Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Disaster kommer når Gud vil ryste jorden!

Profeterne i Bibelen og i dag

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg

Disaster kommer når Gud vil ryste jorden!

Opdateret: 18.02.2013
Tilføjet: 02.04.2011
Visninger: 327963x
Emner: Profeterne i Bibelen og i dag
PrintTisk

Bibelen klart advarer om, at en af ​​de sidste tegn før Jesu Kristi komme er, at Gud ryster vores land. Dag, mest til den anden kommer allerede udfyldt, eller fyld. Satsen for kriminalitet og oprør mod Gud når sit klimaks. Dramatisk stigning i antallet af naturkatastrofer - jordskælv, tsunamier, oversvømmelser og vulkanudbrud, advarede om, at den forestående opfyldelsen af ​​dette tegn. Den hyppige lokale katastrofer for at advare os, hvad der vil ske over hele verden og få os til at bringe det tilbage til den sande Gud Israel.

Joel 2,12 - Og så selv nu, lyder det fra HERREN, at vende tilbage til mig med hele dit hjerte, med faste, gråd og sorg! Sønderriv jeres hjerter, ikke deres dæk til HERREN din Gud, vende tilbage, er stadig nådig og barmhjertig, meget stor tålmodighed, meget venlige og som afstår fra det onde.

1 Bibelen vers taler om det forestående katastrofe

2. Uddrag af profetiske skrifter EG White

3 De advarselssignal for trofaste mennesker

Es 13,11-13 - straffe verden for sine forbrydelser, alle skurkene for deres synd. Med stolthed kogt shirt så jeg vil forbruge, hensynsløs hjemsøge hybris. Årsag pågældende person vil sjældnere end guld, vil guldet ofirsk dødelige. Dette er fordi de ryste Himmel og Jord bevæger sig i grundlaget fremsige Hærskarers HERRE i dag, da hans vrede blusser op.

Esajas 24,4-5 - Jorden svinder, siger verden blegner udtømt, forarmet og cremen af ​​nationen. Jorden er besmittet af sine beboere, da det krydsede love, og ignorerede de bestemmelser i den evige pagt. Det er fordi en forbandelse fortærer jorden og dens folk Pyka, bor på jorden forsvinder, stadig kun et par stykker.

Es 24,18-20 - åbne himlens vinduer, jorden vil ryste fundamentet er: Jorden er ved at bryde, bryde op, er det land kollapser, kollapser på gulvet ryster, ryster! Jorden er spinning, spinning som en beruset, ligesom ryster hytten med storm. Hendes skyld i hendes store hits, går ned, og er steget.

Luke 21,26-28 - Folk dør af skræk i forventning om, hvad der er at komme til verden, fordi himlens kræfter skal rystes. Så se Menneskesønnen komme i en sky med magt og megen herlighed. Når det hele begynder at ske, opretstående og hæve jeres hoveder, fordi din forløsning er nær! "

Mark 13,24-26 - "I dagene efter, at trængslen, vil solen blive formørket og månen ikke give lys, vil stjernerne falde fra himlen og himlens kræfter skal rystes." Så se Menneskesønnen komme i skyerne med stor magt og herlighed.

Joel 2,10 - Før dem jorden ryster og himlen skal skælve, solen formørkes og månen og stjernerne glød forsvinder.

Joel 4,15-16 - Solen og Månen er formørket og stjernerne glød forsvinder. Herren brøler fra Zion, tordenen fra Jerusalem - himmel og jord vil skælve! Herren er et tilflugtssted for sit folk, vil Israels sønner skal styrke.

Es 26,20 - "Gå, mit folk, at deres værelser, lukkede døren Skjul i det lille øjeblik, inden den ændrer sin vrede Se -.. Herren forlader sin bolig for at straffe de skyldige indbyggere land Land afslører hende til. udgyde blod for at stoppe dækker op hendes dræbt.

Salme 46,2-3 - Gud er vor tilflugt og styrke, hjælp i nød, er stadig til stede. Derfor har vi ikke bekymre dig, selvom landet ikke og bjergene smuldrende i havet, selv om dens stormende brølende bølger og bjergene var smuldrer under angreb!

2. Uddrag af profetiske skrifter Ellen G. White

Før Menneskesønnen er åbenbaret for den himmelske skyer, vil alt i naturen blive rystet. Lyn fra himlen fusionerer med branden på jorden og forårsage bjergene vil være som en ovn og hælde floder af lava på landsbyer og byer. Den smeltede klippe vil løbe ned i vandet, der forårsager det kogende vand vil skubbe sten og jord. Skulle der være en stor jordskælv, og mange mennesker mister livet. (7 Syvende Dags Adventistkirken Bibelen kommentar 946, 1907).

City of God, vil blive besøgt af domstolene.

Det er i nærheden det tidspunkt, hvor store byer vil blive besøgt af prøvelser. I et stykke tid at komme til denne by et frygteligt chok. Ligegyldigt hvor stor og stærk vilje af deres bygninger, selv om en lang række af brand enheder vil blive anvendt, når Gud rører disse bygninger, i et par minutter eller timer vil være i ruiner. Uhellig af denne verden at blive fejet kost af ødelæggelse. De katastrofer, som rammer i dag til store bygninger og store dele af byer, Gud viser os, hvad der kommer til hele verden. - (7 Testimonies for Kirken 82, 83).

Jeg blev bedt om at indsende en advarsel om, at mange byer henførte i overtrædelser og synder er ødelagt af højt niveau jordskælv, oversvømmelser og brande. Verden vil blive advaret om, at det er Gud, der har åbenbaret sin myndighed. Dens usynlige handling giver ødelæggelse og død. I ingen vej alle akkumulerede rigdom ... (MS 1935 1906)

De kommer uventet forfærdelig katastrofe og katastrofe vil følge efter hinanden. Hvis du adlyder Guds advarsler, hvis kirken vil vende tilbage til stien i lydighed, så den tid på destroyeren hånd. Hvis jeg går forføre folk, men også deres måder dispraise Guds kommandoer, og proklamerer en anden løgn, sender Gud dem til den katastrofe, der er vækket. (MS 1935 1906)

Lord destruere et øjeblik alle lovovertrædere, selv alle nationer sammen. Det vil straffe byen og de steder, hvor folk overgive sig til ejerskabet af sataniske kræfter. Byerne i nationer vil blive behandlet fast, men endnu ikke besøgt den højeste Gud, ikke stemmer, fordi de stadig finde et par sjæle, som er adskilt fra vrangforestillinger af fjenden, vil de omvende sig og vende, mens den anden sektor vil blive opretholdt, indtil den dag, vrede Gud. (Evangelism, 27, 1906)

Jeg så den smukke bygninger falder ned ad en kæmpe ildkugle, der er ødelagt i et øjeblik. Jeg hørte nogen sige: "Vi vidste, at Guds domstole kommet til denne jord, men vi vidste ikke de kommer så hurtigt." Nogle ængstelig stemme svarede: "Du vidste, at det Hvorfor har du ikke fortælle os Vi vidste det ikke.?". (9 Testimonies for Kirken i 1928, 1909).

Før mine øjne skiftede scene, der gjorde mig meget kraftfuldt rørende. Fra vinduerne af værelser, så jeg en frygtelig brand. Store bolde af ild faldt på taget og en brand forårsaget af disse ildkugler vokser i alle retninger. Ilden kunne ikke slukkes. Alle blussede og mange steder var helt ødelagt. Det er ikke muligt at beskrive den panik angst, der fandt besiddelse af mennesker. (Brev 278, 1906)

Nær det tidspunkt, hvor store byer vil blive fejet fra jordens overflade. Alle bør advares om, at disse forsøg kommer. (Evangelism, 29, 1910).

Da jeg var i Loma Linda, Californien, den 16. april 1906, har vist mig en fantastisk billede. I løbet af nattesyn jeg stod på en høj jorden, hvorfra jeg kunne se huse, der blev knust af vinden som sukkerrør. Store og små bygninger faldt til jorden, var underholdning centre, teatre, hoteller og huse ødelagt af de rige og gik i opløsning. Mange mennesker mistede livet, og luften var fyldt med skrig af sårede og rædselsslagne mennesker.

Engle mandat fra Gud til at udføre denne ødelæggelse, var involveret i arbejdet. Ét tryk og bygninger så grundigt udformet, som mennesker ser som en klar fare for nogen, pludselig bunke murbrokker. Intetsteds var sikkerheden. Det syntes at Guds tålmodighed var opbrugt, og var kommet Dommedag.

Selv om hvad jeg så, var forfærdelig, men hvad med de tilhørende rørte mig mest levende. Engel, der stod ved min side, sagde han, at Guds suveræne regering og hellighed hans lov skal blive åbenbaret for dem, der konsekvent nægter at adlyde Kongernes Konge. Dem, der valgte at forblive vantro, skal kaldes nådig domstolene, at det er muligt at være vågnet op for at realisere sin syndige opførsel. (9 Testimonies for kirken 1992-1993)

Jeg ønsker Dem Guds folk indså den forestående ødelæggelse af tusindvis af byer, der næsten fuldt ud afgudsdyrkelse. - (Revision og Herald, 9. 10:e 1903)

En storm kommer, og vi må forberede sig på angrebet, før Gud i omvendelse, tro på vor Herre Jesus Kristus. Herren vil opstå at ryste frygteligt lande. Vi ser problemer på alle sider. Tusindvis af skibe drukne i dybet af havene. Flådestyrker lukke ned, og vil blive ofret millioner af menneskeliv. Uventet, de skyder, og ingen menneskelig indsats ikke er i stand til at få under kontrol. Den sejeste bygning i verden vil blive ødelagt i flammerne. Jernbaneulykker er stadig hyppige. Forvirring, katastrofer og fatale ulykker sker uden varsel på de vigtigste transport arterierne. Enden er nær, det tidspunkt, hvor testen er nærmer sig sin afslutning. Lad os søge Herren, indtil de kan findes, kalder på ham, mens han er nær! (Meddelelser til unge 1989-1990, 1800)

Stadig tage tid at dvæle ved Jorden fylder kop hans misgerninger, og derefter vækker Guds vrede, at så længe napping. De lande i verden vil drikke en kop ren vrede. (4 Testimonies for Kirken 363, 1863).

Denne overtrædelse har nået sine grænser. Forvirring fylder verden, og snart folk vil overraske en stor rædsel. Enden er meget nær. Vi, der kender sandheden, bør vi forberede os på snart komme til verden som en frygtelig overraskelse. (8 Testimonies for Kirken, 1904).

Kommer en tid, hvor folk i deres arrogance og bedrag for at nå en sådan højde, at Herren ikke vil lade dem gå, og de finder, at Herren tålmodighed har sine begrænsninger. (9 Testimonies for Kirken, 1909).

Det er en grænse for, hvornår retterne i Herrens ikke længere kan udskydes. (Kinds og profeter, 275, 417, 1914).

Snart vil der være store ændringer i verden og fortidens begivenheder vil falde hurtigt. (9 Testimonies for kirken 11)

Det er vigtigt, at der i dag Guds folk totalt gav deres hjerter til Gud, fordi alle tings ende er nær. Guds folk til at erobre dit sind og være lydhør over for Guds vilje, oprigtigt som ønsker at gøre, hvad Gud fortalte ham. Dette er - for at advare beboerne i byerne, før de kom undergang. (Revision og Herald, 25,1, 1912)

3 Advarselstegn at undslippe

Lige som det var belejringen af ​​Jerusalem, jødiske kristne, romerske hære signal til at køre, så for os at være på vagt, når han tilegner en del af den amerikanske magt til at håndhæve loven i pavelige indvielse af hvile. Så er det tid til at forlade de store byer, at forberedende forlader de mindre selskaber på de perifere hjem i fjerntliggende områder mellem bjergene. (5 Testimonies for Kirken 464, 465, 1885)

Tidlig søndag lov vil blive håndhævet, og folk i indflydelsesrige stillinger, vil have incitament til at en håndfuld særlige bevaringsforanstaltninger befaling af Guds folk. (Release 4 Manuskript 278, 1909).

Når den amerikanske hidtil efterladt af deres hjem, spørgsmålet søndag loven, protestantismen han ville nå pavedømmet. (5 Testimonies for Kirken 712, 1889).

Profetierne i Johannes 'Åbenbaring i det 13. kapitel, siger, at magten er repræsenteret bæst med to horn kraft tøj "land og dets folk" at tilbede pavedømmet, som i profeti er en dyr som en leopard. Overlegen effekt i profeti bæst med horn tøj er De Forenede Stater.

Profeti afsluttet, når USA vil gennemtvinge søndag overholdelse, som Rom betragtes som en særlig anerkendelse af deres suveræne magt.

Yderligere forklaring af profetien dyret's er i kategori - og profeter i Bibelen i dag.

Tilbage til Herren og tjene ham af hele dit hjerte og et sind!

2. Samuel 12,20-25 - "Du skal ikke være bange," sagde Samuel til dem. "Du er nødt til at sige noget dårligt, men bare vende sig bort fra Herren, men tjener ham af hele mit hjerte må ikke vende væk forfængelighed, der ikke kan drage fordel eller gemme det -. Jo, det er forfængelighed Herren for hans store navn! hans folk forlader, fordi de har besluttet at gøre dig hans folk. Også lad mig ikke engang tænke på at synde imod Herren og ophører med at bede for dig. Jeg vil vise dig en god og direkte måde. Bare læs Herren og tjene ham trofast med hele dit hjerte. Se, hvor stor tingene gjort for dig. Men hvis du alligevel være forkert, vil du blive ødelagt af deres konge. "

Joshua 23,14-16 - Kend derfor hele mit hjerte og sjæl, at af alle de gode ord, du sagde til Herren din Gud, og ikke en vil ikke svigte. Alle vil blive opfyldt - vil ikke svigte en eneste af disse ord. Men ligesom du opfylder ethvert godt ord, du siger Herren din Gud, sådan som Herren fører dig hvert ondt ord indtil du nevyhubí af denne smukke jord, som Herren din Gud har givet. Hvis du overtræder kontrakten, som vil være HERREN din Gud, og gå og tjene fremmede guder og tilbeder dem, optændt af vrede imod dig, så dette smukke land, der gav dig hurtigt dø ud. "

Få klar, lad os angre og søge Gud som aldrig nogensinde før. Meget hurtigt tid kommer, hvor Gud vil besøge med retterne i denne verden.


Hvor det næste? - Relateret til dette emne

Christ advarer om dommedag!

426_bozi_soud.jpg Den dag i Kristi genkomst vil være den dag, for verden domstolen. Hellige Skrift siger:Jude 1:14-15 - I syvende generation fra Adam, Enok, profeterede om dem og sagde: "Se, Herren kommer ...
Tilføjet: 11.05.2011
Visninger: 199060x

Nærmer tilbagevenden Jesus Kristus, gør dig klar!

402_druhy_prichod_jezise_krista_2.jpg Mange mennesker har sikkert bemærket, at med vores planet er noget galt. I alle hører vi mediernes rapporter om naturkatastrofer. Stort jordskælv, oversvømmelser, vulkaner, brande, tung sne, orkaner og tornadoer er ...
Tilføjet: 25.03.2011
Visninger: 257025x

Satans endelige bedrag, simulerer ankomsten af ​​Jesus Kristus

423_napodobeni_prichodu_jezise_krista.jpg Alle Bibelens profetier bliver opfyldt, og foreslår, at vores verden er ved slutningen af ​​deres historie. Aktuelle begivenheder i verden viser, at vi er i de sidste dage af denne verden, ...
Tilføjet: 06.05.2011
Visninger: 369786x

Relaterede artikler fra kategori - Profeterne i Bibelen og i dag

Antal Beast 666, dyrets mærke og Guds segl

447_666.jpg I tidligere artikler har vi studeret, som ifølge Daniel 7 og Åbenbaringen kapitel 13 i kapitel bæst til tider upassende. Ifølge de beviser, der gav os Bibelen selv, et dyr stige ...
Tilføjet: 17.07.2011
Visninger: 475655x

Test sande profet - Hvordan kan vi vide det sande fra det falske profet?

293_jak_se_pozna_prorok.jpg TEST Figur 1Mosebog 18,21-22 - Du siger: "Hvordan kan vi vide, at det ikke taler et ord af Herren?" Tja, hvis profeten siger HERREN på vegne af noget, der sker, så ...
Tilføjet: 09.12.2010
Visninger: 260625x
Anbefalet

Bibel Prophecy - Hvem er Antikrist? - Daniel Kapitel 7

300_kdo_je_antikrist_papezsky_system.jpg I det andet kapitel af Daniel Gud åbenbarede den grundlæggende profetiske opfattelse. Bruger den billedet af metal og sten figurer, der i slutningen af knuse.Gyldne hoved repræsenteret Babyloniske Rige, hans bryst ...
Tilføjet: 26.12.2010
Visninger: 385351x

Etablering Adventismu, EG White - Profeti Daniel 8, 9, kapitel

299_egw-vision-with-bible2.jpg Fra den dag Adam og Eva forlod gate, gråd, Garden of Eden, Gud forventer det Herrens folk, der bryder magt Lucifer og genoprette det jordiske paradis er tabt, og falder i ...
Tilføjet: 25.12.2010
Visninger: 172050x

Indkaldelse af Guds folk - studere profetiske skrifter

419_studujte_prorocka_pisma.jpg Åbenbaring 1:1-3 - Åbenbaringen af ​​Jesus Kristus, som Gud har betroet ham til at vise sine tjenere, hvad der må snart ske. Han viste det ved hans engel, sendte han sin ...
Tilføjet: 04.05.2011
Visninger: 170378x

Da.AmazingHope.net - Disaster kommer når Gud vil ryste jorden!