Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Omvend jer - det er nu det vigtigste!

Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?

484_pokani.jpg

Omvend jer - det er nu det vigtigste!

Tilføjet: 25.09.2011
Visninger: 207577x
Emner: Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?
PrintTisk

Mattæus 4,17 - Fra den Tid begyndte Jesus at prædike, "! Omvend Himmeriget er nær!"

Da Jesus Kristus og Johannes Døberen prædikede en nærliggende Himmeriget, først kaldte og kaldte folk omvende sig. Med andre ord, give afkald på bekendelse af sine synder og dem. Opgive alt det onde og leve et helligt liv.

Matthew 3.2 - I disse dage Johannes Døberen begyndte prædiker i Judæas ørken,! "Omvend Himmeriget er nær!"

Mark 1,15 - kom Jesus til Galilæa og prædikede Guds evangelium: "Tiden er opfyldt - Guds rige er nær omvende sig og tro på evangeliet."

Luke 3,3 - så gik hele regionen omkring Jordan og prædikede en omvendelsens dåb til syndernes forladelse ...

Hvor meget er det vigtigt, at folk omvender sig?

Det var ikke engang i Guds rige noget andet? En eller anden måde komfortable, måske så, at Jesus allerede har gjort alt for os trods alt, og vi kan ikke leve helligt som ham? Læs de følgende vers, men som det er helt klart, at vi skal indtaste den snævre port, og uden anger og opgivelse af synd ikke kan. Vi kan ikke forblive den gamle syndige menneske, men vi kæmper med synd, ikke give efter ham. Når det bare ikke, falder på knæ og bekende Kristus og hans svaghed til at bede om syndens magt og kamp. Er du ikke bange for, at når Jesus Kristus kommer, vil vi være i en gruppe af trofaste mennesker, der vil kalde med rædsel:

Matt 7,22-23 - Herre, Herre, har vi ikke profeteret i dit navn? Vi uddrive dæmoner i dit navn? Vi har ikke i dit navn mange mirakler? "Og så de helt klart sige, 'Jeg har aldrig kendt jer. Bort fra mig dig, der begår onde!

Hvem gør ikke føler dyb sorg over de synder, som korsfæstede Kristus, vi er på den forkerte bred vej. Stop nu det, indtil det er tid! Stoppe op og overveje, hvordan du rent faktisk forbundet med Kristus. Hvis Kristus er i dit hjerte for, at første omgang? Om morgenen når du vågner op, knæle på knæ og spørger igen og igen af ​​hans nærvær og vejledning i løbet af dagen? Du beder til at påvirke dine tanker, ord og gerninger? Har du længes efter at gøre det? Sami har det aldrig svigter, er det kun Jesus kan give os styrken til at kæmpe med synd og slippe af med ham. Kun Jesus har magten og styrken til at handle på vores hjerter og ændre vores menneskelige og syndige lyster.

Luke 13,3 - Hvis du ikke angrer, så omkomme alle.

Luke 15,7 - Jeg siger dig, bare være mere glæde i himlen over én synder, der omvender sig, end over 99 retfærdige, som ikke behøver omvendelse. "

Hvis denne fremgangsmåde i ydmyghed til Jesus hver dag, hans nåde retfærdiggør os og sletter vore synder. Det er Guds uendelige nåde, at vi stadig kan dukke op og bede om tilgivelse og Gud ikke afviser os, men altid ydmyge angrende modtager. I denne fantastiske, og vi helt sikker. Så meget elsker vist til os.

Ordsp 28,13 - der dækker hans overtrædelser vil ikke trives, men den, der tilstår, og svigter dem vil blive barmhjertighed.

De betingelser, under hvilke de kan modtage Guds tilgivelse, er de frie, retfærdige og rimelige.

Herren kræver, at vi syndernes forladelse er genstand for nogen lidelse. Vi tager ikke lang og trættende rejse, eller udføre smertefulde bodsøvelser, sikrer vi dig, at Guds nåde, eller ved at afsone sin synd, men han, der bekender sin synd og lade den, vil den nåde.

James 5,16 - Bekend dine synder til hinanden og beder for hinanden, at I må blive helbredt.

Bekend dine synder til Gud, som alene kan tilgive sine fejl og hinanden. Når du er fornærmet din ven eller nabo, gå efter det, og du er nødt til at indrømme sin fejl. Hans opgave er at tilgive fra hjertet. Så må du bede Gud om tilgivelse, fordi hans bror, som du har såret, tilhører Gud, og hvis det Ranis, du synd dermed imod sin Skaber og Forløser. Sagen er sendt til den eneste sande Mediator, vores herlige ypperstepræst, der "fristet i alle ting, som vi er, dog uden synd", og hvem er "stand skal få medlidenhed med vore skrøbeligheder" (Hebr 4:15) og kan renset fra hver plet uretfærdighed.

ApG 20,32 - Nu er jeg derfor anbefale dig til Gud, og ordet i hans nåde, som er i stand til at bygge dig og give dig en arv blandt alle dem, der er helliggjort.

Romerne 6,15-16 - Jamen, vi synder når vi ikke er i henhold til lov, men under nåden? Aldrig i livet! Ved du ikke, at når du tjener nogen, du er nødt til at lytte til ham? Du bliver tjenere, der lytter, uanset om synd til døden, eller lydighed mod retfærdighed.

Bemærk, at ligesom det var vigtigt at omvende sig i løbet af patriarkerne, når Jesu første komme, og det er også vigtigt forud for hans genkomst. Apostlene og afsløringen af ​​John, der taler om de sidste tider for vores land, viser tydeligt, at vi omvender os, vende sig til Gud og hans gerninger for at bevise deres omvendelse. Det er ikke noget, der kun vedrørte Det Gamle Testamentes tid.

Apostlenes Gerninger 11,19 - derfor omvender sig og henvende sig til, at jeres synder må blive udslettede, og kom Herrens tid til at hvile, og til at sende dig annonceret Messias - Jesus, som endnu skal forblive i himlen, indtil det tidspunkt, reformation af alle ting, som hvordan Gud har talt gennem tiderne fra alle hans hellige profeter.

ApG 26,20 - Jeg begyndte at prædike først i Damaskus, så i Jerusalem, hele Judas Land og Hedningerne, at omvende sig, vende sig mod Gud og hans gerninger for at bevise deres omvendelse.

Åb 3,3 - Husk, hvad du har hørt og accepteret, holde fast i det og omvende sig. Hvis du vågner op, vil jeg komme som en tyv! Vil heller ikke vide, hvilken time jeg kommer til jer.

Jesus Kristus ville være kommet for længe siden, hvis de trofaste var klar til det.

Stadig opfører sig nøjagtig som det israelske folk, der konstant klagede og var utilfredse. Stadig i vores liv, vi glemmer, at Jesus skulle være den første i vores liv, ikke sjovt, behageligt liv, masser af god mad. Hvis vi kan sætte i alle tilfælde af Jesus i første omgang, neupínat til materielle værdier, vi søger først Guds rige, vil alt andet blive føjet til os.

Når sidste vi giver det noget i livet? Når vi husker og bekender min gamle synder? Da vi sidst holdt fast? Når vi er sammen med andre mennesker talte om Jesus. Det er spørgsmål, han skal spørge enhver kristen.

Jesus elsker os så meget, at der stadig giver os lidt tid. Hvorfor synes vi så længe der ikke kommer? Fordi venter på os! Venter på at være forberedt i ydmyghed og venter, da det har med os, ligesom Israel havde med mennesker, enorm tålmodighed og ikke ønsker nogen skal gå fortabt. Derfor lad os vende tilbage til Herren af ​​hele dit hjerte, med faste og bod og rozhorlete for Guds arbejde. Gud længes efter dig, venter på dig, ydmyghed og afvise et ham!

2. Peter 3,9 - Lord ikke sidder løst til at opfylde sit løfte, som nogle tror, ​​men viser dig din tålmodighed. Han ønsker ikke er nogen til at fortabes, men at alle skal nå til omvendelse.

Du vil se på en gang, hvor meget du vil have oplevelsen af ​​at leve med Gud. Du bliver bare nødt til at lytte til andres erfaringer, men du har din egen. Du vil føle mange gange, at Gud er med dig her og nu. Du vil se på en gang, hvordan Bibelen er stadig en levende ord. Hvad taler til dig i meget specifikke tilfælde, svarer på dine spørgsmål og problemer, så klart og specifikt, som du tidligere ikke vidste.

Åb 3,19-21 - jeg gør alt, hvad jeg elsker, og hæve irettesætte. Så starter rase og omvende sig. Se, jeg står ved døren og banker. Den, der hører min stemme og åbner døren for mig, vil jeg komme til ham og holde måltid med ham og han med mig. Hvem vinder, vil det sidde med mig på min trone, som jeg er, og jeg sejrede og sad hos min Fader på hans trone.

Så lad os søge Gud, mens der endnu er tid.

Mange vers og lignelser i Bibelen fortæller os, at Jesus er ventetid, men kun en vis tid. Så kom, men mange, der formår at forberede sig på at blive afvist. Kan du forestille dig den rædsel, da vi opdagede, at vi var kun dem, der ikke er parat, og vi afviser Jesus? Og vi ved for os, når hun afslutter frist? Det vil være i dag, i morgen, i næste måned i år ....? Når de lukker døren til himlens nåde? Omvend jer, for Himmeriget.

Matt 25,10 - Da de var gået til at købe olie, kom Brudgommen, og dem, der var rede, gik med ham til brylluppet. Og døren lukket. Når derefter resten af ​​brudepiger kom og sagde: 'Herre, Herre, luk op for os! "Svarede dem: Sandelig siger jeg dig, du kender."

Lukas 13,25-27 - Når værten rejser sig og lukker døren, ophold udenfor. Du banke på døren, "Herre, luk op for os," men han vil svare, "du kender. Jeg ved ikke, hvor du er. "Du siger," Vi spiste og drak sammen med dig. Du undervises i vores gader! "Men han svarede, 'jeg fortælle dig, at du ikke kender. Jeg ved ikke, hvor du er. Afgang fra mig, alle der begår ondt! "

Lad os gøre sin beslutning i dag!

Fald på knæ foran Jesus, Bekend dine synder og bede om at ændre vores hjerter. Lad os bede, give os styrke til at leve livet i Kristus. Til at ønske at ligne ham og hans umådelige barmhjertighed har tilgivet alt, hvad vi har begået i livet. Være specifikke og også bede om en påmindelse om gamle synder, så du kan bekende.

Gud hører dig. Jeg personligt tage dette anbringende til erindring begyndte udrustning de gamle synder, som jeg huskede år. Jeg var nødt til at ydmyge os selv, skal du ringe og bede om tilgivelse af mennesket, som jeg sagde noget ikke rart. Så kom den lettelse og glæde, som Jesus har givet mig styrke til at gøre det. Bekend synder for hinanden, vi havde gjort fortræd, og så bede Gud om tilgivelse.

Gud du stadig venter på et stykke tid, men hvor længe?

Altid Gud revsede og instruerede sit folk gennem profeter og førte til omvendelse, studere bogen af ​​Guds sendebud, fordi Ellen White, at du kender Guds budskab til befolkningen i den sidste generation. Gud har givet os et klart vidnesbyrd om, hvordan ren og hvordan vi skal leve, til at komme ind i Himmeriget, og udholdt de hårdeste afsluttende eksamen. http://egwwritings.org

Citater Ellen Gould White:

Jeg så, at mange mennesker forsømmer den meget nødvendige uddannelse og så til den tid "Sidste Rain", som til noget, ville være at capacitate det faktum, at de stod dagen før Herren og boede hans ansigt. Åh, hvor mange jeg har set i trængselstiden uden husly! Forsømte den nødvendige uddannelse og kunne derfor ikke acceptere overrisle, som alle skal være til at leve capacitate er over for en hellig Gud.

De, der har deres sjæle ... ikke renset lydighed mod hele sandheden ... indtil de når hælde fortid sår og derefter opdager, at de havde brug for at blive skåret og designet til byggeri. Men ikke længere ... enhver Mediator, som ville de påberåbt for Faderen. Før denne tid lød forfærdeligt udsagn: ". Han, der er uretfærdigt, uretfærdigt ophold, og hvem der er uren, uren blive, og hvem er bare, ophold retfærdige og hvem der er hellig, ophold hellige." (Åb 22:11, James engelske bibel)

Jeg så engle i himlen, da de farende her og der. En engel med blæk-pot ved sin side tilbage fra landet og Jesus meddelte, at hans arbejde er færdigt, og at de hellige er nummererede og forseglet. Så så jeg Jesus ... hvordan Pande suspenderet. Han løftede hånden op og sagde høj røst: ". Det skete" (EW 279)

Jeg så også, at mange ikke er klar over hvad, der er at være, at på det tidspunkt, trængsel til at leve, før Guds ansigt uden en ypperstepræst i helligdommen. De, der er at modtage segl den levende Gud og bør beskyttes under den Trængsel, skal de fuldt ud afspejle billedet af Jesus.

Jeg så, at ingen kunne have deltagelse i "overrisle" indtil hver vandt over svaghed, stolthed, egoisme, kærlighed til verden og over alle falske ord og gerning. Derfor har vi flere og flere nærmere Herren alvorligt og stræber efter forberedelse det tager at få succes i vores kamp uschopnění dagen for Herren. Lad os alle huske på, at Gud er hellig, og at ingen undtagen de hellige væsener nogensinde kan bo i hans nærhed. (EW 71)

Når Jesus forlader Helligdommen, så dem, der er hellig og retfærdig, hellig og retfærdig vil forblive stille, eftersom alle deres synder vil blive slettet, og de skal være forseglet forsegling af den levende Gud. Men dem, der er uretfærdige og urene, uren og uretfærdige forblive stille, fordi så ikke længere nogen præst i helligdommen, hvilket ville bringe deres ofre, deres religion og deres bønner, før Faderens trone. Derfor, hvad der skal gøres for at de sjæle, frelst fra den kommende storm af vrede, skal det gøres, før Jesus forlod Allerhelligste i den himmelske helligdom. (EW 48)

 


Relaterede artikler fra kategori - Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?

Bibel Prophecy - Daniel 2 - World History

182_socha_bible_daniel.jpg Bibelen Prophecy - Statuen af Daniel, en oversigt over verdenshistorienGud Herren er vores planets historie fast i deres hænder, med vores land har store planer. Alle havde erfaring i to profetiske ...
Tilføjet: 18.10.2010
Visninger: 304265x

Helvede er bare - hvad vil blive enden på de ugudelige mennesker?

371_existuje_peklo.jpg Mange mennesker er bange for helvede og evig lidelse. Men helvede? Bibelen taler om helvede, er kun indtil den sidste dag i opgør kommer. Da Jesus Kristus genopliver de onde og ...
Tilføjet: 02.03.2011
Visninger: 203430x

Gud og uretfærdighed i verden

314_ukrizovani.jpg Hvorfor er der så megen ondskab og lidelse? Hvorfor Gud ikke griber ind og gøre noget? Mange mennesker spekulerer på, om Gud var så længe siden ville have gjort noget. Disse ...
Tilføjet: 17.01.2011
Visninger: 183709x

8:e Vækst i Kristus, ændringen i naturen - Rejsen til Kristus

304_cesta_ke_kristu.jpg Vækst i Kristus - at ændre vores naturTænk på Kristi kærlighed, skønhed og perfektion i hans natur. Tænk på Kristus i selvfornægtelse, ydmyghed i Kristus, Kristus i renhed og hellighed, Kristus ...
Tilføjet: 07.01.2011
Visninger: 138891x

Hvem er Jesus Kristus?

77_jezis_kristus.jpg Center for hele Bibelen er liv og død af de største mænd i verdenshistorien, Jesus Kristus. Siden sin fødsel i en ny æra tælles, selv om han var født i stalden, ...
Tilføjet: 30.08.2010
Visninger: 175481x

Da.AmazingHope.net - Omvend jer - det er nu det vigtigste!