Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Fortsæt i reformationen af vores nidkære forfædre

True Dekalogen

520_jan_hus_kostnice_1415.jpg

Fortsæt i reformationen af vores nidkære forfædre

Tilføjet: 13.12.2011
Visninger: 196640x
Emner: True Dekalogen
PrintTisk

Foto kilde: Wikipedia

Hele generationer af tjekkiske land var centrum for den reformerede tro i hele Europa. Hver af os kender navne som Jan Hus og Jan Zizka. Men du ved, hvor stor Guds kraft er ledsaget af? I det gamle Israel, førte Gud sit folk i kamp med fjenden på en sådan måde, at selv en meget større hær ikke havde en chance. Meget større og mere væbnede hære uden kamp, ​​horror, og gav til at flygte, fordi Israel var Gud.

Hvem af os i dag, men ved, at det samme skete under Hussitterkrigen, thecommon mennesker gik til kamp bevæbnet med en langt større hær, og at mens der i rædsel og løb væk uden kamp? Ja, hussitterne var Gud, og at han førte reformationen og var leder af de mennesker, der kæmpede for reformationen. Vores forfædre var dybt religiøse mennesker med mange levende oplevelse med Gud.

Uddrag fra bogen The Great Controversy - Kapitel 6 Hus og Jerome.

Lederen af ​​hussitterne stod Jan Zizka, der kort efter krigens begyndelse blindede i begge øjne, men som ikke desto mindre var en af ​​de dygtigste ledere af hans tid. Hussitterne modstod mere talrige kræfter, der bygget op imod dem, fordi de troede på Gud og var overbeviste om, at deres sag er retfærdig. Igen og igen, samledes den nye kejser tropper og invaderede Bøhmen. Hans tropper har dog altid været forsmædeligt nederlag. Den hussitterne vidste ikke frygten for døden, og ingen kunne stå dem.

To fjendtlige hære nærmede sig hinanden, indtil kun en flod mellem dem. "Crusader hær var langt stærkere, men i stedet modregne over floden og stødte sammen i kampen med hussitterne, hvorunder hidtil marcherede, frøs og stirrede stumt på hussiterlederen krigere. (Wylie, bd. 3, lm. 17) Derefter , pludselig, alt ramte hæren mystiske rædsel. Uden at falde morgen kollapsede en enorm militær magt, knust som en usynlig magt. hussiterlederen tropper slog en masse af fjendens soldater og begyndte at jage flygtninge. Vindere faldt i hænderne på store byttedyr, og så den krig, der var at forarme Bohemia, er mere beriget.

Et par år senere, da den nye pave havde en anden Crusade. Som før. Denne gang såvel som militært udstyr leveret af alle europæiske lande er omfattet af paven Alle, der deltog i dette farlige foretagende, lovede paven en stor belønning. Hver stjerneskruetrækker lovede fuldstændig tilgivelse og de værste forbrydelser. For alle dem, der falder i krig, lovede en rig belønning i himlen. De, der overlever, de høster rigdom og ære på slagmarken. Paven kaldte igen en kæmpe hær, krydsede grænsen og invaderede Bøhmen. Hussiterlederen tropper trak sig tilbage for ham, og lokkede ubuden gæst, der betragter deres sejr er sikker, længere og længere inde i landet. Endelig Prokop hær standsede, vendte til ansigt fjenden og parat til kamp. The Crusaders, som nu indså sin fejl, venter i hans lejr hussiterlederen angreb. Når du hører lyden af ​​den forestående tropper, før hussitterne nogensinde opdagede, faldt hun til korsfarerne rædsel. Princes, chefer og menige soldater droppe deres våben og flygtede i alle retninger. Forgæves den pavelige legat, der ledede kampagne, forsøgte at organisere endnu en gang bange og flygtede hæren. På trods af det hans bedste, var han til sidst skyllet væk ved at flygte. Hele hæren forvirret og spredt i hænderne på store vindere igen faldt bytte.

En enorm hær, udstationeret de stærkeste nationer i Europa, hæren tapre krigere, trænet og udrustet til at kæmpe, og flygtede efter den anden, uden at et enkelt skud fra en lille forsvarere og derefter en svag nation. Det var en manifestation af guddommelig kraft. Aliens fejet overnaturlige rædsel. Gud, som besejrede hær Faraos ved Det Røde Hav og drejede til at flygte, før tropperne Midjan Gideon og hans 300 mænd, der en nat besejrede hær af Assyrien stolte over endnu engang rakte sin hånd for at forpurre magt undertrykkere. "Tut vil blive meget bange, hvor der ikke frygter Gud helt sikkert sprede ben for dem, at du militært belejrede;. Zahanbíš er for Gud foragtede dem." (Sl. 53,6)

Og i dag? Lad troen tage dig?

De fleste af os råbte om kommunisme, på de vanskelige betingelser og begrænsninger i den frie, men hvorfor vi var nødt til at tage dette værdifulde? Tro på Gud vores forfædre i de foregående generationer? Iver og nidkærhed for sandheden er optaget i Guds Ord - Bibelen?

Mange af os i dag bemoans de destruktive og overdrevne demokrati, endnu en gang at lade det tage den mest værdifulde. Hvorfor forlade komforten af ​​os i dag, søger efter penge, mad og underholdning igen tog glødende tro vores forfædre, for han ville ikke tøve med at bede deres liv?

Der er mange grunde til at tro, at Gud er. Alle har et ønske om Gud i mit hjerte langt gemt, selv om det nægter de fleste mennesker, i øjeblikke af størst behov og størst risiko af alle Gud vil kalde. Har du, hvorfor er det?

Når en hel generation kæmpede for den reformerede tro, led af undertrykkelse, sult, ofte troende mennesker er blevet fordrevet fra deres hjem eller dræbt. Hvordan er det muligt, at det kunne modstå? De havde tro og lever en masse erfaring med Gud. Har specifikke interventioner af Gud i deres liv, og det er styrket. Vores trofaste modige reformatorer var ikke kun almindelige mennesker, men det var adelen, fyrster, og alligevel var villige til at opgive alt. De havde tillid til og erfaring, hvorigennem de vidste, at de var på den højre side.

Det samme kan leve med Gud i dag. Hvis du slår dit sind til Gud, tro på Jesus Kristus, som er den eneste vej til frelse, og vores tak til døden for vore synder, og den enorme nåde vi bliver frelst. Han vender dit hjerte og Helligånden i hans ord, hans uforanderlige lov af kærlighed. Vores hjerter så vendt når man ser på de enorme ofre af vores uskyldige Frelseren for vore synder længes efter at gøre Guds vilje, med kærlighed og taknemmelighed til at respektere, hvad Gud er venlig og er skrevet i ti point uforanderlig Ti Bud. Så vil du se, at så dit liv ændringer, og du begynder at opleve Guds kraft og ønsketænkning forventninger til hans andet komme og frelse.

Man kan sige, at den erfaring kan leve og dem, der ikke følge hele Guds lov. Ja, det er så, Gud ser på oprigtighed og puls af viden om hver person. Derfor kunne hussitterne opleve en sådan magt, selv om reformationen var stadig i sin vorden og endnu ikke helt kender.

Men der er en fare, fordi selv Satan finder sted mirakel arbejde, og især før fremkomsten af ​​Jesus Kristus til at være falske mirakler meget eskalere. De, der var bekendt med den permanente gyldigheden af ​​Guds lov og forkastet sandheden, og er udsendt som i fare for Satans magt. Således kan selv kristendommen rundt om i verden være handlet så mange mirakler, åbenbaring, ofte kortsigtede genopretning og alligevel ikke være det Guds kraft.

Matt 24,24-25 - opstår, fordi falske Messiaser og falske profeter vil gøre store tegn og undere, således at bedrage (hvis muligt), selv de udvalgte.

Vores forfædre havde en tro bygget på et solidt fundament af Guds ord. Ser ikke på, hvad de indgiver falske hyrder i kirker, men bad inderligt længes efter sandhed og studerede Bibelen. De lod den Hellige Ånd til at lede og ikke indgives af løgne. Lad os derfor vende tilbage til deres arv. Tro på Gud af hele dit hjerte og sjæl, sindet. Forelske sig i hans lov af kærlighed skrevet i De Ti Bud, og acceptere det af Helligånden i deres hjerter med taknemmelighed, tro og kærlighed trøstet af Gud. Jesus sagde:

Lukas 16,17 - men snarere om himmel og jord forgår, end at holde op med at betale et tidspunkt lov!

Matt 5,17-20 - "Tro ikke, at jeg er kommet til at afskaffe loven eller profeterne jeg ikke kommet for at afskaffe, men for at opfylde dem Sandelig siger jeg jer: Før himmel og jord forgår ikke.. mindste bogstav eller en tøddel af loven, før det hele gå i opfyldelse.

Hvorfor tror vi nu mere end vores præster og deres forvrængede fortolkninger af denne lov ikke længere er gyldig, end de ord, Jesus Kristus? Hvorfor skal historien om frafald fra Guds principper i det gamle Israel, den første kirke og protestantismen i dag, og stadig gentages? Retur til lade dig kun vejledt af Helligånden og Guds ord, og ikke folket! Vær den tro endnu engang villig til at kæmpe og stå op for hende. Gud vil derefter reagere på deres lederskab og klar indblanding i dit liv.

Husk, at Bibelen blev skrevet for almindelige mennesker, ikke kun for teologisk lærde, og derfor er alle vigtige sandheder fra den under vejledning af Helligånden også forståeligt. Bibelen, men ikke relativere, mindske, twist og fortolke i overensstemmelse med deres synspunkter. Bibelen er altid fortolkes Bibelen! Det betyder, at verset ikke kan læse, vil fortolke igen et andet vers til dette emne. Jesus Kristus sagde:

Matt 18,3 - "Sandelig siger jeg jer, hvis du vende om og blive som børn, ikke at tabe i Himmeriget.

Tænk på os. Hvilke af de ti punkter bør derfor ophæves?

Hvis der ifølge kirkeledere naglet til korset netop De Ti Bud, og ikke kun den ceremonielle Moseloven, der pegede på den første Messias 'komme, og at Jesu Kristi død virkelig opfyldt, påpeger, at De Ti Bud ville dermed ophørte med at betale?

Første -.. "Jeg er Herren din Gud, som førte dig ud af Egypten, af trællehuset ikke ingen andre guder ved siden af ​​mig (? Vi altså ikke have andre guder)

Anden - Du må ikke generere den idoler i form af noget som helst oppe i himlen, jorden under eller i farvande under jorden. Neklan dem og dyrke dem, for jeg, Herren din Gud er en lidenskabelig Gud. Straffe synd af fædrene, når børnene indtil tredje og fjerde generation af dem, der hader mig, og vise godhed i tusind slægtled af dem, der elsker mig og holder mine befalinger. (Vi kan derfor ikke længere tilbede afguder og roligt soškám og tjene vores hobbyer?)

For det tredje - må ikke bruge navnet på Herren din Gud forgæves, for dem, der ville tage hans navn forfængeligt, er Herren ikke forlade uden straf. (Jeg, vi kan gøre grin med Guds navne, sværger og spotter?)

4. - Husk sabbatsdagen og hold den hellig. Seks dage skal du arbejde og gøre al din gerning, men den syvende dag er sabbat for Herren din Gud. Du må ikke gøre noget arbejde - du, din søn eller din datter, din træl eller trælkvinde eller dine husdyr, og en indvandrer i dine Porte. I seks dage skabte Herren himlen og jorden, havet og alt i dem, men den syvende dag hvilede. Derfor har HERREN velsignet sabbatsdagen og helliget den. (Når Gud hvilede på lørdag for at mødes med os og styrkede sine forbindelser med os, kan vi bølge en hånd og ikke til at komme, når Gud venter?)

5. - Ær din far og mor, uanset om du er længe i det Land, som jeg giver Herren din Gud. (Er du klar til at adlyde vores forældre?)

6. - Du må ikke slå ihjel. (Tja, for det vi gå i fængsel, men når Guds lov afskaffet den ikke længere skal være tilladt?)

7. - ikke begå ægteskabsbrud. (Jeg kan begå ægteskabsbrud, nyde, og det gør ikke noget hvis du såre din partner?)

8. - Du må ikke stjæle. (Det ville heller ikke længere tilladt at endda stjæle?)

9. - Du må ikke lyve om din nabo. (Hvor meget smerte vil bringe, hvis vi kunne lyve om din nabo?)

10. - Envy din nabos hus. Envy din næstes hustru, hans træl, hans tjenestepige, hans okse eller æsel - misundelig på naboen noget. "(Satans misundelse, det hele startede, det skulle nu være tilladt?)

Hvilket produkt er ikke længere gyldig? Måske kun det fjerde bud?

Og hvorfor, netop når det er segl Guds lov. Selv om Guds øjne har den samme betydning alle budene (James 2:10), kun det fjerde bud, vi finde tegn på Guds segl:

1 Navn lovgivers: "Herren - din Herre og din Gud"

2. Hans titel: Skaberen, "Herren har gjort - Skaberen af ​​Himmel og Jord"

3 Det område, som loven gælder: "himlen og jorden, havet og alt i dem".

Anden Mosebog 31,13,17 - "Tal til Israeliterne: Hold min sabbat, fordi det er et tegn mellem mig og dig hele din generationer dig at vide, at jeg er Herren din Sanctifier Det er det evige tegn imellem. mig og Israeliterne. I seks dage skabte Herren himlen og jorden, men på den syvende dag hvilede han og tog et åndedrag. "

Ezekiel 20,12,20 - også jeg gav dem min sabbat, for at være et tegn mellem mig og dem at vide, at jeg er HERREN, som helliger dem. Hellige min sabbat, om et tegn mellem mig og dig, ved du, at jeg er Herren din Gud.

Åb 14,12 - Du har brug for udholdenhed af de hellige, der holder fast ved Guds bud og Jesu tro.

Ja, lørdag er virkelig et tegn mellem Gud og hans folk!

Hvis de ti bud virkelig Jesu død løftes kollaps ville være en regering af kærlighed og ord af Herren Jesus Kristus og elske din nabo ville ikke gå at mødes, fordi kærlighed er hele loven og profeterne. Bare ord om kærlighed, Jesus opsummerede hele ti bud.

Matt 22,37 - Jesus sagde til ham: "Du skal elske Herren din Gud af hele dit hjerte, hele din sjæl og af hele dit sind. ' Dette er den første og største bud Den anden er ligesom det:... Du skal elske din næste som dig selv 'I disse to bud hænger hele loven og profeterne "

Vi kristne, der er nutidens åndelige Israel, måske ikke ordet for os?

Jeremias 7,9-10 - Vidste du, stjæle, myrde, begå ægteskabsbrud, sværge falsk, tænde Offerild for Ba'al, skal du følge fremmede guder ukendt, og derefter komme til at stå foran mig i dette hus, som kaldes ved mit navn, og siger: "Vi sparede '? At du kan begå alle disse grusomheder?

Jeremias 4,1-2 -! "Jeg ønsker dig, Israel, vender tilbage, siger Herren, jeg ønsker dig tilbage til mig, jeg ønsker dig min blasfemi elimineret fra øjnene og ikke mere nebloudil Jeg ønsker dig sandheden, retfærdighed domstol og sværger, "Så sandt HERREN lever!"

Jeremias 7,23 - Lyt til mig, og jeg vil være din Gud og du skal være mit folk. Gå altid i den måde, som jeg har befalet dig, og holde dig godt. '

Johannes 15,10 - Hvis du holder mine bud, vil I blive i min kærlighed, ligesom jeg har holdt min faders bud og bliver i hans kærlighed.

1 Joh 5,3 - Kærlighed til Gud er, at vi adlyder hans bud - og hans bud er ikke tunge.


Relaterede artikler fra kategori - True Dekalogen

Hvad er den syvende dag i ugen er lørdag eller søndag?

278_kalendar.jpg Hvad er den syvende kalenderdag lørdag eller søndag? Hun blev gjort til en forandring?Mange lande i dens nuværende, har syv kalenderdag søndag. Mange mennesker er uvidende om, at lørdag er bare ...
Tilføjet: 29.11.2010
Visninger: 657620x

Sabbatten som et minde om skabelsen, da forholdet til Gud

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg Lad os se på begyndelsen af ​​Bibelen, Mosebog. Her er skrevet om skabelsen af ​​vores verden. Vi lærer, at Gud skabte denne verden på seks dage i træk og den syvende ...
Tilføjet: 28.04.2011
Visninger: 184812x

7:e Ændring af Heart - Tro og loven - Vejen til Kristus

273_cesta_ke_kristu.jpg "Hvem er i Kristus, er en ny skabning. Hvad er det gamle er gået, har den nye kommet" (2. Korintherbrev 5:17).Man kan ikke sige det nøjagtige tidspunkt og nøjagtig placering, eller ...
Tilføjet: 22.11.2010
Visninger: 146558x

MP3 - Ring - $ 1000 for en enkelt vers i Bibelen der viser overholdelse af søndagen.

321_1000_dolaru.jpg Baptist prædikant Tony MAVRAKOS fået en speciel invitation og et tilbud fra en mand. "Jeg vil give dig $ 1000 for en enkelt vers i Bibelen, hvilket ville bevise, at søndag ...
Tilføjet: 24.01.2011
Visninger: 151472x

Hvilket er den syvende dag - lørdag, Månen lørdag eller søndag?

403_kalendar.jpg Vi er i stand til at afgøre præcist, hvilken dag er det syvende? Det ville give mening, at Gud har udpeget en dag som et minde om hans kreative magt - ...
Tilføjet: 28.03.2011
Visninger: 199739x

Da.AmazingHope.net - Fortsæt i reformationen af vores nidkære forfædre