Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Indkaldelse af Guds folk - studere profetiske skrifter

Profeterne i Bibelen og i dag

419_studujte_prorocka_pisma.jpg

Indkaldelse af Guds folk - studere profetiske skrifter

Tilføjet: 04.05.2011
Visninger: 172011x
Emner: Profeterne i Bibelen og i dag
PrintTisk

Åbenbaring 1:1-3 - Åbenbaringen af ​​Jesus Kristus, som Gud har betroet ham til at vise sine tjenere, hvad der må snart ske. Han viste det ved hans engel, sendte han sin tjener til John, og han giver vidnesbyrd om, hvad han så - det er Guds ord og vidnesbyrdet om Jesus Kristus. Salig er den, der læser og de, som hører profetiens ord, og følger hvad der står i det. Den tid er nær.

Daniels Bog og Johannes 'Åbenbaring, John er ikke en hemmelighed

Folk har hævdet, at profetier Daniel og Åbenbaringen er uforståelige mysterium. Men Kristus rettet sine disciple til ordene fra profeten Daniel, om begivenheder, der sker i deres tid og sagde:

Matthew 24,15 - "Hvem læser forstå".

Det hævder også, at Åbenbaring er et mysterium, der ikke kan forstå er i strid med selve titlen på bogen.

Åbenbaring 1:1-3 - Salig er den, der læser og dem, der hører ordene i denne profeti, og følger hvad der står i det. Den tid er nær.

Forkortet udgave af http://www.mefag.com/ profeti her

Forberedelse af undersøgelsen af ​​profeti!

Når Gud sender en advarsel til folk så vigtigt, at det kan beskrives som et call center af de hellige engle flyver i himlen, så den troende, og hver fornuftig person forpligtet til at overholde meddelelsen. Frygtelige domstole udtalt over dem, som tilbeder dyret og dets billede, bør føre alle til en flittig undersøgelse af profeti at vide, hvad der er dyrets mærke og hvordan man undgår dem til at tage.

De fleste mennesker ikke stoppeth ører at høre sandheden og foretrækker at tro myter og traditioner. Apostlen Paulus skrev:

2. Timothy 4,3-4 - fordi tiden kommer, hvor folk vil ikke tolerere den sunde lære, men vil passe til din smag omkring lærere, som vil stimulere deres ører. Vende det døve øre til sandheden og ty til myter.

Det vigtigste spørgsmål er den tredje engels budskab, der sammenfatter budskabet om Engel første og anden. Alle bør forstå de sandheder, der er indeholdt i disse meddelelser og anvende dem i dagligdagen, fordi det er afgørende for frelse. (Evangelism 196)

Må ikke nægte Profeti - Profeten siger: "Salig er den, der læser." Enhver, der nægter at være opmærksom på advarsler og instruktioner, der er indeholdt i åbenbaringen, kan ikke regne med dette løfte.

Ikke at håne Prophecy - Enhver, der spotter denne profeti, og nægter at forberede den kommende Jesu Kristi stadig uden en velsignelse.

Open Johannes 'Åbenbaring - Åbenbaring afslørede hemmeligheder en åben bog og fører til profetier Daniel. Begge stater livsvigtig vejledning, som Gud giver mennesker odledně begivenheder, der er blevet historie ved verdens ende.

Åbenbaring er Kirken af ​​Sidste Dages - John, blev afsløret ved de begivenheder, der giver anledning til dyb og stor interesse i Kirken. Han så tilstanden af ​​Guds folk, som han er i fare for at der venter ham kamp og ultimative befrielse. Han havde været vist ting af enorm betydning, især for de sidste kirken til dem, der vender fra illusion til sandhed, at lære om de farer og kampe, der venter dem. Ingen skal være i mørke, hvad der kommer på stedet.

Indsatsen af ​​Satan - Hvorfor så få mennesker forstår vigtigheden af ​​skrifterne? Hvorfor er der så tilbageholdende med at undersøge disse bøger? Det er en bevidst indsats for Satan - at skjule for folk, hvad de afslører svig. Derfor Kristus gav en velsignelse over dem, der vil læse, lytte og observere ord profetien.

Forstå budskabet i bogen 'Åbenbaring - Den sidste bog i Det Nye Testamentes skrifter er fuld af sandhed, at Guds folk har brug for i disse sidste dage. Vigtigt budskab, som blev givet i Johannes 'Åbenbaring, i sin tur, for at tage førstepladsen i hovederne på folk af Gud. Kristi vigtigste vidne, der skal bringes til verden. Hele Johannes 'Åbenbaring er kæreste og mest ædle løfter, og der er også en alvorlig advarsel!

Frygt er symbolikken i Åbenbaringen - Må ikke blive intimideret af mystiske symboler. Bed om visdom fra Gud.

Ordsprogene 2,6 - Bare gør det Herren giver visdom, viden og forståelse kommer fra hans mund.

Profetiske bøger er indhyllet i mystik - Bibelen blev bestemt til at blive en vejledning for alle, der ønsker at vide vilje Skaberen. Disse vigtige sandheder om vores frelse, ikke holdt i hemmelighed. De, der oprigtigt søger sandheden, vil blive afsløret.

Habakkuk 2,2 - Og Herren sagde, »Skriv ned visionen klart på bordet, så læseren nemt kan læse.

Salme 97,11 - Ærlig mennesker lyser, glæde er givet oprigtig. Grundig undersøgelse af profeti kommer til at forstå, hvor langt fremskreden historien om den verden, vi kender med sikkerhed, at Jesu genkomst Kristus er nær.

Precious arv af profeterne

Ingen af ​​de gamle profeter talte ikke meget af sin tid som en tid for os, således at deres profeti gælder for os.

1 Kor 10,11 - alt dette skete med dem, varsling og blev skrevet for instruktion af os, der har befundet sig i slutningen af ​​tid.

1 Peter 1,12 - De blev afsløret, at ikke jer selv, men du overbringe den besked, at du nu bringe dem, som vil forkynde evangeliet på Helligånden sendt fra himlen.

Adventist alvorligt ansvar for Gud

Kristus sagde til sine folk: "Du er verdens lys." Set fra en syvende-dags adventister blev bragt ind i verden som en vagt og bærere af lys. Jim har fået den sidste advarsel for den døende verden. De fik arbejde af den højeste betydning - prædiker budskabet i første, andet og tredje engel. De vigtigste sandheder er givet til os, så vi forkynder for verden. Verden bør være advaret og Guds folk skal tro at skuffe den tillid givet.

Det er fantastisk foretrækker at være i stand til at forstå Guds vilje, som åbenbaret for os i ord af profetien. USA er det store placeret ansvar. Gud forventer, at den viden, de gav os, vil vi dele det med andre. Hans vilje er, at det guddommelige og det menneskelige instrument til at forene i at sprede budskabet om advarslen. (9 Testimonies 19-20)

Åbenbaring 3,10-13 - Fordi du har holdt mit ord udholdenhed, skal jeg holde dig fra time retssag, der er kommet til hele verden, der forsøger at være bosiddende i landet. Jeg kommer snart. Holde fast på, hvad du har, ingen undlod at vinde kronen. Hvem vinder, vil jeg lave en søjle i templet for sin Gud og han skal ikke gå mere ud. Skriv navnet på din Gud og navnet på deres Gud, New Jerusalem, faldende ud af himlen fra min Gud og min nye navn. Han, der har ører, lad ham høre, hvad Ånden siger til menighederne. "

Åbenbaring 22,7 - "Se, jeg kommer hurtigt Salig er den, der holder ord profeti i denne bog!".


Relaterede artikler fra kategori - Profeterne i Bibelen og i dag

Jesus var genopstået fra de døde - seks grunde til at bekræfte dette

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Jesus af Nazareth blev korsfæstet, begravet og tre dage senere opstod fra de døde. Ingen anden religion har ikke gjort gældende, at selskabets grundlægger genopstod. I denne kristendommen er unik. Noget ...
Tilføjet: 08.12.2010
Visninger: 323156x

Spirit of Prophecy - Ellen Gould White

161_ellen_gould_white.jpg Profetisk gave manifesteret i tjeneste for Ellen G. White, som var en af grundlæggerne af Syvende Dags Adventistkirken. Rådet modtog inspirerede Guds folk i den seneste tid. Verden i begyndelsen af ...
Tilføjet: 05.10.2010
Visninger: 310358x

Antal Beast 666, dyrets mærke og Guds segl

447_666.jpg I tidligere artikler har vi studeret, som ifølge Daniel 7 og Åbenbaringen kapitel 13 i kapitel bæst til tider upassende. Ifølge de beviser, der gav os Bibelen selv, et dyr stige ...
Tilføjet: 17.07.2011
Visninger: 478176x

Test sande profet - Hvordan kan vi vide det sande fra det falske profet?

293_jak_se_pozna_prorok.jpg TEST Figur 1Mosebog 18,21-22 - Du siger: "Hvordan kan vi vide, at det ikke taler et ord af Herren?" Tja, hvis profeten siger HERREN på vegne af noget, der sker, så ...
Tilføjet: 09.12.2010
Visninger: 262632x
Anbefalet

Disaster kommer når Gud vil ryste jorden!

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg Bibelen klart advarer om, at en af ​​de sidste tegn før Jesu Kristi komme er, at Gud ryster vores land. Dag, mest til den anden kommer allerede udfyldt, eller fyld. Satsen ...
Opdateret: 18.02.2013
Tilføjet: 02.04.2011
Visninger: 330670x

Da.AmazingHope.net - Indkaldelse af Guds folk - studere profetiske skrifter