Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Hvad er den syvende dag i ugen er lørdag eller søndag?

Bibelske Fakta

278_kalendar.jpg

Hvad er den syvende dag i ugen er lørdag eller søndag?

Tilføjet: 29.11.2010
Visninger: 636592x
Emner: Bibelske Fakta
PrintTisk

Hvad er den syvende kalenderdag lørdag eller søndag? Hun blev gjort til en forandring?

Mange lande i dens nuværende, har syv kalenderdag søndag. Mange mennesker er uvidende om, at lørdag er bare oprettelsen af verdens syvende dag.

Når vi ser på historien, finder vi, at søndag er en hedensk helligdag til ære for solen. Jøder og tidlige kristne, hellige Bibel på lørdag, der kan læses mange steder i Bibelen.

En uge har syv dage, der oprindeligt beregnet i den rækkefølge søndag, mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag. I den borgerlige kalender, i mange lande i verden fanget på optælling dage om ugen fra mandag, men fordi mandag var den første søndag efter Labour Day.

Når injiceres ind i den kristne søndagen som en hviledag, lørdag, var søndag ikke flyttet i tide til at gennemføre skiftet i kalenderen uger, hvor arbejdet var fuldført.

To weekend dage var synlig i de 20 århundrede. Dette har fået nogle til at placere kalenderen søndag i slutningen af ugen. De fem-dages arbejdsuge og den forvirring for tilbedelse fra lørdag til søndag, mange mennesker i de seneste år, begyndte at overveje mandag som startdag for ugen.

ISO og europæiske normer for mandag som den første dag i ugen. ISO 8601-standarden, men ikke bredt accepteret eller gennemført rundt om i verden.

Lad os se på midt i ugen, hvad navnet på det tjekkiske sprog refererer til midt i ugen.

Det er torsdag, som nu er i midten af ugen? Torsdag er betegnelsen for den fjerde dag efter søndag (deraf hans navn). På nuværende tidspunkt er kalenderen virkelig midt i ugen torsdag.

Lad os tage et kig på onsdag. Som titlen Det skyldes, at dagen, onsdag er midt på ugen. Onsdag er den dag i tjekkiske i ugen mellem tirsdag og torsdag. Hans navn (torsdag tjekkiske navn Streda = midt på engelsk) siger, at det er midt på ugen, som er afledt fra midten som den midterste position, så den fjerde dag i ugen i en traditionel jødisk og kristen kalendere. I den tjekkiske borgerlige kalender er onsdag betragtes som et tredje dag.

Hvis vi ser på historien om den tjekkiske navn dage om ugen på at færdiggøre det faktum, at lørdag er den syvende dag og søndag den første dag i ugen.

Når dagen begynder og slutter?

For de fleste dyr og selv for en dag mand dages kursus begynder med solopgang. Dagen derefter afsluttes med solnedgang. Mennesker i dag sin videnskabelige, teknologiske viden, grænserne for naturen tilbage til dagen. På nuværende tidspunkt beregnes dagligt fra midnat til midnat.

Den jødiske kalenderdage regnet fra solnedgang til solnedgang. Denne metode til løsning af dagen og natten og blev overtaget af den kristne kirke. Den beslutning blev skubbet ud af den moderne periode.

Er derfor naturligt, dagen afsluttes med solnedgang. Bibel søndag, verden er fra fredag solnedgang til lørdag solnedgang.

Hvornår og hvorfor du begyndte at holde søndagen hellig i stedet for lørdag?

Kristendommen blev officielt anerkendt og 7. marts i 321 kejser Konstantin udstedte et dekret, som ændrede hviledagen fra lørdag til søndag. Konstantin var en hengiven af den hedenske solgud, således helliggjorende beordrede sol dagen. På tidspunktet for bekendtgørelsen ikke var en tilhænger af Jesus Kristus, er dåben lade op på hans dødsleje. Hans sag er blevet etableret søndag som et minde om Jesu opstandelse, lidt ligesom jøderne ud af trods.

Søndag lov Konstantins tilføjes: "Lad solen i løbet af Ærværdige på myndighederne og befolkningen i byerne hvile, og lad alle værksteder og butikker lukket Dog kan landmænd stadig tage deres levebrød..

Kirken fulgte loven i Constantine i Rådet af Laodikea i 364:e år Han udgav den første søndag religiøse lov. 29:e kanon forordnet, at kristne skal holde søndagen hellig, og hvis det er muligt, bør de arbejde på denne dag, bør de ikke være ledig på lørdag, men på denne dag skal arbejde.

Lørdag blev afløst på søndag, var det trampede af Guds lov om kærlighed. Den kristendom gradvist begyndte at krybe en masse misforståelser og falske lærdomme, at de troende skal styre væk fra en oprigtig tro og styrke magt og myndighed af den katolske kirke.

Bibelske sabbat er lørdag.

Når vi ser på Bibelen, finder vi, at lørdag er den syvende dag og den bibelske hviledag. Jøder og nogle kristne begrunde sabbatsdagen, at denne dag, som det var skabelsen af denne verden.

Bibelen fortæller os, at lørdag er begyndelsen på skabelsen af denne verden hviledag.

Genesis 2,1-3 - Dette blev afsluttet himmel og jord med al deres mangfoldighed. Den syvende dag var Gud færdig med det arbejde, han havde arbejdet på i den syvende dag hvilede han efter alt det arbejde du gjorde. Gud velsignede den syvende dag og helligede den, thi i det Gud hvilede fra alle hans værk, der skabte og gjorde.

Gud gav os på Mount Sinai de ti bud og det fjerde bud lyder:

Exodus 20,8-11 - Husk sabbatsdagen og hold den hellig. Seks dage skal du arbejde og gøre al din gerning: men den syvende dag er sabbat for Herren din Gud. Du må ikke gøre noget arbejde - du, din søn eller din datter, din træl eller trælkvinde eller dine husdyr, en immigrant i dine Porte. I seks dage skabte Herren himlen og jorden, havet og alt i dem, men den syvende dag hvilede. Derfor har Herren velsignet sabbatsdagen og helliget den.

Jesus og hans disciple hellige sabbat.

Jesus Kristus i løbet af sit liv på jorden hellig lørdag og formanes til lydighed og respekt for loven af kærlighed. Jesus kom ikke ophæve loven, men den standard. Jesus Kristus, hans død på korset påløbne lov, som mange kristne lære. Tværtimod opfordrede Jesus os til at overholde loven og advarede os om enhver ændring i hans.

Luke 4,16 - Da han kom til Nazareth, hvor han var rejst, deltog som var hans skik på sabbatsdagen, at synagogen og stod op at læse.

Hvad gjorde Jesus Kristus om gyldigheden af loven og dens mulige forandring?

Luke 16,17 - men snarere om himmel og jord forgår, end at stoppe betale et punkt loven!

Matthew 5,17-19 - "Du skal ikke tro, at jeg er kommet til at afskaffe loven eller profeterne Jeg er ikke kommet til at afskaffe, men for at opfylde dem Sandelig siger jeg jer, indtil himmel og jord forgår ikke.. mindste bogstav, ikke en Tøddel af loven, før det hele gå i opfyldelse. Alle vil eliminere en af de mindste bud og undervise folk i Himmeriget betragtes som den mindste. Men hvem ville være opfyldt, og undervist i Himmeriget vil blive betragtet som stor.

Den første disciple Jesu Kristi efter dødsfaldet af den hellige sabbat.

Handlinger 16,13 - Vi gik lørdag for byen til floden, hvor det blev almindeligt at bede. Vi sad der og talte med kvinder, der samledes der.

Handlinger 17,1-2 - trods Amfipolis Apolonia, og derefter kom til Thessalonika, hvor der var en synagoge. Paul der så var hans skik at gå og tre lørdag talte til dem ud fra Skrifterne.

I Bibelen kan vi læse, hvad resten dagen vil holde det nye land. Det nye land vil helliger den syvende dag, lørdag.

Es 66,22-23 - Som en ny himmel og nye jord, som vil gøre, forbliver for mig, siger Herren, og forbliver, dit navn og dine efterkommere. Fra nymåne til nymåne, fra lørdag til lørdag alle mennesker kommer for at tilbede mig, siger Herren.

Lørdag, den syvende dag hellig i Det Gamle Testamente, hvor Jesus Kristus, i løbet af de første disciple. Lørdag vil også hvile på det nye land.

Der er ingen grund til hvorfor det skulle være et par århundreder på søndag i stedet for lørdag løftes, menneskelige traditioner og overbevisninger. Gud og Guds ord er uforanderligt, og Guds lov er konstant, permanent og evigt gyldige.

Som anført i begyndelsen skabte Gud helliger den syvende dag lørdag, og den nye jord vil helliger den syvende dag lørdag. Det følger heraf, at oprettelsen af et nyt land (nuværende tid), kan være andet end en hviledag igen lørdag.

Overvej den tid, du har valgt. Lørdag eller søndag, Skaberen af vores dage mørkets fyrste. Ved udgangen det vil få hver enkelt af jer vil læne til den ene eller den anden.


Hvor det næste? - Relateret til dette emne

En ny hviledag - Fake Lunar Sabbath

302_lunar_sabbath.jpg Verdens næste lørdag og søndag den falske var en anden hviledag. Mange bitter bibelstudie kom til den mærkelige konklusion. En sand hviledag, hellig for israelitterne er lørdag, der er i vores ...
Tilføjet: 28.12.2010
Visninger: 166778x

Relaterede artikler fra kategori - Bibelske Fakta

Løftet om nye jord til Abraham, den troende i Kristus

411_nova_zeme_nebe.jpg Den dag i Kristi genkomst er dagen, hvor onde slutter. Forløsningens dag ikke kun for Guds folk, men også for landet. Gud skabte jorden for at blive hjemsted for en mand. ...
Tilføjet: 07.04.2011
Visninger: 143363x

Jesus var genopstået fra de døde - seks grunde til at bekræfte dette

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Jesus af Nazareth blev korsfæstet, begravet og tre dage senere opstod fra de døde. Ingen anden religion har ikke gjort gældende, at selskabets grundlægger genopstod. I denne kristendommen er unik. Noget ...
Tilføjet: 08.12.2010
Visninger: 308692x

Satans endelige bedrag, simulerer ankomsten af ​​Jesus Kristus

423_napodobeni_prichodu_jezise_krista.jpg Alle Bibelens profetier bliver opfyldt, og foreslår, at vores verden er ved slutningen af ​​deres historie. Aktuelle begivenheder i verden viser, at vi er i de sidste dage af denne verden, ...
Tilføjet: 06.05.2011
Visninger: 357531x

1:a Hvem er kilden til livet?

83_cesta_ke_kristu.jpg Vores himmelske Fader er kilden til liv, sandhed og glæde. Smukke land, ikke bære spor af ødelæggelse og forbandelser af synd. Hele smukke natur, viser den store kærlighed til Gud. Alt ...
Tilføjet: 07.09.2010
Visninger: 129509x

Hvorfor er der ondskab?

59_snake.jpg Jeg er sikker på at du er alle enige om, at vores land er ondt. Der er meget stærk og aktiv.Hvor er de fra? Hvorfor?Bibelen taler om oprør mod Gud i ...
Tilføjet: 02.08.2010
Visninger: 165133x

Da.AmazingHope.net - Hvad er den syvende dag i ugen er lørdag eller søndag?