Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Jesus Kristus er Gud eller ett skabt væsen? - Del 2

Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?

375_jezis_kristus_2.jpg

Jesus Kristus er Gud eller ett skabt væsen? - Del 2

Tilføjet: 10.03.2011
Visninger: 155818x
Emner: Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?
PrintTisk

I tidligere arbejder vi skrev vers, som viser sig guddommelighed og skabende kraft af Jesus Kristus. Disse vers viser, at Jesus var før verdens grundlæggelse, og at gennem ham alt blev foretaget. De viser, at det er lig med Gud, men blev menneske for at frelse os og spare.

Hebr 1, 1-3 - mange og forskellige måder Gud talte engang til fædrene ved profeterne, men i disse sidste dage talt til os ved sin Søn, hvem han udnævnt til arving til alle ting, ved hvem han skabte verden. Han er lysstyrken i hans herlighed, og udtryk for dens essens, dens magtfulde ord bærer alt. Han tog sig af udrensning af synder, og derefter sidder ved højre hånd Majestæt i det høje.

Der er mange andre vers beviser Kristi guddommelighed.

Gud Fader og Jesus Kristus er den eneste rock

Esajas 44,8 - Er der en Gud ud over mig? Nej, ikke endnu rock, jeg kender ikke nogen!

1 Kor 10,1-4 - Jeg brødre, du ikke vidste hvad der skete med vores far. De blev overskygget af en sky, og alle gik gennem havet. Alle blev døbt i skyen og hav forbindelse med Moses. Vi spiste alle den samme åndelige mad og drak alle den samme åndelige drik, de drak fra den åndelige klippe, der fulgte dem, og at klippe var Kristus.

Reach "Første og sidste" refererer til Gud Fader og Sønnen

Herren i Det Gamle Testamente er præsenteret som Skaberen, som alene bærer titlen "den første og sidste." I Det Nye Testamente med titlen "den første og sidste" møde i bogen 'Åbenbaring af Johannes i flere steder, at Jesus Kristus.

Esajas 41, 4 - Hvem forårsagede og gjort? Hvem ringer fra begyndelsen af ​​den menneskelige race? Jeg er Herren (JHVH), den første, vil jeg være den samme som ved udgangen!

Åbenbaring 2,8 - "engel i kirken i Smyrna skriver: Disse ting siger den første og sidste, som var død og er i live:

Åbenbaring 1,17 - Da jeg så ham, faldt jeg for hans fødder som død. Så jeg sætter på min højre hånd og sagde:.. "Don't worry jeg er den første og sidste (JHVH), de levende jeg var død, og se, jeg er i live for evigt og altid.

Åbenbaring 1,8 - Se, det kommer med skyer og alles øjne skal se ham, selv dem, der gennemboret ham. Alle Jordens Stammer for ham græde. Ja, virkelig. "Jeg er Alfa og Omega, siger Gud Herren hvem der er hvem, og hvem skulle komme, den Almægtige.

Åbenbaring 22,13 - "Se, jeg kommer hurtigt, og min Løn er med mig, for at give hver mand efter hans gerninger Jeg er Alfa og Omega, begyndelsen og slutningen af ​​den første og sidste.".

Jesus Kristus er Guds søn - Faderen og Sønnen fra evighed

Hebr 10,1-10 - Søn af langt højere end englene, mere fremtrædende hvilket navn han fik. For hvilke af englene, når Gud sagde: "Du er min søn, jeg din far fra nu og igen:?". Jeg far til ham og han vil være min søn "Og igen, bringer første-fødte, hvor verden siger "Adore ham, alle Guds engle," siger Englene siger: "Det gør hans budbringere vinde, hans tjenere flammer" Men sønnen siger: "Din trone, Gud, er for evigt og altid: et scepter af retfærdighed er scepter Deres regering.

Du elsker retfærdighed og hader ondskab, fordi du Gud, din Gud, salvet med glædens olie frem for dine kammerater. "Og:" I begyndelsen dig, Herre, var det land grundlagt, arbejdet i dine hænder er i himlen. Hun ikke længere eksisterer, vil du altid være ligesom alle tøjet beløb. Svineš er som en kappe og en kappe, der skal ændres, men det er den samme - din sommer slutter: "Og hvem af englene, da han sagde:" Sæt dig ved min højre hånd, dine fjender, før de beder om fødderne?

John 10,38 - Hvis det gør, også selvom du ikke tror mig, tror de arbejder, du kender, og vide, at Faderen er i mig og jeg i ham. "

Oprindelse Son - Mika 5,2 - "Men du, Bethlehem efrats, lille blandt prinser Judas, fra dig, bare kommer til mig, der vil være hersker i Israel, hvis oprindelse er gamle, fra de dage i evigheden. "

Oprindelse Faderen - Sl 93,2 - Din trone blev etableret tidligere end det tidspunkt - fra evighed du er alene!

Søn af Faderen, Sønnen er, men essensen er stadig Gud - Guds Ånd er ånden Kristi

Søn med Faderen i en perfekt helhed, som om "ét legeme". Alle hele guddomsfylden bor lige i Faderen, Sønnen også. Guddommelighed er ikke noget, man kan få, eller tabe det. Det er fordi essensen af ​​at være.

I det terrestriske eksempel på en far og søn der er et hierarki. Faderen er den søn og sønnen er underordnet til sin far. Men det kommer ikke til sin menneskelige natur. Himlen er så det. Søn, Jesus Kristus er underordnet Faderen. Men det betyder ikke komme på deres karakter af Gud.

1 Kor 11,3 - Jeg vil dog, du indse, at lederen af ​​hver mand er Kristus, leder af kvindens mand og leder af Kristi Gud.

Romerne 8,9 - bor i dig, men hvis Guds ånd, så du ikke bor i kødet, men i Ånden. Hvem har Kristi Ånd, han gør sit.

Guds herlighed = Kristi herlighed

Efter Kristi himmelfart, vendte hans far den samme herlighed, som før havde da verden var forbi og havde ydmygelse af sit folk. John vidner til Kristus profeten Esajas (skrevet Lord JHVH) berømmelse, og så ham også talte.

John 17,5 - Nu mig, Fader, give ham den herlighed, jeg havde hos dig, før verden var.

John 12,37-41 - Selv om mange før dem har gjort underværker, tror ikke på ham. Således var opfyldt ord af profeten Esajas:? "Hvem, Herre, mente vores betænkning Hvem er Herrens arm viste ?"...... , Der sagde Esajas, da han så hans herlighed og talte om ham.

Esajas 6,5 - Så jeg udbrød: "Ve mig - nu omkomme Jeg er en mand med urene læber, bor blandt folk med urene læber, og alligevel med mine egne øjne kongen, Hærskarers Herre!"

Exodus 33,18 - Moses sagde: "Vis mig din herlighed!" Så tilføjede han: "Du kan se mit ansigt Intet menneske kan se mig og holde i live.".

Alle disse vers er at føre os til den erkendelse, at Gud, Skaberen af universet og alt liv kom personligt til denne jord i kroppen af den mand, døde Jesus Kristus for vor synd. Han, der er Herre i universet, elskede os og gav sig selv for mig og dig. Når jeg tænker på de mest utroligt store kærlighed, jeg længes efter en enkelt. At være i nærværelse af deres Skaber og Forløser, falder for hans fødder og takke mig. Og du?

Galaterbrevet 2,20 - mit liv i kødet skal jeg leve af tro i Guds Søn, som elskede mig og gav sig selv for mig.


Hvor det næste? - Relateret til dette emne

Jesus Kristus er Gud eller ett skabt væsen? - Del 1

374_jezis_kristus_1.jpg Alle disse vers er at føre os til den erkendelse, at Gud, Skaberen af universet og alt liv kom personligt til denne jord i kroppen af den mand, døde Jesus Kristus ...
Tilføjet: 10.03.2011
Visninger: 194542x

Relaterede artikler fra kategori - Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?

Den eneste sande Gud er Israels Gud!

439_izraelite.jpg Esajas 44,6 - Så siger Herren, konge og Israels Genløser, Hærskarers Herre: Jeg er først og jeg er den sidste, ud over mig er der ingen Gud.Gud er den eneste! Et ...
Tilføjet: 01.06.2011
Visninger: 278808x

Sabbatten som et minde om skabelsen, da forholdet til Gud

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg Lad os se på begyndelsen af ​​Bibelen, Mosebog. Her er skrevet om skabelsen af ​​vores verden. Vi lærer, at Gud skabte denne verden på seks dage i træk og den syvende ...
Tilføjet: 28.04.2011
Visninger: 175314x

2:a Hvorledes liv?

84_cesta_ke_kristu.jpg Mennesker er væsner i den ædle kvaliteter og gaver. Han var klog og trivsel og boede i overensstemmelse med Gud. Hans tanker var rene og hellige. At ulydighed og overtrædelse af ...
Tilføjet: 07.09.2010
Visninger: 113485x

4:e Bekendelse - Vejen til Kristus

167_cesta_ke_kristu.jpg Confessions"Han, som dækker hans overtrædelser vil ikke fremgang, men uanset hvem bekender, og svigter dem vil ikke være nogen nåde" (Ordsp 28,13).De betingelser, hvorunder de kan modtage Guds tilgivelse, er frie, ...
Tilføjet: 07.10.2010
Visninger: 139666x

Gud og uretfærdighed i verden

314_ukrizovani.jpg Hvorfor er der så megen ondskab og lidelse? Hvorfor Gud ikke griber ind og gøre noget? Mange mennesker spekulerer på, om Gud var så længe siden ville have gjort noget. Disse ...
Tilføjet: 17.01.2011
Visninger: 186010x

Da.AmazingHope.net - Jesus Kristus er Gud eller ett skabt væsen? - Del 2