Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Forfølgelse af de trofaste troende i tiden efter udløbet

Log af gange, det andet kommer af Jesu Kristi

498_pronasledovani.jpg

Forfølgelse af de trofaste troende i tiden efter udløbet

Tilføjet: 17.10.2011
Visninger: 320004x
Emner: Log af gange, det andet kommer af Jesu Kristi
PrintTisk

Enhver, der studerer emnet af tid og slutningen af ​​søndagen love, skal de vide, at hårde tider forude. Der er flere vers, at forfølgelse vil ske, men bemærk at hver af disse vers har to dele - Guds forudsigelse, at der vil være forfølgelse, og så Guds løfter til de trofaste. Forfølgelse fandt sted i forskellige former i umindelige tider. Alle dem der tjener Gud, for at mødes med modstand fra Satan og hans hjælpere. Og nu Satan er en meget begrænset tid, og han ved han har en kort tid. Åb 12,12.

Daniel 12,1 - I den tid skal opstå Michael, den store fyrste og beskytter af dine medarbejdere. Tidspunkt for problemer opstår, når der har været siden at blive en nation. På det tidspunkt dit folk skal blive frelst - alle, der er indskrevet i bogen.

Matt 24,9-13 - Så vil du bekymre dig og dræbe på grund af mit navn og du vil blive hadet af alle nationer. På det tidspunkt mange vil falde væk og forråde hinanden og hade, og mange falske profeter skal stå og føre mange vild. Og siden spredt ondskab, har kærlighed til mange afkølet. Men hvem holder ud til enden, vil blive frelst.

Åb 2,10 - Intet at frygte, hvad du har udholdt. Se, Djævelen vil kaste nogle af jer i fængsel, for at blive testet, vil du have Trængsel i ti dage. Vær tro indtil døden, og jeg vil give dig en krone af livet.

Jesus led meget af dem, han skabte. Og hvis vi lider, er vi på vores Jesus, der led for os. Citat af Ellen Gould White (citatet):... "Ingen af ​​de mennesker er blevet så misbrugt og bagtalt som søn af mand, som de spottede ham og spottede ham, fordi han pligtskyldigt opfyldt Guds hellige lov hadede ham uden grund Han stod i stilhed Men før deres fjender, sagde og at den ydmygelse og skam er en del af den arv af kristne. Han rådede sine tilhængere til at modstå vrede, og han formanede dem til neochabovali jagten. "(Sønner og døtre af Gud, s.308 )

Tror du, vi vil forfølge religiøse mennesker, og forbrydere? Men Bibelen har forudsagt, at den mest grusomme forfølgelse fra de "kristne", som vil mener endda, at han er Gud.

Joh 16,1-4 - Det, jeg fortalte dig, du ledt på afveje. Bandlyser dig fra menigheden. Ja, kommer det tidspunkt, hvor alle, der vil dræbe dig, vil synes, at ved at tjene Gud. De gør det, fordi de ikke har kendt Faderen eller mig. Jeg har fortalt dig, at du husker på det tidspunkt, jeg fortalte dig.

I flere århundreder forfulgt Satan den tidlige Kirke, gennem hedenskab. Men når kirken under dække af tjeneste for Gud er aftalt til et kompromis med hedenskab, blev hårdere og mere farlig fjende. Den romersk-katolske kirke mener, at Gud gav hende ret til at kontrollere samvittighed, til at definere, hvad der er kætteri, og straffe ham. Dette er en af ​​de mest dybt forankret i pavelige fejl. Hvad vil det være enden af ​​tid? Citat: "Forfølgelse af protestantismen Rom, der næsten ødelagde Jesu Kristi religion, vil blive endnu værre, at forene sig med pavedømmet protestantismen." (Maranatha, 194)

Forfølgelse forudsagt i Bibelen og profetiske ånd er meget mere end bare stress og angst. I nogle tilfælde vil det være tortur og død. Citat:.. "Fordi sandheden tilhængere nægter at tilbede søndagen som sabbatten, mange af dem er fængslet, andre forvist fra landet, andre vil lide som slaver I dag skal vi finde noget som dette umuligt Når trukket tilbage, Men de mennesker, af Guds Spirit, der beskytter dem, og da de forlod Satans magt, der hader Guds bud, de er usædvanlige ting til at ske. Det menneskelige hjerte kan være meget grusomt, når den forsvinder fra Guds kærlighed og respekt. (Great Drama of Ages, 381, 382)

Nogle mistede deres ejendom. Mange vil opleve fattigdom efter offentliggørelsen, at den, som følger Guds sabbat, ikke kan købe eller sælge. Men hårdeste af alle vil blive opdelt i familie og kæreste venner fremmedgørelse.

Matt 10,36-37-Man vil have fjender i vores egen familie. Hvem elsker far eller mor mere end mig, ikke er værdig til mig. Hvem elsker søn eller datter mere end mig, ikke er værdig til mig.

Den væsentligste årsag til forfølgelse af Guds trofaste folk, uvillige til at tilpasse sig for at bryde den kommando, og de bibelske sabbat, en hellig hviledag. Accept eller afvisning af søndagen som en dag med gudstjeneste i den nærmeste fremtid, afgørende for frelse. Bibelen refererer til denne proces som en dyrets mærke vedtagelse eller accept af Guds segl. (Læs mere i artiklen nummer 666 bæst, dyrets mærke og Guds segl)

Citat:. "Der kommer en tid, hvor Guds folk kender den fulde virkning af forfølgelse, som respekterer hellighed den syvende dag .... Men Guds folk til at være fuldt indberettes til ham, og Herren vil handle i deres favør, og at bevise, at han er Gud over alle guder. "(Chritsian Service, 156)

Når man overvejer dokumentation for samarbejdet mellem USA og Vatikanet, ved vi, at denne gang ikke er langt væk.

Citat: "Vi ved, at" når Kirken i vores land til at forene sammen punkter bekendte tro, vil påvirke USA til at håndhæve sine regler og dens understøttende institutioner, da protestantiske Amerika vil skabe et billede af det romerske hierarki. Sande kirke vil blive udsat for forfølgelse, som Guds folk i fortiden. "(The Spirit of Prophecy, bind 4, 278)

Også fik vi at vide, at de hårde tider ikke vil vare længe. Citat: "Vi står på tærsklen til store og alvorlige hændelser Profetien er opfyldt Den sidste store kamp vil være kort, men forfærdelig .... Hvor lang tid vil det tage bare et lille stykke tid..?." (Selected Messages, svazek3 , 419)

Gud lovede beskyttelse

Vi stole på visheden om, at Gud elsker os, og lad uanset hvad der sker, ophold hos os og fører os ind i den rige herlighed. Vi behøver ikke at bekymre sig om fremtiden, fordi Gud har lovet, at det vil være med os. Citat:. "Der er altid en chance for, at vi kommer i problemer og personlig fare, men vi ikke tabe modet, vi som Guds folk til at øge deres indsats og håber på, når det er tid til risiko for Guds folk, er det tid til Gud at give klare beviser på hans magt. "(Maranatha 194, 191)," Guds folk behøver ikke bekymre dig. Satan kan ikke overstige den tilladte grænse. Gud beskytter sit folk. "

Ellen White skrev mange artikler, der relaterer til det tidspunkt, hvor det vil blive håndhævet Søndag lov. Hvis man afholde sig fra arbejde om søndagen, vil vi afsætte søndag missionere for en kort tid afvæbne deres fjender. Senest søndag vil vi fokusere på missionen får dyrets mærke.

Abomination, der advarer os

Matt 24,15-22 -. "Når du ser det hellige sted i staten, rystende vederstyggelighed ', som talte om profeten Daniel (lad læseren forstå), så lad dem, der er i Judæa, flygte op i bjergene Who vil være på Taget, stige ikke ned for at hente noget ud af huset, og som i marken, Pray eller ej vende tilbage til jakken. Ak, i disse dage for gravide og ammende. at du ikke køre i om vinteren eller sabbatsdagen. På det tidspunkt der er en stor trængsel som var først i begyndelsen af ​​verden, og hvad der aldrig vil blive. Hvis disse dage blev afkortet, ville ikke redde nogen. På grund af de udvalgte disse dage, vil ikke afkortes. "

Disse vers E. White siger: "Ikke meget tid, hvor vi er tvunget til at flygte til fjerntliggende og ensomme sted, som engang gjorde disciplene Ligesom belejringen af ​​Jerusalem af den romerske hære blev signalet til de jødiske kristne, så godt. som beslaglæggelse af magt over dele af vores nation (USA) ved udstedelse af det dekret, som vil håndhæve den pavelige sabbat søndag, advarer os til at være. Så er det tid til at forlade storbyen og vil forberede sig på at forlade byerne til fjerntliggende hjem i isolerede områder i bjergene "(5T 464 465)

Med andre ord. Da USA en lov, der er forpligtet til at overholde en hviledag om søndagen, det er for os et tegn til at forlade byerne og anden tilberedning

Gud i sin uendelige visdom, vil opfordre til lidt hvile, før den forfølgelse, for at undgå at skulle opleve forfølgelse. Mange vil blive gemt i graven, før den frygtede eksamen, mens lidelser falder på verden. Derfor bør vi altid være i min bøn anmodning om at sige:. "Ikke min vilje ske (Lukas 22:42) (råd om sundhed 375)

Hvorfor Gud tillader forfølgelse?

Der er mange positive grunde til, at forfølgelse bringer. Det faktisk vender tilbage mod Satan, fordi en positiv effekt både på de forfulgte, samt at disse vidner.

Første Dannelsen af ​​karakter - Citat: "Gud i sin store kærlighed, vil have os til at udvikle sjældne gaver af hans ånd Det giver os mulighed for at overvinde forhindringer, forfølgelse og modgang, ikke som en forbandelse, men som det største velsignelse i vores liv hver.. fristelsen overvindes, hver lider vi lidt modigt, bringer os en ny oplevelse for dannelsen af ​​vores karakter. "(Ministeriet kolportør, 67)

For det andet vidnesbyrd til verden - Citat: "Altid når der er forfølgelse, dem, der oplever enten beslutte for Kristus eller imod ham." (Desire of Ages 442) Indtil yderligere styrket bevægelsen til at håndhæve søndag vil nogle blive anholdt og retsforfulgt. "Folk, der er paraderede ved domstolene, kraftigt forsvare sandheden. Mange af dem, der hører den beslutter at holde alle Guds bud. Så stifte bekendtskab med sandheden, tusinder af mennesker, der ellers ikke ville høre om det." (Big Drama Ages 381)

Tredje Udtryk af Guds nåde - gennem lidelse og forfølgelse af troende mennesker på hans viser sin berømmelse og karakter. Tilskuere måtte være klart, at Gud var med de martyrer, der blev tortureret og dræbt. Mange i stedet for at forbande og desperat græder, når døden bad og sang og vidnede om den konstante tilstedeværelse af Gud og stor nåde.

4. Sætter os ind i rollen som service og velsignelse - Citat: "Ved at acceptere, at Johannes blev forvist til øen Patmos, Kristus byggede sine disciple til et sted, hvor han kunne få det mest dyrebare ret til at instruere kirker forfølgelse .... John var et middel til nåde ... Jeg har aldrig lært så meget om Jesus. Aldrig hørt så mange opløftende sandhed. "(Vores High Calling 315)

Spredning af evangeliet - Folk har en tendens til at associere kolonierne. Citat: "Men Herren ønsker sit folk til at være spredt over hele landet behøver ikke at associere på ét sted Jesus sagde: Gå ud i alverden og prædike evangeliet for hele skabningen Når apostlene valgte at bo i større... numre i Jerusalem, kom over dem forfølgelse og blev spredt til alle hjørner af den beboede verden. "(8T 215)

5. Bevis for at følge Gud - Satan forsøger hårdt på at afholde Guds folk. Derfor vanskeligheder og sendt ned, er bevis på, at vi er på Guds side. Citat:.. "Når folk forsøger at forlige med Gud, ved, at ydmygelse af korset stadig fortsætter De kræfter og de onde kræfter angreb mod alle dem, der holder Guds love Derfor, i stedet for forfølgelsen af ​​Kristi disciple bedrøvet, bør de forårsage glæde. Det viser, at gå i fodsporene på sin mester. "(Tanker fra Mount saligprisningerne 29)

Da stormen skal komme over os forfølgelse, mange falder væk og vil ikke være villige til at lide for, hvad de tror på og tilføje til den side af fjenden. Citat: Men på den anden side vil den sande får hører stemmen fra deres sande Shepherd. Med enorme engagement vil forsøge at redde tabt, og mange af dem, der har forvildet sig fra besætningen, og vil vende tilbage til at følge den store Hyrde. Guds folk at samle mod fjenden og skabe en fælles front. Set fra en fælles fare i tvister om den overlegne position. Han vil ikke snakke om hvem der skal anses som det højeste. "(Maranatha 194)

Berømte belønning

Den berømte, det vederlag, der modtages af trofaste arbejdere, at samles omkring Guds trone og Lammet. Da Johannes i sit dødelige legeme, så han Guds herlighed, faldt som død, ude af stand til at udholde synet. Men som Guds børn, klædt udødelig, se "ham, som han er." (1 Joh 3:2) De ville stå foran tronen, optaget i den elskede. Alle deres synder blev slettet, fjernet alle deres overtrædelser. Nu kan de se på afsløret herlighed Guds trone. Vi deltager med Kristus i hans lidelse, og sammen med ham arbejder på en plan om forløsning og med ham også glæde sig over synet af sjæle frelst i Guds rige, at der i al evighed priste Gud. (9T 285)

Beg af jer, at blive klar til Kristi komme på himlens skyer. ... Forbered retten, så når Kristus kommer, fejres af alle, som tror på Ham, kan være blandt dem, der mødes med ham i fred. (9T 285)

Trukket fra bogen af ​​G. Edward Reid - "søndag kommer", oversat fra den engelske original "søndagens Coming Fås i udgivelse Jupos!

Vi anbefaler at læse bogen The Great Controversy af Ellen Gould White.


Relaterede artikler fra kategori - Log af gange, det andet kommer af Jesu Kristi

Video - Falsk lære i de sidste dage

441_video_falesny_mesias.jpg Undertekster til video:Bibelen forudsiger moralske niveau menneskeheden ved udgangen af ​​tid. Vi er vidner til disse ting rigtigt?Jesus sagde i Mattæus 24, 4-5, i de sidste dage skal komme mange i ...
Tilføjet: 03.06.2011
Visninger: 164811x

Forberedelse til enden

514_egw-country_living.jpg "Når det drejer sig tid tests, viser det sig, som styrede livet af Guds ord. Om sommeren er der ingen forskel mellem stedsegrønne og andre træer så indlysende. Men når vinterens ...
Tilføjet: 23.11.2011
Visninger: 180931x

Video - Den sidste begivenhed, i slutningen af verden ifølge bibelsk profeti

80_the_final_events_of_bible_prophecy.jpg Doug Batchelor - The Final Begivenheder Bibelen ProfetiTag et kig på dette dokument, som er Doug Batchelor præsenterer begivenheder, der vil gå forud for verdens ende. Disse begivenheder er i overensstemmelse ...
Tilføjet: 03.09.2010
Visninger: 321760x
Anbefalet

Fremkomsten af falske teorier i kristendommen indtil verdens ende

263_vznik_falesnych_teorii_v_krestanstvi.jpg Tidlig kristneJesus, da han levede på denne jord for at undervise mænd og deres disciple alt, hvad der er rigtigt og hvad de observerer. Han kom til at afsløre karakteren af ...
Tilføjet: 15.11.2010
Visninger: 209620x
Anbefalet

Kommer en større finansiel krise er uundgåelig

478_graf-down.jpg Hele verden er konfronteret med stadig større økonomiske problemer. Mange mennesker begyndte at indse, at denne onde cirkel af store offentlige gæld ikke fører vejen ud. Det er kun et kort ...
Tilføjet: 13.09.2011
Visninger: 181223x

Da.AmazingHope.net - Forfølgelse af de trofaste troende i tiden efter udløbet