Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

End of the World i december 2012, ankomsten af ​​Antikrist, hvad Bibelen?

End of the World 2012 profeti?

600_konec_sveta_2012.jpg

End of the World i december 2012, ankomsten af ​​Antikrist, hvad Bibelen?

Tilføjet: 09.12.2012
Visninger: 170340x
Emner: End of the World 2012 profeti?
PrintTisk

Nærmer sig mange havde forventet dato, datoen, der bevæger sig sidst alle medier. Vi går til forskellige mail spørgsmål vedrørende disse data. December 21, 2012, hvor mayaernes kalender ender. Vil apokalyptiske ende af verden? Eller vil overgangen til den nye tidsalder Vandmandens, re-vibrerer den femte dimension? Vil rense planeten Jorden og den efterfølgende overgang til den æra af fred og velstand progressiv? Eller vil den nye verdensorden genoprettet, en alder af totalitarisme? Antikrist er på vej, og vil blive afholdt andet komme Jesus Kristus? Vil strømudfald vil være tre dage med mørke? Det er virkelig meget interessant at se sig omkring på internettet, hvor en bred vifte af oplysninger om de ovennævnte data. Enhver teori denne dato, er ustabil, skiftende og konstant udvikling i stadig ny viden. Jeg ville kalde det en viden om evolution i 2012. Blandt de mennesker spreder frygt og panik. For eksempel i Rusland spreder panik fra slutningen af ​​verden, og han måtte gribe ind minister og Folketing. Folk der begyndte indløse mad på grund af terror of the Apocalypse, bekymringer er endda folk i fængsel. MEP'erne opfordrede medierne til teorier om verdens ende invadere. Hvem står bag dette fænomen, som får folk til at nedrive den panik?

Planet Earth, slagmark mellem godt og ondt

Bibelen fortæller os, at vi har to stormagter. Gud, som repræsenterer godhed er en konstant uforanderlig, sagde engang, at dette er sandt for al evighed. Hvad vi skrev i Hans Ord Bibelen er fyldt med absolut præcision. På den anden side er der en falden engel, der trak den tredje himmelske hærskare i oprør mod Gud. Han blev kastet ned fra himlen, bragte de første mennesker til at synde, i oprør mod Guds lov. Han hævder, at Guds lov er ugyldig, og behøver ikke at holde. Det er Satan, løgnens fader, der repræsenterer det onde. Den er ikke-const, flygtigt, som løse sand. På denne verden, kamp den mellem godt og ondt.

Når vi går tilbage til det tidspunkt i december 21, 2012, som regulerer mange profetere begivenheder, når vi ser på det okkulte blodtørstige mayaernes civilisation, hvilken side af dette arbejde kommer fra? Jeg vil vove at sige, at alle disse teorier om verdens ende kommer fra en enkelt kilde, og fra ophavsmanden til løgne Satan. Allerede i begyndelsen Satan har brugt alle sine evner til at forføre Adam og Eva til at synde. Det virker også i dag med endnu større indsats, der har udviklet gennem årene for at bedrage hele verden i afgrunden af ​​synd og oprør mod Gud. Bibelen fortæller os, at for lovbrud = en synd, død og Satan siger du dør, så fortvivl ikke, vil du vide mere, vil du være som Gud. Bedrager menneskeheden ubegrænset antal religioner, teorier, bare for at distrahere folk fra Gud og Hans lov af kærlighed.

Kommer Antichrist

Jeg ved ikke, hvad der vil ske af disse data, bare vide, at det er ubibelsk at spekulere, at bestemme, at forudsige fremtiden. Bortset fra alle de forskellige derfor ubibelsk teorier om verdens ende, re-vibrere til den femte dimension, transformationer, og mere, tog mig et par steder nævner ankomsten af ​​Antikrist, der skal til flere kilder finder sted i december 2012. Som nævnt i mange artikler at vide amazinghope.net fremstilles for Herren Jesus Kristus kommer igen, vil det blive efterlignet af hans ankomst. Satan vil tage form af at efterligne Kristus og hans komme i herlighed. Det vil være den ultimative bedrag af hans regeringstid her på jorden for at bedrage og trak på hans side opstande rundt omkring i verden.

De såkaldte visionære katolske kirke har set i flere år, og at de sidste begivenheder i vores planet Jorden. Forbered dig på Jesu komme og modtage budskabet om ankomsten af ​​Antikrist.

Jeg citerer en af ​​dem: budskabet i den 499:e Budskabet om Jesus af 20. juli 2012 kl 17:46.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------

... Tre og et halvt år i den store trængsel vil begynde i december 2012. Dette er den tid, hvor Antikrist vil fremstå som en krigshelt. Hans Sjæl blev overgivet til Satan, der ejer hver en del af det. Power, der vil herske, forårsager tid fortsat vil blive betragtet ikke blot som en fredsmægler, men folk vil synes, at det er mig, Jesus Kristus, menneskehedens frelser. Til sidst mener også, at Antikrist blev sendt til annoncere mit andet komme. Hvorfor så mange uheldige sjæle med en villighed til at acceptere mærket dyrets mærke. Fordi han er et dyr i enhver henseende på grund af den måde, Satan selv vil manifestere i hans krop. Mirakler sker i himlen. Det vil helbrede folk. Vil stå i spidsen den nye verdensreligion. Sammen med den falske profet, som vil lede ydre emballage katolske kirke i landet, arbejde vil nøje med henblik på at bedrage alle Guds børn ...

-------------------------------------------------- -------------------------------------------

Det er forståeligt, at den katolske kirke, hvis medlemmer vender tilbage for at studere Guds ord, de har brug for at opfylde bibelske profeti og bestemme Antikrist og hans komme. Derfor Satan forsøger at bedrage disse oprigtigt troende og mødes igen ordene "hvis det var muligt, ville debauch og valg." Antichrist henhold til deres vision, vil Bude karismatisk person, der forener religion har overnaturlige evner vil arbejde mirakler, helbrede, så vil blive behandlet af mennesker til Kristus. Mere på varovani.org. Denne meddelelse, men er ikke enig i de bibelske sandheder og støtte to største fejl, taget fra hedenskab til kristne lære. Det er en fejl, der ikke længere er nødvendigt at observere alle de befalinger Guds lov, herunder lørdag fejl og sjælens udødelighed.

Det er interessant, at den katolske kirke afventer Antikrist, som er meget lig Maitreya, der forventer, at New Age bevægelsen som messias. Den såkaldte Maitrea Kristus er snart ifølge Benjamin Creme fra Skotland til at komme til denne jord. Den såkaldte erklæring Day, da Maitrea vises og begynder at arbejde offentligt. Det bør være en karismatisk person, en lærer af nationer, er at forene verdens religioner. Han skal bringe verden fred og harmoni. Ankomsten af ​​Maitreya prichod.cz

Bibelen fortæller os, at før det andet komme Jesus Kristus, og mange vil komme til at efterligne Kristus. Det er klart, at efterligning af Kristi genkomst kan være på flere websteder og flere fester. Disse falske Krister vil prædike enorme kærlighed, barmhjertighed, medfølelse, men uden at skulle lytte til alle Guds befalinger.
Derfor Skriften er den eneste målestok for, hvordan disse svindlere, der kommer i Jesu Kristi navn at afsløre. Bemærk, at apostlen Paulus tydeligt advaret mod dette, om, at du bedrage mennesket lovløshed (med andre ord, han, som tramper på Guds lov), og anført, at dette mysterium af ugudelighed vil komme fra den kristne kirke, som har arbejdet på det tidspunkt .

Satan tramper på Gud fra begyndelsen af ​​forordninger og kan derfor let opdage, at enhver Messias, som vil tale imod Guds lov og fremme ideen om min første løgn i paradis, at de døde ikke dø, men deres sjæle er stadig i live, ånden i Antikrist ånd Satan!

2. Thess 2,1-8 - komme vor Herre Jesus Kristus og vores indsamling sammen til ham, beder vi jer, brødre, til at lade sig let rystet i deres viden eller forskrække hverken ved ånd eller ved ord eller ved brev, der blev offentliggjort for vores, som den dag, Herren har allerede kommet. Lad ingen forføre nogen måde, ikke komme før frafald kommer først, og vil ikke blive afsløret til den person lovløshed, søn af fortabelsens, der bygger modstand mod alt og stolt hæver sig over alt, hvad der kaldes Gud eller som tilbedes, så selv sidder som Gud i Guds tempel, og selv at være Gud. Kan du huske, at jeg fortalte dig det, da jeg endnu var hos jer? Du ved også, hvad han nu er bosat, at blive afsløret kun på det tidspunkt. For mysteriet lovløshedens allerede er aktiv, bare venter, indtil den, der nu er bosat ikke vil blive taget fra ressourcen. Og så vil det blive afsløret uden lovlig, som Herren Jesus vil fjerne et pust fra hans mund, og skal ødelægge ham og hans gerninger klar åbenbaring af hans komme.

Matt 24,24 - Thi falske Krister og falske profeter, og de skal gøre store tegn og undere for at bedrage, (hvis det var muligt) selv de udvalgte. "

Lukas 21,8 - ".. Vogt, at I ikke blive bedraget For mange skal komme i mit navn og sige, at jeg er Kristus, og tiden nærmer sig hastigt Hvorfor ikke gå efter dem."

Fra skrifter af Ellen G. White i den kommende Antikrist

Forklædt som en lysets engel, vil (Satan) for at gå på Jorden som et mirakel arbejdstager. Smukke sprog vil præsentere høje tanker. Vil tale venlige ord og udføre gode gerninger. Sig som Kristus, men på et tidspunkt vil være en tydelig forskel. Satan vil vende sig bort mennesker fra Guds lov. (FE 471472)

Vil hævde, at lørdag blev ændret fra den syvende til den første dag i ugen, og som en mester på den første dag i ugen vil blive præsenteret denne lørdag for en falsk test af loyalitet over for ham. (MS 153, 1902)

Vi vil fortælle os at tilbede dette væsen, at verden vil forherlige som Kristus. Hvad skal vi gøre? Fortæl dem, at Kristus advarer os mod netop sådan en modstander, som er den værste fjende af mennesket, men hævder, at han er Gud. Og at når Kristus kommer frem, vil det være med magt og megen herlighed, ledsaget af engle i antallet af hundrede tusind tusind og ti hundrede tusinde, og at når han kommer, vil vi kende hans røst. (6BC 1105,1106)

Bibelen taler og advarer om, at budene er uforanderlige, og at magten vil komme, der vil forsøge at ændre Guds befalinger. Det er vigtigt at undersøge spørgsmålet og sørg for, hvad Skriften siger.

Sl 111,7-8 - "retsakter hans hænder er sandhed og retfærdighed. Alle hans befalinger er troværdige, pålidelige, evigt og altid, udstedt i sandhed og retsindighed"

Daniel 7,25 - (lille horn, eller Antikrist) "vil blive udtale ord imod den Højeste og ikke lade de hellige fra den Højestes Den vil også overveje at ændre de tidspunkter og loven." (STUD) "vil søge at ændre tider og love. "

Hvordan kan vi vide det sande Antikrist?

1 Skal forklædt som en lysets engel, det er en skabning, vi aldrig har set før
2 Han vil åbenbare sig på forskellige steder, vil ikke være synligt og hørligt overalt i verden på et tidspunkt
3 Det vil gøre undere og mirakler, helbrede de syge
4 Han vil vende sig bort mennesker fra Guds lov
5 Han vil sige, at lørdag blev ændret fra den syvende dag til den første dag i ugen søndag
6 De, der ikke accepterer dyrets mærke søndag vil fortsætte med at helliggøre sabbatten, vil blive forfulgt

Hvad vil være den sande komme vor Frelser Jesus Kristus?

1 komme Jesus Kristus vil kunne høres og ses overalt i verden på et tidspunkt
2 Jesus Kristus er allerede kommet ned på jorden, vises på en sky og de retfærdige vil få fat i det
3 åbnes grave, og de retfærdige fra Adam til den nuværende anledning til livet
4 Den uretfærdige vil omkomme i Jesu Kristi komme, ikke kunne bære den herlighed, han kommer
5 Efter Jesu Kristi komme, verden som vi kender den ikke længere vil fortsætte, vil landet forblive efter 1000 års trøstesløshed

Lukas 17,24 - Ligesom lyn belyse landskabet fra den ene ende af himlen til den anden, så vil Menneskesønnen i sin tid.

1 Thess 4,16-18 - Der vil være en inciterende kommando, med stemme ærkeenglen og Guds basun, Herren selv skal stige ned fra Himmelen, og den første gang de døde i Kristus skal opstå. Vi lever sammen med dem vi fanget op i skyerne for at møde Herren, så vil vi være sammen med Herren for evigt. Opmuntre hinanden med disse ord.

Åb 1,7 - Se, der kommer med skyerne, og hvert øje skal se ham, selv dem, der gennemborede ham. Alle jordens stammer for ham til at græde. Ja, amen.

Endelig

Jeg argumenterer ikke for, hvad der er en mystisk sted af disse data i december 2012, det er ikke vores opgave at fastsætte datoen for afslutningen af ​​verden. Jeg vil blot påpege, at alle disse teorier er fra værkstedet af hans far ligger for Satan. Under alle omstændigheder er det klart, at vi er i slutningen af ​​verdenshistorien. Bibelske profetier er opfyldt, verden er ligesom i alle Sodoma og Gomorra. Lad os ikke være som Noas dage, eller som Sodoma og Gomorští, vi lever i forventning om tilbagelevering af vor Frelser lod.

Lukas 17, 26-29 - Da Noas dage, så vil det være i de dage i Menneskesønnen: spise og drikke, gifte sig og bortgiftede, indtil den Dag, da Noa gik ind i Arken. Så Syndfloden kom og ødelagde dem alle. Ligeledes i de dage af Lot: De spiste og drak, købte og solgte, de plantede, byggede de, men på den dag, Lot gik ud af Sodoma regnede ild fra himlen for at ødelægge den svovl og alle. Nu bliver det den dag, hvor Menneskesønnen vil blive vist.

Jeg tror, ​​at Herren Jesus Kristus snart kommer igen i sin herlighed, og slutter historien om denne verden af ​​synd. Må ikke bekymre dig om det, når det vil være, eller når Antikrist åbenbares, og det vil ske, og at. Lad os tage os af det, har vores hjerter, hjerner været parat til at møde vor Gud i hvert eneste øjeblik. Ingen ved, om der vil være i morgen, hvis vi vågner op til en ny morgen. Opgaven for enhver kristen er at være forberedt og vejledt af Helligånden, Jesus udstråler karakter hver dag. Der er ingen grund til at bekymre sig om de begivenheder, der kan opstå. Vores opgave er at distribuere verdens håb og frelse til at advare verden om Guds vrede. Vores mission er at bringe folk til Guds lov, vise det til folk i lyset af hans kærlighed og nåde med glæde og håb i Jesus Kristus til at pege på Jesu offer og slutte den himmelske familie.

Lad os leve det rene kristne liv uden disharmoni og ønsker til verden. Afstå fra verdslige ting, musik, tv, frådseri og studere Guds ord for hver dag. Til alle, der møder os se, at Kristus bor i os, Guds søn, der blev introduceret til os i Guds ord Bibelen. Han, der opgav sin trone, sætte alting i offeret, idet den menneskelige form og døde for os syndere, at vi kan få evigt liv. Som det er blevet skrevet af synd er død, Jesus betalte for os, udgydt deres blod - for hver af os!

1 Peter 4,1-4 - Jeg gennemgik fysiske lidelser af Kristus, og så med det samme engagement arm også. Hvem har lidt på kroppen er ophørt fra synd, så resten af ​​sit liv i kroppen, det ikke behandler menneskelige lyster, men Guds vilje. Vi har allerede nok af at spilde tiden, de svælger hedningerne: Livet i skamløse lidenskaber, drukkenskab, frådseri, i carousing og modbydelige afgudsdyrkelse. Når de ikke producere dem i grænseløs ødselhed, de er mærkelige og bagvaskelse dig.

Romerne 13:11-14 - Og en ting mere. Forstå hvad er den tid, det blev tid til at stå op af søvne. Frelsen er tættere på os nu, end da vi troede. Natten skred frem og dagen er nær. Lad os suspendere derfor mørkets gerninger og sat på lysets rustning på! Lad os leve sømmeligt, som i dag, ikke i frådseri og drukkenskab, ikke udsvævende og åbenlyst, ikke i kiv og misundelse. I stedet for at bekymre sig om den fysiske ønske om at sætte på Herren Jesus Kristus.

Bøn: Kære Herre Jesus, tak for din udgyde blod for det, at du har taget på min synd, betalte for min skyld og reddede mig fra dødens skygge. Venligst rense mig fra al min synd, tilføj mig som dit offer merit. Led mig med din Hellige Ånd over hver dag, giv mig et rent hjerte, der vil blive gjort af kød og vil presse sorg, for hver uomvendte menneske. Jeg kan se, at verden er så meget bedrag og verden nærmer sig så hurtigt til ophør. Skriv et mig din hellige lov i mit hjerte, om jeg holder det ud af kærlighed til dig. Venligst afstå mig fra mig selv og skrive mig din karakter ind i mit kedelige ansigt. Medmindre andet er angivet fristet mig, og husk at komme snart dit rige, hvor der vil være strid, bedrag og kamp. Giv mig visdom til at skelne godt fra ondt, giv mig styrke altid stå ved din side. Kom ind i mit hjerte, please, jeg elsker dig, og du kun ønsker at følge og tilbede. Amen.


Relaterede artikler fra kategori - End of the World 2012 profeti?

Video - Den sidste begivenhed, i slutningen af verden ifølge bibelsk profeti

80_the_final_events_of_bible_prophecy.jpg Doug Batchelor - The Final Begivenheder Bibelen ProfetiTag et kig på dette dokument, som er Doug Batchelor præsenterer begivenheder, der vil gå forud for verdens ende. Disse begivenheder er i overensstemmelse ...
Tilføjet: 03.09.2010
Visninger: 287757x
Anbefalet

Test sande profet - Hvordan kan vi vide det sande fra det falske profet?

293_jak_se_pozna_prorok.jpg TEST Figur 1Mosebog 18,21-22 - Du siger: "Hvordan kan vi vide, at det ikke taler et ord af Herren?" Tja, hvis profeten siger HERREN på vegne af noget, der sker, så ...
Tilføjet: 09.12.2010
Visninger: 215962x
Anbefalet

Millennium - tusindårige rige

305_milenium_tisicilete_kralovstvi.jpg Den tusindårige rige er skrevet en masse forvirring og vrangforestillinger. Nogle mennesker tror, at den tusindårige rige er allerede her på jorden, men de fleste mener, at det er endnu ikke ...
Tilføjet: 07.01.2011
Visninger: 159803x

New Age - Messias Maitrea i de profetier

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg New Age bevægelsen i de senere år, vokser gradvist og umærkeligt, og kommer i alle områder af vores liv. Bevægelsen blev snart hemmeligt, men siden 1984, da han blev beordret til ...
Tilføjet: 30.11.2010
Visninger: 142117x

Falske Messias New Age og Maitrea

280_jezis_vs_lucifer_1.jpg "New Age" med disse ord, siden 1984 i stigende grad støder på i alle aviser og nyhedsprogrammer. Menneskeheden længes efter, fordi dette er ikke længere på jorden med os sidste. Noget ...
Tilføjet: 26.11.2010
Visninger: 153123x
Anbefalet

Da.AmazingHope.net - End of the World i december 2012, ankomsten af ​​Antikrist, hvad Bibelen?