Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Guds lov - De Ti Bud højre

True Dekalogen

585_desatero_bozich_prikazani.jpg

Guds lov - De Ti Bud højre

Tilføjet: 19.04.2011
Visninger: 750557x
Emner: True Dekalogen
PrintTisk

Læs de ti Guds befalinger, som Gud gav til Moses på bjerget Sinai. Dette er den rigtige rækkefølge og formulering af de ti bud.

Ingen har lov til at foretage ændringer i loven, ingen personer, ingen religiøs myndighed eller tradition. Hvem vil lytte til Gud, vor Skaber, eller mand, traditionen?

Exodus 20:1-17

Gud talte alle disse ord:

1 "Jeg er Herren din Gud, som førte dig ud af Egypten, af trællehuset. Må ikke have andre guder foruden mig.

2. Må ikke generere en afgud i form af noget som helst oppe i himlen, jorden under eller i farvande under jorden. ikke Ikke tilbede dem og tjene dem for jeg, Herren din Gud er en nidkær Gud. Straffe ugudelighed af fædrene på børnene indtil tredje og fjerde generation af dem, der hader mig og vise barmhjertighed jer tusindvis af dem, der elsker mig og holder mine befalinger.

3 ikke bruge dit navn for Herren din Gud forgæves, for dem, der ville tage hans navn til løgn, ville Herren ikke forlade uden straf.

4 Husk sabbatsdagen og hold den hellig. Seks dage skal du arbejde og gøre al din gerning: men den syvende dag er sabbat for Herren din Gud. Du må ikke gøre noget arbejde - du, din søn eller din datter, din træl eller trælkvinde eller dine husdyr, en immigrant i dine Porte. I seks dage skabte Herren himlen og jorden, havet og alt i dem, men den syvende dag hvilede. Derfor har Herren velsignet sabbatsdagen og helliget den.

5 Ær din far og mor, hvor du kan leve længe på jorden, hvilket giver dig Herren din Gud.

6:e, ikke dræbe.

7:e Ingen utroskab.

8 Ikke stealingl.

9 Må ikke lyve om din nabo.

10 misunde din næstes hus. Misundelse din næstes hustru, hans træl, hans pige, hans okse eller æsel - ikke misunde din nabo noget. "

Allerede i Det Gamle Testamente Daniel så, at beføjelsen til at ændre loven. Den eneste befaling af tiden er den fjerde bud -. Husk sabbatsdagen og hold den hellig

Daniel 7,23-25 Den fjerde Dyr er kvart kongerige på jorden, som er forskellig fra alle andre: Det opslugte hele jorden, trampe den og knuse. De ti horn er ti konger, som indtræder fra dette kongerige. Efter dem en anden konge vil opstå, forskellig fra tidligere, og de betvinge tre konger. Vil tale imod den Højeste, vil hellige være forkert, og forsøge at ændre tider og regler. (New International Version: Vil forsøge at ændre tider og love.)

Hvad gjorde Jesus siger om loven? Det vil alle betale, og hvor længe?

Matthew 5,17-19 - "Du skal ikke tro, at jeg er kommet til at afskaffe loven eller profeterne Jeg er ikke kommet til at afskaffe, men for at opfylde dem Sandelig siger jeg jer, indtil himmel og jord forgår ikke.. mindste bogstav, ikke en Tøddel af loven, før det hele gå i opfyldelse. Alle vil eliminere en af ​​de mindste bud og undervise folk i Himmeriget betragtes som den mindste.

Hvor vigtigt er Guds lov?

Luke 16,17 - men snarere om himmel og jord forgår, end at stoppe betale et punkt loven!

Slettet tro på Jesus og hans nåde ret?

Romerne 3,31 - vi så gøre ugyldig loven ved troen? Ingen måde! Omvendt loven.

Hvad apostlen Paulus skrev loven?

Romerne 7,12 - men loven er hellig, budet er hellig og retfærdig og god.

Hvordan kan jeg vide kærlighed til Gud og vores medmennesker?

1 Joh 5,2-3 - Bare fordi vi elsker Guds børn, er anerkendt af den kendsgerning, at vi elsker Gud og opfylde hans befalinger. Kærlighed til Gud er, at vi gør hans bud - og hans bud er ikke tunge.

Fuld Jesus opsummerede befalinger af kærlighed til ord, lige som den gjorde i Det Gamle Testamente Joshua.

Matthew 22:37-40 - Jesus sagde: Du skal elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele dit sind. Dette er den første og største bud. Det andet er som det: Du skal elske din næste som dig selv. I disse to Bud afhænger hele loven og profeterne.

Joshua 22,5 - Bare følg nøje de befalinger og loven, hvordan kan Tjener Herren befalede Moses: Du skal elske Herren din Gud, at vandre i alle hans måder og holde hans befalinger. Spaltes til ham og tjene ham af hele dit hjerte og af hele din sjæl.

For hvor længe og hvorfor de fastsatte regler for Gud?

Salme 111,7-8 - Loyalitet og retten til at placere deres hænder, pålidelige er alle reglerne! Den evige aldre er etableret, virkelig og oprigtigt, der skal udføres.

Hvad Gud gav et tegn på Guds folk?

Exodus 31,13 - Herren sagde til Moses: "Tal til Israeliterne: Overhold min sabbat, fordi det er et tegn mellem mig og dig hele din generationer, ved du at jeg er Herren, som helliger jer.

Det vil være et tegn på Guds bud i de sidste dage?

Åbenbaring 12,17 - Så dragen blev vred på sin kone og gik for at føre krig med resten af ​​hendes frø, som holder Guds befalinger og har Jesu vidnesbyrd.

Er Guds Ark med Guds Ti Bud konstant selv himlen?

Åbenbaring 11,18-19 - nationer gjorde oprør, men din vrede kom, det blev tid til retten over alle de døde og de tilbagebetalingstid for dine tjenere, profeterne og helgener, og til alle, der værner dit navn, små og store , og tidspunktet for destruktion dem, der ødelægger jorden. "Så Guds tempel blev åbnet i Himmelen, og hans tempel blev set Ark sin pagt.

Hvad profeten Malakias skrev at det er vigtigt i forhold til den sidste dag i HERREN, flammende ligesom en ovn?

Malachi 3,22 - Husk loven min tjener Moses, de regler og bestemmelser, som jeg har begået mod ham ved Horeb for hele Israel.

Jesus udtalte profeti blev opfyldt i år 70 e.Kr., dvs 40 år efter Kristus, men Jesus opfordrer til lydighed mod loven!

Matthew 24,20 - Bed du ikke køre om vinteren eller sabbatsdagen.

Og hvad den første disciple? Overholde loven og stadig bevare lørdag og opstigning af Jesus Kristus?

Handlinger 13,14-44 - På lørdag, gik til synagogen og satte sig ....... så talte de om de ting, næste lørdag ........ næste lørdag til at høre Guds ord samles næsten alle byens.

Hebr 1,1,9 - løftet om at indtaste sin hvile gælder stadig ...... Derfor, at Guds folk er stadig en ferie. For dem, der trådte ind i hans hvile, udhvilede fra hans værker, som Gud hvilede fra hans.

Guds lov altid var og altid vil være. Det ændrer ikke essensen af ​​Guds regering fuld af kærlighed!


Relaterede artikler fra kategori - True Dekalogen

Hvilket er den syvende dag - lørdag, Månen lørdag eller søndag?

403_kalendar.jpg Vi er i stand til at afgøre præcist, hvilken dag er det syvende? Det ville give mening, at Gud har udpeget en dag som et minde om hans kreative magt - ...
Tilføjet: 28.03.2011
Visninger: 188776x

MP3 - Ring - $ 1000 for en enkelt vers i Bibelen der viser overholdelse af søndagen.

321_1000_dolaru.jpg Baptist prædikant Tony MAVRAKOS fået en speciel invitation og et tilbud fra en mand. "Jeg vil give dig $ 1000 for en enkelt vers i Bibelen, hvilket ville bevise, at søndag ...
Tilføjet: 24.01.2011
Visninger: 141639x

Ti bud blev naglet til korset?

326_bylo_desatero_prikazani_pribito_na_kriz.jpg Bibelen siger, at Gud gav loven - De Ti Bud, som var skrevet af Guds finger på tabletter af sten, og trådte ind i pagtens ark.En anden, ceremoniel Moseloven, som var ...
Tilføjet: 02.02.2011
Visninger: 185057x

Sabbatten som et minde om skabelsen, da forholdet til Gud

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg Lad os se på begyndelsen af ​​Bibelen, Mosebog. Her er skrevet om skabelsen af ​​vores verden. Vi lærer, at Gud skabte denne verden på seks dage i træk og den syvende ...
Tilføjet: 28.04.2011
Visninger: 173556x

Hvad betyder Paulus, når han siger ingen har ret til at fordømme dig for sabbatter?

361_obet_poukazujici_na_krista.jpg Vi må anerkende den vigtige ting. Jødiske usyrede brød kaldes ferie, ferie trompeter, forsoning helligdage og andre fridage, der er blevet bebudet af Messias 'komme på lørdag!Kolossenserne 2, 13 - 17 ...
Tilføjet: 18.02.2011
Visninger: 143059x

Da.AmazingHope.net - Guds lov - De Ti Bud højre