Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Forberedelse til enden

Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?

514_egw-country_living.jpg

Forberedelse til enden

Tilføjet: 23.11.2011
Visninger: 200536x
Emner: Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?
PrintTisk

"Når det drejer sig tid tests, viser det sig, som styrede livet af Guds ord. Om sommeren er der ingen forskel mellem stedsegrønne og andre træer så indlysende. Men når vinterens storme opstår, vil stedsegrønne træer forblive uændret, resten af ​​deres løv kommer. Hverken formelle kristne i dag er at anerkende retten, men nærmer sig det tidspunkt, hvor forskellen viser. Lige hvad er åbenbar fjendtlighed, fanatisme og intolerance regeringstid, forfølgelser begynder. Zakolísají lidt tro og hyklere og opgive deres tro. sande kristne, dog modstå og forblive fast som en klippe, vil deres tro blive stærkere og lysere håb end på nuværende tidspunkt. "(store drama nogensinde = store strid, side 378) (Vores oversættelse af" The Great Controversy "har forskellig paginering)

På tidspunktet for trængsel vil føre os frem, er det kun Guds kraft, men nu kan vi forberede de råd, at Gud gav os.

Undersøgelse Guds ord

Bibelen indeholder mange løfter, som vi bør klemme, til at udskrive dem i hukommelsen og i person, er at prædike. De mest populære er i salmerne, i Esajas, evangelierne og Paulus 'Brev til Filipperne. Også 37. Kapitel store drama af aldre (Vores eneste sikkerhed) giver os gode råd. To korte uddrag, mange antyder. "Kun mennesker, der forstærker hans sind sandheder i Bibelen, står op i den sidste store kamp." (Side 373) "Den første og største pligt rimelig væsener er at lære af skrifterne, hvad der er sandt, så efter at leve og opfordre andre til at gøre det så godt." (Side 376)

At bruge tid i bøn med Gud

Regelmæssig fællesskab med Gud for at opretholde et intimt forhold til ham. Kapitlet om bøn i bogen Rejsen til Kristus, kan vi hjælpe en masse. "Hvilken magt skulle have dem i fortiden har været forfulgt for Kristus? Det var en enhed med Gud, enhed med den Hellige Ånd, forening med Kristus. Dette intime forhold til Frelseren til Guds folk til at holde ud i de sidste tider . (Den Tro jeg bor ved 330. side)

At være venlig over for andre

Vi kender dine naboer og dem, der er indflydelsesrige i samfundet. De erkender, at vi er ærlige og anstændige mennesker, som vi ikke er medlemmer af nogen sekt eller ekstremistiske freaks. Det er også meget godt at fortælle dem alle lige. Gode ​​råd: "På samme måde bør Kristi efterfølgere nu, når man nærmer sig tidspunktet for besvær, gøre alle bestræbelser på at introducere folk i den rigtige lys og fjerne fordomme og afværge fare, der truer den frie samvittighed." (Big Drama Ages side 387)

Hjælp til at sprede Guds værk

Vi ved, at hvad der er afsluttet i en tid med relativ fred, vil vi nødt til at fuldføre i en meget vanskelig tid. Vi bør ikke være ledig, som natten kommer.

Viden om sundhed retningslinjer for at hjælpe de syge

"Som religiøse aggression underminerer frihed i vores land, dem, der kæmper for tankefrihed, vil blive bragt til en ugunstig situation. Hvis du har muligheden, bør de have til hinanden for at få viden om sygdomme, dens årsager, forebyggelse og behandling. Hvem vil lykkes, finde arbejde til deres brede anvendelsesområde. Det vil være en masse syge der har brug for hjælp, ikke kun blandt medlemmerne af vores kirke, men først og fremmest blandt dem, der ikke har kendt sandheden. "(Medical Ministry side 321)

Udvikling af sammenhold og venskab med andre

Hebræerne 10,25 råder os til at mere og oftere mødtes i fælles møder og opmuntret hinanden, jo mere ser vi, at dagen for Kristi nærmer sig. Alligevel bliver vi mindet om, at vi "samledes." Efter opstigning af Kristus til sine disciple at se, at de elskede hinanden.

Lær at være selvforsynende

The Washington Post for nylig rapporteret, at 95% af amerikanerne er helt afhængig af kost købt i butikken. Vores råd er at være mere uafhængig. "Fattigdom kan påvirke alle, der i øjeblikket tro og handle i overensstemmelse med sandheden. Kristus fortalte os, at de bagvaske. Når der er en stræben efter sandheden, vil det være vigtigt, at vi dominerede enhver menneskelig aktivitet og deres familier lider på grund af manglende viden. Vi bør bekende i handel, byggeri, beplantning og såning. Vide hvordan de skal dyrke jorden, ville vi dette arbejde under vanskelige forhold lettere. En sådan viden vil blive en stor velsignelse, selv vores fjender. (Manuscript Releases, bind 19, side 26)

Gå ud af byen

Dette board er kendt i mange år. Der er ikke noget mysterium for os, hvorfor vi fik dette råd. Vi lærte kriminalitet, overbefolkning, vold, sygdom, fattigdom, støj og stress af byliv. Om dette emne, som vi lærer mere i brochuren Country Living (Livet i land)

Kilde: Bogen "søndag kommer" G. Edward Reid

EG White siger:. "Det er ikke meget tid, hvor vi er tvunget til at flygte til fjerntliggende og ensomme sted, som engang gjorde disciplene Ligesom belejringen af ​​Jerusalem af den romerske hære blev signalet til den jødiske kristne, samt beslaglæggelse af magt over dele af vores nation (USA) ved at udstede dekret, som vil håndhæve den pavelige sabbat søndag, advarer os til at være. Så er det tid til at forlade storbyen og vil forberede sig på at forlade byerne til fjerntliggende boliger i isolerede områder i bjergene "(5T 464 465)

Med andre ord. Da USA en lov, der er forpligtet til at overholde en hviledag om søndagen, det er for os et tegn til at forlade byerne og anden tilberedning

Amerikanske prædikant Jim Buller http://www.preparingtostand.org/ på sin hjemmeside hedder det:

Når hæren omringet Jerusalem, Jesu disciple forlod byen! Uanset om de var klar eller ej. Uanset om du har et sted at gå eller ej. Jeg gik ud! Måske er vi nødt til at gøre det samme.

E-mails, jeg modtager, taler om byer forsegling (lukker til omverdenen), og jeg ved, at i mit område har planer om at gøre det gjort i mange år. Det lyder ligesom, hvad vi kunne læse i hæftet Livet i landet siden 11 (også 2SM 142). "Men snart vil være af en sådan strid og forvirring i de byer, at de, der ønsker at forlade byen ikke kan. Vi må forberede sig på disse begivenheder. Det er det lys, der blev givet til mig."

Selv om vi sted i landet, bør vi have en evakueringsplan. Vi har udarbejdet en pakke med basale personlige behov for at overleve, basale fødevarer, camping udstyr, alt er klar, så vi lige fik fanget og kunne gå ind i nogle typer af boliger, som bruger en almindelig træ fra skoven til opvarmning og madlavning. Har også planlagt ruter og stoppesteder, hvilken vej kommer vi derhen.

"Husk på Lots hustru" Lukas 17,32. Også, vi er nødt til at forberede sig mentalt og følelsesmæssigt, vi var i stand til at forlade det hele bag os - lad os sammen med vores familie og venner vil gå eller ej.

Bemærk også, at der er to dele af Time of Troubles. Nationale Søndag lov markerede begyndelsen på den første del. Omsorgsfuld enden inden udgangen af ​​første del. Den anden del er en tid med trængsel efter raffinement, vil blive hældt, når de syv sidste plager. I løbet af anden periode, vi kommer til at "fuldstændig øde og ensomt sted" (The Great Controversy side 626).

Så i løbet af den første del af den modgang periode vil stadig skulle være i stand til at gøre "missionere". Vi vil ikke bare gemme sig i bjergene og forsøge at overleve. Vi må huske på, når vi forlader byen. Vi skal også forberede sig til denne sidste store evangelium provision. "I disse sidste timer crafting sønner af mænd, når skæbne hver eneste sjæl vil snart være løst for evigt, forventes det, Herren himlens og jordens fra hans kirke for at blive vækket til handling som aldrig før." (Profeter og Kings side 716)

Sandsynligvis vil vi nødt til at stole på andre metoder til evangelisering, end vi er i stand til at bruge i dag. Har ikke mange "offentlige forkynde evangeliet." I stedet kan det være mange "Gud-ledede møder." Bed til Gud om at lede jer til dem, der ønsker at skulle dele med dem. Lær hvordan det virker nu.

Du skal også være så Guds folk samledes sammen. "Åh, mange gange, når jeg følte at jeg var i overværelse af Gud og hans hellige engle, jeg hørte englens stemme, der sagde rally, rally til at slutte op. Lad ikke Satan kaste helvedes skygge mellem brødre. Rally er i enhed gør stærk. Guds plan for sit folk har altid været at arbejde sammen.

Slå sig ned på landdistrikternes jord er en masse arbejde og tager en masse tid. Men vi er nødt til at være tændt for at proklamation sidste budskab til folk, der accepterer ham, ikke kun for vores egen overlevelse. Derfor er den eneste måde at leve på er frivillig enkel livsstil, som Jesus Kristus levede for at fuldføre missionen, og arbejde sammen som en gruppe.

Selv om vi føler, at det haster med fysisk træning, skal åndelig træning i første omgang. Nu er det tid til at forbinde dybt med Gud. Bo i Jesus. Giv dig selv til ham til os af den hellige fyldt Ånden, og Ånden ført os. I disse vers Gud lover os, at vi forbereder sin ankomst og enden. Når vi arbejder med, hvad der forsøger at gøre i os og gennem os, siger os igennem denne gang. Det handler om tillid til Gud og fuldstændig overgivelse til ham hvert øjeblik.

Filipperne 1,6 - Jeg er sikker på, at han, som begyndte en god i dig arbejde, føringen indtil udgangen af ​​den dag i Kristus Jesus.

1 Thess 5,23-24 - Fredens Gud selv helliggøre dig helt, og må jeres ånd og sjæl og legeme helt uden skyld evig kommer af vor Herre Jesus Kristus. Den, der ringer til dig er trofast, og han vil gøre det.

Jude 24 - Tom, som har magt til at beskytte dig fra at falde og bringe dig ind i hans herlighed
ren og glad ...


Relaterede artikler fra kategori - Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?

Sabbatten som et minde om skabelsen, da forholdet til Gud

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg Lad os se på begyndelsen af ​​Bibelen, Mosebog. Her er skrevet om skabelsen af ​​vores verden. Vi lærer, at Gud skabte denne verden på seks dage i træk og den syvende ...
Tilføjet: 28.04.2011
Visninger: 186703x

Helvede er bare - hvad vil blive enden på de ugudelige mennesker?

371_existuje_peklo.jpg Mange mennesker er bange for helvede og evig lidelse. Men helvede? Bibelen taler om helvede, er kun indtil den sidste dag i opgør kommer. Da Jesus Kristus genopliver de onde og ...
Tilføjet: 02.03.2011
Visninger: 216989x

Video - JESUS

199_film_jezis.jpg JESUS John Heyman vises, og også den mest oversatte film i biografen historie.Denne film er historisk tæt på livet af Jesus Kristus.Hvem er Jesus? Dette spørgsmål søger at besvare roste producent ...
Tilføjet: 03.11.2010
Visninger: 273930x

Den eneste sande Gud er Israels Gud!

439_izraelite.jpg Esajas 44,6 - Så siger Herren, konge og Israels Genløser, Hærskarers Herre: Jeg er først og jeg er den sidste, ud over mig er der ingen Gud.Gud er den eneste! Et ...
Tilføjet: 01.06.2011
Visninger: 292717x

Grunde til den Kristi genkomst til verden

247_duvody_prichodu_jezise_krista.jpg Jesus Kristus døde for vore synder, sejr over det onde - Satan og besejrede ham. Han viste hele universet, at Gud er kærlighed og alligevel har vi syndet mod Guds lov, ...
Tilføjet: 08.11.2010
Visninger: 170773x

Da.AmazingHope.net - Forberedelse til enden