Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Hvorfor den eskalerende overnaturlige Syner i hele verden?

Aktuelle begivenheder i verden

355_ufo_china.jpg

Hvorfor den eskalerende overnaturlige Syner i hele verden?

Tilføjet: 15.02.2011
Visninger: 222972x
Emner: Aktuelle begivenheder i verden
PrintTisk

Den verdensomspændende optrapning af forskellige paranormale oplevelser, fænomener og spiritualisme. Der er ingen tvivl om, at de ikke er fiktioner, men det faktum, at folk ikke er i stand til at forklare. Nogle af dem fandt sted, og medier og presse, mange ville hellere ikke nævne medierne.

Millioner af mennesker verden over har set for nylig på TV og Internet to mirakuløse fænomener: en glødende UFO svævede i Rocky Jerusalem katedralen og æteriske tallet i hvidt på en hvid hest ride gennem menneskemængden samlet i Tahrir-pladsen i Kairo, Egypten, fanget på video. Mange mennesker flyve i luften og afslører de mange forskellige religiøse spirituelle symboler.

Ifølge Benjamin Creme, disse tegn og undere tegn på, at indvarsle udseende Maitreya, World lærer, i det offentlige rum. 14:e Creme januar 2010 meddelte, at den første forekomst af Maitreya (inkognito) på tv. Siden da, de 29 - syntes gange på tv i USA og andre samtaler kan forventes snart i Nord-og Sydamerika, Japan, Europa og resten af verden.

Hvad har disse fænomener betyder? Hvem udvikler dem? Hvad er deres betydning?

Åbenbaring af John 16,14 - De er ånder dæmoner arbejde mirakler, og baseret på jordens konger og verden, at samle dem til kampen om den store dag den almægtige Gud.

Så for at forstå de kræfter i denne verden, må vi studere Bibelen og læse hvad det siger om Jesus Kristus. Bibelen siger, at Jesus Kristus er Guds Søn, Frelser, men også at dømme jorden.

Opmærksomheden på de mange kirker og deres traditioner. Bibelen taler om noget andet end års tradition, som ændret ved den katolske kirke og endda mange protestantiske kirker. Af den kristne Lære lagt på sjælens udødelighed, som Bibelen intetsteds ikke læse, så udvidelsen af spiritisme og indflydelse af Satans mirakler.

Prædikeren 9,5-6 - de levende ved, at de skal dø, men de døde ved ingenting. Ingen repressalier er allerede i stand til at vinde selv den blotte hukommelse af dem omkom. Deres kærlighed og deres had, er al den lidenskab væk. Ingen vil have en andel i noget, der sker under solen.

2. Kor 11,14 - og ikke så underligt, for Satan selv er omdannet til en lysets engel! Der er derfor ikke noget specielt, da hans krav på at være tjenere af retfærdighed. Men i sidste ende falder de, som han fortjener.

Tredje Mosebog 19,31 - Må ikke henvende sig til spøgelser og guiden, Oracle. Må ikke søger dem, og at besmitte dem. Jeg er Herren din Gud.

Det overnaturlige fænomener, korncirkler, UFO'er, og selv optrædener af spøgelser, herunder Jomfru Maria = Satan spiritismen er ophavsmand til det onde.

Allerede i paradis af arten af liv og død, løj Satan til folk og nu tid nok har optrappet sin løgn. De forsøger at aflede folk fra Gud, og det er chokerende overnaturlige fænomener. Spiritisme skelner ikke mellem godt og ondt, den afslører spøgelser alle de tegn og taler imod Bibelen. Men ofte under dække af kristendom, som ikke overholder den sande Guds lov ifølge Bibelen. Når folk ser det overnaturlige magt, Satan har en stærk engel, go for it, og vil tro, at Gud er deres uforanderlige lov af forandringer, men pas på, det er stadig bare en løgn.

Og hvorfor disse fænomener er nu øget op til?

Det er derfor, at Jesu Kristi - den sande forløser, og hersker over verden og universet er på vej. Det er en af de tegn, der er skrevet i Bibelen, som allerede er fyldt. Hele verden er forbundet til den såkaldte New Age bevægelsen, hvilket bør give deres mirakler og overnaturlige oplevelser simulerer ankomsten af den sande Frelser. Satan har stor magt, og hans efterligning af ankomst Forløseren vil være en global og meget imponerende. Settle selv i Guds tempel, og vil give som Gud.

Hvem er ikke velkendte ord i Bibelen - Guds ord vil blive bedraget! - Gud advarer os - "Se, jeg har fortalt dig på forhånd."

Matthew 24,11 - Og mange falske profeter vil opstå og bedrage mange.

Matthew 24,23-25 - Hvis du, hvis nogen sagde: "Se, Messias er her! "Eller, 'Her er den!" Tillid. Falske Messiaser og falske profeter, og vil gøre store tegn og undere, så at bedrage, hvis det er muligt selv de udvalgte. Se, jeg har fortalt dig på forhånd.

2. Thessalonikerbrev 2,3-4 - Lad ikke nogen snyde på nogen måde. Indtil den dag kommer, skal der være vendt væk fra Gud. De skal opdage de onde og Fortastede, der modsætter sig og ophøjer sig selv frem for alt, at det, den siger, og hvad Gud bliver tilbedt. Settle selv i Guds tempel og udgiver en Gud!

Hvornår skal du blive en af de overnaturlige oplevelser og åbenbaringer beder til Jesus Kristus, vor Herre, vor nådige Forløser og dommere, hvem Gud Fader gav al magt. Han alene har magt til at gribe ind og befri os fra hænderne på dæmoner!

Handlinger 4, 10-12 - hvorfor alle jer og hele Israels folk til at meddele, at denne mand står foran dig sund i navnet Jesus Kristus fra Nazareth, som du korsfæstede og hvem Gud oprejste fra de døde. Dette er en sten du bygherrer fordømt, der blev den vigtigste hjørnesten. "I ingen andre er der ingen frelse - verdens befolkning får et andet navn, hvor vi skal blive frelst!"Relaterede artikler fra kategori - Aktuelle begivenheder i verden

Den mystiske dødsfald af dyr i hele verden

400_ryby.jpg Siden slutningen af ​​sidste år, er der mystiske død af forskellige arter rundt om i verden. De dør pludseligt i stort antal og uden nogen åbenbar årsag. Årsagen er stadig ikke ...
Tilføjet: 24.03.2011
Visninger: 236784x

Hvad sker der i de arabiske lande - vil være en anden exodus?

370_arabske_zeme.jpg Store anti-regerings protester ramt i de seneste to måneder, store dele af Mellemøsten. Demonstranter protesterer mod dårlige levevilkår, politisk korruption, høj arbejdsløshed, begrænsning af menneskerettighederne og informationsfrihed.De største optøjer er nu ...
Tilføjet: 25.02.2011
Visninger: 157084x

Super sol storm i 2013

163_solarni_super_boure.jpg Super sol storm vil true jordens infrastruktur i 2013I 2013 truede i NASA's Earth stærke solaktivitet, der frembringer en super sol storm kan lamme både kommunikation og navigationssatellitter, men også til ...
Tilføjet: 06.10.2010
Visninger: 192903x

Verden tid, hvor mange mennesker i denne verden?

157_world_clock.jpg Gad vide hvor mange mennesker i denne verden? Ønsker du at vide, hvor mange mennesker er født, hvor mange mennesker dør om året eller i øjeblikket? Ønsker du at vide, hvad ...
Tilføjet: 30.09.2010
Visninger: 317720x

Messianske jøder

164_izrael_vlajka.jpg Messianske jøder - opfylder profetiUd over adskillige kristne trosretninger findes i Israel og den frie bevægelighed af såkaldte "messianske jøder". Disse mennesker normalt kommer fra jødiske familier, men tror på Jesus ...
Tilføjet: 06.10.2010
Visninger: 245594x

Da.AmazingHope.net - Hvorfor den eskalerende overnaturlige Syner i hele verden?