Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Nærmer ret i Gud - blive klar!

Bibelske Fakta

303_bozi_soud_milenium.jpg

Nærmer ret i Gud - blive klar!

Tilføjet: 04.01.2011
Visninger: 149914x
Emner: Bibelske Fakta
PrintTisk

Mange mennesker ville leve anderledes, hvis de indså, at deres liv en dag vil blive bedømt på prøvelser. Guds domstol er sådan en vigtig begivenhed, at det bør omfatte alle medier i hele verden. Folk, der er involveret i stedet for de mindre vigtige ting. Guds domstol, vil gøre at hver mand efter hans valg. Tro på Jesus Kristus får den Hellige Ånd og hans lov i dit hjerte, og det er den eneste måde at stå foran Guds domstol. (Mere -. I artiklen eneste vej til himlen) vil afsætte tid til at Jesus Kristus og Guds ord, ikke nydelse, eller bekymring for et bedre liv.

Guds retssag også endte en stor kamp mellem det gode og det onde, mellem Gud, der gennem kærlighed og Satan, der gjorde oprør mod Gud og hans love, og viste med det onde. Gud åbenbarer i retten i Satans falske frihed, omfanget og konsekvenserne af hans oprør. Det viser, at betingelserne og love, at Gud har et lykkeligt liv skabt af væsener er gode og tilfredsstillende. Derfor, at Guds lov som standard i retten, og senere i det evige liv!

Bibelen taler om Guds domstol består af to faser:

1. del af retten i den trofaste mennesker, som udføres i henhold til de profetier Daniel kapitel 7 i 1844 (mere - i artiklen skabelsen adventismu) og vil være afsluttet inden Jesu genkomst Kristus.

2den domstolen vil blive baseret på bogen 'Åbenbaring kapitel 20 Jan løbet af tusindårige rige, når Gud åbner bøgerne i himlen og jorden vil stadig øde og tom. Under det nye årtusinde vil være tro mod Kristus i himmelen, og vil stå over retten i den anden fase af de vantro. De vantro er døde, og Satan vil vandre langt for en tusind år af ørken jord, vil det være hans fængsel. Efter en tusind år vil Satan blive frigivet, og de ugudelige mennesker vil være genopstå. Gud vil komme med forløst af Gud i Jerusalem, og af en domstol i ugudelige mennesker, Satan, og rense jorden med ild og så er det igen.

Denne fremgangsmåde har sin egen logik.

Før Kristus kommer, skal det være klart, hvem den gruppe, som mennesker tilhører. Den første retssag er designet til at tildele og begrunde menneskenes frelse, og vise, at det er muligt at blive frelst gennem troen på Jesus Kristus. Jesus Kristus her tager rollen som advokat, advokat. Den første fase af forsøget er nu - på et tidspunkt, hvor folk af evangeliet prædikes, og alle kan lære om retssagen og genkomst af Jesus Kristus. Men det er en midlertidig mulighed.

Når Kristus ophører ypperstepræst service, Gud lukker det sidste tilfældet, og Kristus vil komme igen. Religiøse mennesker - levende og døde vil blive oprejst, omdannes, og lad sammen med Kristus i himmelen. Men vi vil begynde i slutningen af 1000 år, hvor landet vil være tomt, fordi de onde vil ikke vare for at se Jesus Kristus og omkomme. I himlen,. 2. fase af forsøget andre mennesker og Satan Så Jesus kommer igen og vil gøre alt. Rense jorden af ild fra al synd og skabe nye.

Lad os se, hvad retten af Gud i Bibelen.

Prædikeren 12,14 - Gud vil dømme alt, hvad der sker, og er skjult, hvad enten det er godt eller skidt.

Jude 1:14-15 - I syvende generation fra Adam, Enok, profeterede om dem og sagde: "Se, Herren kommer med utallige tusinder af sine hellige, at dømme alle mennesker og alle er dømt for alle deres ugudelige gerninger, som ugudelige begået, og på grund af alle de hårde ord ugudelige syndere, som du talte med ham. "

Prædikeren 11,9 - Glæd dig, unge mand, fra hans ungdom, fra hjertet glad, mens du er ung. Gå, hvor du holder dit eget hjerte for, hvad du ser med dine øjne. Vær dog opmærksom på, at med alt dette, før du bliver Guds domstol.

Romerne 2,3 - Tror du, mand, at Gud slippe ret, når du dømmer andre, men selv at gøre det samme?

Matthew 12,36-37 - men jeg fortæller dig, for ethvert tomt ord, at mænd skal tale, skal de give konto på Dommedag. Med hans egne ord skal du frikendes, med deres egne ord skal du fordømmes. "

John 14,3 - jeg går til en plads rede for jer. Når jeg går og forbereder et sted for dig, vil jeg komme igen og tage dig til mig, kan du også være, hvor jeg er. Vil du vide, hvor man gå, og du kender vejen. "

Folk vil blive dømt for deres handlinger, ord og tanker. Guds domstol, vil være helt objektiv og fair, og folk vil blive bedømt efter Guds uforanderlige lov.

Salme 7,18 - Herren for hans retfærdighed vil prise Herrens navn kommer til at spille - han er Supreme!

Jeremias 9,24 - "Se, Dage skal komme, lyder det fra HERREN, som ryddet alle dem, der er omskåret i kødet -. Egypten, Juda, Edom, Ammoniterne, Moab og alle ørken beboere, der har den største hjørnerne Alle disse nationer er uomskårne, og alle, fordi huset Israel er uomskårne på hjerte. "

2,11-12 James - Det samme som sagde: "Necizolož," sagde også: "Du må ikke dræbe." Så hvis ikke begå ægteskabsbrud, men drab, en overtræder af loven.

Guds endelig og uigenkaldelig ret beslutning om den evige skæbne af mennesker. Der enten skal være begrundet i troen på Jesus Kristus og modtage evigt liv, og ingen forbeder vil blive dømt til evig fortabelse.

Romerne 2,2-9 - Han "vil gøre til hver efter hans gerninger" - dem, der vedholdende og gøre godt søge herlighed, ære og udødelighed, evige liv, til dem, der i sin selviskhed, sandheden og nægter at følge forseelser, dog belønning rasende vrede. Trængsel og nød afventer sjæl hver mand, der gør ondt, Jøde først og også til den græske. Enhver, der gør godt, det Jøde først og også til den græske, så venter hæder, ære og fred. Gud har forkærlighed til nogen.

Guds domstol vil ende de store kosmiske kamp mellem godt og ondt. Satan og synd vil blive afsluttet en gang for alle og dømt.

Åbenbaring 20, 10-15 - Djævelen, som forførte dem, blev kastet i søen af ild og svovl, hvor dyret og falske profet, at de vil blive pint dag og nat for evigt og altid. Så jeg så en stor hvid trone og ham, som sad på den, fra hvis ansigt jorden og himlen var forsvundet og kunne ikke finde et sted til dem. Så jeg så de døde, store og små, stå foran tronen, og bøger blev åbnet. Og det var åbent endnu en bog, nemlig livets bog, og de døde blev bedømt ud fra, hvad der var skrevet i bøgerne, efter deres gerninger. Til søs gav de døde der var i den, også udstedt død og Hades dem døde i dem, og hver blev bedømt af hans gerninger. Døden og Hades blev kastet i søen af ild - det er den anden død. Enhver, der ikke findes skrevet i livets bog, blev kastet i søen af ild.

Gud ville retfærdiggøre den ret Guds rense hans navn vanæret, før hele universet åbenbarer sin kærlighed til tabt mand.

Esajas 5,16 - men Hærskarers Herre er ophøjet af retten, Holy Holy Gud viser sig i retfærdighed.

Johannes 3:16 - For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv.

Åbenbaring 15, 2-4 - selvom jeg så et hav af glas blandet med ild, og også dem, der sejrer over Dyret, over hans image, og antallet af hans navn. De stod på havet glas, Gud havde en lut og sang den sang Moses Guds tjener og sang og Lammets: "Great og trans mærkelige er dine gerninger, Herre Gud, den Almægtige, retfærdige og sande er dine veje, O konge af nationer! Hvem ville ikke ære dig, o Herre, til at prise dit navn? For du alene er hellig! Alle nationer vil komme og bøje sig for dig, for din retfærdige handlinger er blevet afsløret! "

Den første del af Guds apostel Peter fastslår domstolen vil blive bedømt af mennesker af tro, selv på et tidspunkt, hvor prædike evangeliet.

1 Peter 4,17 - rettens tid og det første tal er Guds hus. Hvis det sker med os, bare begyndelsen, slutningen af, hvad der venter dem, der afviser evangeliet om Gud?

Matthew 25,31-33 - "Når Menneskesønnen kommer i sin herlighed med alle hans engle, vil han sidde på tronen af hans herlighed Alle nationer vil blive indsamlet før ham, og han er adskilt fra hinanden som. en hyrde skiller fårene fra bukkene. Får på sin højre hånd, men gederne på hans venstre.

Åbenbaring 14,6-7 - Jeg så en anden engel flyve midt i himlen, havde et evigt Evangelium at forkynde for indbyggerne i jorden - for alle folkeslag, stamme, tungemål og folk - sagde med høj røst: " Frygt Gud og give sin ros er kommet timen for hans retssag. Tilbed ham, som har skabt himlen og jorden, havet og kilder af vand! "

1 Thessalonikerbrev 4,15-18 - Vi har ord fra Herren: Vi, der bor for at se Herrens komme, ikke gå forud for dem, der er faldet i søvn. Du hører inciterende kommandoen, stemme ærkeenglen og Guds basun, vil Herren selv stige ned fra himlen og første gang de døde i Kristus skal opstå. Vi lever sammen med dem fanget i skyerne for at møde Herren, så vil vi være sammen med Herren for evigt. Opmuntre hinanden med disse ord.

Den anden del af Guds domstol, sagde de fleste af Åbenbaring Johannes kapitel 20. Guds folk i himlen med Kristus vil dømme verden.

1 Kor 6,2-3 - Vidste du, at de hellige vil dømme verden? Når du har en til at dømme verden, er du ikke i stand til at bedømme sådanne bagateller? Vidste du at vi vil dømme engle? Den temmelig almindelige anliggender af livet!

Åbenbaring af John 20,4-7 - Jeg så troner, og dem, der sad på dem, og blev overdraget til domstolen. Jeg så sjælene af dem henrettet på Jesu vidnesbyrd og Guds ord, de sjæle, som ikke havde tilbedt dyret eller dets billede og ikke havde modtaget sit præg på panden eller hånden. De levede og regerede med Kristus i tusind år. Andre døde ikke levende dog, før de tusind år. Dette er den første opstandelse. Velsignet og hellig er han, som har deltaget i den første opstandelse. Over sådanne den anden død har ingen magt, men de vil blive præster Gud og Kristus og vil regere med ham i tusind år. Når de tusind år udløber, vil Satan blive løsladt fra fængsel.

Millennium - tusindårsrige rige, hvor landet vil blive trist og tom, og Satan vil være her i fængslet. Bibelen siger i Første Mosebog, at Jorden var i begyndelsen af vanære og ugyldige og mørke var over afgrunden. Det græske ord bruges her - abussos - er den samme som ordet John i Johannes 'Åbenbaring 20, 1, der taler af dette årtusinde.

Åbenbaring 20,1-4 - Jeg så en engel ned fra himlen i hånden nøglen til afgrunden og en stor kæde. Han greb dragen, den gamle slange, som er Djævelen og Satan, og bandt ham for tusinde år. Kastede ham i afgrunden og lukkede og forseglede den over ham, at han skulle forføre folkeslagene, før de tusind år var opfyldt, da skulle kortvarigt frigivet. Jeg så troner, og dem, der sad på dem, og blev overdraget til domstolen.

Esajas 13,9 - Se, den dag Herren kommer med en ubarmhjertig og hård vrede, ivrige efter at gøre landet helt ødelagt og ødelagde det fra syndere.

Jeremias 4,23-28 - Jeg så jorden - se, øde og tom, jeg kiggede op mod himlen - jeg havde ingen lys. Jeg så bjergene - alt rystede op, rystede alle bakkerne. Jeg så og se - ingen steder mand alle de fugle forsvandt. Jeg har set - og se, frugthaven var ørken, og alle de byer faldt før HERREN, da hans Vrede blussede! Så siger Herren: "De resterende ruiner hele landet, selv om jeg ødelægge det fuldstændigt, og så landet vil begræde himlen over i mørket indhyllede, som jeg sagde, ikke tager tilbage, hvad jeg har besluttet det ikke vil. forandring. "

Tredje Mosebog 16,22 - og iført en ged at fratage alle deres skyld i en fjerntliggende land. I ørkenen, slippes derefter ged. (Ged repræsenterer Satan, golde ørken jord)

Jorden vil blive ødelagt af ild og derefter gendannet.

2. Peter 3,7 - Det samme ord holder, og fastholder den nuværende Himmel og Jord til ild, som afventer Dommedag og Fortabelse af ugudelige mænd.

Åbenbaring af John 21,1 - Så jeg så en ny himmel og ny jord. For den første himmel og den første jord forsvandt, og havet ikke længere.

Åbenbaring 22, 12-13 - "Se, jeg kommer hurtigt, og min Løn er med mig, for at give hver mand efter hans gerninger Jeg er Alfa og Omega, begyndelsen og slutningen af den første og sidste.".


Hvor det næste? - Relateret til dette emne

End of the World 2012, Maya og deres kalender?

74_mayan-calander.jpg At være katastrofalt verdens ende i 2012? Eller vil overgangen til nye tider, åndeligt samfund? Er disse kendsgerninger rigtigt eller fiktion, svindel og bedrag?Dato nærmer sig, hvorfra mange mennesker betragter kryber. ...
Tilføjet: 14.01.2011
Visninger: 339855x

Video - Den sidste begivenhed, i slutningen af verden ifølge bibelsk profeti

80_the_final_events_of_bible_prophecy.jpg Doug Batchelor - The Final Begivenheder Bibelen ProfetiTag et kig på dette dokument, som er Doug Batchelor præsenterer begivenheder, der vil gå forud for verdens ende. Disse begivenheder er i overensstemmelse ...
Tilføjet: 03.09.2010
Visninger: 287758x
Anbefalet

Relaterede artikler fra kategori - Bibelske Fakta

Video - søgen efter sandheden - Vores fremtidige hjem

406_nove_nebe.jpg Hvad siger Bibelen om himmel og nye jord, som har lovet de troende? Hvordan vil vores fremtid se ud hjemme? ...
Tilføjet: 04.04.2011
Visninger: 109463x

1:a Hvem er kilden til livet?

83_cesta_ke_kristu.jpg Vores himmelske Fader er kilden til liv, sandhed og glæde. Smukke land, ikke bære spor af ødelæggelse og forbandelser af synd. Hele smukke natur, viser den store kærlighed til Gud. Alt ...
Tilføjet: 07.09.2010
Visninger: 98848x

Hvad betyder Paulus, når han siger ingen har ret til at fordømme dig for sabbatter?

361_obet_poukazujici_na_krista.jpg Vi må anerkende den vigtige ting. Jødiske usyrede brød kaldes ferie, ferie trompeter, forsoning helligdage og andre fridage, der er blevet bebudet af Messias 'komme på lørdag!Kolossenserne 2, 13 - 17 ...
Tilføjet: 18.02.2011
Visninger: 118963x

Hvad vi tror - 3 Creature

154_cemu_verime_3_stvoreni.jpg 3 CreaturesGud er Skaberen af alle ting i Skriften gav en pålidelig rapport om deres kreative arbejde. I seks dage skabte Herren himlen og jorden og alle jordiske skabelse og hvilede ...
Tilføjet: 29.09.2010
Visninger: 105112x

Profetien om, at Jesus er Messias forudsagt

191_jezis.jpg Enkelte bøger i Det Gamle Testamente blev skrevet i årene 1400-425 f.Kr. og findes i dem om 60 til 270 store og små Messias profetier om fødsel, liv og død om ...
Tilføjet: 24.10.2010
Visninger: 216677x

Da.AmazingHope.net - Nærmer ret i Gud - blive klar!