Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Etablering Adventismu, EG White - Profeti Daniel 8, 9, kapitel

Profeterne i Bibelen og i dag

299_egw-vision-with-bible2.jpg

Etablering Adventismu, EG White - Profeti Daniel 8, 9, kapitel

Tilføjet: 25.12.2010
Visninger: 173839x
Emner: Profeterne i Bibelen og i dag
PrintTisk

Fra den dag Adam og Eva forlod gate, gråd, Garden of Eden, Gud forventer det Herrens folk, der bryder magt Lucifer og genoprette det jordiske paradis er tabt, og falder i synd. Andet komme Herren Jesus er kulminationen af Skriften, vores tro og frelse.

Amerika var i det nittende århundrede været vidne sporadisk fornyelse af religiøs tro centreret i den nærmeste Kristi genkomst. Mange betragtede forskellige arrangementer i historien som en manifestation af Jesu advarsel om, at før hans genkomst vil være jordskælv og tegn i sol, måne og stjerner. Da den frygtelige jordskælv i Lissabon i 1755 til fantastiske crash og uforklarlige mængder af meteoritter og blodige måned. 19 maj 1780 var en særlig solformørkelse, kendt som "Big mørk dag i Nordamerika." 1833 var bemærkelsesværdig meteorit ned i samme omfang som aldrig før. Det blev anslået, at en observatør kan se en gennemsnitlig på 60.000 meteorer i timen.

Blandt dem var ærlige landmanden William Miller, som blev en flittig elev af Bibelen og især Daniels Bog og Johannes 'Åbenbaring Johannes. Bibelen tilbagevist mange fejl på det pågældende tidspunkt. For eksempel, han tro i den tusindårige rige fred inden udgangen af verden, men var også overbevist om, at Jesus 'komme er nær.

Den fandt, at på grund af den profeti i Daniel 8. kapitel, hvor dyrene handling, der udgør den globale imperium. Sammenlignet dem med historien og konkluderede, at profetien identificerer vædderen som Medo-Persien (20. Vers), en ged, Grækenland (21. Vers) og den navnløse lille horn som en anden verdensmagt, større end de to foregående, som synes til græsk imperium, jagter Guds folk og varer indtil udgangen af tid (fra 23 til 25 vers). Den eneste magt, som passer på denne beskrivelse, det romerske imperium, både i hedensk og i kristen form.

Hele visionen slutter med ordene, Daniel 8, 14 - "Det er 2300 aftener og morgener," svarede han. "Så helligdommen skal genindføres." Millerite men han mente, at helligdommen betyder, at vores land.

Daniel 9, 24-27, bygger på den tidligere profeti, og selv taler om næste gang 70 uger, hvilket vil afskære (KJV Bibelen) og fastsætter den præcise begyndelse af profetien. Siden udgivelsen af, at Jerusalem blev genoprettet, da Messias ledere, gik syv uger, og 62 uger. Kommando til at genoprette og bygge templet i Jerusalem blev udstedt før år 457 f.Kr. kong Artaxersem Ezra kapitel 13.

På grund af den tid, ifølge profetierne i Bibelen en dag = en år er 2300 aftener og morgener = 2300 år, og 70 uger = 490 år.

Beregningen af året 457 f.Kr. + 70 år at få den service og Jesu Kristi død i 34 e.Kr..

Beregningen af året 457 f.Kr. + 2300 år bringer os til 1844. Vi må huske, at der ikke er nogen år 0:e

Profetier vil blive diskuteret i detaljer separat.

Men Kristus kom ikke endnu for 1844 blev beregnet efter bibelske profeti var korrekt og baseret på centrale begivenheder i verdenshistorien - den første Kristi komme.

Jesus ypperstepræsten i Helligdommen

Tidlig adventister, men de første fundet fra studiet af Bibelen profeti, der ikke vedrører Jesu andet komme til jorden, men det fristed i himlen, hvor Kristus forbøn for os. Hele Israel, Gamle Testamente bebudet tilbede ved helligdommen i billedet af den sande fristed i himlen. Bibelen klart siger, at Jesus holdt ypperstepræst tjeneste i den himmelske helligdom, og begyndte sidste instans af Gud.

Hebræerbrevet 8, 1-5 - Nøglen til hvad vi taler, er imidlertid, at vi har en ypperstepræst, der tog højre hånd trone Majestæt i himlen. Han er ansat ved helligdom - det stativ, som ikke har bygget en, men Herren. Hver præst er ansvarlig for at bringe gaver og ofre. Det var derfor nødvendigt, at han har noget at tilbyde. Her på Jorden, men kunne ikke engang være præst, fordi de lokale præster give gaver i henhold til loven, som er det image og skygge af, hvad det er i himlen. Så det gjorde, var at vide, Moses, da han skulle færdiggøre tabernaklet: "Se til, at du gør alting efter det mønster, du har set på bjerget."

Hebræerbrevet 9, 11-12 - Kristus kom som ypperstepræst for gode ting, der er kommet, gået gennem større og mere perfekt tabernakel, som ikke var bygget med hænder, det vil sige en stand, der ikke hører til dette væsen. Én gang for alle indtastede det Allerhelligste, ikke blod af geder og kalve, men sit eget blod, så vi sikrer evig frelse.

Hebræerne 9,23-26 - Kristus kom ikke til de hellige steder er gjort med hænder (som er den helt rigtige opfattelse), men i Himlen selv, for os at stå foran Gud. Også, der kom til, da der skal ofres igen og igen, som hvert år ypperstepræsten ind i Allerhelligste med blod (som så ville have til at lide under skabelsen af verden mange gange), men har nu i slutningen af alder at hans ofre en gang for alle slette synd.

Guds banehalvdel før det andet komme

Israel var prototypen på den helligdom himlen. Hele året rummet Sanctuary "akkumuleret" synder og skyld, og derfor en gang om året på klimaks jødiske helligdage, der var en meget vigtig ceremoni - Forsoningsdagen. Tredje Mosebog kapitel 16. Denne dag kaldes også på banen, hvor folk ventede på at annoncere præsten tilgivelse - forsoning. Forurenede fristed var renset for synd og Guds folk var på banen "oprejsning".

Israelsk domstol dato var en prototype af det tidspunkt, hvor himlen vil være retten i Guds folk og Jesu ypperstepræsten, advokat. Bibelen profeti klart vise, hvornår dette skulle ske et øjeblik i historien. Det var året 1844:e Daniel 8, 14 - "Det er 2300 aftener og morgener," svarede han. "Så helligdommen skal genindføres." Når domstolen vil være i himlen, vil Kristus være i stand til at komme til verden, og dem, der var berettiget til at tage for sig selv. Efter åbenbaringen af verset tydeligt, at retten vil finde sted inden den anden kom.

Åbenbaringen af John 14, 6-8 - Jeg så en anden engel flyve midt i himlen, havde et evigt Evangelium at forkynde for indbyggerne i jorden - for alle folkeslag, stamme, tungemål og folk - sagde med høj røst: " Frygt Gud og giv ham ros, fordi kommer de timer af hans retssag. Tilbed ham, som har skabt himlen og jorden, havet og kilder af vand! "Bag ham fløj den anden engel og sagde," Fallen, faldet er Babylon, den store by, fordi hun gjorde alle nationer af vin vrede sin Utugt! "

Daniel 7, 9-10 - har været en langvarig disposition troner og satte sig ned. Hans dragt var hvid som sne, håret på hovedet som lammeuld. Hans trone - den brændende flammer og dens hjul - en ild! Nuværende ild fra floden er baseret på, millioner er hans tjenere og milliarder af stående foran ham. Retten sad og bøgerne blev åbnet.

Daniel 7, 26-27 - men så retten vil sidde ned og strimler ham magt til at være evigt ødelagt og destrueret. Riget, magten og æren af kongerigerne under himlen vil blive overdraget til den hellige folk den Højestes. Hans rige vil vare evigt, og alle ledere vil tilbede ham og adlyde. "

Romerne 8,34 - Hvem vil fordømme os? Jesus Kristus døde, men blev først og fremmest oprejst fra de døde, Guds højre hånd og bede for os!

Åbenbaringen af John 11,19 - så åbnede Guds tempel i Himmelen, og hans tempel blev set Ark sin pagt.

I hele menneskehedens historie, er i himlen optegnelser af folks liv, optegnelser af deres tanker, ord og gerninger. Matthew 12,36 - men jeg fortæller dig, for ethvert tomt ord, at mænd skal tale, skal de give konto på Dommedag. De er optegnelser over synder af mennesker, der forurener fristed i himlen. Og hun skal renses. De skal beslutte, om disse synder vil blive tilgivet, eller udeladt materiale som bevis for en domfældelse i anden fase af forsøget.

Perioden siden 1844 er kaldt en "retssag ved advent", eller sluttidspunktet. Mennesker i verden kan høre evangeliet og himlen er at dømme folk ved hvilken side hælder. Hvem gør ikke benytte lejligheden i dag til at gøre Jesus Kristus blev hans forsvarer og advokat, mødes med ham snart en dommer.

Det er nødvendigt at bruge den tid, du placere Kristus i den himmelske helligdom ypperstepræsten rolle. Vi lever i en tid med store retssag plads Åbenbaring 14,6-7. Derfor, at forfatteren af Hebræerbrevet point acceptere Kristus i dag! Hebræerbrevet 3, 7 til 8

Første Adventist - bibelstudie og vision EG White

Millerit bevægelse blev grundlaget for at lære de første Syvende Dags Adventisterne. Første Syvende Dags Adventisterne blev folket Bibelen. Hvis din nye læring baseret på bibelske tekster og dybe læring. Ligeledes var det spørgsmålet om ordination lørdage, undervisning, at Jesus vil komme før den tusindårige rige og undervisningen, at sjælen er udødelig. Det var en hård tid at tro en periode med forsøg og måske det er derfor, Gud gav profetiske lederskab.

Gud gav på det tidspunkt, den profetiske ånd Ellen White i deres visioner for bekræftelse af, at den nyligt iscenesatte kendskab til Bibelen og var en kilde af lederskab for nyligt danner Syvende Dags Adventisterne. Hendes gave var genstand for en grundig undersøgelse og sammenligning med Bibelen. Læs testen af sande bibelske profet.

I udvikle de vigtigste kendetegn for hans undervisning point på lørdag, men kom ud af adventist bibelstudie, snarere end visionen om Ellen White. Bibelen er den eneste målestok for vurderingen af de højeste andre gaver.

Hensigten var tydeligvis at tilskynde vision Millerit skuffet og give dem den sikkerhed for rigtigheden af bibelstudie. Vi bør huske, at den rolle, Ellen White i udformningen af fremtidens Syvende Dags Adventistkirken, at hendes vision er næsten altid bekræftet deres doktrinære holdninger, som andre sted på grundlag af intensive bibelstudie. På hendes rolle i udformningen af doktrinen kan ses som en bekræftelse rolle, snarere end at indlede.

Det grundlæggende doktrinære punkt, hvor gradvis forene en gruppe af adventist sabbatten, var troen på, at 22 oktober 1844 noget væsentligt siden. E. White 's første vision i December 1844 bekræftede dette, men ikke forklare, hvad der skete. En detaljeret undersøgelse af Paulus 'Brev til hebræerne forstod Hiram Edson og Crosier, helligdomme forstår ikke, at vores land, men den sande fristed i himlen, som er metaforisk som den jødiske Jesus og de to dele i 1844 kom ind i anden og startede dagen om forsoning.

Første Syvende Dags Adventisterne er kommet til den konklusion, at kristne ikke bør hurtigt afvise dem, der siger, at de har en profetisk gave, men også for at teste dem, uanset om taler i overensstemmelse med loven og beviser. Esajas 8,20. Sidste dag Guds kirke bør forkynde Guds befalinger og holde vidnesbyrd om Jesus, Johannes 'Åbenbaring 12,17. Jesu vidnesbyrd anses profetisk gave, Åbenbaringen 19,10 For Jesu vidnesbyrd er profetiens ånd.

1 Thessalonikerbrev 5, 19-21 - ikke udslukke Ånden. Foragter ikke profetier. Undersøge alt, for at holde godt, ondt i enhver form, pas på.

Med vedtagelsen af Ellen White som en profet var en proces, der krævede tid til at sammenligne en persons budskab og ministerium af Bibelen.

Hertil kommer, at mange andre beviser hendes evner er en gave fra Gud og ikke bare hjernespind fra fantasi eller sygdom. Ellen i deres visioner, ofte forpustet og mere end en halv time og bevidnet af mange mennesker, herunder læger, der ikke var troende. Hun havde overnaturlige kraft, som havde en stor bibel over hans hoved, så længe at det ikke er selv den stærkeste mand. Hun havde en positiv effekt på de dyr, der kunne røre at berolige løbske hest.

Men den ledende indflydelse fører til en vidunderligt Gud og Jesus Kristus og er inspireret af skrifter imod Jesus Kristus ind i hjertet af mange mennesker rundt om i verden.

Ellen G. White har udgivet dusinvis af bøger, Oversigt over Christian erfaringer og synspunkter Ellen G. White i 1851. I 1888 udgav sin mest berømte bog, The Great Controversy mellem Kristus og Satan, og i 1898 udgav Desire of Ages, en biografi om liv og lære Jesus Kristus.

I Fru Whites profetier har forudsagt forskellige fremtidige begivenheder. For eksempel forudså en ødelæggende jordskælv i San Francisco, 1906-2 dage før det skete, eksplosionen i spiritisme, som på det tidspunkt var bare begyndelsen. Forudsagde de to verdenskrige og den stigende magt re romersk-katolske kirke. Mange andre scenarier er opfyldt, og nogle mødes og det er bevis for, at profetien er fra Gud.

Femte Mosebog 18,21-22 - Du siger: "Hvordan kan vi vide, at det ikke taler et ord af Herren?" Tja, hvis profeten siger HERREN på vegne af noget, der sker, så Herren talte et ord. Den anden side af profeten talt formastelig. Frygte ham.

Hendes forfatterskab er en guide bibler, en rådgiver i forståelsen af Bibelen, som er rådgiver for anvendelse af bibelske principper.

Det eneste du kan gøre, er at vi giver dig en invitation til at undersøge, afprøve, forskning i skrifter af fromme kvinder Gould Ellen G. White og sammenligne med Bibelen - Guds ord.

Kroniker 20,20 - Tro HERREN din Gud, og vil stå. Tro på hans profeter, og lykkes! "

Jesus kommer! Er du klar?

Åbenbaringen 18,4 "Og jeg hørte en anden røst fra himlen sige: Kom, mit folk, byen, ikke deler i hendes synder, så vil hendes plager." "

Åbenbaring 14,7: "en høj røst: Frygt Gud og giv ham ære, fordi timer af hans retssag, og tilbede ham, der har skabt himmel og jord, havet og kilder af vand '."

Esajas 13,13 "vil ryste Himmel og Jord er at gå fra deres plads i vrede HERRE værter i dag sin glødende vrede."


Relaterede artikler fra kategori - Profeterne i Bibelen og i dag

MP3 - Hvem er Antikrist? - Prof. Dr. Walter Veith

301_antikrist_papezsky_system.jpg Lyt til denne forelæsning professor. Dr. Walter Veith, som vil besvare spørgsmålet, hvem der er Antikrist? Er det virkelig den pavelige system? ...
Tilføjet: 28.12.2010
Visninger: 260393x

Bibel Prophecy - Daniel 2 - World History

182_socha_bible_daniel.jpg Bibelen Prophecy - Statuen af Daniel, en oversigt over verdenshistorienGud Herren er vores planets historie fast i deres hænder, med vores land har store planer. Alle havde erfaring i to profetiske ...
Tilføjet: 18.10.2010
Visninger: 322954x

Test sande profet - Hvordan kan vi vide det sande fra det falske profet?

293_jak_se_pozna_prorok.jpg TEST Figur 1Mosebog 18,21-22 - Du siger: "Hvordan kan vi vide, at det ikke taler et ord af Herren?" Tja, hvis profeten siger HERREN på vegne af noget, der sker, så ...
Tilføjet: 09.12.2010
Visninger: 262632x
Anbefalet

Antal Beast 666, dyrets mærke og Guds segl

447_666.jpg I tidligere artikler har vi studeret, som ifølge Daniel 7 og Åbenbaringen kapitel 13 i kapitel bæst til tider upassende. Ifølge de beviser, der gav os Bibelen selv, et dyr stige ...
Tilføjet: 17.07.2011
Visninger: 478176x

Jesus var genopstået fra de døde - seks grunde til at bekræfte dette

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Jesus af Nazareth blev korsfæstet, begravet og tre dage senere opstod fra de døde. Ingen anden religion har ikke gjort gældende, at selskabets grundlægger genopstod. I denne kristendommen er unik. Noget ...
Tilføjet: 08.12.2010
Visninger: 323156x

Da.AmazingHope.net - Etablering Adventismu, EG White - Profeti Daniel 8, 9, kapitel