Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Et vigtigt møde i vores fjende

Bibelske Fakta

495_zabava.jpg

Et vigtigt møde i vores fjende

Tilføjet: 12.10.2011
Visninger: 140145x
Emner: Bibelske Fakta
PrintTisk

Hvad Satan har planlagt? Som vi, kristne, ønsker at komme? Tænk over disse linjer, skrevet af Jim Hohnberger i sin bog Flugt til Gud. Dette ræsonnement er ikke langt fra sandheden, og hver eneste af os vil sikkert opdage, at hans svage punkt. Men giv ikke op og bygge en virkelig bare dit liv på Jesus Kristus. Spørg dig selv: visning af Kristus i dit liv? Vi leve som Kristus? Vi taler som Kristus? Og alt hvad vi ønsker at være som Kristus? Hvis ikke, var Satans møde til en succes indtil videre.

Deres indsamling var den største, verden nogensinde har set. Fra hvert hjørne af jorden kom intimideret delegerede, der var i fare for at blive ødelagt. Denne aften vil være en nøgle i deres videre arbejde. Den er sorteret efter deres ejendommelige leder. Delegerede tale roligt til hinanden og gentagne gange udtrykte håb om, at nogen vil ændre situationen. Måske er det når talsmand aften.

Så længe du husker, var deres leder. Og er en, der alle ønsker at efterligne. Han har begge dele. Deres hengivenhed og loyalitet. Gennem årene er blevet deres gud. Den overvældende bifald fra de delegerede modregne spontant, når de optræder foran dem og tager deres plads på scenen. Han ser i havet af ivrige, opadvendte ansigter opad, og som en politiker mættes anerkendelse af mængden. Som ovation ro, tage en dyb indånding og begynder.

"Hør, du djævle! Du kan ikke forbyde kristne til at gå til deres kirker. De go there! Du kan ikke stoppe dem fra at tro deres doktriner eller messede deres bønner. De vil gøre det! Vi må ændre vores taktik, hvis vi skal nyde succes. Tiden er nøglen til succes, mine venner. Vi tillader dem deres doktriner, deres bønner og besøger kirker, hvis vi styre deres tid. Tid er en vigtig ingrediens, fordi uden ham vil aldrig finde en besparelse forbindelse med Kristus, "siger han sagde, og ondskabsfuldt spyttede det sidste ord.

Satan fortsatte: "Uanset om du tror, ​​de er gemt Vi vil stadig styre deres tid og de bliver vores som dem, der aldrig sat sine ben i kirken Hvordan fungerer det udfører blot Ansæt den eneste afgørende for liv og fylde deres sind med utallige planer..?. . Tilskynd dem til at bruge, bruge, bruger og derefter arbejde, arbejde, arbejde, så det kunne betale. fylde deres postkasser, der tilbyder kreditkort til at være i stand til at betale for alt.

Lær dem, at glæde kommer fra ting Bed ægtemænd til at arbejde otte, ti, tolv timer om dagen, seks eller syv dage om ugen. Lad have to job, hvis det er nødvendigt. Gør det klart for deres koner, er det nødvendigt at arbejde. Fortæl dem, at der ikke er nogen anden vej, hvis de ønsker at opretholde standarden for deres familier. Så en sådan måde, at hustruer arbejdet længe, ​​havde en masse ansvar i hjemmet om aftenen og havde ingen energi til deres ægtefæller eller børn.

Tvister stimulere sind alle, som hørte Jesus hviske til deres samvittighed. I hver husstand, maskingeværild arbejdspladsen og i samhandelen deres sanser ved at spille musik. Kollidere er dårlige nyheder hver dag, overalt du tænder. Brug aviser, magasiner, radio og tv døgnet rundt.

Overtræde den moralske struktur ægteskab og unges sanselige symboler, der fremkalder urene tanker. Læg dem på reklametavler, i film, på forsiden af ​​aviser og blade og selvfølgelig tv. Brug TV "talkshow" som showets mest afvigende medlemmer af samfundet i deres stuer. Lad sultent mætte beskidte detaljer om umoralsk adfærd, indtil de begynder at se ondskab kun som et andet alternativ.

Lad ham beskæftige sig med nonsens, smålighed og problemer i verden. Analyser fejl af de rige og berømte. Vende deres sind fra den alvorlige livets realiteter til forfængelige håb væddemål, lotterier og kasinoer. Fyld hylder med bøger og magasiner. Den gennemsnitlige tid, og jo mere tid de bruger læsning, jo mindre tid de bruger hos Gud. Fyld deres hjemmecomputer og indvie dem i den elektroniske verden, hvor vi råder over flertallet af kilder. Send dem en masse e-mails. Fordyb dem i "knuse" uendelig oplysninger. Giv dem en "notebook" for at arbejde kontinuerligt. Sørg for, at alle har en mobiltelefon, herunder børn.

Fyld de dage af telefonopkald, nyheder i sport og musik. Fyld deres tvivlsomme Cinestar film genre. Gør travlt i det politiske og sociale sfærer. Giv dem trådløst og radio telefoner, lettere at holde tale. Sørge for deres telefonsvarere var overfyldt med beskeder.

Medtag børns aktiviteter, sportsprogrammer i skolen og efter skoletid, dans, ballet, spejdere, klubber, musikundervisning, fester og fest. Stress er et voksende mængde af hjemmearbejde i tidligere og tidligere alder. Send dem til planteskoler og programmer for børn og adskille dem fra indflydelse af forældrene. Lad dem leve så meget fra hinanden, der intet havde at gøre med min mor eller far når de vokser op. Stresujte dem til at søge flugt i seksuel aktivitet, blev brugt til cigaretter, alkohol eller andre rusmidler.

Tilskynde voksne til at have overdrevet deres rekreation. Send dem til dyre ferie, som derefter møjsommeligt tilbagebetalt. Pålægge dem den byrde af realkreditlån og lån af alle slags til mere arbejde og havde tid til sin familie. Lad os gå, gå, gå, for at vende tilbage fra deres fritid udtømt, distraheret og uforberedte for den kommende uge. Lad dem ikke gå ind i landskabet. I stedet sende dem til forlystelsesparker, sportsbegivenheder, koncerter og biografer. Lad dit motto denne erklæring: Ferie gør det tilstrækkeligt udtømte og dårlig nok til at have til at arbejde igen!

Hvis du undslippe disse faldgruber, så brug dem mod deres egen kirke. Giv dem så meget af det ministerium, ansvar og problemer at løse for ikke at bruge tid i gode gerninger. Når de samledes til et spirituelt fællesskab, implicerer dem i sladder og lav tale, der forlod urolige samvittighed og urolige følelser. Bring krise efter krise i deres kirker, for at være ansat slukke brande og blev efterladt dem ikke tid til at tænde flammen af ​​evangeliet i deres egne hjerter. Tilskynde dem til at studere doktriner og evangeliet. Kan deltage i seminaret, leder af en stor kirke konference.

Forenkle den måde, for store nationale kirke forsamling til reform. Sørg for, at de første drøftelser om status i familien, om familiens værdier. Så Ansæt store sociale spørgsmål som abort. Lad dem deres konservative livsstil. Men ud over alle pris og holde det på nogen måde, som syndere, når de har brug for frelse og gå til Bibelen og Gud. Hvis den gør, for os alle var tabt. Tiden er vores store kanoner og vores bedste ven, mine venner. Brug den klogt og lade folk sove længere i deres løgn. Så verden med vores kirke, og vi opnå evigt sejr! "

Med begge hænder, opfordrede hans håndlangere Satan: "At sejr til sejr Sejren,!" Echo og resultaterne af denne spændende møde i dag kommer til os. Det er vigtigt møde! Måske jeg gættede alle detaljer, men du bedømme resultaterne. Den onde engle drog ivrigt at møde sin tidsplan. Alle arbejdede på kristne at være ansat, ansatte, ansat og farende her og der. Vi behøver ikke leve et simpelt liv, mine venner. Vores liv er alt for overfyldt. Hele systemet er magt-drevet. Det var djævelen i denne ordning en succes?

Satan formået at få hele verden ind i en hurtig bevægelse tog. Dette tog går hurtigere og hurtigere for hver dag der går. Satan er ikke villig til at bremse dette tog, så at nogen kunne høres. I dette tog, tilbragte jeg mere end tredive år af mit liv, og intet, jeg ikke vidste om denne rejse.

Kilde: Bogen Hohnbergera Jim - "Escape til Gud" kan findes her: Er en historie om, hvordan en kristen familie forlod konkurrencen en succes med henblik på at finde sand kristendom, og det enkle liv.


Relaterede artikler fra kategori - Bibelske Fakta

Den sjæl, der kan ikke blive dræbt - Matthew 10,28

408_duse_ktera_nemeze_byt_zabita.jpg Matthew 10,28 - Frygt ikke dem, der slår legemet ihjel, men kan ikke dræbe sjælen. Snarere frygt ham, som kan ødelægge både sjæl og legeme i Helvede.De 10 kapitler i Matthæus ...
Tilføjet: 05.04.2011
Visninger: 170597x

Hvorfor er der ondskab?

59_snake.jpg Jeg er sikker på at du er alle enige om, at vores land er ondt. Der er meget stærk og aktiv.Hvor er de fra? Hvorfor?Bibelen taler om oprør mod Gud i ...
Tilføjet: 02.08.2010
Visninger: 130423x

Bøn som samtale med Gud

418_modlitba_rozhovor_s_bohem.jpg Luke 11,1 - "Herre, lær os at bede sådan Johannes lærte sine disciple."Luke 18,1 - Han fortalte dem en lignelse, da der stadig er behov for at bede og ikke give ...
Tilføjet: 03.05.2011
Visninger: 237440x

Genkomst Jesu Kristi

323_druhy_prichod_jezise_krista.jpg Kristus vil komme personligt og synligt i himlen. Kommer som herrernes Herre og kongernes konge. Bibelen kommer som venstre og alle vil se ham.Alle klart forstår, at han er skaberen og ...
Tilføjet: 25.01.2011
Visninger: 172919x

Sabbatten som et minde om skabelsen, da forholdet til Gud

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg Lad os se på begyndelsen af ​​Bibelen, Mosebog. Her er skrevet om skabelsen af ​​vores verden. Vi lærer, at Gud skabte denne verden på seks dage i træk og den syvende ...
Tilføjet: 28.04.2011
Visninger: 147461x

Da.AmazingHope.net - Et vigtigt møde i vores fjende