Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

New Age - Messias Maitrea i de profetier

Profeterne i Bibelen og i dag

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg

New Age - Messias Maitrea i de profetier

Tilføjet: 30.11.2010
Visninger: 181704x
Emner: Profeterne i Bibelen og i dag
PrintTisk

New Age bevægelsen i de senere år, vokser gradvist og umærkeligt, og kommer i alle områder af vores liv. Bevægelsen blev snart hemmeligt, men siden 1984, da han blev beordret til at offentliggøre og sprede så vidt muligt det kan ses overalt. Det forbinder alle de østlige religioner med spiritisme, som allerede er at komme ind kristendommen.

De har ét mål - oprettelse af en ny verdensorden, der skal genoprettes gennem en samlet forening af tænkning og derefter co. Grundlaget for dette system er troen på en slags "indre staten" over vores planet, der gennemføres gennem et hierarki af åndelige væsener eller førere af visdom, som faktisk dæmoniske væsener.

Alle visdom, planer og taktik trukket New Age bevægelsen af spiritualisme. Dens ledere lægger ikke skjul på, at de drager af de dæmoniske væsener og deres leder er Lucifer selv. Selv var grundlæggerne af spiritualisme og medierne gør det klart, at deres websteder er belyst med lys af Lucifer.

De får ind i vores underbevidsthed og bevidsthed er i stigende grad fremmes af den østlige del af afspændingsteknikker, meditation, yoga, hypnose alternativ medicin. De fleste mennesker er påvirket af de såkaldte »bølge af fantasy", som tilbydes i film, kassettebånd, bøger, legetøj og sociale spil, uanset hvor den forekommer det overnaturlige, udlændinge og dæmonisk skabninger, eller bare en fe og såkaldte naturlige væsener. Også UFO, korncirkler og mystiske alt kommer fra Lucifer.

Den mest magtfulde mulighed for at påvirke masser af mennesker, selvfølgelig, musik. Selv Alice Bailey, førte spiritualisme gav instrukser om at "Music Therapy", som er en del af uddannelsen af mennesker. Dukket op på optagelser med "sfæriske musik".

I kristendommen er de igen spiritualistiske fænomener Jomfru Maria, græd statuer, kors og mange undere, der ligner rigtige, herunder healing af sygdomme. Satan har stor magt og kan gøre underværker, at folk ikke kan forstå Jesus advarer os, og han advarede.

Alt dette fører til enkelt mål.

Tilslutning af verden at komme til den såkaldte ny æra i vores land, hvor alle var glade og i harmoni med naturen, og var endelig i stand til at komme Messias Maitreya, som allerede bor her og venter på at forberede menneskeheden.

I juni 1988, en af tilhængerne af Maitreya oplyste, at tegn på hans tilstedeværelse i verden vil vokse. "Jeg har tænkt mig at oversvømme verden med sådanne hændelser, som det menneskelige sind er forstået." Gråd og blødning statuer, kors og healing lyskilder, budskaber skrevet på frø af frugter og grøntsager, bronze og sten statuer konsummælk, et stigende antal ufo-observationer, korncirkler, lysfænomener på himlen. Gennem det stadigt stigende antal fænomener omkring hvilke medier har været over hele verden, har Maitrea røre hjerter af millioner af mennesker og forberede den til sin tidlige offentlig eksponering.

Bibelen Prophecy KLART advarer mod efterligning går i opfyldelse Messias - Jesus Kristus

Nye Rige, og faktisk Messias kommer, Jesus Kristus, hans død, frelse os alle kommer i herlighed himlen med engle, og alles øjne skal se ham for hele landet. Før det sker, den gamle Djævelen, Lucifer, gør efterligninger og forføre hele verden. Bibelen klart siger, at før Jesus kommer efter den anden er kommet, Fortastede, og ophøje spørgsmålet til Gud.

2. Kor 11,14 - og ikke så underligt, for Satan selv er omdannet til en lysets engel!

2. Thessalonikerbrev 2,3-12 - Lad ikke nogen snyde på nogen måde. Indtil den dag kommer, skal der være vendt væk fra Gud. De skal opdage de onde og Fortastede, der modsætter sig og ophøjer sig selv frem for alt, at det, den siger, og hvad Gud bliver tilbedt. Settle selv i Guds tempel og udgiver en Gud! Kan du ikke huske, hvordan jeg fortalte dig, da jeg stadig var med dig? Du ved, hvad forhindrer ham endnu - kan i realiteten ske indtil da.

Hemmeligheden bag denne ondskab, men det virker, bare venter på at forsvinde forhindringen. Da han opdager, at de onde, vil Herren Jesus dræbe ham et pust fra hans mund, ødelægger dens lysstyrke det komme. Fremkomsten af de onde bliver Satans aktivitet, alle de falske kræfter, undere og mirakler. Med alle de tåbelige er at vildlede dem, der er på vej til katastrofen, fordi han ikke elsker sandheden, som kunne redde. Derfor, at spørgsmålet over for Gud illusion at tro ligger. Så de dømt alle dem, der tror på sandheden, men havde fornøjelse skændsel.

1 Timothy 4,1 - The Spirit klart siger, at i den seneste tid, nogle mennesker forlader troen til at følge omvandrende spiritus og dæmoniske lærdomme.

Matthew 24,4-5 - Jesus svarede dem: "Vær opmærksom på, at intet menneske bedrage dig der skal komme mange i mit navn, siger,» Jeg er Kristus «og forføre mange..

Matthew 24,11 - Og mange falske profeter vil opstå og bedrage mange.

Matthew 24,23-25 - Hvis du, hvis nogen sagde: "Se, Messias er her! "Eller, 'Her er den!" Tillid. Falske Messiaser og falske profeter, og vil gøre store tegn og undere, så at bedrage (hvis muligt), selv de udvalgte. Se, jeg har fortalt dig på forhånd.

Åbenbaring af John 12,12 - men ve dem, der bor på land og til havs, som djævelen er kommet ned til jer og har stor Vrede, fordi han ved, at hans tid er kort.

Matthew 24,26-27 - siger til dig, "Look, er i ørkenen! "Gå ikke ud: eller,» Se, han er et hemmeligt sted, "Aldrig Fremkomsten af Menneskesønnen kommer som lyn - lyser himlen fra øst til vest..

Åbenbaring af John 13,16-17 - Alle små og store, rige og fattige, frie og slaver kan sætte et skilt på højre hånd eller pande, så ingen kan købe eller sælge, ikke hvis det betyder - eller navnet af dyret antallet af hans navn.

Åbenbaring af John 13,13 - han gør store undere, har det endda synet af mænd kom ild ned fra himlen til jorden.

Femte Mosebog 18, 10-13 - Om at finde blandt jer, som vil være din søn eller datter gjorde ild! Ligeledes ingen seer, clairvoyant, spåmand, tryllekunstner, slange, auktionarius spiritus, psykiske eller som hører de døde. Enhver, der begår sådan en ting er kvalmende for Herren!

Mark 13,14-23 - "Når du ser ONU, en chokerende skandale" som er, hvor det ville ikke (lad læseren forstå), så lad dem, der er i Judæa flygte til bjergene. Hvem vil være på taget, både glip af huset for at tage noget væk. Hvem er på området, uanset om ikke vende tilbage til kappen. Ak, i disse dage til gravide eller ammende. Beder om, at det ikke var i vinteren. De dage er dage af problemer er, hvad der denne gang siden begyndelsen af Guds skabninger, og de aldrig vil. Hvis Herren forkortes disse dage, kunne være reddet nogen. På grund af hans udvalgte, men de dage forkortes. Hvis da nogen sagde: "Se, Messias er her! "Eller, Look, der!" Tillid. Falske Messiaser og falske profeter, og skal gøre tegn og undere, at forføre (hvis muligt), selv de udvalgte. Vær forsigtig da. Alt hvad jeg har sagt før. "

Gud gav også forventes at sende den seneste TIME - ELLEN Gould Hvid (år 1827-1915)

Verden i begyndelsen af det nittende århundrede begyndte at bringe Guds budskab var en mandeverden. Hendes profetiske kaldelse det afsløret en kritisk undersøgelse. Har Bibelens kriterier og hans profetiske gave blev brugt i over syv år. Siden 1844, da hun var sytten indtil sin død i 1915, fik mere end to tusinde vision. Ellen Whites skrifter erstatter ikke Bibelen kan ikke sidestilles med Skriften. Kun Bibelen er en unik foranstaltning, der må betragtes som hendes skrifter og anden litteratur, som skal adlydes.

Ellen White selv troede og lærte at Bibelen er den øverste norm for kirken. I sin første bog udgivet i 1851, skrev:... "Jeg anbefaler dig, kære læser, Bibelen - Guds ord som din regel i tro og liv Dette ord vil blive bedømt Dette synspunkt har aldrig ændret Ellen White erkendte, at dens mission er at føre folk tilbage til Bibelen. "Bare en lille pleje til Bibelen, sagde hun, fordi" Herren har givet en mindre lys, hvilket har ført folk til at større lys.

Bare nogle af forventningerne

"Verdenshistorien nærmer sig sin afslutning, og Satan arbejder som aldrig før. Han forsøger at optræde som leder af den kristne verden. Med beundringsværdig iver holdt falske mirakler. Satan er indført som en brølende løve på udkig efter omgå rundt og nogen til at fortære. Han ønsker hans plot til at trække hele verden. Dens gift gemmer sig under dække af kristendom. karakteristika magt hævdet af Christian og jeg vil blive udstedt for Kristus. "(Manuskript Releases 8 346)

. "Satan har magt til at vise folk i form af deres afdøde venner Svig er perfekt - deres udseende, ord, stemme - alt efterligner en vidunderlig præcision Mange mennesker oplever onde ånder, som de optræder i form af deres afdøde slægtninge eller. venner og vil proklamere sige illusion. Disse besøgende vil stole på vores følelser og gøre underværker for at bekræfte sin påstand. "(den store strid mellem Kristus og Satan 552.560)

"Fjenden er ved at forberede bringe verden det er en mirakel arbejder magt. Last op er vist som en lysets engel, efterligne Jesus Kristus selv." (2 Valgt Massage, 1894)

"Den øverste handling store drama for bedrag er Satans efterligning af Jesus Kristus. Church længe hævdet, at den forventede ankomst af en frelser, som opfyldelsen af deres håb. Guds fjende tilsyneladende efterligne Kristi genkomst. I forskellige dele af verdens befolkning, Satan . fremstår som en ædel Skabning blændende skønhed, der ligner Guds Søn, som beskrevet af John (Åbenbaringen 1, 13-15) berømmelse, der vil omgive ham, noget overgå der endnu er set det menneskelige øje Du vil høre en triumferende råb:. Kristus kommer!

Folk vil falde for ham i ærbødighed til jorden, han rejser sin hånd og vil velsigne dem, som Kristus velsignede sine disciple, da han levede på jorden. Hans stemme er blød og fængslende, men melodiske. Venlige stemme gentager nogle af de sandheder, der engang gav Frelseren. Det vil helbrede sygdomme hos mennesker, så vil folk sige, at skiftet lørdag og søndag vil være nogen kommando, der hellig dag, som han velsignede. "(Den store strid mellem Kristus og Satan 624, 1911)

"Folk under indflydelse af onde ånder vil udrette mirakler. Dette får folk til at falde syg, er det ulykkesfugl, så de kan helbrede. Så få andre mennesker til at fortælle om de syge blev mirakuløst helbredt. Satan bruger denne teknik hele tiden. "(2 Valgt massage 53, 1903)

"Satan kommer til, hvor det er muligt, selv forføre selv de udvalgte Det vil gøre vilje Kristus og som en stor missionær -.. En læge foran folk lov til at falde fra himlen en brand bare for at bevise, at han er Gud. "(Medical Ministry)

"Nogle af dem, der tilbagesøge, skal du bruge denne magt som en undskyldning for at se bort fra Guds lov og fortsætte i ulydighed. Selv om de har ubegrænset magt, betyder det ikke, at denne magt kommer fra Gud. På den anden side, denne vidunderlige magt kommer fra den store bedrager -. Satan "(2 Valgt Massage 50,51,1885)

"På det tidspunkt er Antikrist afsløret som den sande Kristus, og Gud vil handle i verden erklæret ugyldige. Oprør mod Guds lov når sit højdepunkt. Den virkelige leder af dette oprør, er Satan omdannes til en engel af lys. Folk vil blive bedraget og tilbede ham som Gud. Derefter ramte den Almægtige, og udstøder sin straf på de frafaldne kirker, der er omfattet i tilbedelsen af Satan ... Derfor falder de på én dag hendes plager og død og sorg og sult, og vil blive ødelagt af brand. For mægtig er den Herre Gud, som dommere hende. "(Åb af John 18,8) (Vidnesbyrd til ministre og Gospel Workers 62,1893)


Hvor det næste? - Relateret til dette emne

Falske Messias New Age og Maitrea

280_jezis_vs_lucifer_1.jpg "New Age" med disse ord, siden 1984 i stigende grad støder på i alle aviser og nyhedsprogrammer. Menneskeheden længes efter, fordi dette er ikke længere på jorden med os sidste. Noget ...
Tilføjet: 26.11.2010
Visninger: 198641x
Anbefalet

Relaterede artikler fra kategori - Profeterne i Bibelen og i dag

Messianske jøder

164_izrael_vlajka.jpg Messianske jøder - opfylder profetiUd over adskillige kristne trosretninger findes i Israel og den frie bevægelighed af såkaldte "messianske jøder". Disse mennesker normalt kommer fra jødiske familier, men tror på Jesus ...
Tilføjet: 06.10.2010
Visninger: 257539x

Etablering Adventismu, EG White - Profeti Daniel 8, 9, kapitel

299_egw-vision-with-bible2.jpg Fra den dag Adam og Eva forlod gate, gråd, Garden of Eden, Gud forventer det Herrens folk, der bryder magt Lucifer og genoprette det jordiske paradis er tabt, og falder i ...
Tilføjet: 25.12.2010
Visninger: 172050x

Dyret fra jorden og billedet af dyret - Åbenbaringen 13,11

444_selma_ze_zeme_a_obraz_selmy.jpg Åb 13,11-17 - Da jeg så et andet Dyr stige op af landet havde to horn ligesom et lam, men talte som en drage. Det bærer al den kraft af det ...
Tilføjet: 21.06.2011
Visninger: 266085x

Disaster kommer når Gud vil ryste jorden!

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg Bibelen klart advarer om, at en af ​​de sidste tegn før Jesu Kristi komme er, at Gud ryster vores land. Dag, mest til den anden kommer allerede udfyldt, eller fyld. Satsen ...
Opdateret: 18.02.2013
Tilføjet: 02.04.2011
Visninger: 327964x

Bibel Prophecy - Daniel 2 - World History

182_socha_bible_daniel.jpg Bibelen Prophecy - Statuen af Daniel, en oversigt over verdenshistorienGud Herren er vores planets historie fast i deres hænder, med vores land har store planer. Alle havde erfaring i to profetiske ...
Tilføjet: 18.10.2010
Visninger: 320642x

Da.AmazingHope.net - New Age - Messias Maitrea i de profetier