Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

MP3 - Ring - $ 1000 for en enkelt vers i Bibelen der viser overholdelse af søndagen.

Videoer

321_1000_dolaru.jpg

MP3 - Ring - $ 1000 for en enkelt vers i Bibelen der viser overholdelse af søndagen.

Tilføjet: 24.01.2011
Visninger: 143149x
Emner: Videoer
PrintTisk

Baptist prædikant Tony MAVRAKOS fået en speciel invitation og et tilbud fra en mand. "Jeg vil give dig $ 1000 for en enkelt vers i Bibelen, hvilket ville bevise, at søndag er den kristne dage, til at blive tilbedt. At læren om sabbatten, som mener hundreder af millioner af kristne fra næsten alle kirker, Bibelen. "

Hvad der oprindeligt virkede som en nem finansielle přilepšení blev omdannet til en personlig kamp for at vide sandheden.

Under hans studier kom på tværs Daniels bog, hvor dyret er beskrevet, hvilke ændringer de tidspunkter og loven. Han lærte da, vil det være nogen, der vil ændre loven.

Daniel 7, 23 - hun sagde: "Det fjerde Dyr - på jorden, vil blive den fjerde rige, vil det være fra alle riger, og skal fortære hele jorden, trampe den og knuse Og de ti horn - Den stigende. af dette kongerige er ti konger. Efter dem en anden anledning, vil dette adskiller sig fra tidligere og undertrykke tre konger. Vil taler imod den Højeste og den højtstående hellige udryddes. Vil forsøge at ændre tider og love.

Da han prøvede at finde en forklaring for ændringer i loven fra lørdag til søndag, indså han mere og mere chokerende i den gamle vers, men den nye lov.

Indså, at lørdag er et monument til skabelsen af verden.

Genesis 2,1-3 - Dette blev afsluttet himmel og jord med al deres mangfoldighed. Den syvende dag var Gud færdig med det arbejde, han havde arbejdet på i den syvende dag hvilede han efter alt det arbejde du gjorde. Gud velsignede den syvende dag og helligede den, thi i det Gud hvilede fra alle hans værk, der skabte og gjorde.

Lørdag er et tegn mellem Gud og hans folk, selv i slutningen.

Exodus 31, 13 - Herren sagde til Moses: "Tal til Israeliterne: Overhold min sabbat, fordi det er et tegn mellem mig og dig hele din generationer, ved du at jeg er Herren, som helliger jer.

Åbenbaringen 12, 17 - Så dragen blev vred på sin kone og gik for at føre krig med resten af hendes frø, som holder Guds befalinger og har Jesu vidnesbyrd.

Forstå, at selv Jesus Kristus på lørdag og bevares, hvis vi Jesus som vores model, og vi holder hans befalinger.

Luke 4, 16 - Da han kom til Nazareth, hvor han var rejst, deltog som var hans skik på sabbatsdagen, at synagogen og stod op at læse.

1 Jan 5, 3 - Kærlighed til Gud er, at vi gør hans bud - og hans bud er ikke tunge.

John 15,10 - Hvis du holder mine befalinger, vil du blive i min kærlighed, ligesom jeg har holdt min faders bud og bliver i hans kærlighed.

Det Nye Testamente klart taler om Guds Ti Bud er stadig gyldige, og lørdag så godt.

Hebræerbrevet 4, 1 - løftet om at indtaste sin hvile stadig gælder, så lad os være forsigtige, der ikke tyder på, at nogen af jer gå glip af.

Hebr 4, 9-11 - Dette er den sande Guds folk Sabbath stadig forude. For hvem der kommer ind i Guds hvile, en pause fra sit arbejde, som Gud hvilede fra hans. Så stræber, vi trådte ind i det hvile, og ingen for lydighedsnægtelse, som du falder ned i ørkenen.

Matthew 5, 17-19 - "Du skal ikke tro, at jeg er kommet til at afskaffe loven eller profeterne Jeg er ikke kommet til at afskaffe, men for at opfylde dem Sandelig siger jeg jer, indtil himmel og jord forgår ikke.. mindste bogstav, ikke en Tøddel af loven, før det hele gå i opfyldelse. Alle vil eliminere en af de mindste bud og undervise folk i Himmeriget betragtes som den mindste.

Romerne 3,31 - vi så gøre ugyldig loven ved troen? Ingen måde! Omvendt loven.

Lyt til foredraget interessante og personlige liv bekendelse.

cast 1

cast 2

Relaterede artikler fra kategori - Videoer

Video - Doug Batchelor - livserfaring

259_doug_batchelor_zivotni_zkusenost.jpg Lyt til de livserfaring kendte prædikanter og missionærer Doug Batchelor. Doug levede et kaotiske liv ikke gav noget, før du fuldt ud har indsendt en Jesus Kristus. Nu er en ivrig ...
Tilføjet: 10.11.2010
Visninger: 163729x

Video - Meddelelser fra himlen, genfærd af Jomfru Maria

87_zjeveni_panny_marie_1.jpg Dag, den katolske kirke er fænomenet Syner af Jomfru Maria. Vi kan ikke benægte denne kendsgerning, da denne åbenbaring har vist mange steder rundt omkring i verden.Hvad er oprindelsen af Marian ...
Tilføjet: 08.09.2010
Visninger: 205897x

Video - livshistorie - Prof. Dr. Walter Veith

296_walter-veith.jpg Kig på historien om Prof. Dr. Walter Veith. I mange år var en overbevist ateist og underviste på University of evolution.Ved omhyggeligt at studere de faktiske udvikling kom til at indse ...
Tilføjet: 15.12.2010
Visninger: 186290x

Video - søgen efter sandheden - Vores fremtidige hjem

406_nove_nebe.jpg Hvad siger Bibelen om himmel og nye jord, som har lovet de troende? Hvordan vil vores fremtid se ud hjemme? ...
Tilføjet: 04.04.2011
Visninger: 133043x

Video - Sodoma og Gomorra i 2005 Expeditions

78_sodoma_a_gomora.jpg Afsendelse fra Den Tjekkiske Republik, ledet af Milan stof i 2005. Milan Latka bekræfter fund af Ron Wyatt, at de virkelig findes og er sandt.Fandt hele byen fra asken og er ...
Tilføjet: 31.08.2010
Visninger: 155343x

Da.AmazingHope.net - MP3 - Ring - $ 1000 for en enkelt vers i Bibelen der viser overholdelse af søndagen.