Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Hvad betyder Paulus, når han siger ingen har ret til at fordømme dig for sabbatter?

Bibelske Fakta

361_obet_poukazujici_na_krista.jpg

Hvad betyder Paulus, når han siger ingen har ret til at fordømme dig for sabbatter?

Tilføjet: 18.02.2011
Visninger: 144781x
Emner: Bibelske Fakta
PrintTisk

Vi må anerkende den vigtige ting. Jødiske usyrede brød kaldes ferie, ferie trompeter, forsoning helligdage og andre fridage, der er blevet bebudet af Messias 'komme på lørdag!

Kolossenserne 2, 13 - 17 - Ja, selv du, døde i Synder, og Forhud af din krop sammen med ham komme til live tilgive os al den skyld og slette fjenden gældsbevis, reglerne er imod os. Forever det til side, når det naglet til korset! I det afvæbnet de beføjelser og regeringer, er offentligt afsløret, og fejrede sejren over dem! Derfor ikke fordømme nogen for at spise eller drikke, på grund af ferie, nye måner eller sabbatter. Disse ting er en skygge af, hvad der skulle komme, men essensen er i Kristus.

Med andre ord, at Jesus Kristus, tilbagebetale vores gæld. Vi betalte gældsbevis, vi på den måde er undtaget fra ovennævnte lov, som vi overskredet. Offersystemet i Det Gamle Testamente påsken med ofrene var en synlig repræsentation af gældsbevis - stien gennem fristed er dækket med blod.

Men Paulus siger "Kristus kom i offersystemet af sin opfyldelse Alle peger på ofringen af Kristi komme videre Paulus påpeger:.." Det er bare en skygge af ting til at komme ...".

Der er to love. Bibelen siger, at Gud gav loven - De Ti Bud, som var skrevet af Guds finger på tabletter af sten, og trådte ind i pagtens ark. Her er lørdag som et minde om skabelsen. Det er en konstant påmindelse om sandheden af skabelsen. Det minder os om, at vi ikke opstår gennem evolution, men at Gud skabte os og fortjener vores respekt.

En anden, ceremoniel Moseloven, som var placeret ved siden af Pagtens Ark. Det er en ceremoniel lov, der omfatter ferie og ceremonielle Jesu død lørdag blev aflyst. Det var en præcedens for Messias 'komme. Men Guds Ti Bud, og fastholder, at han vil blive dømt efter!

1 Guds lov - de ti bud i Pagtens Ark siden

Exodus 31,18 - Da Herren sagde til Moses på Mount Sinai, han færdig, gav han ham to tabletter af vidnesbyrd - sten, som er skrevet med Guds finger.

Mosebog 4,13,14 - Han er erklæret dig sin pagt, som han befalet jer at udføre, nemlig de ti bud, som han skrev på to stentavler. På det tidspunkt min Herre befalet mig at lære dig disse regler og love at overholde dem i det land, der vil besætte.

2. ceremonielle Moseloven, som var placeret ved siden af Pagtens Ark.

Femte Mosebog 31, 24-26 - Da Moses skrev ordene i denne lov fra start til slut, han befalede levitterne, der bærer Pagtens Ark: »Tag denne bog af loven og anbring det ved siden af Ark Pagt, HERREN vor Gud, lad der være et vidne imod dig.

Ezekiel 45, 16-18 - alle mennesker i dette land vil være til gavn for ofre for hånden herskere. Linealen vil derefter levere mel tilbyder ofre og Drikofre på ferie, nye måner, selv om lørdagen og alle festlighederne af Israels hus.

Disse vers viser, at blod og andre ofre, nymåne fester, ferier, og lørdage er en del af den ceremonielle offer handling, der peger på Messias. Det er derfor en anden lørdag, om hvilken Bibelen taler.

I Tredje Mosebog er en reference til to typer lørdage. Hele kapitlet, forklarer Moses helligdage og den hellige forsamling, som israelerne vedligeholde. I de 3 vers, minder Gud Moses den syvende dag, lørdag, Ten. Det skal hver uge, en dag hellig sammenkomst.

Jødiske landbrugs kalender var opdelt i to perioder - forår og efterår. Derfor, at jøderne havde forår og efterår festivaler helligdage. Forår ferie Gud har til at pege på den første Jesu komme. Efterårsferie pegede frem til begivenhederne efter Jesu første komme på hans andet komme.

Det er vigtigt, at der i det 23. Mosebog kapitel om disse helligdage er benævnt "lørdag".

Tredje Mosebog 23, 32 - (taler om ferie - Forsoningsdagen) vil blive lørdag til jer alle lørdage. Fra aften på den niende dag i den pågældende måned til den næste fest vil fastholde hurtigt og sabbat. "

Fordi ferien fejres blæser den første dag i den syvende måned og den dag i forsoningen på den tiende dag i den syvende måned, kunne begge dage på samme tid på den syvende dag i ugen, lørdag, ifølge De Ti Bud .

Tredje Mosebog 23,37-38 - Det er den fest, som du vil erklære en hellig forsamling. Når du bringer dem til Herren tilbud ved ild - Brændofferet og melet, der tilbyder fred og drikofre, hver af dem i dag. Alle undtagen Herren på lørdag (syvende dag), og udelukke alle dine gaver, pantsætning og frivillige ofre, der vil bringe Herren.

Israelitterne var at holde ferie, eller i tillæg til bestemmelserne i den syvende dag, lørdag Herren. Ferie pegede på den kommende Messias. Da Jesus kom for at blive opfyldt, og kan ikke blive yderligere overholdes. Det er sikkert, at apostlen Paulus ikke har forsøgt at fjerne den syvende dag -. Lørdag Guds lov, de ti bud, men helligdage og sabbatten som en prototype for Messias

Minde om vigtige bibelske princip. Når man undersøger Bibelen ser vi for, at det er tydeligt angivet, hvad der er uklar. Vi bør ikke ignorere de hundredvis af klar tekst til et specifikt emne, bare fordi en eller to forklaringer er vanskelig.

Trukket fra bogen: Den næsten glemte dage - Mark Finley


Relaterede artikler fra kategori - Bibelske Fakta

Video - søgen efter sandheden - Vores fremtidige hjem

406_nove_nebe.jpg Hvad siger Bibelen om himmel og nye jord, som har lovet de troende? Hvordan vil vores fremtid se ud hjemme? ...
Tilføjet: 04.04.2011
Visninger: 133042x

Bibelen, Guds ord - hvorfor kan vi stole på hende?

285_bible.jpg Bibelen er en bog, der blev oprettet for 16 lange århundreder, og det deltog skriftligt 40 forfattere helt forskellige aldre, erhverv, uddannelse, miljø, integration, og verdenssyn. Og alligevel som kristne vi ...
Tilføjet: 07.12.2010
Visninger: 206278x

Hvordan finder jeg Gud?

372_jak_najit_boha.jpg Inde i hver mand er kodet i ønsket om Gud. I fortiden folk har i generationer skabt forskellige guder på deres egne betingelser, og selv i dag folk har et ønske ...
Tilføjet: 07.03.2011
Visninger: 222791x

Jesus med Moses og Elias på Forklarelsens Bjerg

407_jezis_hora_promeneni.jpg Matthew 17,1-8 - Efter seks dages Jesus tog Peter til ham, førte Jakob og hans Broder Johannes, dem alene i et højt bjerg og blev forvandlet for dem. Hans ansigt strålede ...
Tilføjet: 05.04.2011
Visninger: 351264x

Grunde til den Kristi genkomst til verden

247_duvody_prichodu_jezise_krista.jpg Jesus Kristus døde for vore synder, sejr over det onde - Satan og besejrede ham. Han viste hele universet, at Gud er kærlighed og alligevel har vi syndet mod Guds lov, ...
Tilføjet: 08.11.2010
Visninger: 159339x

Da.AmazingHope.net - Hvad betyder Paulus, når han siger ingen har ret til at fordømme dig for sabbatter?