Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Kina forkynde evangeliet for de resten af verden - en bevægelse (tilbage til Jerusalem)

Aktuelle begivenheder i verden

284_china_globus_vlajka.jpg

Kina forkynde evangeliet for de resten af verden - en bevægelse (tilbage til Jerusalem)

Tilføjet: 06.12.2010
Visninger: 176566x
Emner: Aktuelle begivenheder i verden
PrintTisk

For Tilbage til Jerusalem vision af tusindvis af kinesiske er villige til at dø. Vi i det mindste bør finde ud af hvorfor. Napoleon sagde engang: "Når Kina bevæger sig, det ændrer verdens ansigt." Dag, disse ord bliver en realitet takket være de kraftfulde åndelige vision af den kinesiske kirke: delegerede 100.000 missionærer i den kinesiske grænse, for at afslutte den Store Kommissionen, selv for øjnene af den nuværende generation!

Joel 3,11-12 - Kom her, alle folkeslag! Samles omkring! Bring der, Herre, min helt! Bare lad folk vågner op og kommer op Josafat dalen, fordi der sidder jeg til at dømme alle nationer i området.

Den første ting jeg indså var, at Tilbage til Jerusalem ikke betyder, at den kinesiske ønsker at haste ind i Jerusalem med Evangeliet. Og tilbage til Jerusalem vision er ikke en slags dommedag teorier. Den kinesiske kirke faktisk ikke til hensigt at invadere Israel, og bringe Kristi komme. Snarere er det Guds kald for den kinesiske kirke til at forkynde evangeliet og etablerede samfund af troende i alle lande, byer, landsbyer og alle etniske grupper mellem Kina og Jerusalem. Det er absolut en lille opgave. For blandt dem er tre største åndelige højborge som endnu ikke er blevet erobret af evangeliet: giganter islam, buddhisme og hinduisme.

I de senere år har mange kristne har hørt om 10/40 vinduet, hvilket betyder, at området ligger mellem 10 ° og 40 ° nordlig bredde. Alle halvtreds stater, som er placeret her, i det mindste blandt de kristne nationer i verden. Liv er mere end 90% af befolkningen, hvilket er mere end 5000 etnolinguistic stammer og grupper, der har været ramt af evangeliet.

Selv nogle af de kinesiske kristne kender begrebet 40/70 vindue, deres vision er at udføre et godt budskab til de nationer, der forblev så længe i åndeligt mørke.

Mænd, der står bag denne bog er tre hus kirkeledere: Jun brødre, Shu Jongze og Enoch Wang. Disse tre mænd er kendte kinesiske kirke, og to af dem endda bor uden for Kina, for at forberede missionærer for Back to Jerusalem vision og lindre dem arbejde.

Disse mænd af Gud taler af personlig erfaring. For deres tro sammen tilbragte næsten 40 år i fængsel og lider, fordi de har lært en masse om, hvad Gud er, og hvordan det virker. Jeg ved, at de repræsenterer synspunkter hundredvis af huset kirkeledere, og jeg havde den ære at møde dem.

I læser disse sider, bedes bemærke, at Tilbage til Jerusalem bevægelse, ikke blot ønsker et par af fanatiske kristne. Det er noget, som allerede sker. Det første hold 39 kinesiske missionærer har forladt Kina i marts 2000 til de omkringliggende buddhistiske lande. De var en lille bæk, som varsler den kommende oversvømmelse. Få i verden vidste om denne hændelse, men deres vej er resultatet af mange års bøn og planlægning. Den dag er Kina igen blevet en aktiv deltager i global mission.

I dag arbejder de uden for Kina, hundredvis af kinesiske missionærer - i Mellemøsten, Nordafrika, Centralasien, Indien og Sydasien. Tusindvis mere i uddannelse for at lære sprog som arabisk og engelsk, så det kan bruges i missionsmarken.

Sammenlignet med konventionelle metoder i det vestlige missioner disse ufaglærte arbejdere. Ingen af dem havde ikke deltaget i bibelskole og de fleste af dem ville nok mene, at det teologiske plan er placeret et sted på termometeret. Men de fik en uddannelse fra Gud, som er vigtigere end hvad der kan læres i klasseværelset: en lektion i midten af lidelse baseret på erfaring. Min bror Jun, en af lederne af bevægelsen tilbage til Jerusalem, sagde:

"Vestlige besøgende, der kommer til Kina, til tider spørger lederne af underjordiske kirker, som deltog i seminaret. Humoristisk, men med alvorlige undertoner svar, vi har haft mange års træning i bibelskole, personlig stilhed Helligånden (i fængsel).

Vores vestlige venner nogle gange ikke forstår, bede om mere: "Hvilken slags materialer skolerne bruge Bibelen?" Så siger jeg: "Vores undervisningsmateriale er de eneste kæder på fødderne, som vi er bundet af, og en læder pisk, som slog os.

I fængslet workshoppen lærte vi en masse om Herren af værdi, hvad vi ville ikke fundet nogen bøger. Vi kender Gud dybere. Vi kender hans kærlige godhed og trofasthed, har vi allerede demonstreret. "

Når de møder i Kina for at lave en samling af kirker, folk oplever, at de har næsten intet i det for at give. Derfor vil jeg bogstaveligt talt går op i din kurv og ubetingede tilbyde os selv som et levende offer til Gud.

Den kinesiske kirke ikke til stede sine planer om at lære at vente på Herren og lytte til hans instrukser, før du flytter fremad. Disse mænd og kvinder, som kender Gud, hans almagt og nåde uovertruffen. Ikke er baseret i verden med det budskab, de lever på deres egen besked. I verdens øjne er ikke andet end i Guds hænder er skarpe pile.

Hvordan man tilbage til Jerusalem vision udvikler sig, kan du høre nyt om muslimer, hinduer og buddhister, der kommer til Kristus på steder, hvor kristendommen havde længe kæmpet for at opnå indflydelse. Når du ser dette, skal du ikke blive overvældet af kinesiske kristne, er syndere frelst af nåde, og ikke fortjener opmærksomhed. Snarere fryder sig over Guds visdom og pragt af hans plan.

1 Kor 1,25 - For Guds dårskab er visere end mennesker, og den svage Gud er stærkere end mænd.

Jeg håber du selv bliver spurgt, og opmuntret af visionen om Tilbage til Jerusalem, at du deltage i bøn og bringe opfyldelsen af den Store Kommissionen, som vil vare indtil de betaler ordene i denne verden, tog vor Herre og hans Kristus , og han vil herske for evigt. Åbenbaringen af John 11,15

Følgende er forfatterne til den kinesiske brødre, er Paul Hattaway deres tolk.

Men du får kraften fra Helligånden er kommet over dig, og du skal være mine vidner i Jerusalem og i hele Judæa og Samaria, og evig jordens ender. (ApG 1:8)

Når du læser dette vers vi forstår, hvad ordene betyder "til jordens ender." Den måde, de er skrevet, fremkalder næsten den tanke, at jorden er flad, og kristne kan nå slutningen, hvor du kan razzia lige i universet. Vi bad og tænkte over det, bede Gud om at vise os, hvad du synes.

Og Gud har gradvist åbnet sine øjne for at forstå, at tanken om spredning af evangeliet over hele verden. Da Jesus gav dette løfte, bare stod på Oliebjerget udenfor Jerusalem (ApG 1:12). Dette bjerg er beliggende øst for den gamle by og dens top er omkring 60 meter højere end tempel kompleks. Da Jesus fortalte sine disciple de ord, som vi læser i ApG 1,8, stirrer ned i byen og hans ord antyder naturlige bevægelse: Du skal være mine vidner i Jerusalem, den by (som stod ovenfor), i hele Judæa (området vest og nordvest for Jerusalem), Samaria (området nord for Judæa), til jordens ender.

Det er muligt, at Jesus viste disciplene hvordan man sprede evangeliet? , At branden brænder op i Jerusalem og bredte sig til vest og nord for byen og derfra over grænsen til den hedenske lande, hvor Guds navn er endnu ikke kendt?

Gud hjælpe kirken udbrede evangeliet til hedningerne. Og Jerusalem blev valgt placering (perfekt - på skillevejen mellem Asien, Europa og Afrika Så siger den Herre HERREN: ".. Det er Jerusalem sætter jeg den til midten af nationer og landene omkring det." (Ezekiel 05:05 )

Apostlenes Gerninger beskriver vi, at netop følger evangeliet spredes. Efter Den Hellige Ånd kom til hans magt, Peter hævet sin Røst og talte til publikum: Judas Mænd og alle, der bor i Jerusalem ... (ApG 2:14) Helligånden salvede Peter og gav ham sådan effekt, at dem, der accepterer hans ord, blev døbt og føjet til dem, at dagen omkring tre tusinde sjæle (ApG 02:41).

Det er en fantastisk øjeblik i historien! Berømte Jesu Kristi evangelium lige startet sin lange og velsignede rejse rundt i verden. Ligesom alle forældre ønsker at være der, når hans barn er testet første skridt, se alle englene og hele himlen. Raket kirken bragte den første dag i frelse og liv tre tusind mennesker, sammenlignet med bestemmelserne i Det Gamle Testamente, den første dag bragte tre tusind dødsfald (Anden Mosebog 32,27 til 28).

De, der adlød instruktion af Herren Jesus gjorde et fantastisk stykke arbejde som det første punkt: Jerusalem. Ja, trods alt, klagede meget snart paven, at Jesu disciple, at hans lære har fyldt hele Jerusalem (ApG 5:28). I løbet af de næste uger voksede som Bibelen, Guds ord spredes, og antallet af disciple i Jerusalem meget. Alt for mange præster vedtaget tro. (ApG 6:7)

Det lader til, at en af de uheldige elementer i kristendommen er, at hvis arbejdet er en succes, vil vi stoppe op og nyde hans succes. Gospel fodret Jerusalem, disciplene glemte de andre punkter den Store Kommissionen. Derfor har Gud, for at minde dem, sendte forfølgelse! Den dag han blev den første martyr, Stephen - Saul godkendt af, at Stefanus blev dræbt. Derefter begyndte den barske forfølgelse af kirken i Jerusalem, alle undtagen apostlene blev spredt efter Judæa og Samaria (ApG 8:1).

Resten af Apostlenes Gerninger beskriver, hvordan evangeliet spredes alle de romerske imperium til Rom selv og omkring Middelhavet. Herre kærlighed, og alligevel afgørende hjulpet kirken til at opfylde din ordre. Og lige kort efter jøderne sagde om Paulus og Silas, som følger: De, der vendte verden også kom til os ... (ApG 17,6)

Fyldt med ordet, at Jesus sagde i Lukas 24,46-48: Så det er skrevet, at Kristus skulle lide, og på den tredje dag op fra de døde, vil hans navn prædike omvendelse til syndernes forladelse for alle nationer, begyndende fra Jerusalem . Du er vidner.

Når vi tænker på, hvordan evangeliet spredes over hele verden, har vi set generelt, med sin brandspredning vestpå. Fra det sydlige Europa til det centrale, nord og vest. Branden også spredt sig til Middelhavet i Nordafrika, hvor de blev født nogle af de største ledere i den tidlige kristendom, som var Augustin (afledt fra det område af nutidens Algeriet) og Tertullian (155-220 e.Kr.. Udvundet af Tunis ). Og Tertullian erklæring, der sagde de politiske ledere, herunder også kinesiske kristne stadig lyder:

"Bare følg ivrigt, gode ledere, vil folk sætte pris på dig, når du ofrer de kristne. Hvis du vil have det så meget, dræbe os, pine os adjudge os, bryder os i støvet og din uretfærdighed vil være bevis på, at vi er uskyldige. Men , nogen fordel for dig ugerning, for han er næsten en udfordring for os. Jo mere vi har kondens, jo mere vores numre stigende, blodet af kristne er frø. "

Den kinesiske vide, hvad Tertullian mente. Og regeringen nåede de samme synspunkter som de indenlandske Kirke, ligesom egypterne, da de så nationen Israel i deres fangenskab: Selv om det Jugal, multipliceret og multipliceres yderligere, så israelerne var skrækslagne. (Exodus 1:12)

Mange vidnesbyrd taler om den magtfulde vækkelse, der startede på steder, hvor skuret blod kristne. Og mange steder sådan modgang, må Guds børn lider og bløder, end Djævelens magt er brudt, og mennesker kan se lyset af evangeliet.

Evangeliet har spredt sig til det centrale og sydlige Afrika, Amerika, tusinder af øer i det sydlige Stillehav, Australien, New Zealand og dele af Asien, Stillehavet kyst. I begyndelsen af det tyvende århundrede begyndte med at vågne op i Korea, Filippinerne, det sydlige Kina og Sydøstasien.

Lov er kommet til en vækkelse af den kinesiske hus kirken omkring 30 år siden. Pludselig opdagede vi, at vi er i forreste linje af ild af Guds velsignelse, snesevis af mennesker kom til Kristus. Et andet resultat var, at de fleste af de unået med evangeliet, ligger syd og vest for Kina.

Vi tror på, at Gud har givet os et reelt ansvar, at vi tager ild fra alteret og slut den Store Kommissionen til at bringe resten af Storbritannien nationer og lande i Asien, Mellemøsten og muslimske Nordafrika. Og når det sker, mener vi, at Herren Jesus Kristus vil vende tilbage til sin brud, ifølge Skriften, og så lever vi, der vil se det sammen med dem fanget op i skyerne for at møde Herren. Og så vil vi være sammen med Herren for evigt. Disse ord, trøste hinanden. 1:a Thessalonikerbrev 4,17-18

Vi mener også, at den fjerneste sted fra Jerusalem for at få evangeliet, er der, hvor det hele begyndte - Jerusalem sig selv! Når evangeliet afslutter sin rejse rundt i verden, vil Herren Jesus vender tilbage! Jorden vil være fyldt med kundskab om Herren af herlighed, som vandet dækker havets bund. (Habakkuk 2:14) Derfor udtrykket "Tilbage til Jerusalem" i henhold til missionær visionen om den kinesiske kirke.

Trukket fra bogen: "Tilbage til Jerusalem Kaldet til at opfylde den Store Kommissionen - Paul Hattaway


Relaterede artikler fra kategori - Aktuelle begivenheder i verden

Hvorfor den eskalerende overnaturlige Syner i hele verden?

355_ufo_china.jpg Den verdensomspændende optrapning af forskellige paranormale oplevelser, fænomener og spiritualisme. Der er ingen tvivl om, at de ikke er fiktioner, men det faktum, at folk ikke er i stand til at ...
Tilføjet: 15.02.2011
Visninger: 222972x

Hungersnød i verden

158_hladomor_ve_svete.jpg FN: Antallet af sultende i verden over en milliard og på grund af den økonomiske kriseKombinationen af mad og økonomisk krise har medført at antallet af sultende i verden over en ...
Tilføjet: 01.10.2010
Visninger: 345367x

Hvad sker der i de arabiske lande - vil være en anden exodus?

370_arabske_zeme.jpg Store anti-regerings protester ramt i de seneste to måneder, store dele af Mellemøsten. Demonstranter protesterer mod dårlige levevilkår, politisk korruption, høj arbejdsløshed, begrænsning af menneskerettighederne og informationsfrihed.De største optøjer er nu ...
Tilføjet: 25.02.2011
Visninger: 157084x

Tidligere Pave Johannes Paul II. vil blive erklæret en helgen - Hvad Bibelen?

316_vatikan.jpg Den nuværende pave Benedikt XVI godkendte et dekret, hvori hans forgænger Johannes Paul II. anerkender udførelse af et mirakel. Dette kan være en tidligere pave officielt saligkåret. Anerkendelse af et mirakel ...
Tilføjet: 18.01.2011
Visninger: 167639x

Betydelig forøgelse af antallet af naturkatastrofer - for at advare os!

433_katastrofydruh.jpg Bibelen forudsiger forholdene i landet vil finde, før Jesus Kristus vender tilbage. Jorden vil blive opbrugt, og det store antal af naturkatastrofer. Folk er endda dør frygt i forventning om, hvad ...
Tilføjet: 12.05.2011
Visninger: 203464x

Da.AmazingHope.net - Kina forkynde evangeliet for de resten af verden - en bevægelse (tilbage til Jerusalem)