Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Oplev helbredte drengen fra Bangladesh

Erfaringer med Gud

488_zkusenosti_moskala.jpg

Oplev helbredte drengen fra Bangladesh

Tilføjet: 02.10.2011
Visninger: 138373x
Emner: Erfaringer med Gud
PrintTisk

Ti-årig Yasiah så hendes mor til at rydde op på gulvet, lave mad, sætte en gryde med vand på skulderen og gik til landsbyen godt for vand. Han så ønskede han kunne hjælpe med dette, ligesom andre børn, men han kunne ikke. Han led fra barndommen polio. "Mor, jeg vil fortsat påvirket af dette," spurgte Yasiah. "Ja, hvis Gud ikke gør et mirakel i dit liv," sagde hans mor. Han vidste af det så elendig, som han. "Men nu skal du være tilfreds med det, hvad med dig." "Du sagde, at Gud kan gøre et mirakel for mig," sagde Yasiah med håb. "Vi beder præsten til at bede sammen med os for Guds mirakel?" "Siden hvad missionærer forlod vores landsby, vi har ingen præst, der ville bede sammen med os," sagde moderen.

Et par dage senere kom Yasiah far hjem fra marken, og bragte gode nyheder. Et prædikant besøgte en nærliggende landsby, der er ca kun 16 km væk. Nogle mænd er gået nu, for ham og bad ham om at komme og også besøgt vores landsby. De siges at tilhøre den Syvende Dags Adventistkirken, men det er en god mand. Yasiahovi øjne lyste op. "Måske præsten kommer til os såvel som hjemme, og vil bede for mig at være sund igen," sagde han. Prædikeren Yasiah faktisk besøgte hjem og bad for drengen. Han fortalte sin far: "Tag din søn til byen, hvor vi har en særlig forsamling Tænd præsten og bede dem om at bede for din søn.".

Faderen og nogle mænd fra landsbyen bragte drengen til busstoppestedet for at få ham ind i byen. Så søger adventist præster og bedt dem om at bede for Yasiaha. Prædikanter forberedt en særlig bøn tid og bede om sundhed for Yasiaha. Efter bønnen sagde han en af ​​de prædikanter: "Tro i kraft af Jesus Kristus og tror på, at du er sund Yasiah var meget glad for han var sikker på, at Jesus ville helbrede ham og vil gå ligesom alle de andre!.." Når miraklet ske? "Spurgte hans far på vej hjem." Det vil være i morgen? "" Det ved jeg ikke, min søn, "svarede hans far." Vi tror på Jesus Kristus. Han kender bedst. "

Den næste morgen, da han vågnede Yasiah, prøvede at stå på sine fødder. Og det virkede! Kunne ske! "Ja, Herre Jesus, tak, jeg håber du helbrede mine ben." Yasiah steg til deres fødder mange gange i løbet af dagen. Han følte hans ben bliver stærkere og så sluttede de første skridt. "Far, se!" kaldte på sin far, da han kom hjem om aftenen fra marken. "Jeg kan stå og gå!" og viste den til sin far. "Ja, Gud svaret på vores bønner," sagde faderen. Snart Yasiah kunne hjælpe sin mor til at bringe vand fra brønde og gik også til at hjælpe sin far på banen.

Når folk i landsbyen for at se, hvordan han blev mirakuløst helbredt Yasiah, Adventist bad præsten om at komme til deres landsby og havde et møde. De var sultne efter Guds ord. Nu er hver lørdag samler en stor del af befolkningen i denne landsby. Blandt dem er der også en lykkelig og sund Yasiah og taknemmelige forældre.

Jesus sagde: Mat 7.7 - "Spørg og du vil blive givet, søge og finde, banke på, og det vil blive åbnet." Allerede snart vil åbne portene til det nye Jerusalem og hørte den smukkeste sang for at fejre den vindende af Ham, der sidder på tronen og Lammet.

Din bror på Jesus Kristus Milano Moskala

Mange andre oplevelser som disse erfaringer Moskala M. missionær i Bangladesh. Hvis en mand arbejder for Gud af hele dit hjerte, og Gud åbenbarer så vidunderlige fungerer som helbredelsen af ​​denne dreng. Her kan du se på deres hjemmeside, hvor du også har mulighed for at hjælpe i deres vigtige arbejde. http://www.helpforlife.cz/


Relaterede artikler fra kategori - Erfaringer med Gud

Gud beskyttede sit folk

470_buh_ochranil_svuj_lid.jpg Deliverance Syvende Dags Adventisterne i Hiroshima i 1945I slutningen af ​​Anden Verdenskrig kom i den japanske by Hiroshima særlige orden. Syvende dags adventister, der boede i denne by blev anklaget for ...
Tilføjet: 24.08.2011
Visninger: 131289x

Da.AmazingHope.net - Oplev helbredte drengen fra Bangladesh