Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Overholdelse af sabbatten gennem århundreder

True Dekalogen

464_zachovavani_sboty.jpg

Overholdelse af sabbatten gennem århundreder

Tilføjet: 14.08.2011
Visninger: 359281x
Emner: True Dekalogen
PrintTisk

En overraskende udsnit af historien, der viser, at Gud altid havde sit folk, der holdt alle de ti bud, herunder Guds hviledag - sabbatten. Han har aldrig undladt at udrydde de troende mennesker, og at undertrykke overholdelse af Guds lov.

Brother JF Coltheart, evangelist Northern Division, 1954.

Følgende rapporter er resultatet af lange og kedelige søge og sammenligne kilder. På sidste tur lykkedes det JF Coltheart evangelist, læse personligt gamle manuskripter og originalt indblik i de kilder til mange citater placeret i biblioteker og museer i Europa, i Konstantinopel og øst.

Selv om skrifter martyrernes ofte blev brændt eller på anden måde ødelagt, har beviser, enten fra overlevende optegnelser, eller også modstandere af de rapporter, der i enhver alder, dem, der er ordineret på lørdag, dem, der trofast holder Guds lov, uanset om det er i Bøhmen eller i Skotland, hvor han var lørdag opretholdt indtil det 12. århundrede. eller, i Abessinien, hvor det blev fastholdt, indtil det 17. århundrede.

1-tallet

Jesus - Mattæus 19, 16,17 - pludselig kom til ham en mand med et spørgsmål: »Mester, hvad god gerning skal jeg gøre for at få evigt liv?" Han sagde til ham: "Hvorfor mig spørgsmål for godt Kun én er god, men hvis du vil ind til livet, adlyder budene?.."

4 bud - Anden Mosebog 20, 8-11 - Husk sabbatsdagen og hold den hellig. Seks dage skal du arbejde og gøre al din gerning, men den syvende dag er sabbat for Herren din Gud. Du må ikke gøre noget arbejde - du, din søn eller din datter, din træl eller trælkvinde eller dine husdyr, og en indvandrer i dine Porte. I seks dage skabte Herren himlen og jorden, havet og alt i dem, men den syvende dag hvilede. Derfor har HERREN velsignet Hviledagen og helliget den. Jesus - Lukas 4,16 - Da han kom til Nazareth, hvor han var rejst, kom efter sin Sædvane på Sabbatsdagen, at i Synagogen og stod op at læse.

Matt 24,20 - Pray du ikke køre i om vinteren eller sabbatsdagen.

Jesus lærte sine disciple at bede for den at flygte fra deres belejrede Jerusalem var ikke i vinteren eller på lørdag. Jerusalems ødelæggelse fandt sted i 70 e.Kr. (40 år efter korsfæstelsen).

Hans tilhængere - Lukas 23, 56 - er kommet hjem og forberedte krydderier og salver olie, men så vedligeholdt i henhold til Budet sabbatten resten.

Paulus - ApG 17, 2 - Paul der som han plejede at gå og tre lørdag talte til dem ud fra Skrifterne.

Paul og hedningerne - ApG 13, 42,44 - Da han forlod synagogen, er lokale hedninge bedt dem om disse ting, fortæller den næste lørdag. Den næste lørdag til at høre Guds ord bragt sammen næsten hele byen.

Her finder vi de hedninger, der havde samlet sig lørdag i en hedensk by. Vers 44. Taler ikke om lørdag skole i synagogen, men siger, at han mødte næsten hele byen. Ifølge den 42. vers bad om at få lov næste lørdag igen for at høre budskabet.

Bibelen taler om det gamle jødiske ugen, hvilket er en forringelse, men den Hellige Ånd, som førte til skrivning af Apostlenes Gerninger omkring 30 år efter korsfæstelsen af ​​Jesus Kristus, i live ved næste lørdag.

Jan - Åb 1, 10 - I Herrens dag var jeg i Ånden og hørte bag mig en høj røst som en trompet ..

(Mark 2, 28, Esajas 58, 13, 2, Anden Mosebog 20, 10, er det klart, at lørdag er dagen for Herren.)

Josefus - ikke byer, eller grækerne eller barbarerne, eller nogen anden nation, som ikke ville nå vores vane at holde den syvende dag! - M'Clatchie, Notes og forespørgsler om Kina og Japan, vol. 4, nummer 7.8, side 100

Første kristne århundrede - Abrahams åndelige efterkommere flygtede til Pella, derefter på den anden side af Jordan, hvor de fandt en vis sikkerhed og at tjene sin herre og helliggørende sabbatten. - Eusebius, kirkehistorie, Vol.3, kapitola.5.

Philo - forklarer, at den syvende dag var en festlig dag, ikke kun til de nationale myndigheder, at byen, men hele universet. - M'Clatchie, Noter og forespørgsler, Vol.4, 99

2. århundrede

Tidlige kristne - de første kristne observere lørdag med stor ærbødighed, tilbragte dagen i hengivenhed og prædikener. Ingen tvivl om tog denne vane fra apostlene, samt nogle steder i Skriften vidner. - Dr.TH Morera, Dialoques på Herrens Dag, s.189.

Lørdag var et stærkt bånd, der var knyttet til hinanden, bare ikke efter overholdelse af Jesu eksempel, men også hans kommando. - Geschichte des Sonntags.

Kristne andet århundrede - hedninge kristne fra den hellige sabbat. Gieseler, Kirkehistorie, Vol.1, kapitel 2

Tidlige kristne - de første kristne jøder hellig lørdag. Efter mange år haft et fælles møde, derfor er hvor blevet læst ud af loven. Dette varede indtil Laodikea forsamling. - Hele Værker af J. Taylor.

Tidlig Kirke - er en kendsgerning, at lørdag var taget op og beæret (fra næste søndag festligheder). Bevare mere end 3 århundreder efter dødsfaldet af vores Forløser. - En lærd Afhandling af Sabbat, str.77.

2. 3. og 4 århundreder - jødiske Rite lørdag blev bevaret fra apostlenes dage til forsamlingen Laodikea (ca. 364). Det fremgår af de registreringer af mange forfattere og har i stigende grad været praktiseret trods af et udstedt forbud. - J. Lei, og Sundaj sabbatten, side 163

3 århundrede

Egypten - (. Papyrus oxyrhynchus, 200-250 e.Kr.) Bare gør det rigtige fra lørdag lørdag, vil du se Faderen. - Den oxyrhynchus papyri, London.

Tidlige kristne - Lørdag du nødt til at opretholde den ære af det færdige arbejde, af Hans skabelse, ikke dens vedligeholdelse, det er en dag at fokusere på loven, ikke dovenskab hænder. - Anti-nikænske Fædre, Vol.7, side 413

Afrika (Alexandria) - Efter festlighederne evigt gyldige offer (korsfæstelsen) kommer den anden part: lørdag, og alle de retfærdige blandt de troende ansvar for at holde festen i sabbatten. Hører derfor, hvile, dvs. Overholdelse af sabbatten, Guds folk (Hebr 4, 9). - Prædiken om Numbers 23, Part.4 i Migne, Patristics graeca, 12. årgAng,

Tidlige kristne - lørdag den syvende dag ... blev indviet i Kristus, apostlene og tidlige kristne, indtil Laodikea parlamentet i en vis forstand fjerne overholdelse af sabbatten. - Afhandling om Herrens dag, side 34 44.

Fra Palæstina til Indien - Omkring år 225 e. Kr. var omfattende bispedømmet og sammenslutninger af den østlige kirke, den hellige sabbat, og varierede fra Palæstina til Indien .- Migani, Tidlig udbredelsen af ​​kristendommen, Vol.10, side 460.

Indien - (buddhistiske kontroverse 220 e.Kr.) - Kushanova dynasti i det nordlige Indien har indkaldt til et råd Vaisala vigtigt buddhistiske præster til enhed blandt dem handlede om at bevare deres hviledag. Nogle af dem var så påvirket af skrifter i Det Gamle Testamente til at retfærdiggøre start lørdag. - Lloyd, The Creed af Half Japan, side 23

4 århundrede

Italien og Østen - det var en almindelig skik i de østlige kirker, men også nogle vestlige kirker ... Det betyder ikke, at den østlige kirke, eller nogle andre kirker, der opfylder denne dag, føjet til jøderne. De kristne af disse kirker mødes på lørdag, fordi de bekende sig til og tilbede Jesus Kristus, Herre over sabbatten. - Historie af sabbatten, Dr. Heylyn, London.

Laodikea Diet - 365 AD - Canon 16 - lørdag at være oplæsning af evangeliet og andre dele af Skriften.

Canon 29 - Kristne bør ikke henvende sig til jødedommen og lørdag til at tilbringe i lediggang, men bør arbejde på denne dag. Herrens dag på den anden side de burde især ære, og fordi de er kristne, hvis det er muligt, bør de arbejde på denne dag. - Hefele, Rådet, Vol.2.

Orienten og den største del af verden - kristne i meget lang tid på at forsøge at holde sabbat, eller syvende dag ... Det er klart, at alle kirkerne i Orienten, samt den største del af verden til at observere sabbatten som en dag med festlige ... Athanasius beskriver, at samledes lørdag til en religiøs menighed, ikke fordi de var påvirket af jødedommen, men fordi de tilbeder Jesus, Herren over sabbatten. Epiphanus skriver det samme. - Antiquities af den kristne kirke, Vol.II, Book XX, kapitel 3

Abessinien - St. Ambrose af Milanos officielle rapport giver abyssinier biskoppen Musaeus, turnerede i slutningen af ​​fjerde århundrede, næsten hele Kina. Efter ham, indtil det 17. århundrede fortsatte abyssinier Kirke ordineret lørdag som hviledag i henhold til det fjerde bud. - Ambrose, De Moribus, Brachmanorium Opera Omnia, 1132, Vol.17. strana1131. 1132.

Arabien, Persien, Indien og Kina - Migani fortæller abyssinier kirken (kirke, der bevarer lørdag) var omkring år 370 e.Kr., meget populære. Hendes berømte biskop Musaeus, foretog omfattende rejser i øst og styrkede Kirken i Arabien, Indien og Kina. - Sandheden Triumphant, 308. Side

Italien - Milano - Milano Biskop Ambrosius rapporter om, at han var i Milano, hellig søndag. Derfor kom der et ordsprog: When in Rome, levende Rom! - Heylyn, The History of the Sabbath-1612th

Spanien - Elvirsk råd (305 e.Kr.) - 26 Canon elvirsk Diet forklarer, at den spanske kirke på det tidspunkt opretholdt sabbatten, den syvende dag. Stillingen i hver lørdag: Det blev besluttet at rette en fejl, der bør hver lørdag hurtigt. Denne beslutning i forsamlingen er i direkte opposition til den romerske kirke, der definerer sabbatten som en dag i fasten for at reducere den til mennesker og udløste modstand.

Spanien - bestemt ikke uden interesse, at i det nordøstlige Spanien, nær Barcelona, ​​byen Sabadell. Beliggende på landet, hvor han engang boede hos dem, der kaldte sig selv Valdenserne eller Sabbatati, hvilket indikerer sabbathers.

Persien - 335 -375 AD (40 års forfølgelse under Shapur II) - Den mest berømte anklageskrift af kristne: De afviser Gud vores sol, har deres gudstjeneste på lørdag, vanhellige hellig grund, fordi det begrave sine døde.

De afviser vores sol gud. Må ikke indført Zoroastr, hellige grundlægger af vores guddommelige tro, i tusind år, før den dag, hvor Solen (søndag) til at overholde loven! Alligevel er disse kristne har deres gudstjenester om lørdagen. - O'Leary, The syrisk Kirke og fædre, strana83. 84

5 århundrede

Selv om næsten alle kirker i hele verden har den hellige nadver hver lørdag, det nægtede at kristne i Alexandria og Rom.

Bemærkning om den forrige lørdag citatet forklarer ordet som følger: Glem ikke, at søndagen aldrig er som lørdag ikke havde staten hverken fædre eller fra historikere. - Sokrates, kirkehistorie, bog 5, kapitel 22, side 289.

Konstantinopel - Indbyggerne i Konstantinopel, og næsten alle kom sammen på lørdag som den første dag i ugen. I Rom og Alexandria, var det ikke. - Sokrates, kirkehistorie, Book 7, kapitel 19

Verden - Augustine, biskop i Hippo (Nordafrika) - Augustin er rapporter om, at lørdag i sin tid blev indviet i det meste af den kristne verden. Hans vidnesbyrd i denne henseende er endnu mere værdifuldt, hvis han selv meget nøje og konsekvent fastholdt en søndag. - Nikænske og Post-nikænske Fædre, Vol.1, side 353.354.

Egypten - Selv om det generelt er almindeligt i Egypten i forskellige byer og landsbyer, hvis indbyggere mødes lørdag aften for at fejre Herrens nadver. Om dagen, ikke faster. - Sozomen, Eccles-astical Historie, Bog 7, kapitel 19

Pave Innocens (402-417) - Pave Silvester (314-335) befalede det første, at de troende fastede på lørdag, og pave Innocent (402-417), han gjorde det obligatorisk for alle lov emner ham til kirker, så , at lørdag var ikke en dejlig dag. Innocent indviet dagen lørdag kl posten. Heylyn, historie sabbatten, Vol. 2.

Kristne 5. århundrede - Den kristne kirke er vedligeholdt af den jødiske overholdelse af lørdag indtil det 5. århundrede. Ancient kristendommen Eksemplificeret, Lyman Coleman.

Frankrig - Ud over aftenen og natten tilbedelse er aldrig manglet i løbet af dagen, undtagen lørdag. - J. Cassian, en fransk munk, Instituttes, Book 3, kapitel 2

Kristne 5. århundrede - Omkring 420 e.Kr. arbejdede om søndagen, selv de mest fromme kristne. - Afhandling af sabbatsdagen af ​​Dr. White, biskop af Ely.

Afrika - Augustine identificerer sig med beklagelse, at to kirker i Afrika man iagttager de lørdag og den anden i denne fastedag. - Heylyn, historie sabbatten

Spanien (400 e.Kr.) - Ambrose hellige den syvende dag som en lørdag (som han selv sagde). Han havde stor indflydelse i Spanien, hvor han også opretholdt en lørdag. - Sandheden Triumphant, side 68

Sidonius (Theodericha konge af goterne, 454-526 e.Kr.) - er det faktum, at tidligere i den østlige verdens velsignede lørdag og lørdag, tilbedelse, mens folk i Vesten lørdag forsømt. Apollinaris, Epistolae Sidonnii.

Church of Scotland - havde en vane, der stammer fra begyndelsen af ​​- det monastiske Church of Ireland, der overholder lørdag og hvile fra alle hans arbejde.

Skotland, Irland - Vi ser her at skabe kontinuitet i praksis tidligt - den monastiske Church of Ireland, at hviledagen blev fastholdt på lørdag. - Historie af den katolske kirke i Skotland, Vol.1, af katolske historiker Bellesheima.

Skotland - Columban - har arbejdet 34 år i Skotland før hans død, lørdag, sagde 9. juni til sin elev Diermitovi: Denne dag er en lørdag, en hviledag, og for mig er det virkelig en hviledag, fordi de gøre en ende på alle mit arbejde og indsats. - Butler, Lives of the Saints, Vol.1, 597 AD

Columban - (Dr. Butler: Historien om hans død) - Forfatteren af ​​det bedste arbejde i livet Columban siger bl.a.: Vores lørdag. Skikken med at kalde den første dag i ugen hviledag, begyndte kun omkring tusind år senere. Adamnan, Life of Columba, den 230. Side

7 århundrede

Skotland og Irland - JC Moffat, en professor i kirkens historie i Princentonu siger: I Irland og Skotland, fælles var i tidligere tider, sabbatten observere som en hviledag. Det fjerde bud, den syvende dag i ugen, holde bogstaveligt. - Kirken i Skotland, partiet brugte en latinsk bibel 140.Kelts, men det var ikke Vulgata. Sabbatten som en hellig hviledag.

Søndag plejede at have nogle særlige gudstjenester forsamling. Flick, The Rise of the middelalderlige kirke.

Rom, Pave Gregor I (590-604 e.Kr.) skrev mod den romerske borgere, der forbyder alt arbejdet på lørdag. - Nikænske og Post-nikænske Fædre, Vol.XIII, strana.131. Gregor, biskop ved Guds nåde, hans elskede sønner de romerske borgere: Jeg har hørt, at visse mænd af den oprørske ånd, der strækker sig mellem dig de forkerte ting, der er i opposition til den hellige tro, og forbyde arbejde på lørdag. Jeg kan ikke kaldes andet end budbringere af Antikrist. - Personlig datablad.

Pave Gregor Jeg sagde, at når Antikrist kommer, vil han holde sabbatten som hviledag. - Epistler af Gregory I, tal1. Det samme Paven udsendte en officiel erklæring mod en bestemt del af byen Rom, fordi der den trofaste observere lørdag og lørdag tilbede Gud. - Epistler af Gregory I, nummer 1

8 århundrede

Rådet Friaulsk, Italien (791 for Kristus / Canon / 13.) - Kommandoer alle kristne til at iagttage Herrens dag, ikke at ære den tidligere lørdag, men ONU hellige nat, som var den første dag i ugen kaldte Herrens Dag. Taler på lørdag, er den dato, hvor fastholde jøderne, mener vi den sidste dag i ugen, som også holder vores landmænd. . . - Mansi, 13, 851.

Rådet Liftinsk, Belgien - (745 AD Besøgt Boniface.) - Den tredje tale Råd advarer mod overholdelse af sabbatten og henviser til forsamlingen Laodikea. - Hefele, historie råd.

Persien og Mezopotanie - bakkerne i Persien og Tigris og Eufrat dale salmer blev hørt. Høstet høsten og betale tiende. På lørdag, styrtede til deres kirker, at bede til Gud. - Realencyclopaedie für Protestantische teologi und Kirche.

Indien, Kina og Persien - overholdelse af sabbatten som den syvende dag i ugen var meget udbredt og forankret blandt de troende af den østlige kirke og Church of St. Thomas i Indien, der aldrig blev forbundet med Rom. Lørdag holder også de mennesker, der blev befriet, efter at Rådet chalcedonsk fra Rom, nemlig Abyssiniere, Jakobits, maronitter og armeniere. - Schaff-Herzog, The New Encyclopedia of Religious Knowledge.

Kina - 781 AD - R.781 efter at Kristus var lavet af marmor, en berømt kinesisk monument, der fortæller om udvidelsen af ​​kristendommen i Kina på det tidspunkt. Denne indskrift indeholder 763 ord, blev udgravet i nærheden af ​​byen Changan i 1625 og er nu lagret i Forest of tabletter i Changan. Følgende uddrag viser, at overholdelsen af ​​sabbatten: den syvende dag, vi bringer vores offer. Tidligere var dog renset vore hjerter, og vi har syndernes forladelse. Denne perfekte og vidunderlige religion er vanskeligt at identificere, hans geniale vejledning, dog lyser mørket. - Kristendommen i Kina, M. 1 'Abbe Hue, Vol.I, kapitel 2, side 48,49.

9 århundrede

Bulgarien - Bulgarien var under den tidlige periode af hans evangelisering belært om, at lørdag den ikke udfører noget arbejde. - Responsa Nicolai Papa jeg et Con-Consulta Bulgarorum, Respensum 10.

Bulgarerne blev brugt til at observere lørdag. Pave Nicholas skriver mod denne praksis. (Svar Pave Nicholas I til skrivelsen af ​​den regerende prins af Bulgarien, Bogarise): Spørgsmål 6 - Svømning er tilladt om søndagen. Spørgsmål 10 - På søndag, folk holde sig væk fra arbejde, men ikke på lørdag. Hefele, 4346 - 352.

Konstantinopel - (Photius, Constantinopolitan patriark, beskylder pavedømmet): I modsætning til at diktere kanon bulgarere til at faste om lørdagen. - Photius fra kard.Hergenrotha, 1.Poznámka: pavedømmet og fortovet er konstant forsøger til lørdag faldt i unåde, så insisterede på, at alle i denne fastedag. På denne måde folk ønskede at gå til søndag, den første dag i ugen, der allerede har modtaget Rom.

Indien, Abessinien - overholdelse af sabbatten på den syvende dag var meget udbredt og fast forankret blandt de troende af den østlige kirke og St. Thomas kristne i Indien. Også holde Abyssinians lørdag.

Bulgarien - I det 9. århundrede pave Nicholas jeg sendte det regerende fyrste af Bulgarien et langt dokument, hvori de opfordres til at udskyde arbejde om søndagen, ikke lørdag. Øverste chef for den græske kirke er vred på indblanding af pavedømmet til deres sag, og talte om pavedømmet kladbu. - Sandheden Triumphant, side 232

10 århundrede

Skotland - arbejdede om søndagen og lørdag observere sabbatten i overensstemmelse med reglerne. - En historie om Skotland fra den romerske besættelse, Vol.I, side 96.

Den østlige kirke - Kurdistan - nestorianske spiser ikke svinekød, og holder lørdag. Auricular skriftemål ikke genkende, og ikke tror på skærsilden. - Schaff-Herzog, The New Encyclopedia of Religious Knowledge.

Valdenserne - Og da der ikke holdt nogen anden dag kun på lørdag, de kaldte folk uden hvile, hvilket betyder, at mange, hvis ikke holdt nogen sabbat. Luther - Fore-Løbere, side 8,7

Romersk - katolske forfattere forsøger at benægte den apostolske oprindelse Valdenserne for at bevise, at den romerske kirke er den eneste apostolske kirke og alle andre har en senere grundlag. Af denne grund, gør gældende, at Valdenserne takke for sin oprindelse til dets grundlægger Peter Valdusov af det 12. århundrede.

Dr.Petr Allix skriver: Ved denne lejlighed har nogle protestanter blevet fanget i en fælde. . . Det er en stor fejltagelse at tro, at denne kirke blev grundlagt af Petr Valdus ... Det er ikke noget, men ren løgn. - Ancient Church of Piemonte, Oxford, 1821.

Det er sandt, at dette navn gav Valdus Valley beboere. Længe før de blev kaldt Valdenserne eller Vaudes ved at dale, hvor de boede. - Ancient Church of Piemonte, Oxford, 1821.

Peter var også kaldet Waldo Valdus eller fordi de tog deres religiøse meninger fra indbyggerne i disse dale. - Historie af den kristne kirke, William Jones, Vol.II.

11. århundrede

Skotland - Det er deres opfattelse, lørdag var lige på hviledagen, som ikke engagere sig i arbejdet .- Celtic Scotland, Vol. 2.

De arbejdede på søndag, og lørdag, holde befalingerne. Disse ting Margaret fjernet. - En historie om Skotland fra den romerske besættelse, Vol.1.

Tilbageholdende med at give Herrens dag, ære og udførte en obligatorisk daglige arbejde, som i andre dage. Dronning Margaret er underviser på forskellige måder, det er imod loven. Hun sagde: Vær i ærefrygt for Herrens dag, fordi på denne dag Herren opstod fra de døde. Bevidstheden om, at vi har denne dag blevet befriet fra trældom af Satan, Udfør ikke nogen grove arbejde. Ærværdige Pave Gregor vidnede det samme. - Life of Saint Margaret (British Museum Library).

Opfordrede dem til at have givet behørig respekt på Herrens, syntes faktisk, at i dette tilfælde fulgte den oprindelige skik den irske Kirke og den hellige sabbat, hviledag og afholde sig fra arbejde. - Skene, Celtic Scotland, Vol. 2.

Skotland og Irland - T. Ratcliffe Barnett skriver i sin bog om den brændende katolske dronning af Skotland, der i 1060 første gang kaldt hendes brødre til at ødelægge Columbanovy. Han skriver: I dette tilfælde, er skotterne tilbøjelige til at følge den gamle skik af den irske kirke, som velsignede sabbatten som hviledag i stedet for søndag. - Barnett, Margaret af Skotland: Dronningen og Saint.

Rådet Clermon - I løbet af det første korstog, beordrede pave Urban II. Clermon i Rådet (i 1095 e.Kr.), der blev fjernet lørdag til ære for Jomfru Maria. - Historie af sabbatten.

Konstantinopel - fordi vi observere lørdag, jøderne og Herrens dag med os, denne vane ligne Nazarene sekt. (Nazarene var en kristen trosretning.) Migne, latin Patristics, Vol.145, også Hergenroether, Photius, Vol.3.

Græske kirke - Som alle ved, er underlagt overholdelse af sabbatten skarp kamp mellem de græske og romerske kirker. (Den græske Kirken split fra Rom i 1054.) - Neale, A History of the hellige østlige kirke, Vol.1.

12. århundrede

Lombardiet - i Lombardiet sabbatize spor blev fundet lørdag i de dage af Gregory I. og Gregor VII. - Med Strongs Cyclopaedia, I.

Valdenserne - Robinson rapporter om Valdenserne bor i Alperne, som også var kaldt sabbathers - (Sabbatati). De er såkaldte fordi den hellige sabbat. - Blair, historie Valdenserne, Vol.1.

Dokumenterne blev fundet forklaringer Valdenserne de ti bud fra 1120. Der er en anbefalet overholdelse af sabbatten og forsinkelsen fra sekulære arbejde. - General History of the Baptist Pålydende, Vol.II.

Spanien - Alfons, konge af Aragonien, ... alle ærkebiskopper, biskopper og alle andre ... Nu er vi befaler jer, at kættere, og Valdenserne sabbathers - Sabbatati blev forvist fra Guds ansigt og alle katolikker, og forvist fra riget. - Marianae, Praefatio i Luca Tudensem, i Bibliotheca Macima Veterum gulve, Vol.25.

Wales - er mange beviser på, at lørdag i Wales generelt blev fastholdt frem til år 1115 e.Kr., det vil sige, indtil han var to Wed David kaldte den første biskop af Rom. Gamle Kirke i Wales, der opfylder lørdag, men selv da ikke har bøjet knæ for Rom, men tyet til deres hemmelige skjulesteder. - Lewis, Syvende Dags baptister i Europa og Amerika, Vol.1.

Frankrig - For 20 år Peter de Bruys rørte det sydlige Frankrig. Pegede især til hviledag, som derefter blev opretholdt keltiske kirke, sekt, og en stor Pavlovce orientalske kirker, er den syvende dag i det fjerde bud.

Passagii - sabbatize - pavelige forfatter skriver Bonacursus Passagii imod dette: Ikke så få af dem, der kender de fejltagelser, folk kaldte Passagii ... Den lærer, at vi observerer lørdag. Og til hendes forstørrede fejl, fordømme og forkaste alle kirkens fædre, og selv den romerske kirke. - D'Acher, Spicilegium, I. f.211-214

Ungarn, Frankrig, England, Italien, Tyskland - (I forhold til sabbatize kaldt Passagii) Udvidelse af kættere på dette tidspunkt er næsten utroligt. Vi mødes med dem fra Bulgarien til Ebro, fra det nordlige Frankrig til Tiberen, ja, overalt. Hele lande som Ungarn og det sydlige Frankrig, foran dem er usikre, i mange andre lande er der for meget, forsøger at vinde frem i Tyskland, Italien, Holland og endda England. - Dr.Hahn, History of kættere, 1.

13. århundrede

Valdenserne - De siger, at den afdøde pave Sylvester var Antikrist, for i sit brev Paulus beskrev som søn af fortabelse. De siger også, at det er helliggørende lørdag. - Kirkehistorie i den antikke zu Piemonte.

Frankrig - Hvad inkvisitor siger: Tegnet af død Valdenserne fulgt Jesus og lydighed - Guds befalinger. Historie inkvisitionen i middelalderen, HCLea, Vol.1.

Kætteri Valdenserne eller de ulykkelige mennesker i Lyon er en langsigtet, nogle siger dateres tilbage til det tidspunkt, hvor Pave Sylvester, andre siger endda, at der indtil tidspunktet for apostlene. - Den romerske Inquisitior, Reinerus Sacha, året 1230 ...

Pave Innocent III. Sendt til Frankrig, Den Dominikanske inkvisitorer, helt udslettet kættere, og korsfarerne, der bar med dem sikkerhed for, at alle, der slutter sig til dem i en ekspedition mod Albigens vil blive tilgivet alle synder. - Den katolske Encyclopedia, Vol.XII, Raymond VI.

Tusindvis af mennesker, Gud var inkvisitionen tortureret til døde, levende begravet, brændt eller hakkes i stykker. I byen Beziers plyndre soldater spurgte katolske ledere, for de ved, hvad en kætter. Arnold af Citeaux Abt sagde: Dræb alt, men Herren ved, hvem er hans. - Historie af inkvisitionen.

Frankrig - Kong Louis IX i 1220, offentliggjort ved lov Cupientes, hvor han forpligter sig til at rense det sydlige Frankrig fra kættere, som de blev kaldt sabbatize lørdag.

Frankrig - Rådet for Toulouse, 229. Canon 3 - lad herskerne forskellige distrikter kan grundigt søge i villaer, huse og skove og ødelægger skjulesteder for kættere. Canon 14 - lægfolk skal have enten Gamle eller Nye Testamente. - Hefele 5, 981, 982.

Europa - Pavlovce, Petrobusani, Passagii, Valdenserne, sabbathers - de var store virksomheder sabbatize indtil år 1250 e.Kr..

PASSAGII - Dr. Hahn skriver: Når du henviser i forbindelse med ordination Passagii lørdag til 4. Budet, romerske præster match: Lørdag er den hellige symbol på evig hvile.

Mongoliet - mongolske erobringer påvirkede ikke de østlige kirke i indvielsen af ​​lørdag, tværtimod blev en række af mongolske fyrster og det store antal af mongolsk dronninger medlemmer af Kirken.

14. århundrede

Valdenserne - Vi ærer den ene Gud, som kan hjælpe os, og ikke afdøde helgener, Vi overholder sabbatten som hviledag. - Luthers Fore-løbere.

Sobotáři - I århundreder den evangeliske samfund kaldes sabbathers - Sabbatati fordi de overholder sabbatten, især Valdenserne. - Gui, Manuel d'Inquisiteur.

England, Holland, Tjekkiet - Vi har skrevet til sabbathers (sabbatize) i Böhmen, Transsylvanien, England og Holland i årene 1250 til 1600 AD. - Wilkinson.

Bohemia - i 1310 - R.1310, to hundrede år før Luthers teser, rapporterer Bohemian fjerdedel af befolkningen i den tjekkiske brødre, var i forbindelse med Valdenserne, hvilket var meget i Østrig, Lombardiet, Bøhmen, nord Tyskland, Thüringen , Brandenburg og Moravia. Erasmus understreger hvor grundigt observere lørdag Bohemian Valdenserne. - Armitage, A History of the baptister, Cox, litteratur sabbatten spørgsmål, Vol.2.

Norge - Også, da Katekismus det 14. århundrede er skrevet, denne lørdag befaling: Glem ikke at helliggøre den syvende dag. - Dokumenter og undersøgelser vedrørende den historie den lutherske katekismus i Nordish kirker.

Præster opfordrede folk til at observere sabbatten som en hviledag. - Teologisk Periodisk dicals for den evangelisk-lutherske kirke i Norge, Vol.I., Oslo.

15. århundrede

Bohemia - Erasmus viser, at omkring 1.500 tjekkerne ikke kun bevidst berettiger til lørdag, men de er også kaldet sabbathers - (Sabbatati). - Cox, litteratur sabbatten spørgsmål, Vol.2; Sandhed Triumphant..

Norge - Kirken forsamling den August 22, 1435 i Bergen, Norge. Det første punkt drøftede overholdelse af sabbatten. Ærkebiskoppen havde hørt, at i forskellige dele af riget er dem, der berettiger lørdag. Som det tydeligt kanonisk ret, er strengt forbudt for alle, opretholde eller træffe andre helligdage end der blev vedtaget af paven, ærkebiskop eller biskopper. - Historien om den norske kirke under Catholicisms, R. Keyser, Vol.II. Oslo 1858.

Vi blev informeret om, at i forskellige dele af kongeriget er de mennesker, der modtog overholdelse af sabbatten, og det berettiger til. Det er strengt forbudt - i den hellige kirke kanon - for at holde andre dage end dem, dikteret af paven, ærkebiskop eller biskopper.

Rite for lørdagens må ikke være for fremtiden under ingen omstændigheder blive tolereret. Vi anbefaler derfor, at alle venner af Gud i hele Norge, der ønsker at være lydige mod den hellige Kirke til at afsværge onde indvielse lørdag; andre under strenge kirkelige sanktioner forbyder ordination lørdag. - Dip.Noiveg.7, 397.

Norge, 1436 (Kirke konference i Oslo) - Under den strenge straffe er forbudt i henhold helliggørende lørdag, at nogen holdt sig væk fra arbejdet. - Historie af den norske kirke.

Frankrig - Valdenserne - Den franske konge Louis XII (1498-1515) blev orienteret af fjender Valdenserne begår grimme forbrydelser. Så han sendte General Inquisitor og en vis læge i Sorbonne, for at se denne ting. Da de to kom tilbage, fortalte forsamlingen, der besøgte alle Valdenserne, men der fandt ingen spor af de forbrydelser, som tillægges dem. Omvendt verden på lørdag, holdt dåben i henhold til den måde den tidlige kirke og deres børn bliver undervist i principperne om tro og Guds befalinger. Kongen accepterede denne rapport og bekræftet ved ed, at de Valdenserne er bedre end ham eller hans folk. - Historie af den kristne kirke, Vol.II, London, 1818.

Indien - blev adskilt fra den vestlige verden, og derfor ikke kender en masse nyskabelser, der blev indført ved forskellige råd. Men når de blev bedt om at tilbede Mary, sagde: Vi er ikke kristne og afgudsdyrkere.

16. århundrede

England - Under regeringstid af Dronning Elizabeth forståelse af mange - som det skete for nylig i Den Tjekkiske Republik - at det fjerde bud ikke bede om indvielsen af ​​den første dag, men især syvende dag uge. Chambers Enzyklopedie, sabbatten, Vol.8.

Rusland (Rådet i Moskva, 1503) - De tiltalte blev bragt sabbathers, offentligt tilstod den nye tro, og forsvarede det. Den mest berømte af dem, Secretary of State Kuritzyn, var Ivan Maximow, Kassian, klosteret i Novgorod, dømt til døden. De blev brændt offentligt i bure på December 27, 1503 i Moskva. - H. Sternberfi, historie jøderne, Leipzig, (1873).

Sverige - længe forsøgt at holde lørdag. De blev straffet, selv små ting, der styrker ordineret lørdag. - Bischof Anjou, Svenska Kirkans Historia following motet og Upsala.

Lichtenstein - sabbathers - (Sabbatati) lærer, at lørdag skal fastholdes og fortsættes. De siger, at søndagen er pavens opfindelse. - Tilbagevisning af sabbatten, 1599.

Bøhmen (den tjekkiske Brødre) - Dr.R.Cox skriver: Fra skrifter de tidlige reformationen Erasmus er klart, at i Bøhmen blev sabbathers (Sabbatati), der observere lørdag alene, men - som det er blevet sagt - passe på, at de mest omhyggelig overholdelse af denne dag. - Litteratur af sabbatten spørgsmål, Cox, Vol.II.

Tyskland - Dr.Eck, modstandere af reformatorerne - Uanset hvad det er, at Kirken fra sin magtposition uden den hellige Skrift til at skifte religion fra lørdag til søndag. Dr. Eck, Enchiridion, den 1533.

Europa - Omkring 1520, fandt de mange sabbathers (Sabbatati) tilflugt i den ædle boet efter Lichtenstein Leonerda fordi Liechtenstein prinser også velsignet rigtige lørdag. - Historie af sabbatten, JN Andrews.

Indien - Kendte Franzis Xavier Jesuit blev bestilt i 560 af inkvisitionen i Goa, Indien, at jødiske kontrolleret malignitet (ordination lørdag). Adeney, Den græske og den østlige kirke.

Norge - 1544 - Nogle af jer holde sabbatten, selv om det er forbudt. Fortjener alvorlig straf. Hvem vil blive fanget under overholdelse af sabbatten, skal de betale en bøde på 10 mærker. - Historie af Kong Christian den Tredje, Niels Krag og S. Stephanius.

Østrig - Også i Østrig sabbathers (Sabbatati). - Luther, Foredrag af Genesis, 1523-1527 AD.

Abessinien - 1534 AD (abyssinier ambassadør i Lissabon) Ikke fordi vi efterligne jøderne, men fordi vi ønsker at lytte til Jesus og hans disciple, Vi observerer denne dag. - Geddes, kirkehistorie i Etiopien.

Dr. Martin Luther - Gud velsignet og helliget sabbatten for sig selv. Han vil blive opretholdt til lørdagens bud og den syvende dag, forkyndte Guds Ord. - Kommentar af Genesis, Vol.1.

Baptisterne - Mange blev tortureret, fordi de ikke ville ligge hos dem, der holder søndag Søndag betragtes som en ferie og loven Antichrist. Frank Sebastian, 1536 AD

Finland - 6.pros.1544 (Brev til Kong Gustav Wasa svenske finner I) - Vi har hørt, at nogle mennesker i Finland har undladt stor fejltagelse og holde den syvende dag, kaldet lørdag. - Staats-Bibliothek i Helsingfors, 1554.

Schweiz - overholdelse af sabbatten er en del af den moralske lov. Fra begyndelsen var verden en lørdag, bevaret som en hellig dag. - R. Hospinian, den 1592.

Holland og Tyskland - Barbara fra Thiery, henrettet i 1529, sagde Gud Herren har befalet os at iagttage den syvende dag.

Den anden martyr, er Kristina Tolingerové fortalte til dette: mening om ferieboligen Søndag var denne: I seks dage skabte Herren skabt jorden og hvilede den syvende dag. Andre helligdage er dikteret af paven, kardinaler og ærkebiskopper. - Martyrorology af Church of Christ, kaldet baptister, Under den æra af reformationen, London, 1850.

17. århundrede

England - 1618 - Fordi hun underviste kun fem dage, og lørdag den ikke virkede, blev taget i forvaring i Maiden Lane. Det var et fængsel for dem, der har forskellige opfattelser end den engelske statskirke. Fru Trask var for deres tro med hensyn til overholdelse af sabbatten tilbageholdt omkring 16 år. Paagitts, Heresiography.

England - 1668 - Her i England, omkring ni eller ti kirker, der holder sabbatten, spredt blandt mange enkeltpersoner, der er specielt beskyttet mod udryddelse. - Stennet, Letters, 1669-1670.

Thomas Bampfield, parlamemtu formand, også forsvaret sabbatten som hviledag, og blev for deres religiøse overbevisning kastet i fængsel i Ilchester - (Calama)

Ungarn, Rumænien - I modsætning velsignet søndag og lørdag var prinsen Bathory Zigmund forfulgt. Fure var kansler, og studerede Bibelen og skrev en række sange, især for at fejre sabbat. Han blev anholdt, og sluttede 1640.

Sverige og Finland - Spor af denne tro findes næsten hele det tidligere Sverige - Finland og det nordlige Sverige. Vokrese Upsala bønder holde lørdag i stedet for søndag. Omkring år 1625 var den religiøse synspunkter fremmes, således at lørdag blot ikke holdt en stor befolkning, men også mange præster. - History of svenske kirke, Vol.I.

Moscow russiske kirke - hellig lørdag (den oprindelige Bibelen lørdag). Samuel Purchas, Hans pilgrimme, Vol.I.

Indien (Jakobité) - 1625 - De holder lørdag. Lørdag tilbedelse. Pilgrimmes, Vol.2.

Amerika - 1664 - Første sabbather i Amerika, Stephen Mumford, kom fra London i 1664. - Hist. Af Syvende Dags Baptist Gen.Cohf., Jas.Bailey

Amerika - 1671 (SD baptister) adskilt fra Baptist Church at observere lørdag. - Bailey, Historie.

England - Charles I, 1647 Fordi der i skriften finder vi et sted, der dikterer, at lørdag var vedligeholdes ikke længere, men i stedet søndag kirken i deres egen myndighed til at annullere en dag og et andet sæt. - Cox, sabbatten Laws.

England - John Milton - er helt sikkert meget sikrere at holde den syvende dag som Guds udtrykkelige Bud, end at tage den første dag iagttagelse, der kun identificeret menneske.

England - Efter udgivelsen af ​​bogen "Book of Sports 'i 1618 var blandt de engelske gejstlige store strid om to punkter: 1) om det fjerde bud er lørdag bindende, og 2) på grundlag af, hvad der skal opretholdes på den første dag i ugen som en "hviledag". - Haydn, Dictionary of Datoer Sabbatarians artiklen.

Abessinien - 1604 - Den Jesuitterne forsøgte at tvinge vedtagelsen af ​​abyssinier Kirke, romersk katolicisme. Zadenghela arbejdede for kongen (1604 AD.) Foreslåede at sværge troskab til pavedømmet. Alle forsøgspersoner blev pohroženo tunge sanktioner, hvis de fortsætter med at observere lørdag. - Geddes, kirkehistorie i Etiopien.

Bohemia, Moravia, Schweiz, Tyskland - En af de rådgivere og honoratiores fra EF-Domstolen var John Gerendi, sabbathers ledere, der ikke har holdt søndag, men lørdag. - Lamy, historie Socinianism.

18. århundrede

Abessinien - Jakobits samledes lørdag i kirken og vedligeholde den dag, hellig og Abyssiniere, som vi kunne udlede af deres trosbekendelse, før den etiopiske kong Claudius. Abudacnus, Historia Jacobitarum.

Rumænien 1760 - Jugoslavien Tjekkoslovakiet - Tolerance Patent af Joseph II. ikke gjaldt for dem, der overholder lørdag, nogle af dem kom tilbage alle hans ejendele. Katolske præster med hjælp af soldater er tvunget til at erkende, Rom, arbejdede lørdag og søndag gik i kirke - det var metoder, der blev brugt i 250 år at vende světitele lørdag.

Tyskland - Tennhardt fra Nürnberg har netop læren af ​​ugen, fordi det er en af ​​de ti bud af Gud. - Bengel, Leben und Wirken.

Han siger: Ingen kan bevise, at søndag fandt sted lørdag. Gud selv havde dedikeret den sidste dag i ugen. Antichrist igen valgte den første dag i ugen.

Bøhmen og Mähren - Adolf Dux skriver om historien i år 1635 til 1867 som følger: Situationen sabbatize var forfærdeligt. Deres bøger og tidsskrifter blev transporteret til Carlsbad på konsistorium og brændte. (Leipzig, 1880)

Holland og Tyskland - Dr.Cornelius skriver, at engang var baptister talrige ikke holdt søndage og andre helligdage (hellig lørdag). - Der Anteil Ostfrieslands and.Ref.Muenster, den 1852.

Moravia - grev Zinzendorf - R.1738 grev Zinzendorf skrev om, hvordan han begrunder Lørdag: I mange år har holdt lørdag som hviledag og søndag jeg bruger til at sprede evangeliet. - Budingsche Sammlung, den 1742.

Amerika - 1741 (Brødremenighedens - ophold efter grev Zinzendorf) fortjener særlig opmærksomhed at understrege, at han besluttede at holde den syvende dag som hviledag med koret i Betlehem.

Før Zinzendorf og Brødremenigheden i Betlehem begyndte at observere lørdag, har lørdag opretholdt en lille tysk gruppe i Pennsylvania.

19. århundrede

Rusland - De fleste af dem tilbage i Krim og Kaukasus, hvor over forfølgelse var stadig tro mod Bibelens lære. Folk kaldte dem sabbathers - (Sabbatati). Sternberg, Geschichte der Juden i Polen.

Kina - På det tidspunkt forbød brugen af ​​Hung opium, tobak og alkoholiske drikke, og lørdag blev bevidst opretholdt.

Når "jeg-dumping" blev spurgt, hvorfor helliger den syvende dag, så svarede: For det første fordi Bibelen lærer, og for det andet, at vores forfædre også iagttage denne dag. - En kritisk historie sabbat og søndag.

Indien og Persien - Ud af vane, der holdt de fromme overholdelse af sabbatten hele vores imperium. - Christian forsker i Asien.

Danmark - Denne agitation ikke forblive uden resultater. Pastor M. Sommer begyndte at helliggøre lørdag og skrev en imponerende artiklen på lørdag til højre i kirken magasinet Indovet Kristendom No.5, den 1875. I sit brev til pastor JG Mattesonovi skriver: Her i Danmark er blandt de store Døberens bevægelse på sabbatsbudet . . .

Still, jeg er nok den eneste prædikant i Danmark, der er så tæt på Adventisterne, og i mange år, den anden Kristi komme forkynde. - Advent uge, maj 1875.

Sverige (Baptist) - Vi ønsker blot at understrege, at sabbatsdagen overholdelse har sin oprindelse i den lov, som Gud etablerede ved skabelsen af ​​verden. Derfor er det obligatorisk for alle mennesker til alle tider. - 30. april 1863.

Amerika - 1845 - opdage, hvordan at opfylde Daniel 7,25 som et lille hjørne af skiftende tider og jura. Jeg tror, ​​at alle, der holder den første dag i ugen som en hviledag, paven sabbathers og lørdag overtrædere af Gud. FEB 13, 1845.

SD adventister - grundlagt 1844 af Adventist sd, som er i slutningen af ​​det 19. århundrede. spredt rundt omkring i verden. Dens navn er afledt af den lære lørdag, den 7. dag og fremkomsten af ​​Jesus Kristus. R.1874. Begyndte dette arbejde i Europa i 1885 i Australien, i 1887 i Sydafrika i 1888 i Asien og Sydamerika.

20. århundrede

SD adventister retfærdiggøre det samme på lørdag, at fastholde, at Jesus og hans tilhængere. Anstændigt fakkel af sandheden, eller er gået ud under de lange århundreder. Adventister prædike budskabet i dag i mere end 1.000 sprog i landet. Over 16.500 sabbatize bøn er spredt fra pol til pol - fra Hammerfest i Norge, som er den nordligste by i verden at Puntas Arenas i Sydamerikas sydligste by. To millioner medlemmer på verdensplan velkommen sabbatten hellig øjeblikke.

Lørdag er de dyrebare arv, som vores generation er blevet overdraget til martyrer fra fortiden. Lørdag er det forbund til broderligt venskab i kirken sidste gang, hvad enten sort, hvid eller gul medlem. Mod øst og vest, nord og syd for de tusinder og atter tusinder af mennesker forberede Kristi genkomst.

58,13 Esajas 'budskab om en reform på lørdag for folk at afstå fra deres fødder lørdag og lørdag hædret og brug af deres egne interesser. Åbenbaringen 14 viser tydeligt, at dette er budskabet i de sidste dage før indførelsen af ​​Jesus Kristus. Bemærk den vidunderlige ord af de foregående vers:

Esajas 58,12-14 - der kommer ud af dig skal bygge de gamle ruiner, skal grundlaget for tidligere generationer at bygge igen. Vil du ringe til bygherre og restaurator brud på måder, som de kunne leve. Når du undgå at din fod lørdag til dig på min hellige dag gør hvad du vil, når du ringer deres trivsel lørdag, Herrens hellige og herlige dag, og du fejre det, så drop fra sine rejser, at du ikke gjorde, hvad du vil, stoppe op og snakke, så glæde i Herren, og jeg vil blive fundet på bakkerne jeg kan komme i land dig med arven fra Jacob din far. Af Herrens mund har talt.


Relaterede artikler fra kategori - True Dekalogen

Sabbatten som et minde om skabelsen, da forholdet til Gud

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg Lad os se på begyndelsen af ​​Bibelen, Mosebog. Her er skrevet om skabelsen af ​​vores verden. Vi lærer, at Gud skabte denne verden på seks dage i træk og den syvende ...
Tilføjet: 28.04.2011
Visninger: 173556x

7:e Ændring af Heart - Tro og loven - Vejen til Kristus

273_cesta_ke_kristu.jpg "Hvem er i Kristus, er en ny skabning. Hvad er det gamle er gået, har den nye kommet" (2. Korintherbrev 5:17).Man kan ikke sige det nøjagtige tidspunkt og nøjagtig placering, eller ...
Tilføjet: 22.11.2010
Visninger: 136542x

Guds lov er uforanderlige, er det stadig gældende!

501_bozi_zakon_je_nemeny.jpg Sandheder hans ord, Gud åbenbarede for folk. For alle dem, der modtager dem, er et skjold mod Satans bedrageri. Hvis du ignorerer disse sandheder, som nu er i den religiøse verden, ...
Tilføjet: 24.10.2011
Visninger: 219749x

Fjerner nåde Guds lov?

325_rusi_se_milosti_bozi_zakon.jpg Det er nødvendigt at holde Guds Ti Bud, herunder lørdage, vi er ikke under loven, men under nåden? Apostlen Paulus tydeligt forklarer, at en kristen ikke "i henhold til loven", men ...
Tilføjet: 02.02.2011
Visninger: 166363x

Hvad han skrev om adventisterne protestanter?

363_reforma-protestante.jpg Hvad skal vi skylder Adventist? - Evangeliske Weekly - Constance Gnister 19 September 2007 - Nr. 25/2007 - 92:e udgaveAdventismen definerer sig selv som en fortsættelse af den reformistiske bevægelse, som ...
Tilføjet: 20.02.2011
Visninger: 141908x

Da.AmazingHope.net - Overholdelse af sabbatten gennem århundreder