Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Hvem er Jesus Kristus?

Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?

77_jezis_kristus.jpg

Hvem er Jesus Kristus?

Tilføjet: 30.08.2010
Visninger: 178067x
Emner: Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?
PrintTisk

Center for hele Bibelen er liv og død af de største mænd i verdenshistorien, Jesus Kristus. Siden sin fødsel i en ny æra tælles, selv om han var født i stalden, og påvirkede verdenshistorien, selv om han var fattig og ydmyg. Talte om sin kommende over 300 profetier i Det Gamle Testamente og alle nøjagtig sande, da hans fødsel, liv efter døden af hans præcise forudsigelser. Jesus Kristus selv sagt mange gange, at det er Guds Søn og bevist det for liv, død og opstandelse. Han kom for at redde verden.

John 12,44-50 - Jesus råbte: "Hvem tror på mig tror ikke på mig, men i ham, som sendte mig. Hvem ser mig ser ham som sendte mig. Jeg, lyset, jeg kom til verden, for at enhver tror på mig, ikke forblive i mørke. Hvis nogen hører mine ord og handler efter dem, jeg dømmer ham, at jeg er ikke kommet for at dømme verden, men for at redde verden. Hvem afviser mig og ikke accepterer mine ord, min, som ville dømme ham. På den sidste dag, det vil bedømme ord, som jeg talte om. Jeg har ikke talt af mig selv: men Faderen, som sendte mig, han gav mig en befaling, hvad jeg siger og hvad de skal sige. Og jeg ved, at hans befaling er evigt liv. Når jeg taler derfor taler jeg som min far sagde. "

Hvad vi forventer fra Gud, hvis det var kommet som en mand?

Kom ind i verden på en anden måde end andre mennesker - Kristus blev en mand, men havde ingen menneskelig fader.

Esajas 7,14 - fordi Herren selv vil give dig et tegn: Se, en jomfru skal forestille og være forsynet med en søn og give ham navnet Emmanuel, Gud er med os.

Matthew 1,18-23 - Dette er, hvordan fødslen af Jesus Messias kom om: Hans mor Maria var forlovet med Josef, men før de kom sammen, blev hun anset for at være gravid ved Helligånden. Fordi Joseph hendes mand var en retfærdig mand og ønskede ikke at udsætte hende for offentlig skandale, han havde i tankerne at skille sig fra hende roligt. Men efter at han havde overvejet dette, en Herrens engel viste sig for ham i en drøm og sagde, »Joseph søn af David, vær ikke bange for at tage Maria hjem som din kone, fordi det er avlet i hende, er fra Helligånden . Hun vil føde en søn, og du skal give ham navnet Jesus, fordi han vil frelse sit folk fra deres synder. " Alt dette fandt sted for at opfylde, hvad Herren havde sagt ved profeten: »Den jomfruelige vil udtænke og føder en søn, og de vil kalde ham Immanuel" (som betyder 'Gud med os ").

Going at leve uden synd.

Han har ikke gjort synd, Hans liv faldt sammen perfekt med, hvad han lærte folk.

John 8,46 - Hvem af jer fanger mig om synd? Og når jeg siger sandheden, hvorfor tror mig?

1 Peter 2,22 - "Han har aldrig begået synd, og hans mund var uden falskhed."

Selv hans fjender var nødt til at sige det uden skyld og synd, og det er en overbevisende bevis på Kristi guddommelighed.

Mark 14,55 - ypperstepræsterne af hele Rådet søgte Vidnesbyrd imod Jesus for at slå ham ihjel, men fandt ikke noget.

John 18,38 - "Hvad er sandhed?" Said Pilatus. Efter dette, gik han ud igen til jøderne. "Jeg tror han er uskyldig," sagde han til dem.

Vis overnaturlige magt.

Kristus har altid hjulpet andre, og bruges til at gøre fantastiske kreative magt. Om Hans mægtige gerninger taler hans disciple, men selv hans fjender.

Luke 7,22 - Så han besvarede budbringere, »Gå tilbage og aflægge rapport til John, hvad du har set og hørt: blinde modtage synet, lamme går, er dem, der har leprosy1 renset, døve høre, døde er rejst, og den gode nyhed er udråbt til de fattige.

John 14,6-11 - "Jeg er vejen, sandheden og livet" Jesus svarede. "Ingen kommer til Faderen uden ved mig. Hvis du kendte mig, ville du vide, min Fader også. Fra nu af, du kender og har set ham!"

"Sir," sagde Philip, "lige når du viser os Faderen." Filipe, "sagde Jesus," så længe med dig, og jeg ved, du høre mig? Hvem har set mig har set Faderen. Hvordan kan du sige, Vis os Faderen '? Tror du ikke, at jeg er i Faderen og Faderen i mig? Ord, du siger, ikke sige mig selv. Dette er den Fader, som bor i mig, han har disse ting. Tro mig, jeg er i Faderen og Faderen i mig, bare fordi de arbejder stole på mig.

Udtaler den største sandhed, at verden vil høre.

Jesus var i stand til at give folk løsninger på store menneskelige problemer og for at opfylde den dybeste længsler. Han gav instrukser at opretholde og forbedre menneskelige relationer: kærlighed, tilgivelse, forsoning, støtte, uselviskhed, vilje. Han gav et løfte om fremtiden.

Matthew 5,44 - Jeg vil ikke sige: Elsk din fjender og bede for dem, der forfølger jer.

Luke 4,32 - Folk var forbløffet over sin undervisning, fordi hans ord var med magt.

John 7,46 - Vagterne vendte derefter tilbage til farisæerne og ypperstepræsterne. De spurgte: "Hvordan har du ikke bringe ham?" Vagterne svarede: "Det har aldrig været talt!"

John 14,1-3 - Lad ikke jeres hjerte være bekymret. Tillid til Gud; tillid også i mig. Min Fars hus har masser af plads, og hvis der ikke var tilfældet, ville jeg have fortalt Dem, at jeg vil der for at forberede et sted for dig? Og hvis jeg går og forbereder et sted for dig, vil jeg vende tilbage og tage dig at være med mig at du også kan være der, hvor jeg er.

John 11,25 - "Jeg er opstandelsen og livet," Jesus sagde til hende. "Enhver, som tror på mig, selv om de dør, vil leve. Og hvem lever og tror på mig, vil ikke dø for evigt.

Vil verdens største og varig indflydelse.

Jesus Kristus gav profeti om fremtiden og taler om begivenheder forud for ankomsten af to i Mattæus 24 kapitel. Mange af dem er allerede fyldt og bekræftede Jesu ord. Himmel og jord skal forgå, men mine ord vil aldrig forgå. Jesu indflydelse på menneskeheden er lige så stærk i dag, som da han levede blandt folket personligt.

John 6,35 - Jesus svarede dem: "Jeg er livets brød. Hvem kommer til mig, vil aldrig sult, der tror på mig, vil aldrig tørst.

Vil have magt over døden.

Jesus Kristus døde ikke, men døde af kærlighed til menneskeheden stedfortrædende død. Døde for hver mand, fordi han elsker os. Efter tre dage i graven er blevet noget stort - genopstod fra de døde og stadig bor. Kristus skulle bevise alt, hvad du sagde i dit liv.

John 15,13 - Ingen har større kærlighed end at en mand nedlægge sit liv for sine venner.

Matthew 16, 15-16 - "Hvem har du mig," sagde han. "Du er Kristus, Søn af den levende Gud," Simon Peter svarede ham.

Matthew 27,50-54 - Og da Jesus havde grædt ud igen i en høj røst, han opgav ånden. På det tidspunkt forhænget i templet blev revet i to fra top til bund. Jorden rystede, klipperne revnede og Gravene åbnede. Ligene af mange hellige mennesker, som døde blev rejst til livet. De kom ud af Gravene efter Jesu opstandelse og gik ind i den hellige by og viste sig for mange mennesker. Når centurion, og dem med ham, der stod vagt Jesus så jordskælvet og alt det der var sket, blev de bange og sagde, 'jo, han var Guds Søn! "

Jan 20,11-16 - Mary, men forblev uden for graven og græd. I tårer, lænede hun i graven, og det sted, hvor Jesus 'legeme havde ligget, så hun to engle sidde i hvide klæder, med et hoved og en ved hans fødder. "Hvorfor græder du, dame?" Spurgte han. De har taget min Herre, og jeg ved ikke, hvor at sige det, "sagde hun. Derefter vendte han og saa Jesus stod (men vidste ikke, at det er ham)." Hvorfor græder du, dame? "Han spurgte Jesus." Hvem søger du? "som mener, at gartneren, svarede hun:" Sir, hvis du tog ham du fortæller mig, hvor du lægger det, om det kan bære. "" Mary, "Jesus sagde til hende. Hun vendte sig og sagde på hebræisk: "Rabbuni" (som betyder "lærer").

1 Kor 15, 3-8 - Jeg gav dig de vigtigste ting, jeg også har modtaget: at Kristus døde for vore synder efter Skrifterne, blev begravet og genopstod på den tredje dag efter Skrifterne. Han syntes at Peter, da tolv, så viste mere end fem hundrede brødre på én gang (nogle er faldet i søvn, men de fleste af dem stadig i live), derefter pegede på James, så alle apostlene, og sidste af alle har vist sig for mig, utidig .

Åbenbaring 1,17-19 - Da jeg så ham, jeg faldt ned for hans fødder som død. Så jeg sætter på min højre hånd og sagde: "Du skal ikke bekymre dig. Jeg er den første og den sidste i live. Jeg var død, og se, jeg er i live forevermore. Jeg har nøglerne til døden og livet efter døden.

John 6,40 - For det er min Faders vilje, som sendte mig - at enhver, der ser Sønnen og tror på ham skal have evigt liv. Og jeg skal oprejse ham på den yderste dag.

5 januar, 1928-1929 - Må ikke forundres over det, kommer det øjeblik, hvor alle, der er i gravene, skal høre hans røst og komme ud - dem, der har gjort godt, vil blive genoplivet til livet, men de, der gjorde det onde vil opstandelse retten.

Han, der har magt over døden, og dermed mulighed for at opfylde alle de løfter. Vække os til evigt liv.


Relaterede artikler fra kategori - Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?

1:a Hvem er kilden til livet?

83_cesta_ke_kristu.jpg Vores himmelske Fader er kilden til liv, sandhed og glæde. Smukke land, ikke bære spor af ødelæggelse og forbandelser af synd. Hele smukke natur, viser den store kærlighed til Gud. Alt ...
Tilføjet: 07.09.2010
Visninger: 129509x

Jesus Kristus er Gud eller ett skabt væsen? - Del 2

375_jezis_kristus_2.jpg I tidligere arbejder vi skrev vers, som viser sig guddommelighed og skabende kraft af Jesus Kristus. Disse vers viser, at Jesus var før verdens grundlæggelse, og at gennem ham alt blev ...
Tilføjet: 10.03.2011
Visninger: 155816x

Gud og uretfærdighed i verden

314_ukrizovani.jpg Hvorfor er der så megen ondskab og lidelse? Hvorfor Gud ikke griber ind og gøre noget? Mange mennesker spekulerer på, om Gud var så længe siden ville have gjort noget. Disse ...
Tilføjet: 17.01.2011
Visninger: 186010x

Hvordan finder jeg Gud?

372_jak_najit_boha.jpg Inde i hver mand er kodet i ønsket om Gud. I fortiden folk har i generationer skabt forskellige guder på deres egne betingelser, og selv i dag folk har et ønske ...
Tilføjet: 07.03.2011
Visninger: 222791x

Omvend jer - det er nu det vigtigste!

484_pokani.jpg Mattæus 4,17 - Fra den Tid begyndte Jesus at prædike, "! Omvend Himmeriget er nær!"Da Jesus Kristus og Johannes Døberen prædikede en nærliggende Himmeriget, først kaldte og kaldte folk omvende sig. ...
Tilføjet: 25.09.2011
Visninger: 210058x

Da.AmazingHope.net - Hvem er Jesus Kristus?