Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Jesus med Moses og Elias på Forklarelsens Bjerg

Bibelske Fakta

407_jezis_hora_promeneni.jpg

Jesus med Moses og Elias på Forklarelsens Bjerg

Tilføjet: 05.04.2011
Visninger: 289718x
Emner: Bibelske Fakta
PrintTisk

Matthew 17,1-8 - Efter seks dages Jesus tog Peter til ham, førte Jakob og hans Broder Johannes, dem alene i et højt bjerg og blev forvandlet for dem. Hans ansigt strålede som solen, og hans klæder blev hvide som lyset. Og se, de så Moses og Elias, taler med ham. Peter sagde til Jesus: "Herre, ja, vi er her Hvis du ønsker, vil vi have tre kabiner - en til dig, en til Moses og én til Elias!." Inden han talte, en pludselig det glødende sky skjult. Så fra skyen kom en stemme: ".. Det er min elskede søn, som jeg kunne lide hans lytter" Da disciplene hørte dette, faldt de på deres ansigter og frygtelig bange. Jesus kom og rørte ved dem og sagde: ". Rejs ikke være bange" Og hun løftede sine øjne, så de ingen mand end Jesus selv.

Luke og Matthew takke for betænkningen, hvorefter Jesus talte til Peter og Johannes på bjerget for at bede der. Under bøn, ændrede Jesu 'ansigt. Moses og Elias, som er vist her, er udtrykkeligt identificeret som mænd og ikke nogen spøgelser. Disciples af dem selv ønskede at bygge telte. Hvordan er det muligt, at de kunne vises på Mount af Transfiguration Moses og Elias?

Denne begivenhed bekræfter, at det hele menneske, vil ikke kun sjælen tages til himlen. Elias aldrig døde og blev taget til himlen i kroppen såvel som selve Moses diskuterede med Djævelen Ærkeenglen Michael. Hvis han kun gik til himlen sjæl Moses, ville djævelen ikke behøver at gøre. Ligeledes Elias krop ville blive overladt til at mislykkes.

Med disse mænd Gud havde en meget konkret plan. Moses og Elias er de to vigtigste klasser i indløst. Elias, der døde, men blev taget direkte til himlen, en Guds folk, som fortsat i live indtil Kristi komme og blive forvandlet.

2. Royal 2,11-12 - de gik på og talte sammen, da hun pludselig brød den vogn af ild og heste - Elias gik op i en hvirvelvind ind i himlen! Når Elisa så det, råbte: "O min fader, min fader Israel Ride!" Og har aldrig set ham ikke mere.

Moses, der senere døde og blev genoplivet, det er dem, der vil opstå ved Kristi genkomst. Bemærk, at liget af Moses diskuterede med Djævelen Ærkeenglen Michael.

Jude 1,9 - Hverken ærkeenglen Michael, da han bestred med Djævelen om liget af Moses, turde ikke bringe berygtede appel, men sagde: "tugte dig!"

Og det vil igen stemme ærkeenglen, der indkalder de døde fra gravene på dagen for Kristi genkomst.

1 Thessalonikerbrev 4,16-18 - Vi har ikke, Brødre vidste du ikke om vores død. Du behøver ikke sørge over dem som andre, der ikke har noget håb. Jesus, vi tror, ​​døde og genopstod fra de døde, ligesom vi mener, at Gud vil bringe med Jesus til liv og dem, der er faldet i søvn i ham. Vi har ord fra Herren: Vi, der bor for at se Herrens komme, ikke gå forud for dem, der er faldet i søvn. Du hører inciterende kommandoen, stemme ærkeenglen og Guds basun, vil Herren selv stige ned fra himlen og første gang de døde i Kristus skal opstå. Vi lever sammen med dem fanget i skyerne for at møde Herren, så vil vi være sammen med Herren for evigt. Opmuntre hinanden med disse ord.

Moses og Elias er derfor allerede er gemt. Opretter en undtagelse i forhold til mange trofaste, der vil blive genoplivet ved Kristi genkomst. De to mænd talte med Jesus om hans kommende martyrium i Jerusalem.

Luke 9,30-31 - Og se, der talte med ham to mænd. De var Moses og Elias, der dukkede op i herlighed og talte om hans afgang, som skulle finde sted i Jerusalem.

Jesus og hans disciple bør styrkes og fremmes i en periode af alvorlig prøvelser og fristelser, som forventes.

Romerne 8,11 - bor i jer ånd, ham, som oprejste Jesus fra de døde, så han som oprejste Kristus fra de døde, skal også levendegøre jeres dødelige legemer ved sin Ånd, som bor i jer.

1 Kor 15,51-55 - vi vil vise dig den hemmelige nu: Alle dør, men vi vil alle blive ændret - én gang, når lyden af ​​trompeter annoncerer enden. Op at blæse, vil de døde blive genoplivet til udødelighed, og vi ændret. Denne forbigående må sætte nepomíjivost, skal dette dødelige iføre sig udødelighed. Og når dette forgængelige sætter deathlessnes og dette dødelige iklædt sig udødelighed, da skal komme til, hvad der er skrevet: "Døden er opslugt mistede sejren!" "Hvor er død, er din sejr? Hvor er han nu, helvede, at din pistol?" (Bemærk fanden er sidestilles med døden som hans våben!)


Relaterede artikler fra kategori - Bibelske Fakta

Satans endelige bedrag, simulerer ankomsten af ​​Jesus Kristus

423_napodobeni_prichodu_jezise_krista.jpg Alle Bibelens profetier bliver opfyldt, og foreslår, at vores verden er ved slutningen af ​​deres historie. Aktuelle begivenheder i verden viser, at vi er i de sidste dage af denne verden, ...
Tilføjet: 06.05.2011
Visninger: 300861x

Ti bud blev naglet til korset?

326_bylo_desatero_prikazani_pribito_na_kriz.jpg Bibelen siger, at Gud gav loven - De Ti Bud, som var skrevet af Guds finger på tabletter af sten, og trådte ind i pagtens ark.En anden, ceremoniel Moseloven, som var ...
Tilføjet: 02.02.2011
Visninger: 146457x

Hvad vi tror - 3 Creature

154_cemu_verime_3_stvoreni.jpg 3 CreaturesGud er Skaberen af alle ting i Skriften gav en pålidelig rapport om deres kreative arbejde. I seks dage skabte Herren himlen og jorden og alle jordiske skabelse og hvilede ...
Tilføjet: 29.09.2010
Visninger: 98355x

Løftet om nye jord til Abraham, den troende i Kristus

411_nova_zeme_nebe.jpg Den dag i Kristi genkomst er dagen, hvor onde slutter. Forløsningens dag ikke kun for Guds folk, men også for landet. Gud skabte jorden for at blive hjemsted for en mand. ...
Tilføjet: 07.04.2011
Visninger: 111692x

Hvordan finder jeg Gud?

372_jak_najit_boha.jpg Inde i hver mand er kodet i ønsket om Gud. I fortiden folk har i generationer skabt forskellige guder på deres egne betingelser, og selv i dag folk har et ønske ...
Tilføjet: 07.03.2011
Visninger: 170798x

Da.AmazingHope.net - Jesus med Moses og Elias på Forklarelsens Bjerg