Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Kommer en større finansiel krise er uundgåelig

Aktuelle begivenheder i verden

478_graf-down.jpg

Kommer en større finansiel krise er uundgåelig

Tilføjet: 13.09.2011
Visninger: 183137x
Emner: Aktuelle begivenheder i verden
PrintTisk

Hele verden er konfronteret med stadig større økonomiske problemer. Mange mennesker begyndte at indse, at denne onde cirkel af store offentlige gæld ikke fører vejen ud. Det er kun et kort spørgsmål om tid før det finansielle system kollapser og kaos opstår. Snart kan vi forvente noget, som ingen i dag ikke kan forestille os. Og når det sker, vil de følge bestemte begivenheder. Byerne vil køre lastbiler med fødevarer. Bankerne vil ikke arbejde med bankoverførsler. De tomme butikker, gader og skræmme folk sultne. Folk vil se op og håber at magtfulde mennesker, fra hvem de forventer støtte og restaurering af et system og orden.

Hvor mange indflydelsesrige og magtfulde mænd i dag tror folk vil finde frelse i etableringen af ​​en "New World Order", som skulle føre verden ud af krisen. Hele verden ændrer sig, vil midlerne ikke længere være i kontanter og verden vil operere under reglerne i havet dyret (pavedømmet) og Jordens Dyr (USA) Åbenbaringen kapitel 13. Præcis hvordan bibelske profetier forudsiger. Nu er et nyt system, pengeløse valuta, som vil sikre, at de, der vil acceptere Guds segl og dyrets mærke kunne sælge eller købe.

Åbenbaringen 13, 16-17 - Alle små og store, rige og fattige, frie og slaver lader sætte et skilt på højre hånd eller pande, så ingen kan købe eller sælge, medmindre det være et tegn - navnet på den dyr eller antallet af hendes navn. Hvad er tegnet på, som vil blive forbudt at købe og sælge?

Citat:

"Vi befinder os på randen af ​​den globale transformation Alt hvad du behøver, er en passende global krise, og nationerne vil vedtage en ny verdensorden." - David Rockefeller

Texe Marrs, ivrig forsker og tidligere professor ved University of Texas, advarer os således: "finansiel stormænd kom til at tro, at deres drøm om verdensherredømme opnås gennem kataklizmatic finanskrisen Deres scenario er indlysende Første sæt de store økonomisk katastrofe følgende... den verdensomspændende finansielle krak. Derefter blandt asken stiger Føniks berømte, en ny international økonomisk orden. "

Bladet The Economist, der blev offentliggjort i London og New York City var overskriften på en artikel, der proklamerede: ". Forbered dig på en verden, valuta" Dette tidsskrift tilhører eliten britiske finansielle tidsskrifter og finansielle ledere rundt om i verden, læste det som "blå bog" - (som er den officielle rapport udstedt af parlament eller regering.)

Willard Cantelon, fremragende Christian finansiel ekspert næsten tredive år siden fortalte hele den kristne verden, som mødtes til en konference for internationale bankfolk af verden, og høre, hvordan de planlægger at helt pengeløse samfund. (Han skrev bogen The Day the Dollar Død og nye penge eller Ingen.) Anførte, at eliten internationale bankforbindelser har udarbejdet en plan, der vyzíval at gøre alle de penge på jorden - kontanter, valuta, mønter og checks - er blevet erklæret forældet. At alle handler afvikles gennem tegn, koder og numre. Planen i dag er kendt som en elektronisk pengeoverførsel.

Der er grund til frygt og panik? For dem der ikke tror de ord af vores én Gud,. Måske Men for dem, som stoler på Herren, der håber og forventer opfyldelse af hans ord om det andet komme er ingen grund til at frygte. Det er tid til at forberede, rense os fra synden, vild sjov og fastsætte sin tro og tillid til Gud og blive færdig med denne vanskelige periode. Jesus Kristus er frelseren og den eneste måde. Ved afslutningen af ​​denne vanskelige krise vil blive meget glade for vor Frelser i hans nye hjem.

Er du klar? Har du en levende tro, der lever erfaring med den eneste sande Gud for Israel? Forkynd de gode nyheder om Jesus 'kærlighed og hans genkomst i dit nabolag? Du følger de råd om Jesus Kristus, vi gemt skatte i himlen og ikke her på jorden? Snart mister alle deres penge værdi. Hvad kan vi gøre for Guds arbejde for frelse i dag, uden forsinkelse!

EG White skrev i det 19. århundrede

"Den akkumulerede rigdom vil snart blive værdiløs. Når det dekret kommer, når ingen kan købe eller sælge, medmindre der er dyrets mærke, rigtig mange af vores ressourcer, vil vi være ubrugelig. Gud nu kalder os til at gøre alt i vor magt at sende en advarsel til verden. "RH 1878/3/21, s. 91.

Et par tips til at forberede sig på krisen

Slip af med gælden så hurtigt som muligt, og hvis du får sammen muligt økonomisk reserve. Må ikke sætte penge i sådanne selskaber. Tage med hjem nogle kontanter til rådighed. Må ikke betale med kort, som kan skabe gæld på din konto. Skabe mindst lidt mad reserve. Invester i et sikkert sted, og det er Guds rige og beder for visdom og vejledning.

Matt 6,19-21 -. "Gør ikke opspares til jer skatte på jorden, hvor møl og rust, og hvor tyve grave igennem og stjæle stedet, skatte op i himlen, hvor møl og rust ikke ødelægger, og hvor tyve ikke stjæle eller ingen grave. Thi hvor din skat er, har du et hjerte.

Tænk på den kommende krise - David Gates

Det var året 1971. Jeg var 11 år. Jeg vendte tilbage fra Bolivia, min far tændte for radioen, nationale staniceTennessee. Fyre, kom og lyt til noget. Formand for amerikanske reserver (Fed): "Amerikanerne ved ikke præcis, hvordan folk talte så i år har vi officielt trådt i konkurs Alle vores velstand er lig med alle vores offentlige gæld Officielt, vi er gået konkurs jeg opfordrer alle amerikanere... at få strammet livremmen ind, mindre forbrug, mindre låntagning, arbejdede hårdt og tjente meget, og vi vil komme ud af det. "

"Guys," Far sagde: ". Du hørte det Vi gik konkurs og nu er den tid, vi arbejdede hårdt.." Et år senere: "Guys, kommer lytte til radioen," sagde faderen igen. Far tændte for radioen. Meddelelser fra formanden for amerikanske reserver (Fed):... "Det er klart i Nordamerika, ingen politiker eller borger, der ville være villig til at stramme bæltet Alle ønsker at leve, som om det var alt, hvad de vil arbejde hårdere De vil låne mere . bruge flere penge. Hvilket betyder, at for 30 år før Amerika totalt kollapser. "Tredive år, yeah, indtil Jesus kommer, tænkte jeg. Og nu er det 37 år.

For to år siden var jeg i Frankrig. En organisation har udgivet et notat: "Vi vil gerne informere europæerne om, hvad netop har besluttet at gøre Nordamerika Regeringen har ikke nok penge til at finansiere krigen og til at finansiere sin gæld, som ikke længere er 50%, men 98%. af aktiverne erhvervet fra skatter. 98% går til at betale renter og da det stadig ikke nok. Og nu fører krig. To krige. Det behøver ikke at betale skat. Den amerikanske regering har nogen hvor man kan få penge. Uden penge kan de ikke råd til at føre krig og har ikke råd til at foretage nogen ændringer i den nationale sikkerhed. Så det er kun én måde at få penge og regeringen i Nordamerika har valgt denne metode. Siden begyndelsen af ​​februar 2006, udskrive så mange penge som de har brug for at være i stand til at betale regninger uden at gælden raiser. Bare tryk. Betyder det, at selvmord for den amerikanske økonomi.

En måned senere den amerikanske regering var ikke villig til at informere M3 (penge organisation), som altid havde informeret. Ingen egentlig ikke ved, hvor mange penge er udskrevet. Vi nordamerikanerne omkring to til to og et halvt år før en total krise. "Det er nu præcis to og et halvt år. Og denne organisation har netop udgivet endnu en rapport fra Frankrig. Øvrigt, er dette ikke skrevet for amerikanerne. Det er for europæerne. Det er for europæerne at få det læse og forberede sig, for når America kollapser, da det påvirker hele verden.

Det er første gang i historien har vi en global økonomi. Og når den amerikanske økonomi vil falde som Titanic, er enhver anden stat bundet til Titanic. Når vi (USA) med vask, rive alle de andre. De siger, at for september 2008 er forudsagt sammenbrud - som er et par måneder. Hver virksomhed vil være lukket hver bank, hver nation til at lukke sine tjenester, fordi de lever over skatterne. Det er fortsat kun den føderale regering. Vi ved, at Gud styrer den sidste dato. Vi ved, og ingen kan forudsige sammenbrud.

Jeg håber, at du ikke vil gå ud og sige, vil Jesus vende tilbage i september. Dette er ikke at sige. Forudsige tilbagelevering af Jesus Kristus på en bestemt dato, siger den amerikanske økonomi sammenbrud sker, er det ikke baseret på profeti, er dette kun baseret på økonomiske kendsgerninger.

Den vigtigste repræsentant for Bank of England var på landsdækkende TV og fortalte sine borgere til at forberede sig til en drastisk reduktion i levestandarden. Hvad betyder det? Det betyder ikke, at økonomien vil bryde sammen i september 2008. Venligst Herre, giv os to eller tre år ekstra. Det er nok ikke nær staten, ville det være et mirakel, men Gud er miraklernes Gud. Please, Herre, giv os lidt mere tid. Men det vil ske i meget nær fremtid. Og når det sker, vil de følge bestemte begivenheder. Byerne vil køre lastbiler med fødevarer. Bankerne vil ikke arbejde med bankoverførsler. De tomme butikker, gader og skræmme folk sultne. Hvad der skete i New Orleans, vil være i alle større byer. Grunden til jeg siger, ikke at jeg gerne vil sove. Det modsatte er tilfældet. Hvis vi indser, at tiden er kort, og at Gud har absolut herredømme over alle hændelser.

Og når vi indser, at afslutningen af ​​den finansielle verden af ​​Nordamerika er næsten her, så de kan spille en meget smuk begivenhed. Først, at jeg begynder at tage alvorligt deres åndelige liv. Jeg vil fokusere min træning til at forberede sig til missionering og missionær arbejde i kirken ...

Det er en fantastisk ting. Vi kommer til de sidste måneder af historien om dette land. Anyway for at få dette emne, men du antydning af, at nationale ødelæggelse går forud for nationale frafald. Vi får at vide, at efter de nationale frafald, efterfulgt af nationale ruin. Et nationalt frafald, selvfølgelig, Sunday loven. Alt, hvad der sker bag kulisserne. Men straks efter de nationale frafald kommer nationale ruin. Du behøver ikke se det. Vi ved allerede, det er der. Vi ved ikke, hvornår det sker, men det vil ske ved de nationale ruin. Og, selvfølgelig, fører til Guds domstol, vil alt ske hurtigt efter hinanden. Har du hørt, at Jesus vil komme som en tyv om natten? Er det Bibelsk? Er det Bibelsk?

Læs det. Jeg ønsker at sikre, at du kender din Bibel. 1 Thess 5,1-4. "Om tid og øjeblikke, brødre behøver du ikke give dig skrevet den. Til dig selv ved udmærket, at Herrens dag som en tyv om natten, så kommer." Great, du kender din Bibel. Vi læser videre. Vers fire: "Men I, brødre, er ikke i mørke, at denne dag som en tyv." Åbenbart ankomsten af ​​Jesus som en tyv er kun for dem, der er i mørke. Fremkomsten af ​​Jesus, hans folk er ikke overraskende, fordi Gud ikke gør noget, før åbenbaret for sine tjenere, profeterne. Og så i dag, i dette øjeblik, vender sig til dig og siger: "Jeg fortsætter med at betale, jeg kommer snart, men jeg er kommet."

Uddrag fra bilag Tidende Paradis til Paradis 3 2011

En lille smule af aktuelle begivenheder

USA vendte sig væk på grund af en stigning i sin gæld loftet konkurs - Repræsentanternes Hus tirsdag aften godkendt at hæve loftet for offentlig gæld i USA fra de nuværende 14.290 milliarder dollar med cirka 2500 milliarder dollar. De Forenede Stater dermed undgå konkurs, som truede dem. Kilde: Idnes.cz

Black Friday for amerikanske aktier faldt kraftigt og dollaren - amerikanske aktier lukkede en anden uge af en væsentlig nedgang, hvor de er stadig de samme årsager: frygt for en betydelig afmatning i den globale økonomi og nervøsitet om den aktuelle gæld i euroområdet og i USA. Kilde: Centrum.cz

Markedet panik er vendt tilbage. Stock i USA og Europa faldt off - World Exchange pessimisme opslugt igen. De røde tal er bare fra regionen befandt sig handle aktier i USA, er også minus børser i Europa, herunder Den Tjekkiske .... USA har efter sigende begyndt at bekymre sig om indførelsen af ​​gældskrisen i Europa, og europæiske banker kontrol mere. Sig med, samtidig kæmper med en enorm gæld, som i år vil tilsyneladende et hundrede procent af BNP. Kilde: Idnes.cz

Børs i verden i Prag ryster af frygt for en ny økonomisk krise - Stock i USA, Europa og Asien rapporterede betydelige tab. Investorer slippe af med aktier i frygt for ankomsten af ​​endnu en økonomisk krise. På trods af at miste tre procent af Prag Stock Exchange. Panik på børserne steg torsdag, da investorerne på Wall Street startede den mest salg fra en dyb økonomisk krise i 2008. Kilde: Idnes.cz

I fire år de bliver ubrugelige tegnebøger - Betaling med kreditkort og elektroniske systemer gør mikrobetaling i de kommende år fra tegnebøger bare ubrugelige mode tilbehør. Ifølge en nylig erklæring fra præsidenten for PayPal, Scott Thompson, vil være i 2015, elektroniske betalinger til rådighed for alle overalt i USA. Forventer derfor, tegnebøger bliver ubrugelige. Det noterer sig, at mange butikker har ophørte med at modtage checks før ordinær og foretrukne elektroniske betalingsmåde. Kilde: tn.cz

Gud holder alt i deres hænder, men hvor længe vil vores kærlige Gud har tålmodighed og vil fastholde de blæser vinde, for at forberede? Vi vil bruge denne korte tid?


Relaterede artikler fra kategori - Aktuelle begivenheder i verden

Dramatisk forøgelse af antallet af jordskælv!

393_earthquakes.jpg Stadig flere jordskælv i hele landet. Mange mennesker opfatter forandring og abnormitet af naturen og begynder at indse, at ikke alt er i orden. De indser, at der sker noget, hvad ...
Tilføjet: 11.03.2011
Visninger: 291423x

Messianske jøder

164_izrael_vlajka.jpg Messianske jøder - opfylder profetiUd over adskillige kristne trosretninger findes i Israel og den frie bevægelighed af såkaldte "messianske jøder". Disse mennesker normalt kommer fra jødiske familier, men tror på Jesus ...
Tilføjet: 06.10.2010
Visninger: 245597x

Bønner for genopretning og udgydelse af Helligånden - 777

424_777prayer.jpg Nye Testamente kirke stærkt præget verden med gode nyheder om evangeliet i en enkelt generation. Fyldt med Helligånden Nye Testamente troende de tilstedeværende til at dele sandheden om budskabet i den ...
Tilføjet: 08.05.2011
Visninger: 225127x

Hvad sker der i de arabiske lande - vil være en anden exodus?

370_arabske_zeme.jpg Store anti-regerings protester ramt i de seneste to måneder, store dele af Mellemøsten. Demonstranter protesterer mod dårlige levevilkår, politisk korruption, høj arbejdsløshed, begrænsning af menneskerettighederne og informationsfrihed.De største optøjer er nu ...
Tilføjet: 25.02.2011
Visninger: 157085x

Hungersnød i verden

158_hladomor_ve_svete.jpg FN: Antallet af sultende i verden over en milliard og på grund af den økonomiske kriseKombinationen af mad og økonomisk krise har medført at antallet af sultende i verden over en ...
Tilføjet: 01.10.2010
Visninger: 345369x

Da.AmazingHope.net - Kommer en større finansiel krise er uundgåelig