Under alle omstændigheder lå den i centrum, ønskede at advare os om det forestående fare, og efter Guds domstol. At majestætiske bygninger, som er blevet overvejet helt ødelagt af brand, brandsikre, er et tegn på at på kort tid, alle jordiske bygninger bliver ruiner.

Fakta om sammenbrud af bygninger.

Ubestrideligt faktum er, at WTC bygningerne den 11. september 2001 flyet styrtede ned. Denne handling anses for et terrorangreb. De WTC crash fly falde frit fald i et par sekunder? Bygninger, der var designet til at overleve de mulige konsekvenser af gigantiske fly? Hvordan er det muligt, at stål kerne af bygningen er blevet omdannet til et par sekunder i en bunke murbrokker? Verden holdt mange store brande højhuse, ingen bygning har aldrig forårsaget en brand faldende. Altid opretholder stålet kernen i bygningen.

Denne begivenhed er udtrykt af mange brancheeksperter og designere af WTC bygningerne selv. Fra disse undersøgelser for at færdiggøre det ikke er muligt i henhold til lovgivningen i fysik til brandsikre bygningen faldt i frit fald og blive til en lille øjeblik i en bunke murbrokker. Bygning WTC7, den tredje bygning, hvor ikke ramte nogen fly, faldt i frit fald ... Årsagen til branden i et par etager.

Jeg vil ikke nærmere ind på disse bygninger falde. På internettet kan du finde mange oplysninger i forbindelse med WTC den 11. september 2001 han er interesseret, kan nemt finde.

Hvad har bragt Såfremt 11 / 9 denne verden?

Uden dig mange indse, denne begivenhed ændrede verden sig dramatisk påvirket begivenheder i verden. Denne begivenhed ændrede lovgivnings-og sikkerhedskrav love i USA og rundt omkring i verden. Med begivenhederne den 11. september 2001, er folk villige til at opgive en stor del af deres rettigheder og friheder. USA, så de kan fængsle folk på ubestemt tid uden at give nogen grund, jeg overvåge telefoner, e-mails. De kan endda torturere folk, handlingen udbredte. USA har nu en teoretisk ret til at intervenere militært overalt i verden. Starter endeløs krig mod den såkaldte terrorisme, som har stået på i næsten ti år.

Den endeløse kamp og væksten i USA's magt har til formål at etablere den nye verdensorden, efter der for år, sultne mænd i verden.

"Vi er på randen af en global omstrukturering. Alt hvad du behøver, er korrekt, altomfattende krise, og nationerne vil acceptere den nye verdensorden." (David Rockefeller, FN forum af 14.9.1994)

"Processen med omdannelse, selv om der var en revolutionær skift, kan det være lang sigt, medmindre der har været nogen katastrofer og hastighed, noget som et nyt Pearl Harbor." (Rebuilding America's Defenses, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Jeb Bush, Paul Wolfowitz. .., September 2000)

Forenede Stater, er uden tvivl for øjeblikket den største magt i verden, hvilket mange meningsløs krig, forsøger at etablere en Ny Verdensorden.

Bibelen siger i Åbenbaringen af Johannes i det 13. kapitel, de beføjelser overtage verden i slutningen af historien om vores verden. Det fylder en alt bibelske profeti?

Video - frit fald på WTC, September 11, 2001Relaterede artikler fra kategori - Profeterne i Bibelen og i dag

Profetien om, at Jesus er Messias forudsagt

191_jezis.jpg Enkelte bøger i Det Gamle Testamente blev skrevet i årene 1400-425 f.Kr. og findes i dem om 60 til 270 store og små Messias profetier om fødsel, liv og død om ...
Tilføjet: 24.10.2010
Visninger: 253819x

Test sande profet - Hvordan kan vi vide det sande fra det falske profet?

293_jak_se_pozna_prorok.jpg TEST Figur 1Mosebog 18,21-22 - Du siger: "Hvordan kan vi vide, at det ikke taler et ord af Herren?" Tja, hvis profeten siger HERREN på vegne af noget, der sker, så ...
Tilføjet: 09.12.2010
Visninger: 250359x
Anbefalet

Spirit of Prophecy - Ellen Gould White

161_ellen_gould_white.jpg Profetisk gave manifesteret i tjeneste for Ellen G. White, som var en af grundlæggerne af Syvende Dags Adventistkirken. Rådet modtog inspirerede Guds folk i den seneste tid. Verden i begyndelsen af ...
Tilføjet: 05.10.2010
Visninger: 294629x

Indkaldelse af Guds folk - studere profetiske skrifter

419_studujte_prorocka_pisma.jpg Åbenbaring 1:1-3 - Åbenbaringen af ​​Jesus Kristus, som Gud har betroet ham til at vise sine tjenere, hvad der må snart ske. Han viste det ved hans engel, sendte han sin ...
Tilføjet: 04.05.2011
Visninger: 161737x

Antal Beast 666, dyrets mærke og Guds segl

447_666.jpg I tidligere artikler har vi studeret, som ifølge Daniel 7 og Åbenbaringen kapitel 13 i kapitel bæst til tider upassende. Ifølge de beviser, der gav os Bibelen selv, et dyr stige ...
Tilføjet: 17.07.2011
Visninger: 461004x

Da.AmazingHope.net - Profeti - New York 9 / 11 - WTC kollaps - September 11, 2001