Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Opdagelsen af de bibelske byer Sodoma og Gomorra

Bibelske Arkæologi

33_5_sodom_and-gomorrah.jpg

Opdagelsen af de bibelske byer Sodoma og Gomorra

Tilføjet: 20.09.2010
Visninger: 560613x
Emner: Bibelske Arkæologi
PrintTisk
29_1_sodom_and-gomorrah.jpg30_2_sodom_and-gomorrah.jpg31_3_sodom_and-gomorrah.jpg32_4_sodom_and-gomorrah.jpg33_5_sodom_and-gomorrah.jpg34_6_sodom_and-gomorrah.jpg35_7_sodom_and-gomorrah.jpg36_8_sodom_and-gomorrah.jpg37_9_sodom_and-gomorrah.jpg38_10_sodom_and-gomorrah.jpg39_11_sodom_and-gomorrah.jpg40_12_sodom_and-gomorrah.jpg41_13_sodom_and-gomorrah.jpg42_14_sodom_and-gomorrah.jpg43_15_sodom_and-gomorrah.jpg240_analysis.jpg245_sodoma_a_gomora_sira.jpg242_sodoma_gomora_budova3.jpg243_sodoma_gomora_budova.jpg244_sodoma_gomora_budova2.jpg

Sodoma og Gomorra, bibelske byer ødelagt af svovl.

Alle kender talemåden sikkert Sodoma Gomorra, når man taler om noget meget skammeligt. Hvor kom dette Udsagn oprindelse, stammer fra chance eller har et solidt fundament? Dette udtryk kan ikke få det sker, men fra bogen, som kaldes Bibelen.

Sodoma og Gomorra og tre andre byer ADMA, Zoar, Cebojim blev ødelagt af Bibelen Guds magt for deres perversion. Denne by blev ødelagt som en advarsel til kommende generationer. Alle disse onde byer blev ødelagt af Bibelen som svovl, helt forvandlet til aske.

I slutningen af historien om den verden, blev opdaget i byen, der blev ødelagt af svovl, som der står skrevet i Bibelen. Alle fem af disse byer var beliggende i nærheden af Det Døde Hav. Opdagelser er virkelig fantastisk. Det er klart peger på ægtheden af den bibelske historie, som peger på den ubegrænsede magt af Gud. Gud denne by for os at holde op til dato, som en advarsel til nutidens perverse samfund. Det samme skæbne, der ramte Sodoma og Gomorra afventer denne verden.

Fund af disse byer, kan vi afklare den bibelske historie om Sodoma og Gomorra, og du bekræfte dens ægthed. Historien om de byer, ødelagt af Svovl er ikke bare en myte men et faktum.

I årevis har fundet bygningen, blev anset for kreationer af naturen. Til trods for at disse websteder er placeret i nærheden af veje, civiliserede steder. For eksempel er Gomorra placeret under fæstningen Masada, som er på klippen. Fra denne fæstning er en fascinerende at se på hele Gomorra, dets bygninger og gader. På trods af en anstændig det samlede udbud af disse byer, de ville gå ubemærket hen. Sodoma er et bjerg af Sodoma, der er så opkaldt efter de mange tusinder af år frem til i dag.

Er der nogen beviser for, at de steder faktisk er fundet rester af bibelske byer?

Rundt omkring i området, er bygninger hvidlig aske og er fyldt med bogstaveligt talt millioner af svovl bolde. Uden for disse områder, ikke svovl og aske bolde blev fundet. Blev analyseret, er det et plaster på aske og svovl bolde. Svovl bolde blev fundet indhold af 90-95% svovl. Naturen er så ren svovl i en mængde, der ikke vises nogen steder i verden.

Blev fundet i bygninger, vægge, Ziguraty, Sphinx. Alle disse bygninger er helt ude af asken gennemboret store mængder svovl bolde. I disse kommuner blev fundet knogler fra asken, blev opdaget prøver af smeltet jern og guld.

Hvem opdagede den forsvundne by?

Ron Wyatt bestået Døde Hav i tolv år, indtil 1989, på en af disse ture tog han den hvide organer med speciel form langs Det Døde Hav. Disse tjenester har mindet ham om byens mure og huse. De mindede ham om bygninger, der var blevet skabt af menneskehænder.

Ron gik til den forsvundne by med kolleger og udforske disse resultater. Han rakte en klar vidnesbyrd om, at dette er en bibelsk by. I årenes løb har besøgt webstedet for mange mennesker fra hele verden. Er gentagne gange blevet analyseret svovl og aske bolde. Det var en masse af forarbejdede materialer, videoer, web-sites og bøger.

Den Tjekkiske Republik, besøgte site, anlagt Mr. Milan Latka, svovl bolden og var nødt til at gøre en detaljeret analyse i laboratoriet. Kontrolleres for den tjekkiske nation, at disse sites virkelig eksisterer, og resultaterne er sande. Du kan se alt på internettet http://www.ban.cz

Hvordan er det muligt, at byen har overlevet til i dag?

Face af byen er bevaret på grund af ringe nedbør i dette område. På dette område er minimal nedbør (5 cm / år). Intermitterende regnen gjorde overfladen af bygninger fra asken af en hård overflade, med det resultat, at byen bevaret indtil i dag. Hvornår vil være nedbør i disse steder mere, blev byen fuldstændig ødelagt, opløst af regn. Når kollisionen var mindre, ville skorpen på overfladen af bygninger og skabte byen blive ødelagt af vinden.

Flavius Josephus vidneudsagn, jødiske krig.

Flavius Josephus (fra 37 til 100 levede omkring AD) - i sin bog The Jewish War, den fjerde bog i den ottende kapitel beskriver området af asfalt (Dead) Lake, hvor de opstår på overfladen af asfalt klumper. Beskriver længden af den sø, der strækker sig til den arabiske Zoar. Der tales om de fem ruinbyer og aske, som han så dér. I tider med Flavia steder var ruinbyer klart kendt.

Bibelen er en bog inspireret af vores Skaber!

Gennem disse arkæologiske opdagelser, kan vi bekræfte, at Bibelen er en bog eventyr, men virkeligheden en bog, hvor der er historiske kendsgerninger. Bibelen er en bog inspireret af vores Skaber.


Relaterede artikler fra kategori - Bibelske Arkæologi

Fortøjning og bugsering pendel sten - Noah's Ark

15_anchorstone02a.jpg Når du besøger webstedet for Noah's Ark i sommeren 1977, fandt Ron Wyatt hans sønner flere massive gamle sten. Disse sten er gennemhullet, så er det anker sten. Stones er iført ...
Tilføjet: 22.07.2010
Visninger: 222188x

Exodus - Bibelen nævnes Pihahiroth og Baalzephon

169_pichirot_tarabeen.jpg PiHahiroth og BaalZephonNuweiba er en forkortelse for Nuwayba'al Muzayyinah på arabisk, som betyder "åbent vand Moses. Du kan se i galleriet på kortet, som viser det fulde navn på dette område. ...
Tilføjet: 08.10.2010
Visninger: 265539x

Blote alter Noas familie

27_altarstone02.jpg Nær landsbyen blev fundet Erzap alter Noas familie. Alteret blev bygget af Noas familie efter oversvømmelsen, der blev ofret til Gud.Genesis 8:20 - når Noah byggede et Alter og tog af ...
Tilføjet: 22.07.2010
Visninger: 218760x

Exodus - Som artefakter kunne overleve for 3500 år?

134_chariot_wheel_covered_with_coral.jpg Hvordan er det muligt, at artefakter kunne holde havet for 3500 år indtil nu?Hvad er en koral, og hvor det sker?Coral er et tegn for nogle marine cnidarians. Coral er en ...
Tilføjet: 27.09.2010
Visninger: 185014x

Højre Mount Sinai - Jebel el Lawz blev fundet i Arabien

310_sinai_plot.jpg Efter hvad Ron Wyatt opdagede stedet for israelitterne passage Det Røde Hav i Aqaba-bugten er nu klart, at Mount Sinai ikke kan være placeret på Sinai-halvøen, som han udtrykte kartografer. Mount ...
Tilføjet: 10.01.2011
Visninger: 340954x

Da.AmazingHope.net - Opdagelsen af de bibelske byer Sodoma og Gomorra