Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Han ofrede alt for at redde os

Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?

445_jesus_christ.jpg

Han ofrede alt for at redde os

Tilføjet: 04.07.2011
Visninger: 189372x
Emner: Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?
PrintTisk

Gud gjorde gennem hans Søn, Jesus Kristus, vor jord og gav os livet. Herre Jesus Kristus, Skaberen af ​​det uendelige univers. Han gav os livet at alt, hvad vi har brug for. Han skabte os, skabt hver fugl, hvert græsstrå, hvert træ, hver insekt, hver blomst. Han satte den på himlen stjernerne, solen skinner og alt i bevægelse. At Han skabte hele universet, alle de fjerne stjerner, planeter og galakser. Herre Jesus Kristus, Skaberen af ​​universet og livets giver. Hver morgen en ny vækkelse, vores hvert skridt, hvert åndedrag er vores vilje.

Romerne 11,36 - Alt er fra ham, gennem ham og til ham! For ham være ære for evigt! Amen.

Kolossenserbrevet 1,16-17 - Alt i himlen og på jorden blev skabt af ham - hvad de ser og hvad du skal se, troner og herredømmer og beføjelser. Gennem ham og til ham er alting skabt, og han er før alle og alle dets nuværende form.

Romerbrevet 11,34-36 -? "? Hvem vidste Herrens sind, der nogen sinde havde rådgivet i noget" "Hvem gav ham først, få ham til at betale for det Gud" Alt er fra ham, gennem ham og til ham ! For ham være ære for evigt! Amen.

Joh 1,10-11 - var verden og verden stod ved siden af ​​ham, men verden kendte ham ikke. Han kom til sit eget, men hans egne modtog ham ikke.

Hebr 1,2-3 - men i disse sidste dage talt til os gennem sin Søn, hvem han udnævnt arving til alle ting og ved hvem han skabte verden. Han er lysstyrken af ​​hans herlighed og udtryk for hans natur, hans magtfulde ord bærer alt. Han tog sig af den udrensning af synder, og derefter satte sig på højre hånd Majestæt i det høje.

Jesus Kristus, Skaber og Herre over alle, udødelig, evig, ofrede sin stilling. Han nedstammer fra sin trone for at frelse os, mand befriet sig fra fangenskab af Satan og synd. Ofrede udødelighed, forlod han sin trone og kom i menneskeligt kød til denne verden for at frelse os. Han satse alt, hvad han havde, hans liv skaber og hersker over universet. Når det mislykkedes, og synd som Menneskesønnen, faldt til døden, ligesom mennesker.

Som Menneskesønnen kom til denne verden, levede og syndede. Det hele kom fristelsen til denne verden, blev prøvet så meget som alle andre. Skaber og Herre af universet, gik han i vort land, prøvede alle de prøvelser i denne verden. Han blev ydmyget, latterliggjort, spyttede på, og som en uskyldig mands værste forsmædelige død på korset led martyrdøden.

Filipperbrevet 2,7-8 - I stedet, han overgav sig, tog essensen af ​​en tjener, tog menneskelig form. Han befandt sig i kroppen som et menneske, ydmygede han sig og blev lydig indtil døden - døden på et kors!

Så dit færdige arbejde forløsning. Som vores Skaber, kom Lord of the univers, ind i denne verden, levede her, han udgyde sit uskyldige blod, så vi kan leve et syndigt liv evigt. Til alle, som tror på ham og følge hans lov af kærlighed, har evigt liv. Udgydt hans uskyldige Blod, for mig, for dig, kan vi have en aktie i det evige Himmeriget. Han kom til os gennem sit offer forenes med vores himmelske Fader. Han er kun som vores Skaber, kunne vi redde deres ofre og undslippe koblinger af synd. Han elsker os så, at for os syndere satse alt, hvad han havde, hans liv. For os, så elendige og værdiløse, som ikke er i det store, uendelige univers, eller som et sandkorn.

Romerne 5,10-11 - syndens løn er død, men Guds nådegave er evigt liv i Kristus Jesus, vor Herre.

1 Tim 2,5-6 - der er én Gud og én formidler mellem Gud og mennesker, mennesket Kristus Jesus, som gav sig selv som løsesum for alle mennesker. Det vidnesbyrd kom på det rigtige tidspunkt.

2. Kor 5,18-21 - Alt dette er fra Gud, som forsonet os med sig selv ved Kristus og gav os forligelsens tjeneste. Gud i Kristus ind i verden med fred! Han stoppede folk til at føle sig skyldige over det, og budskabet om forsoning betroet os. Derfor, som Kristi ambassadører at spørge på vegne af Kristus, gennem os, som om at spørge Gud: blive forsonet med Gud. På ham, der var uden synd, gjort til synd for os, vi er i ham vi bliver Guds retfærdighed.

Det var en utrolig offer for vor Herre Jesus Kristus gjorde. Han satse alt, hvad han havde for at redde os. Så de giver ære og ros til ham med en enkelt kontaktperson. Det er den eneste mellemmand, der kan vaske vores synder væk, kan vi stå med det ene vypraným kåbe før vor himmelske Fader. Åbn dit hjerte for ham, lad os bede om tilgivelse for deres synder, og lad os prøve at rette op på vore synder, og at aflevere dem. Lad os gøre bod, og blive klar til et snarligt møde med vor Fader. Rejsen er slut, og historien om vores verden er allerede i sin konklusion. Lad os forberede og rense vores hjerter fra alt det onde i denne verden. Lad os lære at følge hjertet af Guds lov, som stadig er gyldig.

1 Joh 2,1-6 - Jeg skriver dette til jer, mine kære, kan du ikke synde. Hvis nogen synder, har vi en talsmand hos Faderen, Jesus Kristus, den retfærdige. Han er sonoffer for vore synder, og ikke kun for vores, men også for hele verden. Hvordan kan vi vide, at vi kender den? Afhængigt af, om vi holder hans bud. Hvem siger: "Jeg kender ham," men ikke opfører sig efter hans bud, er en løgner og det er ikke sandt. Men den, der holder hans Ord, i ham Guds kærlighed alvor er slået igennem. Derfor ved, om vi er i ham. Hvem siger, at i ham skal leve som han levede.

1 Joh 3,3 - Enhver, der klamrer sig til ham dette håb, stræber efter at være ren ligesom han er ren.

Kolossenserbrevet 1,19-20 - Guds velbehag til at videregive alle de fylde i ham og gennem ham at forene dem alle. Blod af hans kors i sig selv forårsagede det rum, hvad der er på jorden og i himlen.

Hebr 4,14-16 - Når vi har sådan en vidunderlig ypperstepræst - Jesus Guds søn, der gik op til himlen - lad os holde fast på deres religion. Vi er dog ypperstepræsten ude af stand til at føle med vore svagheder, men en, der var i enhver henseende, som vi prøvede, men var uden synd. Således adgang til nådens trone med frimodighed, kan vi få barmhjertighed og finde nåde, når vi har brug for hjælp.

Jesus Kristus selv kalder os:

Mattæus 4,17 - Fra den Tid begyndte Jesus at prædike, "! Omvend Himmeriget er nær!"

Prayer: Herre Jesus, Tak for den enorme ofre, som du har gjort for os. At du satse alt, hvad du havde, til at triviel og jeg kunne være ét med dig i dit rige. Herre Jesus, jeg elsker dig og ønsker at betjene dig af hele mit hjerte. Selvom snublende, hvor trin, jeg ved du elsker mig og vil og jeg kunne være ét med dig i dit rige. Tilgiv mig min Brøde, og jeg åbner mit hjerte, guide mig med din Helligånd jeg var i stand til at leve i kærlighed og harmoni med din Lov af kærlighed, som du gav os alle gennem sin tjener Moses. Åbn jeres hjerter til alle mennesker, der søger sandheden for at forstå dybden af ​​dit offer for os. For at forstå betydningen af ​​din Lov og hvordan man kan forberede sig på et snarligt møde med dig. Kom snart dit Rige, Amen


Relaterede artikler fra kategori - Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?

Profetien om, at Jesus er Messias forudsagt

191_jezis.jpg Enkelte bøger i Det Gamle Testamente blev skrevet i årene 1400-425 f.Kr. og findes i dem om 60 til 270 store og små Messias profetier om fødsel, liv og død om ...
Tilføjet: 24.10.2010
Visninger: 253820x

Jesus Kristus, hans liv, død og opstandelse

275_jezis_kristus_2.jpg Det eneste middel til forsonende for menneskers synd, som Gud i Jesus Kristus. I hans liv fuldkomne lydighed mod Guds vilje, hans lidelse, død og opstandelse. De, der i tro accepterer ...
Tilføjet: 25.11.2010
Visninger: 241195x

2:a Hvorledes liv?

84_cesta_ke_kristu.jpg Mennesker er væsner i den ædle kvaliteter og gaver. Han var klog og trivsel og boede i overensstemmelse med Gud. Hans tanker var rene og hellige. At ulydighed og overtrædelse af ...
Tilføjet: 07.09.2010
Visninger: 113485x

Bøn som samtale med Gud

418_modlitba_rozhovor_s_bohem.jpg Luke 11,1 - "Herre, lær os at bede sådan Johannes lærte sine disciple."Luke 18,1 - Han fortalte dem en lignelse, da der stadig er behov for at bede og ikke give ...
Tilføjet: 03.05.2011
Visninger: 280686x

Video - Det handler om Kristus! - Paul Washer

428_vse_je_o_kristu_paul_washer.jpg I aften er jeg her for at snakke om mennesker. Eller at tale om kirke eller religion. Da alle disse ting har deres fejl og mangler. Hver af jer skal være ...
Tilføjet: 12.05.2011
Visninger: 150799x

Da.AmazingHope.net - Han ofrede alt for at redde os