Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Opfordringen til en søndag lov i USA

Log af gange, det andet kommer af Jesu Kristi

456_vlajka_usa.jpg

Opfordringen til en søndag lov i USA

Tilføjet: 05.08.2011
Visninger: 185826x
Emner: Log af gange, det andet kommer af Jesu Kristi
PrintTisk

Allerede i det 19. århundrede blev det forudsagt, at protestanter længes efter et hvil vedtaget dag på søndag, og anmode om bistand fra den katolske kirke. I det 19. århundrede vil være noget som dette var utænkeligt, og nu? Døm selv, hvordan profetien opfyldt.

Det er mere end at kalde det begyndelsen af ​​kampagnen, som ikke har til hensigt at stoppe, før de når deres bestemmelsessted.

1 MARTS 2007, mødet i Fullerton (Fullerton, CA. Californien, USA), til repræsentanter for mere end 30 forskellige kirker (herunder katolikker og ortodokse troende) er enige om en plan for kristen forening Amerika. Udarbejdet en ti-punkts program for at opnå ratificering af amerikanske kongres. Mødet færdige underskrive "Book of enhed" som de kaldte det.

Denne organisation har stor politisk magt, fordi de største valg, blok, der består af protestanter og katolikker, der er på ti point sammen. (Der altid har været, redaktører note). Disse ti punkter er i spidsen for en ny politisk protestantiske - katolske fløj af De Forenede kristne kirke i Amerika.

"Ten Commandments Kommissionen" og dens regler for point. (Her er blot 3 og 7)

Punkt 3 - Ti Bud bør være obligatorisk for nationen. Det er registreret med højesteret og statuen "Lincoln Memorial", og bør være den amerikanske Kongres og lokale regeringer respekteret. Hyldest til det amerikanske flag er ordene "nation ledet af Gud", og de penge og trykt form område var blevet "Vi stoler på Gud."

Punkt 7 - Over hele landet regeringer, fabrikker og indkøbscentre observere 'National hviledag "Det er vigtigt at huske, at den første del af det tredje punkt, og hele pointen med den syvende, er særlig vigtig for adventister..

De vigtigste begivenheder i den romersk-katolske kirkes forbindelser med de fleste protestantiske kirker, herunder ortodokse kirker. Det er endnu ikke sket i historien! Det er en organisation med politiske aktiviteter. Dens vigtigste mål er at forberede amerikansk lovgivning. Den katolske kirke har længe tøvet med at engagement i dette bind. Beslutningen var kommet fra det højeste punkt, Vatikanet. Vi har en ny pave Benedikt XVI synes at være at forsøge at indføre en national søndag lovgivning i USA, er hans arbejde. (Www.sdadwfent.com)

Citater fra den Store tvisten Ages (skrevet i det 19. århundrede EGWhite), kapitel 35:. Forberedelse til slutningen

Er forbløffende dygtighed og fingerfærdighed af den romerske kirke, hvem kan forudsige, hvad der vil følge. Roligt venter på sin time for at komme. Undersøger, hvordan protestantiske kirker genkender sin autoritet ved at tage en falsk hviledag og om at gennemtvinge dets overholdelse af de samme ressourcer, som engang blev brugt af den romerske kirke. Folk, der forkaster sandhedens lys, vil de søge hjælp fra de beføjelser, som anses for ufejlbarlig, at håndhæve udstedte regler.

Hvor let denne magt kommer protestanterne i denne sag at hjælpe, ikke svært at gætte. Hvem kan bedre end lederne af den katolske kirke til at beskæftige sig med dem, der overtræder Kirken?

Den romersk-katolske kirke med alle sine kontorer i hele verden er en kæmpe regeringen organisation under den pavelige trone. Det tjener dens interesser. Millioner af sine medlemmer i alle lande er ført til at føle sig forpligtet til troskab til paven. Om nogen nationalitet, hvad enten de bor i nogen form for statslige system har autoritet Kirken betragtes som det højeste. Selvom svoret troskab til staten, lover troskab mod Kirken er overlegen i forhold til denne ed, og fritager dem for alle forpligtelser, der strider mod interesser Rom.

Lad os ikke glemme, hvordan til Rom er stolt forbliver uændret. Principperne for Gregor VII. Og Innocent III. forbliver principperne i den katolske kirke. Hvis i dag kirken havde magt, skubbede dem så energisk, som i tidligere århundreder. Protestanter er ikke klar over, hvad de gør, når de accepterer hjælpe Rom til at fremme søndagens hvile. Mens han prøvede at udføre sine opgaver, forsøger til Rom for at genoprette sin magt for at genvinde deres tabte suverænitet. En dag, at USA accepterer princippet om, at kirken kan benytte eller kontrollere statsmagten, religiøse helligdage kan håndhæves af staten, ganske enkelt, at Kirke og stat er nødt til at herske over samvittigheden, vil så sikre sejr i Rom i denne land.

Den effekt af pavedømmet roligt vokser. Hans undervisning har en indvirkning på lovgivende forsamlinger, kirker og folkets tænkning. Den bygger en smuk og massiv bygning i hemmelige rum vil igen jagte de gamle plot. Skjulte og diskret samler sine kræfter til at nå deres mål gennem det rette tidspunkt kommer. Forsøger at få en god udgangsposition, og i virkeligheden allerede har. Snart vil vi se endnu kan mærkes, hvor Rom er på vej. Hvem vil tro på Guds ord og vil rette sig efter det, indkalde selv at fornærme og forfølgelse.

Den Adventistkirkens er et særligt ansvar. De vil blive bedømt ud fra de modtagne viden. Derfor, Gud kalder i denne alvorlige tid foran vores øjne afholdt den sidste begivenhed, er vi fuldt ud dedikeret til ham og forberede vedtagelsen sent regnskyl. Gud også forventer os, at vi vil være fuldt helliget advare verden mod den kommende krise. Her, folk har mere tid til at vende sig mod Gud.

Kilde: www.zrajedoraje.cz


Relaterede artikler fra kategori - Log af gange, det andet kommer af Jesu Kristi

Messianske jøder

164_izrael_vlajka.jpg Messianske jøder - opfylder profetiUd over adskillige kristne trosretninger findes i Israel og den frie bevægelighed af såkaldte "messianske jøder". Disse mennesker normalt kommer fra jødiske familier, men tror på Jesus ...
Tilføjet: 06.10.2010
Visninger: 198517x

Den bibelske tegn på Kristi genkomst og End of the World - Del 1

260_znameni_doby_prichod_krista_part_1.jpg Bibelske Tegn på Kristi genkomst og End of the World - Del 1De fleste af os i dag føler, at verden er noget der sker, noget er anderledes end før. Det ...
Tilføjet: 11.11.2010
Visninger: 405068x
Anbefalet

Maitreya - simulerer ankomsten af Jesus Kristus

67_maitreya.jpg Satan, der allerede forsøger at efterligne og vil i stigende grad efterligner den kommende om Jesus Kristus.Jesus klart og tydeligt sagt detaljer om hans andet komme, og gentagne gange advaret om, ...
Tilføjet: 12.08.2010
Visninger: 172693x

Vi kan bestemme slutdatoen for verden og den kommende om Jesus Kristus?

493_judgmant_day_21_may_2011.jpg For nylig konstant voksende antal mennesker, der indser, at komme vor Frelser Jesus Kristus er meget tæt på. Folk tror, ​​at studere profeti og forsøger at skelne forskellige tegn, hvad enten ...
Tilføjet: 09.10.2011
Visninger: 210296x

Når de siger fred og sikkerhed, så kommer forvirring - og måske til at tale om sikkerhed nu?

437_usa_v_proroctvi.jpg 1 Thessalonikerbrev 5,2-6 - ". Du véd meget godt, at den dag, Herren kommer som en tyv i natten Som de siger:" Det er fred, ikke true os, er der pludselig ...
Tilføjet: 24.05.2011
Visninger: 136253x

Da.AmazingHope.net - Opfordringen til en søndag lov i USA