Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Jesus var genopstået fra de døde - seks grunde til at bekræfte dette

Profeterne i Bibelen og i dag

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg

Jesus var genopstået fra de døde - seks grunde til at bekræfte dette

Tilføjet: 08.12.2010
Visninger: 308692x
Emner: Profeterne i Bibelen og i dag
PrintTisk

Jesus af Nazareth blev korsfæstet, begravet og tre dage senere opstod fra de døde. Ingen anden religion har ikke gjort gældende, at selskabets grundlægger genopstod. I denne kristendommen er unik. Noget argument for gyldigheden af kristendommen står og falder med beviserne for de Jesu Kristi opstandelse. Opstandelsen er central i den kristne tro. I århundreder, indtil den dag mange store lærde, der har overvejet bevis for opstandelsen har troet, og tror, at Jesus er i live.

For eksempel var Lew Wallace, en berømt general og et litterært geni, en kendt ateist. For to år, så det vigtigste biblioteker i Europa og Amerika, har studeret og indsamlede oplysninger til en bog, der ville for evigt ødelægge kristendommen. Når du skriver det andet kapitel, han pludselig fandt knælende på knæ råber til Jesus: "Min Herre og min Gud!" Kunne ikke længere nægte at anerkende, at Jesus Kristus er Guds Søn, det konstateret alvorlige og ubestridelige beviser. Senere skrev Lew Wallace bogen Ben Hur, en af de vigtigste romaner, der finder sted i Kristi tid.

Her er et par grunde til, at vi mener, at Jesu Kristi opstandelse er sandt.

1 Opstandelsen var forudsagt.

Hundreder af år før Jesus blev født, Bibelen registrerer profeternes ord af Israel, som tidligere meldt sin ankomst. Det Gamle Testamente er skrevet af mange mennesker over 1500 år, indeholder mere end 300 profetier beskriver hans komme. Alle er fyldt korrekt, inklusive hans mirakuløse fødsel, syndfrie liv, hans mange mirakler, død og opstandelse. De store profetier Daniel er også niende kapitel, som beskriver den tid profetier - det nøjagtige år om Jesu dåb og salvelse af Helligånden for service, de nøjagtige år for Messias og Hans død og opstandelse. Alt er netop opfyldt.

Jesus selv forudsagde sin død og opstandelse, der skete nøjagtigt som fortalt.

Luke 18, 31-33 - derefter tog til sig selv de tolv og siger til dem: "Se, vi er tæt på Jerusalem. Der er fyldt med alt hvad der er skrevet om Menneskesønnen gennem profeterne. Det vil blive leveret til hedningerne, den latterliggørelse, skam og bagtale. Svøbe og dræbe ham, men den tredje dag op fra de døde. "

2. Den tomme grav.

Kun opstandelse logisk og fuldt forklarer den tomme grav Jesus. En omhyggelig læsning af den bibelske record viser, at graven, hvor lå Jesu legeme blev nøje overvåget af romerske soldater og forseglet med en kæmpe stenblok, der hvilede på en klippe. Hvis Jesus ville have lige ved at besvime, som nogle siger, at vagterne og stenen ville forhindre ham i at flygte, samt modvirker ethvert forsøg på at stjæle liget af hans disciple. Jesu fjender afhang på kroppen forblev på plads som en tom grav kun ville tjene til at fremme troen på hans opstandelse.

Matthew 27, 62-64 - Næste dag, efter træning, ypperstepræsterne og farisæerne samledes til Pilatus. "Sir," sagde han, "vi huske, at når Bedrageren var stadig i live, sagde:" Efter tre dage vil jeg stige igen. "Ordrer, så lad os grav bevogtet, indtil den tredje dag, at han ikke savne hans disciple stjæle ham væk og fortælle folk," Han er opstanden! "Det ville være endnu værre kætteri end den første! "" Du vagt, "Pilatus sagde til dem." Gå og se som du kan. "Og så de gik hen og besat ved forsegling stenen graven vagterne.

3 Personlig møde.

Opstandelsen er den eneste plausible forklaring, at Jesus Kristus til sine disciple. Efter sin opstandelse viste Jesus mindst ti gange til dem, der kendte ham, og mere end 500 mennesker på én gang. Herren viste sig, at disse optrædener var ikke hallucinationer, fordi de spiste og snakkede med dem og de rørte ham.

20 januar, 26-27 - En uge senere var hans disciple atter inde og Thomas med dem. Dørene blev lukket, men Jesus kom og stod i midten med ordene: ". Fred være med dig" Så sagde han til Thomas: "Sæt din finger her. Kig på mine hænder. Hold din hånd og lagde den i min side. Stop er vantro og begynde at tro."

Luke 24, 36-42 - Når man taler om, stod Jesus iblandt dem. "Fred være med jer," sagde han. De er i en forfærdelig forskrækkelse, men tænkte at ser spøgelse. Han fortalte dem: "Hvorfor er du så bange Hvorfor tror du i tvivl Se på mine hænder og fødder -? Det er mig Rør mig og se en ånd, ikke kød og knogler, som du kan se, jeg fik det!" Efter , at han viste dem sine hænder og fødder. Når du alligevel ikke kunne tro på glæde og bare tænkte, spurgte han dem: »Har du noget at spise?" Så de bragte ham et stykke stegt fisk, han tog det og spiste før dem.

4 Jesus kunne ikke for et liv, der har magt over døden.

I løbet af sit liv Jesus oprejst fra de døde flere mennesker. Det var Lazarus, som havde været død i flere dage, så Jair datter, søn Naim enker. I Jesus 'død og også åbnet gravene af mange religiøse mennesker er blevet vækket til live og derefter taget til himlen.

Matthew 27, 51-54 - Og se, templet gardin revet i to fra øverst til nederst, jorden rystede, klipper blev delt, blev grave åbnet, og mange organer helgener var opstandne, kom ud af gravene efter hans Opstandelse de indgik den hellige by og viste sig for mange. Centurion og dem med ham, der stod vagt Jesus, så jordskælvet og alt foregik på, i høj grad forbavset og sagde: "Han var virkelig Guds Søn"

Luke 7, 12-13 - Da han nærmede sig byporten, netop bragt i død. Det var den eneste søn af sin mor, og hun var enke. Hun var ledsaget af masser af mennesker fra byen. Da Herren så, at enken var hun medfølelse. "Græd ikke," sagde han. Han kom og rørte ved båren. Porters stoppet. Så sagde han: "Boy, jeg siger dig, stå op!" Og den døde rejste sig op og begyndte at tale. Jesus ham til hans mor.

John 11,17, 23-25, 38-43 - Jesus ankom fire dage efter Lazarus 'begravelse. "Din bror vil stige," Jesus sagde til hende. "Jeg ved, at han vil stige - i opstandelsen på den sidste dag," sagde Marthe. "Jeg er opstandelsen og livet," Jesus sagde til hende. "Den, der tror på mig, selv om de dør, vil leve. Og enhver, som lever og tror på mig, vil ikke dør for evigt. Tror du det?" I dyb sorg, at Jesus kom til graven. Det var optaget med en sten hule.

"Dynge sten," sagde Jesus. "Herre, han stinker," sagde Martha, søster til den døde. "Det er i graven fire dage!" "Sagde jeg fortælle dig, at hvis du tror, du vil se Guds herlighed?" Jesus sagde til hende.

Når de fjernede stenen fra graven, Jesus løftede øjnene og sagde:. "Fader, jeg takker dig, fordi du har hørt mig ved, at jeg altid hører, men jeg siger dette på grund af de mange, der står rundt for at tro, at du har sendt . mig "Når han sagde, at høj røst:" Lazarus, kom ud, "og en, der døde, gik ud. Hænder og fødder var bundet, og hans ansigt lærreder draperet slør. "Løs ham og lad ham gå," sagde Jesus til dem.

5 Etablering af Kirken.

Opstandelsen er den eneste fornuftige forklaring på begyndelsen af den kristne kirke. Den kristne kirke er den største institution i menneskets historie, der nogensinde har eksisteret. Mere end halvdelen af de første prædiken pågældende opstandelse.

Handlinger 2,22-24 - Hør mine ord, israelitterne, Gud vil vise hvem der er Jesus af Nazareth, gennem det, når du placerer mirakler, tegn og undere, som du godt kender. Når du af Gud efter sin vilje, og nogle gav Providence, har korsfæstet ham onde hænder. Men Gud oprejste ham og frikender lidelser død, fordi han ikke kunne forblive i sin magt.

ApG 2, 32 - og at Gud oprejste Jesus - vi er alle vidner til det! Han var ophøjet til Guds højre hånd, lover Faderen og Helligånden, hvad jeg ser og hører er udgydelse.

Den tidlige kirke vidste, at dette er essensen af dens budskab. Fjender af Jesus og hans tilhængere de kan stoppes til enhver tid ved blot at blive vist til hans krop, men Jesus var i live.

6:e ændret livet for disciplene.

Opstandelsen er den eneste logiske forklaring på ændringen i livet for disciplene. De øde ham, før han blev korsfæstet, og efter hans død var de modløse og forskræmte. Forvent Jesus til at stige fra de døde.

Luke 24, 1-11 - Tidligt i morges den første dag i ugen tog den forberedte krydderier og gik med andre kvinder i graven. De fandt dog, at stenen rullet væk fra graven, og da han gik ind, fandt de liget af den Herre Jesus. De vidste ikke, hvad du synes om det, da han stod foran dem to mænd i lysende klæder. Det skræmte kvinder bøjede deres ansigter mod jorden, men de sagde til dem:? "Hvorfor leder I efter den levende blandt de døde Der er han stod op Husk hvordan du stadig i Galilæa, sagde, skal Menneskesønnen skal leveres i hænderne! syndigt mænd og blive korsfæstet, men på den tredje dag opstå fra de døde. "

Så han huskede hans ord, og da han vendte tilbage fra graven, de fortalte alle de elleve disciple og alle andre. De var Maria Magdalene, Johanna, Mary James, og andre, der var med dem. Han fortalte apostlene, men de fandt ord og tror på dem til at tale. Men Peter rejste sig og løb hen til graven. Da han lænede sig ind, så han der et lærred. Så han vendte hjem i forbløffelse over, hvad der var sket.

Men efter hans opstandelse, og efter hvad der skete i pinsen, blev forvandlet af magten i opstandne Kristus. De bange og desillusionerede mennesker bliver modige og ivrige, der sætter deres tro i deres liv. Deres modige adfærd ville give mening, hvis de troede, at Jesus Kristus virkelig opstod fra de døde. Det var en kendsgerning, som de er værd at dø for.

LIVE GUD

På grund af Jesu opstandelse, gør hans sande disciple ikke blot overholde den moralske kodeks af en død grundlægger, men de har et personligt forhold til den levende Gud. Jesus Kristus lever i dag, og trofast velsigner dem, der stoler og adlyde ham, og beriger deres liv.

Gennem århundreder, erkender mange, at Jesus er Gud, herunder mennesker, der har stor indflydelse på verden. For eksempel sagde en fransk videnskabsmand og filosof Blaise Pascal: "I hvert enkelt menneskes hjerte der er en Gud-formet tomrum, som kun Gud kan fylde gennem hans Søn, Jesus Kristus."

"Når jeg læser Bibelen, indså jeg, at Jesus er den eneste vej til Gud ... Jeg tror, at når min viden om Jesus vendte sig om til noget personligt, som jeg tror ham, åbnede jeg døren til livet" af Cliff Richard.

Ville du personligt acceptere Jesus Kristus som Herre og Frelser? Selv om det lyder meget fed, det er muligt! Jesus ønsker at etablere med dig en personlig, kærligt forhold. Han har allerede gjort alt, hvad der var nødvendigt.


Relaterede artikler fra kategori - Profeterne i Bibelen og i dag

Disaster kommer når Gud vil ryste jorden!

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg Bibelen klart advarer om, at en af ​​de sidste tegn før Jesu Kristi komme er, at Gud ryster vores land. Dag, mest til den anden kommer allerede udfyldt, eller fyld. Satsen ...
Opdateret: 18.02.2013
Tilføjet: 02.04.2011
Visninger: 314662x

Indkaldelse af Guds folk - studere profetiske skrifter

419_studujte_prorocka_pisma.jpg Åbenbaring 1:1-3 - Åbenbaringen af ​​Jesus Kristus, som Gud har betroet ham til at vise sine tjenere, hvad der må snart ske. Han viste det ved hans engel, sendte han sin ...
Tilføjet: 04.05.2011
Visninger: 161737x

Dyret fra jorden og billedet af dyret - Åbenbaringen 13,11

444_selma_ze_zeme_a_obraz_selmy.jpg Åb 13,11-17 - Da jeg så et andet Dyr stige op af landet havde to horn ligesom et lam, men talte som en drage. Det bærer al den kraft af det ...
Tilføjet: 21.06.2011
Visninger: 254174x

Messianske jøder

164_izrael_vlajka.jpg Messianske jøder - opfylder profetiUd over adskillige kristne trosretninger findes i Israel og den frie bevægelighed af såkaldte "messianske jøder". Disse mennesker normalt kommer fra jødiske familier, men tror på Jesus ...
Tilføjet: 06.10.2010
Visninger: 245594x

Profetien om, at Jesus er Messias forudsagt

191_jezis.jpg Enkelte bøger i Det Gamle Testamente blev skrevet i årene 1400-425 f.Kr. og findes i dem om 60 til 270 store og små Messias profetier om fødsel, liv og død om ...
Tilføjet: 24.10.2010
Visninger: 253818x

Da.AmazingHope.net - Jesus var genopstået fra de døde - seks grunde til at bekræfte dette