Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Jesus med Moses og Elias på Forklarelsens Bjerg

Bibelske Fakta

407_jezis_hora_promeneni.jpg

Jesus med Moses og Elias på Forklarelsens Bjerg

Tilføjet: 05.04.2011
Visninger: 303875x
Emner: Bibelske Fakta
PrintTisk

Matthew 17,1-8 - Efter seks dages Jesus tog Peter til ham, førte Jakob og hans Broder Johannes, dem alene i et højt bjerg og blev forvandlet for dem. Hans ansigt strålede som solen, og hans klæder blev hvide som lyset. Og se, de så Moses og Elias, taler med ham. Peter sagde til Jesus: "Herre, ja, vi er her Hvis du ønsker, vil vi have tre kabiner - en til dig, en til Moses og én til Elias!." Inden han talte, en pludselig det glødende sky skjult. Så fra skyen kom en stemme: ".. Det er min elskede søn, som jeg kunne lide hans lytter" Da disciplene hørte dette, faldt de på deres ansigter og frygtelig bange. Jesus kom og rørte ved dem og sagde: ". Rejs ikke være bange" Og hun løftede sine øjne, så de ingen mand end Jesus selv.

Luke og Matthew takke for betænkningen, hvorefter Jesus talte til Peter og Johannes på bjerget for at bede der. Under bøn, ændrede Jesu 'ansigt. Moses og Elias, som er vist her, er udtrykkeligt identificeret som mænd og ikke nogen spøgelser. Disciples af dem selv ønskede at bygge telte. Hvordan er det muligt, at de kunne vises på Mount af Transfiguration Moses og Elias?

Denne begivenhed bekræfter, at det hele menneske, vil ikke kun sjælen tages til himlen. Elias aldrig døde og blev taget til himlen i kroppen såvel som selve Moses diskuterede med Djævelen Ærkeenglen Michael. Hvis han kun gik til himlen sjæl Moses, ville djævelen ikke behøver at gøre. Ligeledes Elias krop ville blive overladt til at mislykkes.

Med disse mænd Gud havde en meget konkret plan. Moses og Elias er de to vigtigste klasser i indløst. Elias, der døde, men blev taget direkte til himlen, en Guds folk, som fortsat i live indtil Kristi komme og blive forvandlet.

2. Royal 2,11-12 - de gik på og talte sammen, da hun pludselig brød den vogn af ild og heste - Elias gik op i en hvirvelvind ind i himlen! Når Elisa så det, råbte: "O min fader, min fader Israel Ride!" Og har aldrig set ham ikke mere.

Moses, der senere døde og blev genoplivet, det er dem, der vil opstå ved Kristi genkomst. Bemærk, at liget af Moses diskuterede med Djævelen Ærkeenglen Michael.

Jude 1,9 - Hverken ærkeenglen Michael, da han bestred med Djævelen om liget af Moses, turde ikke bringe berygtede appel, men sagde: "tugte dig!"

Og det vil igen stemme ærkeenglen, der indkalder de døde fra gravene på dagen for Kristi genkomst.

1 Thessalonikerbrev 4,16-18 - Vi har ikke, Brødre vidste du ikke om vores død. Du behøver ikke sørge over dem som andre, der ikke har noget håb. Jesus, vi tror, ​​døde og genopstod fra de døde, ligesom vi mener, at Gud vil bringe med Jesus til liv og dem, der er faldet i søvn i ham. Vi har ord fra Herren: Vi, der bor for at se Herrens komme, ikke gå forud for dem, der er faldet i søvn. Du hører inciterende kommandoen, stemme ærkeenglen og Guds basun, vil Herren selv stige ned fra himlen og første gang de døde i Kristus skal opstå. Vi lever sammen med dem fanget i skyerne for at møde Herren, så vil vi være sammen med Herren for evigt. Opmuntre hinanden med disse ord.

Moses og Elias er derfor allerede er gemt. Opretter en undtagelse i forhold til mange trofaste, der vil blive genoplivet ved Kristi genkomst. De to mænd talte med Jesus om hans kommende martyrium i Jerusalem.

Luke 9,30-31 - Og se, der talte med ham to mænd. De var Moses og Elias, der dukkede op i herlighed og talte om hans afgang, som skulle finde sted i Jerusalem.

Jesus og hans disciple bør styrkes og fremmes i en periode af alvorlig prøvelser og fristelser, som forventes.

Romerne 8,11 - bor i jer ånd, ham, som oprejste Jesus fra de døde, så han som oprejste Kristus fra de døde, skal også levendegøre jeres dødelige legemer ved sin Ånd, som bor i jer.

1 Kor 15,51-55 - vi vil vise dig den hemmelige nu: Alle dør, men vi vil alle blive ændret - én gang, når lyden af ​​trompeter annoncerer enden. Op at blæse, vil de døde blive genoplivet til udødelighed, og vi ændret. Denne forbigående må sætte nepomíjivost, skal dette dødelige iføre sig udødelighed. Og når dette forgængelige sætter deathlessnes og dette dødelige iklædt sig udødelighed, da skal komme til, hvad der er skrevet: "Døden er opslugt mistede sejren!" "Hvor er død, er din sejr? Hvor er han nu, helvede, at din pistol?" (Bemærk fanden er sidestilles med døden som hans våben!)


Relaterede artikler fra kategori - Bibelske Fakta

Et vigtigt møde i vores fjende

495_zabava.jpg Hvad Satan har planlagt? Som vi, kristne, ønsker at komme? Tænk over disse linjer, skrevet af Jim Hohnberger i sin bog Flugt til Gud. Dette ræsonnement er ikke langt fra sandheden, ...
Tilføjet: 12.10.2011
Visninger: 140141x

Hvad mener vi - 1 Bibelen, Skriften

104_cemu_verime_1_bible.jpg 1. - Bibelen, SkriftenBibelen, Gamle og Det Nye Testamente, er Guds skrevne ord. Er givet ved inspiration af Gud gennem Guds hellige folk, der talte og skrev under indflydelse af Helligånden. ...
Tilføjet: 16.09.2010
Visninger: 124989x

Hvad vi mener, at anden del - de dogmatiske punkter 16-28

414_cemu_verime_16_28.jpg 16 Herrens nadver - Herrens nadver er en deltagelse i symbolerne på Jesu legeme og blod som et udtryk for tro på ham, vor Herre og Frelser. Oplevelsen af ​​fællesskab er ...
Tilføjet: 11.04.2011
Visninger: 108903x

Millennium - tusindårige rige

305_milenium_tisicilete_kralovstvi.jpg Den tusindårige rige er skrevet en masse forvirring og vrangforestillinger. Nogle mennesker tror, at den tusindårige rige er allerede her på jorden, men de fleste mener, at det er endnu ikke ...
Tilføjet: 07.01.2011
Visninger: 159801x

Gud og uretfærdighed i verden

314_ukrizovani.jpg Hvorfor er der så megen ondskab og lidelse? Hvorfor Gud ikke griber ind og gøre noget? Mange mennesker spekulerer på, om Gud var så længe siden ville have gjort noget. Disse ...
Tilføjet: 17.01.2011
Visninger: 151624x

Da.AmazingHope.net - Jesus med Moses og Elias på Forklarelsens Bjerg