Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Jesus Kristus, hans liv, død og opstandelse

Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?

275_jezis_kristus_2.jpg

Jesus Kristus, hans liv, død og opstandelse

Tilføjet: 25.11.2010
Visninger: 241195x
Emner: Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?
PrintTisk

Det eneste middel til forsonende for menneskers synd, som Gud i Jesus Kristus. I hans liv fuldkomne lydighed mod Guds vilje, hans lidelse, død og opstandelse. De, der i tro accepterer denne Forsoning kan have evigt liv, og hele skabningen bedre kan forstå den uendelige og hellige kærlighed til Skaberen.

Denne perfekt forsoning forsvarer ret og retfærdighed i Guds graciousness af hans karakter, fordi det fordømmer vores synd og Jesus Kristus giver os tilgivelse.

Kristi stedfortrædende død og afføringsmiddel, forening og transformere. Kristi opstandelse forkynder Guds sejr over de onde kræfter. Dem, der accepterer forsoning, garantier ultimative sejr over synd og død. Bebudet af regeringen i Jesus Kristus, for hvem hvert knæ skal bøje sig, i himlen og på jorden.

Johannes 3:16 - For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv.

Filipperne 2,6-11 - selv om han delte Guds natur, dens lighed med ham sidste. I stedet overgav han sig selv, har en essens af en ansat, tog menneskelig form. Han befandt sig i kroppen som en mand, han ydmygede sig og blev lydig, og til døden - døden på et kors! Derfor har Gud ophøjet ham over alt andet, er navnet over alle navne, han gav til sine knæ for Jesu navn hvert knæ i himlen og på jorden og under jorden og hver tunge til Guds ære Faderen, tilstod, at Jesus Kristus er Herre.

Esajas 53,5,12 - Men han blev gennemboret vores lovovertrædelse, været vores foderstoffer plaget, for vores velfærd lidt straf - de var hans sår blev vi helbredt! gav sig selv død og talte blandt de skyldige. Det var ham, der bar synd af mange, og de skyldige stod.

1 Peter 2,21.22 - Kristus selv har lidt for dig, give dig et eksempel til efterfølgelse i hans fodspor: "Han har aldrig begået synd, og hans mund havde ingen svig."

1 Kor 15,3.4.20-22 - Jeg gav dig de vigtigste ting, som jeg også har modtaget: at Kristus døde for vore synder efter Skrifterne, blev begravet og opstod på den tredje dag efter Skrifterne. Men Kristus opstod som den første af alle afdøde. Som ved mand kom døden, som mennesket kom opstandelse.

2. Kor 5,14.15.19-21 - Kristi kærlighed tvinger os. Vi er overbeviste om, at en døde for alle, så alle døde. Han døde for alle, at de, der lever længere boede for sig selv, men for ham, der døde for dem, og opstod fra de døde. Gud i Kristus ind i verden med fred! Han standsede folk føler skyld og en rapport om forsoning betroet os. Derfor, som Kristi ambassadører at spørge om Kristus, som om vi blev spurgt af Gud: Vær forsonet med Gud.

Romerne 3,25 1,4, 4,25, 8,3.4 - Helligånd, dog var søn af Gud, hvor magtfuldt viste sin opstandelse fra de døde - vor Herre Jesus Kristus. Gud har oprettet sin soning for dem, der tror på hans blod for at fastslå deres egen retfærdighed. For Gud i sit tidligere synder tilgivet straflempelse. Han blev leveret til vores handlinger og rejst for vores berettigelse. Hvad var loven på grund af svaghed i kroppen umuligt, at Gud har gjort: Han sendte sin egen søn til at blive behandlet med synd i kødet, hvad en syndig mand. Den fordømte synden i kødet, bare for at kræve loven blev opfyldt i os, som ikke bor i kødet, men efter Ånden.

1 Joh 2,2, 4,10 - Han er et sonoffer for vore synder, og ikke kun for vores, men også for hele verden. I denne er kærlighed, ikke at vi har elsket Gud, men at han har elsket os og sendt sin søn som et sonoffer for vore synder.

Jesus Kristus døde for vore synder, sejr over det onde - Satan og besejrede ham. Han viste hele universet, at Gud er kærlighed og alligevel har vi syndet mod Guds lov, så elsket os, at han gav sin Søn, så vi kan vende tilbage til ham. Der er ingen større bevis på kærlighed end Skaberen døde for Hans skaberværk. Vi kan ikke engang forstå kærligheden til denne størrelse. Overveje, om vi var villige til at dø for nogle af deres produkter!

Jesus lovede at komme tilbage, så at ende den store kamp mellem det gode og det onde.

Hele menneskeheden, er trukket ind i den store strid mellem Kristus og Satan, som er tegnet af Gud er kærlighed, Guds lov og Guds suveræne hersker over universet.

John 14,3 - jeg går til en plads rede for jer. Når jeg går og forbereder et sted for dig, vil jeg komme igen og tage dig til mig, kan du også være, hvor jeg er.

Åbenbaring af John 22,12-13 - "Se, jeg kommer hurtigt, og min Løn er med mig, for at give hver mand efter hans gerninger Jeg er Alfa og Omega, begyndelsen og slutningen af den første og sidste. . "

Hand in Hvis han er, og acceptere det, når din Frelser, vil du blive betragtet som hans netop på grund af, om det er dit liv sig mere syndige. Kristi karakter står i stedet for din karakter, og Gud accepterer dig som du var skyldig.

Og dette, Kristus giver et nyt hjerte. Troen bor i dit hjerte. Af tro, skal du overholde denne forening med Kristus, og hver dag, du er nødt til at adlyde deres vilje til at hans vilje, og hvis du gør det, vil Kristus arbejde i dig at ville og handle i hans vilje.

Timothy 2,5 - der er én Gud og én formidler mellem Gud og mennesker, mennesket Kristus Jesus.

Joh 14:6 - "Jeg er vejen, sandheden og livet," Jesus svarede. "Ingen kommer til Faderen uden ved mig.

Handlinger 4,12 - i ingen andre der ikke er nogen frelse - mennesker i verden er givet et andet navn, hvor vi skal blive frelst! "

Mark 13,26 - så se Menneskesønnen komme i skyerne med stor magt og herlighed.

John 5,28-29 - bliv ikke overrasket, da kommer det tidspunkt, hvor alle, der er i gravene, skal høre hans røst og komme frem - dem, der har gjort godt, vil blive oprejst til liv, men dem, der handler ondt, De løftede i retten.


Relaterede artikler fra kategori - Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?

Omvend jer - det er nu det vigtigste!

484_pokani.jpg Mattæus 4,17 - Fra den Tid begyndte Jesus at prædike, "! Omvend Himmeriget er nær!"Da Jesus Kristus og Johannes Døberen prædikede en nærliggende Himmeriget, først kaldte og kaldte folk omvende sig. ...
Tilføjet: 25.09.2011
Visninger: 210058x

Hvorfor de religiøse mennesker er nødt til at lide?

193_trpici_verici.jpg Sikkert du nogensinde har spekuleret over, hvorfor så megen lidelse i verden. Ja, er vores land nu styres af onde som Satan, der blev styrtet i vores land. Han er her ...
Tilføjet: 29.10.2010
Visninger: 142572x

Vågne op i Kina og sprede evangeliet

298_cina.jpg Asien er den største teater i det tyvende århundrede. Ingen andre kontinent i verden ikke angiver meget om den mest magtfulde bevægelser - politiske, sociale, uddannelsesmæssige og åndelige. Spørgsmålet er, om ...
Tilføjet: 19.12.2010
Visninger: 166404x

4:e Bekendelse - Vejen til Kristus

167_cesta_ke_kristu.jpg Confessions"Han, som dækker hans overtrædelser vil ikke fremgang, men uanset hvem bekender, og svigter dem vil ikke være nogen nåde" (Ordsp 28,13).De betingelser, hvorunder de kan modtage Guds tilgivelse, er frie, ...
Tilføjet: 07.10.2010
Visninger: 139666x

Jesus Kristus er Gud eller ett skabt væsen? - Del 1

374_jezis_kristus_1.jpg Alle disse vers er at føre os til den erkendelse, at Gud, Skaberen af universet og alt liv kom personligt til denne jord i kroppen af den mand, døde Jesus Kristus ...
Tilføjet: 10.03.2011
Visninger: 194542x

Da.AmazingHope.net - Jesus Kristus, hans liv, død og opstandelse