Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Guds lov er uforanderlige, er det stadig gældende!

True Dekalogen

501_bozi_zakon_je_nemeny.jpg

Guds lov er uforanderlige, er det stadig gældende!

Tilføjet: 24.10.2011
Visninger: 219751x
Emner: True Dekalogen
PrintTisk

Sandheder hans ord, Gud åbenbarede for folk. For alle dem, der modtager dem, er et skjold mod Satans bedrageri. Hvis du ignorerer disse sandheder, som nu er i den religiøse verden, så udbredt, det åbner døren for alt ondt. Folk i høj grad tabt af syne essensen og betydningen af ​​Guds lov. Forkert forståelse af arten og sværhedsgraden af ​​permanente gyldigheden af ​​Guds lov fører til fejlagtige synspunkter omvendelse og helliggørelse og forårsager faldet i fromhed i kirkerne. Her kigge efter det hemmelige, hvorfor oživeneckých bevægelser i vor tid opfylde Guds Ånd og hans magt.

I forskellige kirker, er folk kendt for deres fromhed, der kender og bekymret over status quo. Professor Edwards A. Park lister de farer, der nu truer Kirken, og rammende skriver: "En kilde til fare er, at der fra prædikestolen ikke understrege Guds lov I gamle dage brugt til at gentage den samvittighedens stemme, prædikestolen. ... Vores største prædikanter gav deres prædiker en enestående storhed, der modelleres Master vyzvedali Guds lov, hans Bud og advarsler. gentaget de to store principper, nemlig at loven er en manifestation af Guds fuldkommenhed og mand, som elsker loven, ikke elsker evangeliet, fordi loven - samt evangelium - det er et spejl, der reflekterer Guds karakter Dette fører til en anden fare, det er at undervurdere alvoren af ​​synd, dens spredning og dødelighed Betydningen af ​​ulydighed lov er.. direkte proportional med vigtigheden af ​​loven ...

Med ovennævnte farer forbundet med risiko for at undervurdere Guds retfærdighed. I øjeblikket, prædikanter har en tendens til at adskille domstolene fra Guds godhed, ikke dramatisere Guds godhed som et princip, men reducere den til ren følelse. Disse nye teologiske udtalelser deler, hvad Gud har sammenføjet. Guds lov er god eller dårlig? Det er godt. Så retfærdighed er godt, fordi de forsøger at opfylde loven. Ud af vane undervurdere Guds lov og retfærdighed, fra området og dødelighed af menneskets ulydighed er en nem vane at undervurdere Guds nåde, der bringer tilgivelse for synd. "Evangeliet i hovederne på folk mister værdi og betydning, og disse mennesker er faktisk villige til at give hurtigt Bibelen til side.

Mange religiøse lærere hævder, at Kristus ved sin død ophævede loven, og at da folk ikke kan opfylde kravene i loven. Andre mener loven en tung byrde, og i modsætning til bindende lovgivning understrege friheden af ​​evangeliet.

Profeter og apostle, vurderes dog den hellige Guds lov forskelligt. David sagde: "Frit Jeg går til bestemmelserne i dine forespørgsler." (Salme 119,45) Apostlen Jakob, der skrev efter Kristi død, kaldte de ti bud "den kongelige lov" og "fuldkomne lov om frihed" (Jak 2,8, 1,25). Og John, mere end et halvt århundrede efter korsfæstelsen, udtalte en velsignelse til dem, "der handler efter hans bud, og have adgang til livets træ og portene af byen" (Åb 22,14).

Påstanden om, at Kristus ved sin død ophævet sin Faders lov, savner ethvert grundlag. Hvis det var muligt at ændre eller ophæve loven, da Kristus døde ikke for at redde menneskeheden fra straffen for synd. Kristi død næsten forstyrrer loven, viser tværtimod, at loven er uforanderlige. Guds Søn kom til "ophøjet og forstørret loven" (Esajas 42,21). Han sagde: "Tro ikke, at jeg er kommet til at afskaffe loven ... Før himmel og jord forgår en tøddel eller en tøddel af loven." (Matt 5,17.18) selv, sagde Herren Jesus: "For at opfylde min Gud, din vilje er mit ønske, din Lov er i mit hjerte." (Salme 40,8)

Guds lov er hovedsagelig uforanderlige. Det er åbenbaringen af ​​den vilje og karakter af den lovgivende forsamling. Gud er kærlighed og hans lov er kærlighed. To vigtige principper i loven er at elske Gud og kærlighed til mennesket. "Kærlighed er opfyldelsen af ​​loven." (Romerne 13:10) Guds karakter er retfærdighed og sandhed, det er også essensen af ​​Guds lov. Salmisten skrev: "Din lov er sandhed ... Alle dine Bud er retfærdighed." (Salme 119 142 172) Og apostlen Paulus sagde: "Loven er hellig og budet helligt, retfærdigt og godt." (Romerne 7:12) Loven, der er et udtryk for Guds sind og vilje til Gud må være lige så permanent som lovgiver.

Ombygning og helliggørelse forsoner mennesker med Gud, som fører dem til at overholde principperne i Guds lov. I begyndelsen boede en mand, skabt i Guds billede i perfekt harmoni med Guds karakter og loven. Principperne for retfærdighed blev indskrevet i hans hjerte. Synd, men en mand fremmedgjort fra Skaberen. Så du ikke bære Guds billede. "Kropslig tænkning (fokus på selvet) er fjendtlig over for Gud, fordi de vil eller ikke kan adlyde Guds lov." (Romerbrevet 8,7) Ja, "således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn," at man kan forsone med Gud. Takket være Jesus Kristus, kan vi igen bringes i overensstemmelse med deres Skaber. Det menneskelige hjerte skal dreje af Guds nåde, må man vedtage et nyt liv fra Gud. Denne ændring er en genfødsel, uden at der - som Jesus sagde - ingen "kan ikke se Guds rige."

Det første skridt mod forsoning med Gud, er overbevisningen om sin egen syndighed. "Synd er en overtrædelse af loven." "Loven kommer syndserkendelse." (1 Joh 3,4; Romerbrevet 3:20) Hvis synderen lære hans skyld, skal dømme hans karakter ved Guds standarder for retfærdighed. Loven er et spejl, der viser perfektion af Guds retfærdige karakter og giver folk mulighed for at identificere deres mangler.

Loven viser mennesket sine synder ikke giver nogen løsning. Det lover et liv lydig, men viser, at skæbnen for overtrædere er døden. Kun Kristi evangelium kan befri en person fra straf for synd eller forurening af synd. De skal vise anger for Gud, hvis loven overtrådt, og tror på Kristus og hans stedfortrædende offer. Ved hans synder vil blive tilgivet, "bliver den guddommelige natur" (2 Pet 1,4). Det bliver et barn af Gud, fordi det tog ånd sønskab, magt råbte: "Abba, Fader!" (Romerne 8:15)

Du kan skifte tog Guds lov? Apostlen Paulus skrev: "Så dette tomrum loven gennem troen Absolut ikke Tværtimod, loven bekræfte?.." "Vi gjorde Sin døde - i, hvordan vi kan fortsætte med at bo der?" Og apostlen Johannes siger: "Der er kærligheden til Gud, at vi holder hans bud; og hans bud er ikke tunge." (Romerbrevet 3,31, 6,2, 1 Joh 5:3) Den genfødsel af det menneskelige hjerte tilpasse med Gud, fordi det flugter med Guds lov. Når synderen på dette sted, radikale ændringer, gået over fra døden til livet, fra synd til hellighed, af ulydighed og oprør til lydighed og loyalitet. Den gamle liv fremmedgørelse fra Gud sluttede, begyndte han et nyt liv for forsoning, tro og kærlighed. Så "retfærdighed loven kræver det" vil være "opfyldes i os, der ikke forvalter sin egen vilje, men vil af Ånden" (Rom. 8:4). Et menneske hjerte udtrykker: "Hvor jeg elsker din Lov Hver dag jeg tænke over det.". (Salme 119,97)

"Herrens lov er fuldkommen, livsopretholdende." (Salme 19:8) Uden for loven, kan man ikke rigtigt forstår Guds renhed og hellighed, eller deres egen skyld og urenhed. Ikke overbevist om synd og ingen grund til, at han skulle omvende sig. De ser ikke det som overtræde Guds lov er tabt, og ikke indser, at han har brug forsonende Jesu Kristi blod. Den modtager intet håb om redning dybtgående ændring af hjertet og ændring af livet. Det er grunden til at så mange overfladisk inverteret, så kirken kommer så mange mennesker, som ikke kom til Kristus.

I moderne religiøse bevægelser også fremherskende misforståelser om den dedikation, der er baseret på at ignorere eller afvise Guds lov. Disse teorier er falske overbevisninger og farlige praktiske konsekvenser. Fordi det nyder så bred popularitet, er det dobbelt nødvendigt, at alle ved præcis, hvad Skriften lærer om det.

Læren om helliggørelsen er den sande bibelske. Apostlen Paulus skrev til Thessalonikerne i regnearket: "Dette er Guds vilje, din helliggørelse." Og han bad: "Fredens Gud selv helliggøre du helt og lad." (1 Thess 4,3, 5:23) Bibelen klart lærer, hvad helliggørelse er, og hvordan det kan opnå. Frelseren bad for sine disciple: "Hellig dem i din sandhed: dit ord er sandhed." (Joh 17:17) Apostelen Paulus lærer, at troende skal "helliget ved Helligånden" (Romerbrevet 15:16). Hvad har Helligånden? Jesus sagde til sine disciple: "Når han kommer, vil sandhedens Ånd vejlede jer i hele sandheden." (Joh 16:13) Salmisten skrev: "Din lov er sandhed." Guds ord og Guds Ånd folk fortrolige med de store principper om retfærdighed udtrykt i Guds lov. Fordi Guds lov er "hellig, retfærdig og god", fordi det er en manifestation af Guds fuldkommenhed, følger det, at karakter dannes ved lydighed mod denne lov, skal være hellig. Et perfekt eksempel på en sådan er karakteren af ​​Jesus Kristus, som sagde: ". Jeg har holdt min faders kommandoer" "Vi har stadig gøre, hvad der behager ham." (Joh 15,10; 8:29), der følger Jesus, skal han ligne - Guds nåde til at forme hans karakter i overensstemmelse med principperne i Guds hellige lov. Dette er den bibelske helliggørelse.

Helliggørelse realiseres kun ved tro på Jesus Kristus, Guds kraft er Helligånden virker i mennesket. Apostlen Paulus formaner de troende: "Med frygt og bæven giver et skøde i hans frelse For det er Gud, der arbejder i dig, at du ønsker, og du gør hvad han kan lide.". (Filipperne 2,12.13) Christian oplevelser fristelser til at synde, men konstant at bekæmpe den. Dette kræver Kristi hjælp. Menneskelig svaghed er forbundet med Guds magt og tro udbryder: "Lovet være Gud, der giver os sejren ved vor Herre Jesus Kristus!" (1 Kor 15,57)

Uddrag fra bogen The Great Controversy - uddrag fra kapitel 27 Modern vækkelsesbevægelser


Relaterede artikler fra kategori - True Dekalogen

Ti bud blev naglet til korset?

326_bylo_desatero_prikazani_pribito_na_kriz.jpg Bibelen siger, at Gud gav loven - De Ti Bud, som var skrevet af Guds finger på tabletter af sten, og trådte ind i pagtens ark.En anden, ceremoniel Moseloven, som var ...
Tilføjet: 02.02.2011
Visninger: 185055x

MP3 - Ring - $ 1000 for en enkelt vers i Bibelen der viser overholdelse af søndagen.

321_1000_dolaru.jpg Baptist prædikant Tony MAVRAKOS fået en speciel invitation og et tilbud fra en mand. "Jeg vil give dig $ 1000 for en enkelt vers i Bibelen, hvilket ville bevise, at søndag ...
Tilføjet: 24.01.2011
Visninger: 141639x

Hviledag, lørdag eller søndag?

60_sunday_saturday.jpg Hvad er den rigtige hviledag, lørdag eller søndag?Ofte taler i kristne kirker, hvad er den virkelige hviledag. De fleste kirker, Christian foreninger helliger søndag, kun en lille håndfuld af lørdagen. Hvorfor ...
Tilføjet: 02.08.2010
Visninger: 599800x
Anbefalet

Hvad betyder Paulus, når han siger ingen har ret til at fordømme dig for sabbatter?

361_obet_poukazujici_na_krista.jpg Vi må anerkende den vigtige ting. Jødiske usyrede brød kaldes ferie, ferie trompeter, forsoning helligdage og andre fridage, der er blevet bebudet af Messias 'komme på lørdag!Kolossenserne 2, 13 - 17 ...
Tilføjet: 18.02.2011
Visninger: 143059x

Guds lov - De Ti Bud højre

585_desatero_bozich_prikazani.jpg Læs de ti Guds befalinger, som Gud gav til Moses på bjerget Sinai. Dette er den rigtige rækkefølge og formulering af de ti bud.Ingen har lov til at foretage ændringer i ...
Tilføjet: 19.04.2011
Visninger: 750556x
Anbefalet

Da.AmazingHope.net - Guds lov er uforanderlige, er det stadig gældende!