Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Hviledag, lørdag eller søndag?

Bibelske Fakta

60_sunday_saturday.jpg

Hviledag, lørdag eller søndag?

Tilføjet: 02.08.2010
Visninger: 599799x
Emner: Bibelske Fakta
PrintTisk

Hvad er den rigtige hviledag, lørdag eller søndag?

Ofte taler i kristne kirker, hvad er den virkelige hviledag. De fleste kirker, Christian foreninger helliger søndag, kun en lille håndfuld af lørdagen. Hvorfor verden en lille håndfuld mennesker i denne verden på lørdag og hævder han har ret? Det er et sted i Bibelen nævner resten af dagen er søndag? Jeg vil gerne bringe, hvad er disse spørgsmål Bibelen siger.

Vi har opnået det korrekte svar, må vi starte helt fra bunden. Vi må starte fra begyndelsen historie af denne verden. Hvordan det hele begyndte? På seks dage skabte Gud denne verden for at sit ord, Gud den syvende dag hvilede. Velsignede den syvende dag og helligede den, for der alene hvilede han fra alt det arbejde. Hviledag, som erklærer begyndelsen af Gud, er et bevis på skabelsen af denne verden.

Genesis 2,1-3 - Dette blev afsluttet himmel og jord i al deres mangfoldighed. Den syvende dag Gud færdig arbejde, han havde arbejdet på den syvende dag hvilede han fra alt det arbejde, de gjorde. Gud velsignede den syvende dag og helligede den, fordi den Gud hvilede fra alle for det udførte arbejde, som, hvis dannet.

I begyndelsen af Bibelen kan du læse begyndelsen af historien om vores verden. Helt i begyndelsen af historien i denne verden er givet os, hvad dag vi dedikerer vores Skaber. Vi går en lille smule videre med Det Gamle Testamente. Vi får til Mount Sinai, hvor Moses modtog de ti bud af Guds befalinger. Når de ti bud fik ret, men det ved, at et stort antal kristne i katekismus.

Fjerde bud lyder:

Exodus 20,8-11 - Husk sabbatsdagen og hold den hellig. Seks dage skal du arbejde og gøre alt dit arbejde, men den syvende dag er sabbat for Herren din Gud. Du må ikke gøre noget som helst arbejde - du, din søn eller din datter, din træl eller din trælkvinde eller dit kvæg immigrant i din porte. I seks dage skabte Herren himlen og jorden, havet og alt i dem, men den syvende dag hvilede. Derfor har Herren velsignet sabbatsdagen og helliget den.

Bemærk, hvordan Gud har velsignet sabbatsdagen. Gud i hans befalinger, er på en hviledag så megen vægt, at han gjorde en helgen! Overvej følgende vers, hvor Herren lægger på overholdelsen stor vægt lørdag. Angiver, at sabbatten var at bevare beviserne for oprettelse af verden!

Exodus 31,12-17 - Herren sagde til Moses: "Tal til israelitterne: Håndhæve min lørdage, fordi det er et tegn mellem mig og dig i hele din generationer, ved du, at jeg er Herren, hellige du . Beskær lørdag; uanset om du er en helgen. Hvem profane det skal dø. Alle, der arbejdede på denne dag vil være afskåret fra sit folk. Seks dage må der udføres arbejde, men den syvende dag er lørdag, hellig sabbat for Herren. nogen i dag lørdag laver noget arbejde, skal dø. Om Israels børn holde sabbat både lørdag respekt som en evig Pagt for deres generationer. Det er en evig tegn mellem mig og israelitterne. I seks dage skabte Herren Himmel og jord, men den syvende dag hvilede og tage en ånde. "

Vi forlader Det Gamle Testamente og se ind i Det Nye Testamente, indtil Jesus Kristus. Hvad hviledag, respekteret Jesus Kristus, hvad han sagde om loven, kan loven ændres eller fast? Når man læser den nye lov fremgår, at Jesus i sit liv viet den syvende hviledag om lørdagen.

Luke 4,16 - Da han kom til Nazareth, hvor han blev rejst, som han plejede kom ind lørdag dag i synagogen og stod op at læse.

Nu ved vi, at Jesus Kristus virkelig er at holde sabbatten som hviledag, som findes i Det Gamle Testamente i skabelsen af verden og i de ti Bud. Ti bud på Guds bud = loven. Betydningen af loven og enhver ændring i hans Jesus sagde:

Luke 16,17 - men snarere om himmel og jord forgår, skal end at udløbe en Tøddel af loven!

Matthew 5,17-19 - "Tro ikke, at jeg er kommet til at afskaffe loven eller profeterne. Jeg er ikke kommet til at afskaffe dem, men at opfylde. Sandelig, sandelig siger jeg dig, indtil Himmelen og Jorden forgå ikke den mindste bogstav, ikke en Tøddel af loven, før det hele går i opfyldelse. Man skulle fjerne en af disse mindste bud og lærer mennesker i Himmeriget vil blive betragtet som den mindste. Men nogen ville være opfyldt, og lærer dem vil være i det himmelske Rige fandt stor.

Som vi ved, Jesus i sit liv at holde sabbat. Nu skal vi lære, som klart pegede på en lov, der er gyldig, og vil stadig være gyldige. Kig på disciplene, hvad de gjorde efter dødsfaldet og den efterfølgende opstandelse Jesus, holde sabbatten eller søndagen? Disciple at holde sabbat. Igen, hvordan vi kan overbevise nok til nøje at undersøge Bibelen.

Handlinger 13,42-44 - Da han forlod synagogen, er lokale hedninge bad dem om at fortælle om disse ting næste lørdag. Når forsamlingen var opløst, og mange jøder og gudfrygtige proselytter fulgte Paul og Barnabas. De bliver så opfordres i et interview, de forbliver i Guds nåde. Næste lørdag hørte han Guds ord kom sammen næsten hele byen.

Handlinger 16,13 - Vi gik lørdag for byen til floden, hvor det blev almindeligt at bøn. Vi sad og talte med kvinder, der havde samlet sig der.

Handlinger 17,1-2 - Trods Amfipolis Apolónia og så kom de til Thessalonika, hvor var synagogen. Paul der som han plejede, og gik i tre uger at tale med dem fra skrifterne.

Handlinger 18,1-4 - Så Paul gik op fra Athen til Korinth. Der fandt han en Jøde ved navn Aquila, en indfødt af Pontus, der sammen med sin kone Priscilla har for nylig indvandret fra Italien (kejseren Claudius er besluttet, at alle jøder skal forlade Rom). Paul blev ansat dem på grund af sit håndværk, som de blev sy telte. Således han boede og arbejdede sammen med dem hver lørdag og talte i synagogen, og overtalte jøder og grækere.

Lad os nu se, hvad Gud fortæller os gennem Bibelen, den dag vil fejre det nye land. Prøv at gætte lørdag eller søndag?

Esajas 66,22-23 - Som en ny himmel og ny jord, hvilket vil gøre, skal forblive for mig, siger Herren, og vil forblive i dit navn og dine efterkommere. Fra nymåne til nymåne, fra lørdag til lørdag ankommer alle mænd til at tilbede mig, siger Herren.

Bibelen, vi kommer til at forstå den konklusion, Jesus og hans tilhængere holde Guds befalinger lørdag. Herren Jesus Kristus forlod os et eksempel til efterfølgelse i hans fodspor.

1 John 2,4-7 - Hvem siger: "Jeg kender ham," mens holde hans Bud, han er en løgner og er ikke sandt. Men hvem holder sit ord, i Guds kærlighed virkelig er opfyldt. Ifølge erkende, at vi er i det. Hvem siger, at han bliver i ham, skal leve som han levede. Jeg skriver ikke til dig, kære, ingen nye bud, men den gamle du havde fra starten - det er den gamle Bud er det ord, du har hørt fra begyndelsen.

Så hvordan var det søndag, som havde opfundet og hvorfor?

Mange kristne hævder, at søndag begyndte at fejre Jesu Kristi opstandelse disciple. De begyndte at fejre den som bevismateriale og fejrer opstandelse Herren Jesus Kristus på søndag. Som vi har fra Bibelen, men kunne holde sabbat disciple vores Skaber. Bibelen er aldrig skrevet på søndag, går ingen steder ikke skrive sabbatten blev flyttet til søndag. Tværtimod forklarede vi, hvad Jesus sagde om den lovgivning, som stadig er gyldig.

Et andet argument for dem, der holder søndag er Jesus 'udtalelser:

Mark 2,27-28 - Så tilføjede han: "Sabbatten blev lavet for mennesket, ikke mennesket for sabbatten. Menneskesønnen er Herre selv i sabbatten."

Matthew 12,8 - Menneskesønnen er Herre selv i sabbatten.

Jesus sagde disse udtalelser, men skal forstås rigtigt. Mange hævder, at dette er tegn på stor frihed, at vi kan håndtere, lørdage efter eget valg og til at opgive de gamle former. Så du nemt illustrere disse udtalelser gør det klart, hvordan den agtede at Jesus, lørdage.

På tidspunktet for Jesus, præster, farisæere at gå på kompromis handle med enorme belastninger. Put alle sådanne love og forordninger, som var yderst vanskelig at observere. Lastet til dets folk disse byrder, der var meningsløse og var uden for Guds lov.

Matthew 12,1-5 - Et Sabbath Jesus gennem kornet. Hans disciple var sultne, og begyndte at plukke Aks og spise. Da farisæerne så det, fortalte de ham: "Se, dine disciple gør, hvad der ikke er en lørdag," Han sagde til dem: "Har du læst, hvad David gjorde, da hans mænd var sultne? Hvordan kan jeg passe ind i Guds hus og spiste brød produktion, som ikke fik lov til at spise ham og hans mænd, men kun præsterne alene? Og har du ikke læst i loven, eller at præsterne i hans Lørdag arbejde i templet vanhellige sabbatten, og de er uskyldige?

Jesus ønskede at påpege, at lørdag er hviledag, kontemplation, samtale med Gud, en dag med glæde, når du tænker på Gud og deres medmennesker. Ikke at vi er pine, der udfører meningsløse traditioner, som blev skabt af mennesket.

En anden favorit argument for mange er, at det indviede søndagen før, siden antikken. Ja, jeg er enig med mange. Søndag er virkelig ikke længere hellig i oldtiden, hedninger, hellige til solgud modlářskému.

Den første antydning af at opretholde syntes søndag i kirken i Rom, hvor hovedparten af troende var ikke-jøder. I hovedstaden i den rige, som dengang syntes en stærk anti-semitiske tendenser, og derfor kristne som jøderne som den mest fremtrædende. Den gensidige substitution sket specifikt til lørdag - samme dag service. Herfra kommer de første forsøg fejre en anden dag, end at bevare jøderne.

I nogle steder kristne forsøger at indføre en ny dag for tilbedelse, men de fleste kristne i hele imperiet hellige indtil 5 Century lørdage.

Socrates historikeren af det 5. århundrede skrev: Næsten alle kirker i verden udføre deres ceremonier hver lørdag, men de kristne i Rom, og Alexandria, der er baseret på en gammel tradition, er det ikke længere følge.

Efter de store og brutale forfølgelse af kristne, kom kristendommen til lysere tider. Kristendommen blev officielt anerkendt og 7. marts i år 321 kejser Konstantin udstedte et dekret, som ændrede sabbatten fra lørdag til søndag. Konstantin var en hengiven af den hedenske solgud, derfor beordrede fejre sol dag. På tidspunktet for bekendtgørelsen var ikke en tilhænger af Jesus Kristus, er dåben at slække på sit dødsleje. Hans årsag er blevet etableret søndag som et minde om Jesu opstandelse, nærmest som jøderne i trods.

Constantine er søndag lov: Lad Sun på respektable myndigheder og personer, der bor i byer hvile, og de er alle butikker og forretninger lukket. Dog kan landbrugere i landdistrikterne fortsætte med at tage deres levebrød.

Kirken fulgte loven i Constantine i Rådet af Laodikea i 364:e år gav anledning til første søndag religiøs lov. 29.kánon dekreteret, at kristne bør fejre på søndag, og hvis det er muligt, bør ikke tage denne dag for at arbejde, bør de ikke være ledig på lørdag, men på denne dag skal arbejde.

I 538, som er karakteriseret ved begyndelsen af regeringen for Kirken i verden, gav anledning til skrappere lov. 28.kánon råd sagde søndag, at endog kunne udsættes, indtil arbejdet med landmænd, så folk forhindres i at deltage i gudstjenester.

Kig i den katolske katekismus fra 1977, hvor vi finde følgende række spørgsmål og svar: Spørgsmål: Hvad dag er lørdag? Svar: Lørdag er den syvende dag, lørdag. Q: Hvorfor holder vi søndag i stedet for lørdag? Svar: Søndag beholde sted lørdag, fordi den katolske kirke overført ukrænkelighed sabbatten på søndag.

Faktisk kan man ændre Guds lov?

De af jer, der læser denne artikel til selv huske, at en hviledag er lørdag vores skaberen. Lørdag vil være på i slutningen af denne søjle af verden prøve på vores tro. Alle bliver nødt til at beslutte, hvilke fraktion at gå, enten til Gud, vor Skaber, som er kærlighed og liv, eller at den side af dragen, at gamle slange, som er Djævelen og Satan.


Hvor det næste? - Relateret til dette emne

En ny hviledag - Fake Lunar Sabbath

302_lunar_sabbath.jpg Verdens næste lørdag og søndag den falske var en anden hviledag. Mange bitter bibelstudie kom til den mærkelige konklusion. En sand hviledag, hellig for israelitterne er lørdag, der er i vores ...
Tilføjet: 28.12.2010
Visninger: 164599x

Relaterede artikler fra kategori - Bibelske Fakta

Jesus Kristus er Gud eller ett skabt væsen? - Del 2

375_jezis_kristus_2.jpg I tidligere arbejder vi skrev vers, som viser sig guddommelighed og skabende kraft af Jesus Kristus. Disse vers viser, at Jesus var før verdens grundlæggelse, og at gennem ham alt blev ...
Tilføjet: 10.03.2011
Visninger: 154072x

Den sjæl, der kan ikke blive dræbt - Matthew 10,28

408_duse_ktera_nemeze_byt_zabita.jpg Matthew 10,28 - Frygt ikke dem, der slår legemet ihjel, men kan ikke dræbe sjælen. Snarere frygt ham, som kan ødelægge både sjæl og legeme i Helvede.De 10 kapitler i Matthæus ...
Tilføjet: 05.04.2011
Visninger: 203922x

Omvend jer - det er nu det vigtigste!

484_pokani.jpg Mattæus 4,17 - Fra den Tid begyndte Jesus at prædike, "! Omvend Himmeriget er nær!"Da Jesus Kristus og Johannes Døberen prædikede en nærliggende Himmeriget, først kaldte og kaldte folk omvende sig. ...
Tilføjet: 25.09.2011
Visninger: 207576x

Jesus Kristus, hans liv, død og opstandelse

275_jezis_kristus_2.jpg Det eneste middel til forsonende for menneskers synd, som Gud i Jesus Kristus. I hans liv fuldkomne lydighed mod Guds vilje, hans lidelse, død og opstandelse. De, der i tro accepterer ...
Tilføjet: 25.11.2010
Visninger: 238658x

Den eneste vej til himlen

295_jedina_cesta_do_nebe.jpg Jesus Kristus levede, led og døde for at frelse os. Gud tillade, at hans elskede søn til at komme fra en verden af berømmelse på denne onde verden af synd, forlod ...
Tilføjet: 13.12.2010
Visninger: 154719x
Anbefalet

Da.AmazingHope.net - Hviledag, lørdag eller søndag?