Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Hungersnød i verden

Aktuelle begivenheder i verden

158_hladomor_ve_svete.jpg

Hungersnød i verden

Tilføjet: 01.10.2010
Visninger: 345369x
Emner: Aktuelle begivenheder i verden
PrintTisk

FN: Antallet af sultende i verden over en milliard og på grund af den økonomiske krise

Kombinationen af mad og økonomisk krise har medført at antallet af sultende i verden over en milliard. Sammenlignet med sidste år er antallet steget med 100.000.000 til 1020000000, sagde FN's Levnedsmiddel-og Landbrugsorganisation, FN's særorganisationer. Dette er den værste rekord i 40 år. Næsten alle de sultne lever i udviklingslande.

En milliard og tyve millioner. Så mange mennesker verden over lider af kronisk fejlernæring. De fleste, 642 mio størstedelen af Asien og Stillehavet.

I Afrika syd for Sahara 265 millioner sultende mennesker i Latinamerika og Caribien, 53 mio. I Mellemøsten og Nordafrika 42 mio. "Kun" femten millioner sultne mennesker lever i de udviklede lande, hedder det i rapporten.

Siden sidste år steg skræmmende hundred millioner sultne, og den balance er det værste af den globale fødevarekrise i 70 år.

Læs mere skræmmende golde Niger hungersnød. Mad har millioner

Mere end halvdelen af de 12,5 millioner mennesker i Niger hungersnød truer, advarer humanitære organisationer. At skyde skylden på dårlig høst som følge af tørke. Niger i henhold til FN oplever den værste fødevarekrise i sin historie.

Lider af mangel på mad, omkring syv millioner mennesker - 400.000 af dem er børn, der har været endnu fem år, alarmerende den britiske humanitære organisation Oxfam og Red Barnet, med øjeblikkelig hjælp, de har brug for omkring to millioner mennesker.

Situationen forværres dagligt, men allerede nået kritisk omfang større end i den tørre sæson i 2005. De bad om ti millioner dollars (207 millioner) i støtte til de ramte områder.

Ifølge direktøren for FN i Niger, er den aktuelle krise den værste endnu i landets historie. Men FN har i øjeblikket kun halvdelen af den nødvendige midler til at fjerne virkningerne af tørke og at sikre tilstrækkelig mad.

Fødevarekrise brød ud i Niger på grund af manglende nedbør og dermed dårlig høst sidste år. Situationen forværres stigninger i fødevarepriserne, mange mennesker og ingen penge til selv meget basale fødevarer som korn, sagde BBC på sin hjemmeside, der vil blive den næste høst i september.

Sult dræber et barn hvert femte sekund. Verdens ledere er ligeglade

Topmøde om fødevaresikkerhed, organiseret af Verdensorganisationen for fødevarer og landbrug, der blev afholdt i total ligegyldighed af verdens politikere og bragte lidt fremskridt i bekæmpelsen af sult, som var det vigtigste mål. Men i verden dør på grund af fejlernæring hvert femte sekund, et barn, mere end 17.000 om dagen og i alt 6 millioner om året.

For eksempel hørte ledere af økonomisk stærke lande, de såkaldte G8, men hans ord. Topmødet er ikke kommet. "Det er skuffende, at lederne af de største og rigeste lande kom," sagde han Gauvain Kripke af den britiske velgørenhedsorganisation Oxfam. "Uden dem, er det meget svært at forestille sig, hvordan verden popery med disse udfordringer." Af de 192 stats-og regeringscheferne af dem i sidste ende viste sig mindre end en tredjedel og endda i mange lande sendte landbrugsministre i stedet for ledere.

Kilde: http://zpravy.idnes.cz/

KOMMENTAR

Den hungersnød i de sidste mange gange, men aldrig i et sådant omfang, som i de seneste par årtier. Aldrig før var en mangel i verden mange hundrede millioner mennesker lider af sult eller underernæring.

Opfylde de bibelske profeti, der sagde Jesus Kristus. Alt dette skal være, der kommer igen og slutter lidelser på denne jord. Bibelen taler klart og for dem, der har studeret og sammenlignet med historien meget specifikt. Der er ingen bedre og troværdig profeti, og der er ingen bedre udgangspunkt end Jesus Kristus.

Matthew 24,7 - bryder ud i forskellige steder hungersnød og jordskælv.

Mark 13, 8 - forskellige steder hungersnød og jordskælv vil bryde ud. Men de er blot begyndelsen på fødsel smerter.

Matthew 24,27 - Fremkomsten af Menneskesønnen kommer som lyn - lyser himlen fra øst til vest.


Relaterede artikler fra kategori - Aktuelle begivenheder i verden

Kommer en større finansiel krise er uundgåelig

478_graf-down.jpg Hele verden er konfronteret med stadig større økonomiske problemer. Mange mennesker begyndte at indse, at denne onde cirkel af store offentlige gæld ikke fører vejen ud. Det er kun et kort ...
Tilføjet: 13.09.2011
Visninger: 183136x

Den mystiske dødsfald af dyr i hele verden

400_ryby.jpg Siden slutningen af ​​sidste år, er der mystiske død af forskellige arter rundt om i verden. De dør pludseligt i stort antal og uden nogen åbenbar årsag. Årsagen er stadig ikke ...
Tilføjet: 24.03.2011
Visninger: 236784x

Super sol storm i 2013

163_solarni_super_boure.jpg Super sol storm vil true jordens infrastruktur i 2013I 2013 truede i NASA's Earth stærke solaktivitet, der frembringer en super sol storm kan lamme både kommunikation og navigationssatellitter, men også til ...
Tilføjet: 06.10.2010
Visninger: 192904x

Kina forkynde evangeliet for de resten af verden - en bevægelse (tilbage til Jerusalem)

284_china_globus_vlajka.jpg For Tilbage til Jerusalem vision af tusindvis af kinesiske er villige til at dø. Vi i det mindste bør finde ud af hvorfor. Napoleon sagde engang: "Når Kina bevæger sig, det ...
Tilføjet: 06.12.2010
Visninger: 176566x

Bønner for genopretning og udgydelse af Helligånden - 777

424_777prayer.jpg Nye Testamente kirke stærkt præget verden med gode nyheder om evangeliet i en enkelt generation. Fyldt med Helligånden Nye Testamente troende de tilstedeværende til at dele sandheden om budskabet i den ...
Tilføjet: 08.05.2011
Visninger: 225127x

Da.AmazingHope.net - Hungersnød i verden