Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Fremkomsten af falske teorier i kristendommen indtil verdens ende

Falsk lære

263_vznik_falesnych_teorii_v_krestanstvi.jpg

Fremkomsten af falske teorier i kristendommen indtil verdens ende

Tilføjet: 15.11.2010
Visninger: 184377x
Emner: Falsk lære
PrintTisk

Tidlig kristne

Jesus, da han levede på denne jord for at undervise mænd og deres disciple alt, hvad der er rigtigt og hvad de observerer. Han kom til at afsløre karakteren af Faderens kærlighed og opfylde løftet over vor forløsning. Jesus og hans disciple, herunder respekteret i hele Ti Bud på lørdag og underviste folk om budet af kærlighed og ydmyghed. Efter sin opstandelse, prædikede første disciple sandheden, og mange mennesker troede på Jesus Kristus som verdens Forløser. Da Rom ødelagde Jerusalem i 70 e.Kr., til dem, der var trofaste mod Jesus og gav advarsler for at spare tid og flygtede. De brød op i hele det romerske imperium.

Men forfølgelse begyndte at ødelægge den kristne kirke. Satan, som brugte hedenske Rom mod de kristne monteret en rasende kamp. Kristne har lidt, har mistet deres hjem og er ofte blevet grusomt dræbt ved brænding eller på anden måde. Stadig stigende vrede og raseri, men strømforsyningen til kristne til at være trofaste indtil døden. Den ene dræbte en kristen mange af dem troede, og kristendommen er stadig voksende.

Kristendommen med hedenskab LINKS

Hvor Satan undlod forfølgelse af Kirken, begyndte at fokusere på fred og bedrageri. På det tidspunkt var der udbredt hedenskab og en af de største udtryk for tilbedelse af solguden. Day of the Sun Gud var søndag, og de hedenske tilbedelse af mange skulptur og billeder. World kristne begyndte at acceptere og lettere (som er Satan's plan, vigtigt) kristne begyndte også at tage sin verden. Som kristen er det ikke farligt, begyndte skarer at krydse hedninge til kristendommen. De accepterede den bibelske undervisning, mens de bevarer deres hedenske hjerter.

Kun ændret den elskede idoler af deres guder billeder til billeder af Kristus, Maria eller helgener. Told, festivaler og overtro af de hedenske templer simpelthen trukket ind kristendommen. Det var en stor indsats for at skille sig ud fra jødedommen og jøder som den mest fremtrædende træk er indvielsen af sabbatten, derfor ændrede sabbatten til søndag - dagen Solen Gud, fordi Kristus opstod den pågældende dag. Tidlig 4. århundrede, den 7. marts 321, og derefter tog Kejser Konstantin, en kristen romersk kejser, den første søndag loven under navnet "søndag, hellig dag sol." Kirke og stat ledere er efterhånden forenet med dette skift i fokus fra den sande bibelske sabbat til den alternative dag.

Hvad sejrede, men ikke kristendommen, tro på Jesus Kristus, men hedenskab. Faktisk bare hedenske Rom bor på, klædt op og pyntet, men uden den ånd og Kristi lære! Biskop romerske kejser fandt sted, og erstatte den med en krone tiara.

Sådanne hedenske Kristendommen var ikke en overraskelse for Gud. Langt tidligere, advarede Jesus Kristus ikke at vende tilbage, før et oprør mod Gud.

2. Thessalonikerbrev 2,3-10 - Lad ikke nogen snyde på nogen måde. Indtil den dag kommer, skal der være vendt væk fra Gud. De skal opdage de onde og Fortastede, der modsætter sig og ophøjer sig selv frem for alt, at det, den siger, og hvad Gud bliver tilbedt.

Settle selv i Guds tempel og udgiver en Gud! Kan du ikke huske, hvordan jeg fortalte dig, da jeg stadig var med dig? Du ved, hvad forhindrer ham endnu - kan i realiteten ske indtil da. Hemmeligheden bag denne ondskab, men det virker, bare venter på at forsvinde forhindringen. Da han opdager, at de onde, vil Herren Jesus dræbe ham et pust fra hans mund, ødelægger dens lysstyrke det komme. Fremkomsten af de onde bliver Satans aktivitet, alle de falske kræfter, undere og mirakler. Med alle de tåbelige er at vildlede dem, der er på vej til katastrofen, fordi han ikke elsker sandheden, som kunne redde.

Troende, derfor, engageret, og efterhånden begyndte at gå på kompromis den bibelske sted lørdag ophøje søndag. Lørdag, dog mere respekt og en trofast tilhænger af sandheden om Gud ikke er villig til at give af Gud. I århundreder, indtil i dag driver en kæde af trofaste, som holder Guds sandhed. Selv på de største religiøse forfølgelse af Inkvisitionen i middelalderen, lørdag overholdelse. Valden dannede en gruppe af kristne, i tillæg til skrifttyper, der ikke har modtaget nogen ny lære om Jesus og fandt den eneste leder af Kirken. De boede i et bjerg læ og sprede nyheden.

Dr. Kenneth Strand, en professor i kirkehistorie ved Andrews University i Berrien Sprongs klart, at indtil det andet århundrede er der ingen konkrete beviser for, at nogen kristen hellige uge hver søndag.

Josefus skriver: Der er ikke en by i Grækenland, selv i den hedenske verden eller i andre nationer, som ikke ville få vores skik at hvile på den syvende dag!

At lære at ændre den romerske pave som leder af Church of Christ, ikke påberåbe sig bibelske principper. Den mest grundlæggende bibelske lære om frelse gennem troen på Jesus Kristus er gået tabt i det store arrangement med intriger, omvendelse og pilgrimsrejser. Kristne lære om frelse og degenereret til et dogme, som folk kan få aflad ved at give afkald straffen for synd, eller at smide penge ind i templet finansforvaltninger kan indløse deres slægtninge og venner fra skærsilden.

FORBINDELSE MED KRISTENDOM FILOSOFI

Ideen om sjælens udødelighed bragt i sin nuværende form af grækerne. I den græske verden kom troen på menneskets udødelighed i anden halvdel af det 5. århundrede f.Kr.. Den mest berømte fortaler for denne teori var Platon. Nu er han fremhævede især tanken om, at kroppen er fængslet for sjælen, fordi døden er befrielsen af sjælen fra dette fængsel. Det Gamle Testamente lærer, men den umiddelbare fortsættelse af livet efter døden. Selv Jesus ikke lære noget nyt om den menneskelige natur.

Selv den kristne kirke var ikke sparet denne kejserlige teori. Selv før de døde øjenvidner af Jesu opstandelse, der var mange, der hævdede, at der ikke er nogen opstandelse. 1:a Corinthians 15,12. Over tid har kristne rapporteret stigende hedensk filosoffer, der ønskede at forene filosofi den æra i den kristne tro.

Tertullian (født 150 e.Kr.) er den første kristne til systemet blev vedtaget i læring skærsilden, helvede, evig pine og bøn for de døde. Håbet om opstandelsen er således undertrykt og lagt i baggrunden. Denne teori er i stigende grad at komme ind kristendommen. Den endelige form af læren om den sjælens udødelighed gav Thomas Aquinas (født 1226) og den femte Lateran Rådet i december 1513, proklamerede pave Leo X officielle dogme af den naturlige sjælens udødelighed.

Lære om såkaldte sjælens udødelighed ikke kommer enten fra jødedommen eller fra Jesus Kristus.

Forbindelsen mellem den kristne og den hedenske verden havde ødelæggende konsekvenser for kristendommen. Faktisk, når to floder fusionere, den ene med en beskidt og rent med rent vand, så er der ingen beskidte vand rent, men rent vand mister sin renhed. Det er, hvad der skete med den bibelske lære. Jesu lære, kun få tilbage.

BEGYNDELSEN reformationen

I fortiden, Gud, men var altid tro mod hende og et par meget modige mænd, der stod op mod falsk lære og prædike sandheden fra Bibelen. En af de første var John Wycliffe, som studerede Bibelen og kritiserede praksis med aflad afpresning. Wycliffe var ikke den eneste katolske der var imod deres kirke. I det 15. århundrede af Jan Hus prædikede sandheden, den sandhed, at hans liv og de trofaste mennesker begyndte de langsomme fremskridt i reformationen, eller en udrensning af kirken fra falske teorier.

En anden vigtig figur i historien var Martin Luther. Luther begyndte at lave tankevækkende katolikker i hele Europa til at miste tilliden til en række myter, som er vokset op og i stedet søger frelse kun gennem berettigelsen af Jesus Kristus selv. Med Luthers mod og vilje til at lette en tusind år på at skrive afsløret fejl og overtro. Kom flere og flere reformatorer i hele Europa og kæmpede for sandhed og døde for dig. Men trods de mange mennesker til at brænde og dræbe sandheden, den anden på grund af deres tapperhed og kærlighed til troende. Protestantismen spredning og skåret ud et sted.

Således har flere protestantiske kirker, som hver især reformationen tog et stykke af en sandhed tættere på den bibelske lære.

OPRINDELSE og insolvens protestantismen bigotteri

Satan igen, men ønskede at forhindre spredning af sandheden, og fordi det ikke var vold, der påvirker mange mennesker Annullerede til fanatisme og ekstremisme. De havde ikke krav på guddommelig åbenbaring og hævdede at have en komplet reformation. I virkeligheden imidlertid afvist, på hvilket grundlag reformationen blev bygget - Oz ord, Bibelen. Og dette skabte en masse fanatiske grupper og sekter, men de er ikke Bibelen lære.

På trods af en blodig konflikt med Rom, beholdt de engelske reformatorer mange middelalderlige skikke og ceremonier, hvilket fik mange til at forlade kun den anglikanske kirke, samt England. Fordi de var forfulgt igen, denne gang i tusindvis af protestanter flygtede til Den Nye Verden - Amerika. Protestantismen, men snart begyndte at falde og kirker i både Amerika og Europa har værdsat bidrag reformationen, har undladt at vokse åndeligt. Selv om nogle har talt og handlet imod fejl i det nittende århundrede nødvendige reformationen protestanter som katolikker i Luthers tid.

FORNYELSE OG FORTSAT OG UDSEENDE reformationen adventismen

Men alle protestanter i Amerika i søvn. Mange flere begyndte at studere Bibelen profeti, især Daniel og Åbenbaringen af John. Farmer William Miller, blev en flittig elev af Bibelen og bøger af Bibelen og tilbagevise de mange fejl i denne tid. For eksempel, han tro i den tusindårige rige fred inden udgangen af verden, men var også overbevist om, at Jesus 'komme er nær.

Den fandt, at på grund af den profeti i Daniels Bog 8. kapitel, hvor dyrene udfører, som giver verdens rige. Sammenlignet dem med historien og konkluderede, at profetien identificerer vædderen som Medo-Persien (20.verse), en ged, Grækenland (21.verse) og den navnløse lille horn som en anden verdensmagt, større end de to foregående, som synes til græsk imperium, jagter Guds folk og varer indtil udgangen af tid (fra 23 til 25 vers). Den eneste magt, som passer på denne beskrivelse, det romerske imperium, både i hedensk og i kristen form.

Den virkelige opfyldelsen af det lille horn i Daniel's profeti 8. kapitel skrev kirkehistoriker C. Mervyn Maxwell, "kan kun være det romerske imperium og dets efterfølger, den romerske kirke."

Hele visionen slutter med ordene "Det vil være 2.300 aftenen og morgenen," svarede han. "Så helligdommen skal genindføres." Millerit troede, at helligdommen betyder, at vores land og fordi det meste af tiden profetier dag symboliserer år, 2300 år, og som fortolket af Daniel i niende kapitel, som bestemmes ved begyndelsen af den tanke, at Jesus Kristus vil komme i 1844.

Men Kristus kom ikke endnu for 1844 blev beregnet efter bibelske profeti var korrekt og baseret på centrale begivenheder i verdenshistorien - den første Kristi komme. Tidlig forståelse af skriften, at dette helligdomme ikke tror, at vores land, men helligdommen i himlen. Det er centrum sted, hvor Kristi frelsende gerning for menneskeheden, og hvor Kristus forbøn for folket.

Romerne 8,34 - Hvem vil fordømme os? Jesus Kristus døde, men blev først og fremmest oprejst fra de døde, Guds højre hånd og bede for os!

Hebr 9,23-26 - Kristus kom ikke ind i den hellige steder er gjort med hænder (som kun er den sande), men i Himlen selv, for os at stå foran Gud. Også, at fordi der kom blive ofret igen og igen, som hvert år ypperstepræsten ind i Allerhelligste med blod (som så ville have til at lide under skabelsen af verden mange gange), men har nu i slutningen af alder at hans ofre en gang for alle slette synd.

Åbenbaring af John 11,19 - så åbnede Guds tempel i Himmelen, og hans tempel blev set Ark sin pagt.

Hele prototype jordiske helligdom og Israel ofre pegede på den himmelske helligdom, hvor Jesus Kristus forbøn for os, og hvor det stadig er gyldig med Pagts Ark af Gud desaterem. Var så Adventistkirken (advent = forventning), som forventes Kristi genkomst. Efter en skuffende forstå, at Jesus renser den himmelske helligdom, som pegede på Det Gamle Testamente præcedens, der peger på de stadig gyldige og uændrede Guds lov, herunder befaling lørdag som en hviledag.

FORBEREDELSE AF INDGÅELSE AF HISTORIE

Gud sendte en anden messenger, som var en kvinde denne gang, Ellen Gould White. Det betyder at hjælpe folk til at forstå den fortolkning af Daniels Bog og Johannes 'Åbenbaring Johannes og forstå sandheden om vor forløsning og det offer Jesus Kristus. De troende kan forstå den smukke links i Det Gamle Testamente varsler ofrene for helligdommen og Det Nye Testamente, hvor Jesus Kristus opfyldt dette løfte og prototyper og er nu i den himmelske helligdom selv i forbøn for os. Gud har givet hende gennem de andre linjer, som ikke at blive forført af falske doktriner og falske profetier, som vil afslutte verden i stigende grad. Hvordan man vente på ankomsten af Jesus Kristus med et rent hjerte og rene lære.

Reformationen var således afsluttet og de første adventister begyndte igen helliggørende sabbatten som en dag i HERREN, og hele tiden at lære, at fastholde, at Jesus Kristus og tidlige kristne.

Satan vil nu forsøge at besvare alle deres falske teorier og doktriner for kristendommen i forbindelse med ikke-kristen, måske mange af jer allerede føler denne indsats. Han har brug for at forene verden for at opfylde sin teori om tusindårsrige rige på jorden, og indarbejde en engel af lys for at efterligne Kristi genkomst og bringe alle mennesker. Det er skrevet, hvis det var muligt, selv de udvalgte ville blive bedraget.

2. Kor 11,14 - og ikke så underligt, for Satan selv er omdannet til en lysets engel! Der er derfor ikke noget specielt, da hans krav på at være tjenere af retfærdighed.

2. Timothy 4,3-4 - fordi tiden kommer, hvor folk vil ikke tolerere den sunde lære, men vil passe til din smag omkring lærere, som vil stimulere deres ører. Vende det døve øre til sandheden og ty til myter.

1 Timothy 4,1 - The Spirit klart siger, at i den seneste tid, nogle mennesker forlader troen til at følge omvandrende spiritus og dæmoniske lærdomme.

Satan ved, at tiden verdens historie er ikke længere lægges sammen. Han blev besejret, da vi allerede har skrevet. Han blev besejret af Jesu død for os. Tro på Jesus Kristus kan vi flygte fra Satans magt.

Matthew 24,4-5 - Jesus svarede dem: "Vær opmærksom på, at intet menneske bedrage dig der skal komme mange i mit navn, siger,» Jeg er Kristus «og forføre mange..

Mark 13,26 - så se Menneskesønnen komme i skyerne med stor magt og herlighed.

Luke 17,24 - som om lynet lyser i landet fra den ene ende af himlen til den anden, så vil Menneskesønnen i sin tid.

Gennem de hellige skrifter og gennem Guds Ånd åbenbaret Gud til hele menneskeheden store princip forankret i Guds lov. Vi vil være blandt dem, der elsker Forløser til at overholde?


Relaterede artikler fra kategori - Falsk lære

Video - kan forene alle verdens religioner?

510_lze_sjednotit_nabozenstvi.jpg Den byzantinske katolske Patriarkat baseret på apostolsk og profetisk myndighed, før verden udgiver en smertefuld virkelighed: kristne kirke, at homoseksualitet offentligt godkender, benægter Guds love og til sig selv kastet bandlyst ...
Tilføjet: 02.11.2011
Visninger: 155334x

New Age - Messias Maitrea i de profetier

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg New Age bevægelsen i de senere år, vokser gradvist og umærkeligt, og kommer i alle områder af vores liv. Bevægelsen blev snart hemmeligt, men siden 1984, da han blev beordret til ...
Tilføjet: 30.11.2010
Visninger: 142117x

Tro og gerninger - andet evangelium?

446_vira_a_skutky.jpg James 2,20 - Når du forstår, dit fjols, at tro uden gerninger er ufrugtbar? (King James Bible - tro uden gerninger er død)Åndelig Babylon i mange år undervist i, at Jesus ...
Tilføjet: 06.07.2011
Visninger: 125866x
Anbefalet

Video - Meddelelser fra himlen, genfærd af Jomfru Maria

87_zjeveni_panny_marie_1.jpg Dag, den katolske kirke er fænomenet Syner af Jomfru Maria. Vi kan ikke benægte denne kendsgerning, da denne åbenbaring har vist mange steder rundt omkring i verden.Hvad er oprindelsen af Marian ...
Tilføjet: 08.09.2010
Visninger: 178432x

Tidligere Pave Johannes Paul II. vil blive erklæret en helgen - Hvad Bibelen?

316_vatikan.jpg Den nuværende pave Benedikt XVI godkendte et dekret, hvori hans forgænger Johannes Paul II. anerkender udførelse af et mirakel. Dette kan være en tidligere pave officielt saligkåret. Anerkendelse af et mirakel ...
Tilføjet: 18.01.2011
Visninger: 142217x

Da.AmazingHope.net - Fremkomsten af falske teorier i kristendommen indtil verdens ende