Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Det Exodus Conspiracy - en film om den bibelske sandheder

Bibelske Arkæologi

183_timmahoneyonaltar1.jpg

Det Exodus Conspiracy - en film om den bibelske sandheder

Tilføjet: 19.10.2010
Visninger: 249299x
Emner: Bibelske Arkæologi
PrintTisk
183_timmahoneyonaltar1.jpg184_sinaimap3.jpg185_exodus_mapa.jpg

Filmen, er The Exodus Conspiracy peger på bibelsk sandhed.

Mange besøgte valfartssted i Sinai-halvøen, hvor de mener, at Mount Sinai, hvor Gud skrev de ti bud i deres egen finger. Disse besøgende er uvidende om, at stedet ligger i Midjan (Cartographic vide, at dette er det område af nutidens Saudi Arabien).

Før vi sige noget om filmen The Exodus Conspiracy, lad os se hvad Bibelen siger, hvor Mount Sinai ligger.

Bibelen fortæller os i Det Nye Testamente, Mount Sinai er i Arabien.

Galaterbrevet 4,25 - Dette Agar er Mount Sinai i Arabien og svarer til Jerusalem, som nu, da det er med hendes børn i trældom.

Moses flygtede fra Egypten til Midjan land, hvor han boede i 40 år, før den engel viste sig for ham i den brændende busk.

Bibelen fortæller os, at Moses på det tidspunkt, hvor han boede i Midjan land som vi kender Kartografisk i dagens Saudi-Arabien, vidste Guds bjerg.

Exodus 3,1 - endnu Moses fodret fårene hans far præst Midjan JETRO. Engang, da han førte flokken i den dybe ørkenen, og kom til Horeb bjerget af Gud.

Exodus 4,27 - endnu Herren sagde til Aron: "Gå ud i ødemarken for at opfylde Moses." Og han gik, og da jeg mødte ham på Guds bjerg og kyssede ham.

Gud fortalte Moses, at for at forvirre folk Israel fra Egypten, vil tjene Gud på dette bjerg. Gud sagde, at da Moses var midjanitterne land. Moses vidste Guds Mount Sinai, endnu før han rejste til Egypten for at lede Israels folk.

Exodus 3,12 - "jeg er med dig," svarede Gud. "Og dette er tegn på, at jeg har sendt dig jeg: at frembringe folk ud af Egypten, skal I dyrke Gud på dette bjerg."

Mount Sinai er ikke i Sinai-halvøen, som mange tror. Der er mange arkæologiske beviser og kendsgerninger, der viser ægtheden af den bibelske Exodus. Sandheden viser en verden af film, uden der er kendt og respekteret videnskabsmænd.

Noget om filmen "The Exodus Conspiracy

Dr. Lennart Møller udført omfattende forskning i, hvad han så Ron Wyatts fund i Det Røde Hav. På hans egen regning kastet i havet i Golfen af Aqaba og opdagede, hvad det beskriver Ron Wyatt. Han opdagede resterne af Faraos hær, cykler og biler, bevaret i jordskorpen koral, bekræfter opdagelsen af guld hjul. Han skrev en bog om disse resultater og udgivet en DVD.

Disse opdagelser vakte filmproducer Tim Mahoney og begyndte at dukke op i denne film.

Denne film var oprindelig beregnet til at sætte ind teatre i foråret 2007. Trods et årtis arbejde, er producenterne stadig arbejder på denne film. Omfanget af filmen er steget voldsomt. Denne film var primært designet til at fokusere på at dokumentere Exodus af israelitterne fra det gamle Egypten.

Oprindeligt filmen indgår begivenheder, der registreres i bøger af Genesis og Exodus, begyndende med Josef, som blev forrådt af sine brødre og kastet i slaveri. Til sidst blev han den næstmest magtfulde mand i den daværende kendte verden.

Historien går derefter videre, herunder den bibelske historie om Moses, plager i Egypten, krydser Det Røde Hav. Endelig, Mount Sinai, hvor Gud gav israelitterne De Ti Bud.

Filmskabere, som endnu ikke ønsker at afsløre alle detaljer i filmen siger, at filmen er vokset enormt. Nu starter på det tidspunkt af Abraham og slutter med dagens friske avis undertekster direkte fra Mellemøsten. Det selv indeholder forestillinger israelske præsident Shimon Peres og premierminister Benjamin Netanyahu.

Skaberne af denne film forsøger at give en stor indsats for at forklare alle detaljer og hver sandhed. De ønsker filmen at angive alle tilgængelige oplysninger, at der ikke længere var nogen tvivl om den bibelske historie om Exodus.

Da filmen er en meget vokset fra den oprindelige plan og alle detaljer i filmen skal være klart udarbejdet og støttet af Bibelen, udtrykket i denne film så sent. Denne film er ikke kedelig actionsekvens, der går et stykke vej til at gøre og let. Denne film er støttet af de faktiske omstændigheder, som bibelske og arkæologiske, der kan håndtere en stor indsats.

Vi gjorde omkring otte prototyper af filmen, omkring 500 timers optagelser, som vi kommer til tidsrummet på to timer, sagde Windahl.

Filmen dokumenterer indsats arabiske regeringer, især Egypten og Saudi-Arabien, undertrykke, eller i det mindste alvorligt svække opdagelsen og offentliggørelse af arkæologiske data, som vil bekræfte sandheden af det bibelske fortælling.

Det er en sammensværgelse om at undertrykke sandheden om den gamle historie i Mellemøsten? Og hvis ja, ville der ønsker at benægte virkeligheden på 3500 år gamle begivenheder, og hvorfor?

Filmen er svaret på disse spørgsmål. Den omstændighed, at arabiske regeringer og politiske kredse ønsker at benægte jøderne status af oprindelige folk i Mellemøsten. De ønsker først og fremmest at benægte, at jøder er mere end 3.000 års jødisk jord i Israel derhjemme. (Land kaldet Palæstina af romerne, britiske, og nu araberne). De ønsker at påpege, at jøderne er fremmede europæiske bosættere i Det Hellige Land, mens araberne er indfødte oprindelige folk, der bor der fra tidernes morgen.

Arkæologiske fund bekræfter, at den bibelske fortælling er sand. De gamle jødiske bosættelse i landet blev gennemført som beskrevet af den bibelske fortælling. Disse kendsgerninger er yderst ubelejligt for Israels fjender, selv om det er en begivenhed i en fjern fortid.

Mens flere versioner af filmen blev screenet for at teste for nogle seere, den endelige udgave af filmen er endnu ikke afsluttet.

Spørgsmålet om, hvornår den endelige version af filmen er ukendt. "Vi kan ikke have en dato endnu," sagde Mahoney. Vi har de finansielle ressourcer til at fuldføre. Jeg synes, vi skulle have gjort i år, og derefter at filmen vil blive vist. "

Jeg tror, at Gud vil hjælpe i tid til at færdiggøre dette arbejde og det rigtige tidspunkt vil afsløre for verden denne film, som peger på ægtheden af den bibelske Exodus historien.

Bibelen er en bog inspireret af Gud, vor Skaber. Loven i de ti bud, som Moses modtog på Mount Sinai er gyldig i hele den version indtil nu!


Relaterede artikler fra kategori - Bibelske Arkæologi

Opdagelsen af de bibelske byer Sodoma og Gomorra

33_5_sodom_and-gomorrah.jpg Sodoma og Gomorra, bibelske byer ødelagt af svovl.Alle kender talemåden sikkert Sodoma Gomorra, når man taler om noget meget skammeligt. Hvor kom dette Udsagn oprindelse, stammer fra chance eller har et ...
Tilføjet: 20.09.2010
Visninger: 541936x

Sodoma og Gomorra - en unik lagdelt aske og svovl

206_4016121850_c04bf8f21e.jpg Mange forsøger at argumentere, afvise, udfordre disse vidunderlige bibelske resultater. Den har gjort gældende, at der i naturen mange steder er ren svovl. Ja, jeg er enig i naturen rundt om ...
Tilføjet: 05.11.2010
Visninger: 365784x

Højre Mount Sinai - Jebel el Lawz blev fundet i Arabien

310_sinai_plot.jpg Efter hvad Ron Wyatt opdagede stedet for israelitterne passage Det Røde Hav i Aqaba-bugten er nu klart, at Mount Sinai ikke kan være placeret på Sinai-halvøen, som han udtrykte kartografer. Mount ...
Tilføjet: 10.01.2011
Visninger: 326002x

Tourist besøgscenter - Noah's Ark

28_tourist_visitors_center.jpg Den tyrkiske regering havde foretaget omfattende forskning med arkæologer. Arkæologer har undersøgt alle de faktiske omstændigheder til dem af Ron Wyatt og hans kolleger. Efter en gennemgang af området og fundet ...
Tilføjet: 22.07.2010
Visninger: 159288x

Blote alter Noas familie

27_altarstone02.jpg Nær landsbyen blev fundet Erzap alter Noas familie. Alteret blev bygget af Noas familie efter oversvømmelsen, der blev ofret til Gud.Genesis 8:20 - når Noah byggede et Alter og tog af ...
Tilføjet: 22.07.2010
Visninger: 205217x

Da.AmazingHope.net - Det Exodus Conspiracy - en film om den bibelske sandheder