Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Den eneste sande Gud er Israels Gud!

Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?

439_izraelite.jpg

Den eneste sande Gud er Israels Gud!

Tilføjet: 01.06.2011
Visninger: 278808x
Emner: Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?
PrintTisk

Esajas 44,6 - Så siger Herren, konge og Israels Genløser, Hærskarers Herre: Jeg er først og jeg er den sidste, ud over mig er der ingen Gud.

Gud er den eneste! Et Skaberen af ​​jorden og universet, en lineal, og den lovgivende, en Frelser og Forløser, kun én af vor kærlige Fader. Hvorfor er så mange slags religioner, så mange guder og retning? Hvorfor er så mange forskellige tilbedelse og efterligning?

Alle af menneskeheden er trukket ind i den store strid mellem Kristus og Satan, som er tegnet af Gud er kærlighed, Guds lov og Guds suveræne hersker over universet.

Kontroversen startede i himlen, da en af ​​skabte væsener, at Angel var en ædel og velsignet med et valg, begyndte at hæve. Hun blev Satan, Guds modstander, der brød modstanden af ​​englene. Hvis Gud greb ind med det samme, er, at det onde ikke vidste indtil nu, det begyndte at blive bange og adlyde Gud af frygt. Dette er grunden til Gud lade Satan for at vise den sande natur af ondskab og oprør mod ham. Gud var nødt til at erobre det onde med sin kærlighed.

Satan bedraget Adam og Eva i synd, og sagde, at ånden i oprør i vores land. Synd har udvisket billedet af Gud i mennesker, forstyrret orden i verdens skabelse og forårsagede kaos i hele landet oversvømmelse. Mennesket er fremmedgjort fra Gud af synd, men Gud havde en plan for forløsning for folket. Gud sendte sin Søn for at forløse os fra synd og lidelse undergået i landet for vore synder.

Creator døde for hans skabelse, mere dokumentation for kærlighed til alle skabninger Gud kunne give.

Åbenbaring af John 12,7-9 - Kampen skete himlen: Michael og hans engle kæmpede mod dragen. Og dragen kæmpet og hans engle, men uden held. Himlen er ikke et sted fundet for dem, og den store drage - den gamle Slange kaldes Djævelen og Satan, som bedrager hele verden - blev væltet. Han blev kastet ned på jorden og hans engle blev kastet ud med ham.

Johannes 3:16 - For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv.

Satan her på jorden begyndte at dominere og tog i stedet for Gud. Han holder sig til at tilbede, han vælger sine tjenere, spåmænd og falske profeter, og længsel efter respekt og beundring, der hører kun én sand Gud.

Gennem historien, har Satan havde et meget stort antal mennesker og nationer, der fulgte ham i beundring. Han gav dem sin viden og visdom til gengæld for at tilbede ham som deres gud. Og de bragte ham mange ofre, herunder ofre for menneskehandel og troede, at kun han vil hjælpe dem i alt.

Hele universet er kun en sand Gud! Gud, som elsker os så meget, at han ofrede for vores frelse og hans egen søn.

Gud var altid tro mod sit folk, som ønsker en ægte forbindelse til deres himmelske Fader. Om det var før syndfloden, eller endog efter oversvømmelsen, har altid levet af mennesker, som overholder principperne om Gud og Guds vilje.

I forhold til det store antal mennesker rundt om i verden, men der var altid nok.

Huske, hvor mange mennesker var reddet i Noahs ark i syndfloden. Det var 8 personer, der tror på og tjene den sande Gud, Skaberen og herskeren af ​​himlen. På det tidspunkt kan være flere milliarder mennesker, og stadig være frelst, kun 8 af dem. De, der var i den mørke, kunne man tro at det er muligt, at en sådan forgudede, og de fleste mennesker tror noget forkert, noget det er ikke sandt. Men Satan var i stand til at narre alle disse mennesker, og de alle omkom i syndfloden. Det er en advarsel for os!

Bibelen taler tydeligt om, at Gud er den eneste. Gud Abraham, Isak og Jakob!

Ligesom Satan styrer verdens nationer, valgte den sande Gud sit folk, som afslørede hans store magt i hans handlinger, hans enorme kærlighed, sin store udholdenhed, men deres krav og stringens. Guds handlinger var spektakulære, den slags, Satan ikke kunne vise hele historien. Hans store magt bragte hans udvalgte folk fra egyptiske fangenskab, og selv da stærkt bevist sin egenart. Arkæologiske fund, der allerede viser klart, at disse mirakler rent faktisk skete, og at Bibelen beskriver sandheden.

Bemærk, at Gud bragte hans udvalgte folk fra egyptiske fangenskab. Egypten blev en nation, der tjente afguder og tilbad af Satan. Da var sandt før syndfloden kun Noa og hans familie på det tidspunkt i Det Gamle Testamente patriarker, var den eneste nation af Israel, som tjente den sande Gud. Omkringliggende nationer som Egypten er blevet solgt under falske guder - Satan.

Es 43,20-21 - Jeg har tilsluttet mit udvalgte folk, de mennesker, jeg har oprettet for at proklamere min ros.

Exodus 3,6 - Så sagde han: "Jeg er dine Fædres Gud, Gud, Abrahams Gud, Isaks og Jakobs Gud." Moses skjulte sit ansigt snart, fordi han var bange for at se på Gud. Herren sagde: "Jeg så klart elendighed mit folk i Egypten, jeg hørte deres stønnen deres fogeden Ja, jeg kender deres smerte..

Esajas 44,7-8 - Hvem er ligesom mig? Hvorvidt denne rapport! Lad mig give og jord! Siden oldtiden, hvornår jeg oprettet mit folk, som sagen at annoncere deres fremtid og fremtiden Må ikke bekymre dig, skal du ikke fortvivle - efter at jeg klart har sagt på forhånd. Du er min vidner! Er der en Gud ud over mig? Nej, ikke endnu rock, jeg kender ikke nogen!

Es 44,10 - Hvem gør en gud og en afgud stemmer, ingenting har fået. Skam venter alle hans tilhængere. . .

Esajas 45, 14-18 - Så siger HERREN: den rigdom af Egypten, etiopiske varer med overhængende Sabians kommer til dig, din vilje. Thi du skal gå med deres kæder, og bøje sig for dig ydmygt bekende: "Gud er kun for dig, og der er ingen anden gud end ham faktisk, du er Gud, der er skjult, Israels Gud, Frelseren,!" Model Producenter orlov i vanære, alle sammen, med skam og ydmygelse. Israel og HERREN sparer evige frelse. Du vil ikke skamme eller fordømmes nogensinde, nogensinde!

På det aftalte tidspunkt, som Herren har åbenbaret til Hans udvalgte folk Messias -. Hans søn, der var for at forløse menneskeheden fra synd og til at betale en høj pris for vores frelse

Jesus Kristus er Guds Søn, som alene skabte de faldne menneskeheden vejen tilbage til Gud Fader og Gud åbenbaret i højere grad karakter af kærlighed og godhed. Israelske nation, men Messias - Jesus Kristus som korsfæstet og ikke genkende ham. Jesus Kristus er mit liv, hvad Gud er åbenbaret, men også hvad Gud ønsker af os.

Gud ønsker os at være tro mod ham og tilbede kun Ham. For at åbne jeres hjerter for Helligånden, den hellige lov af sin art i vores hjerter. Så vi holder Guds lov ikke hans styrke, ligesom israelitterne, men med kærlighed og tro på Jesus Kristus, Helligånden giver. Jesus kalder det en genfødsel. I Bibelen Gud lover, at enhver, som tror på ham, skal have samme valgløfter, og som Abraham fik.

Galaterne 3,27-29 - Alt, hvad du har tro på Jesus Kristus bliver Guds børn. Alle, der er døbt til Kristus, du er nødt til at sætte på Kristus. Det er ikke længere om, hvem der er en Jøde eller græsk, slave eller fri, mand eller kvinde - er alle én i Kristus Jesus. Og hvis du er Kristus, du er Abrahams efterkommere og arvinger efter løfte.

Genesis 13,14-15 - (løfte til Abraham) "Løft jeres øjne mod det sted, hvor du er, og se mod nord, syd, øst og vest hele Landet, som du kan se, jeg giver dig og dine efterkommere. for evigt.

1 Joh 5,2-3 - Bare fordi vi elsker Guds børn, er anerkendt af den kendsgerning, at vi elsker Gud og opfylde hans befalinger. Kærlighed til Gud er, at vi gør hans bud - og hans bud er ikke tunge.

Romerne 3,31 - vi så gøre ugyldig loven ved troen? Ingen måde! Omvendt loven.

Matthew 5,17-19 - "Du skal ikke tro, at jeg er kommet til at afskaffe loven eller profeterne Jeg er ikke kommet til at afskaffe, men for at opfylde dem Sandelig siger jeg jer, indtil himmel og jord forgår ikke.. mindste bogstav, ikke en Tøddel af loven, før det hele gå i opfyldelse. Alle vil eliminere en af ​​de mindste bud og undervise folk i Himmeriget betragtes som den mindste.

Og hvordan det relaterer til i dag?

Overalt i verden er der mange religioner - buddhisme, hinduisme, islam, mange modificerede former for kristendom, mange forskellige sekteriske lære, og meget mere. Mange af disse linjer viser det overnaturlige åbenbaring, mirakler, ligesom præster Farao i det gamle Egypten. New Age bevægelsen proklamerer sammenkæde disse retningslinjer og Paven offentligt proklamerer, at alt er faktisk i den rigtige rækkefølge, og at Gud er i enhver religion, om det kunne være. Det er løgn!

Al historie viser, at den sande vej til Gud er smal, og at kun de, der er omfattet af Guds vejledning, der gav os gennem sine profeter og hans Søn, Jesus Kristus, er at finde sted i Guds rige. Alt andet er afgudsdyrkelse til formål at Satan, der sidder på jorden i stedet for den sande Gud!

Mærke til, hvordan der er et mønster, hvad enten træ, guld eller andet. Tidligere var det Molok, Baal - nu Buddha, Jomfru Maria, helgener, men også absolut alt, at vi sætter Gud forrang. Dette er en overdrivelse mad, underholdning, sport. Alt, hvad vi foretrækker at leve for Gud er en afgud for os, som Gud hader. Det er det arbejde, en fjende, der har os fra verdens skabelse hader og søger at ødelægge.

Nærmer andet komme Jesus Kristus og opfyldelsen af ​​det løfte, han gav os. Men Bibelen advarer om, at før Jesus kommer, vil være hans Komme efterlignet Satan. Derfor forbinder verden i en fælles punkt. Så i dag hører vi, at Gud er den samme i islam, kristendom, hinduisme, selv i buddhismen. Fordi Satan, herskeren af ​​den midlertidige sejr i vores land går til at efterligne den genkomst af Jesus Kristus.

Turn er således den eneste levende Gud, som alene er vores Skaber, vor Fader, og hvoraf kun elsker os umådeligt. Han gav os at kende folk Israel og Søn, Jesus Kristus. Jesus er den eneste vej til Faderen, og når de accepterer tro på Jesus Kristus ind i dit hjerte, vil du opleve genfødslen af ​​Helligånden - du vil finde min himmelske Fader.

John 14,6-7 - "Jeg er vejen, sandheden og livet," Jesus svarede. "Ingen kommer til Faderen uden ved mig. Hvis du kendte mig, ville du vide min fader også. Fra nu af, du kender og har set ham!"

1 Joh 4,10 - Dette er kærlighed, ikke at vi har elsket Gud, men at han har elsket os og sendt sin søn som et sonoffer for vore synder.

Filipperne 2,6-11 - selv om han delte Guds natur, dens lighed med ham sidste. I stedet overgav han sig selv, har en essens af en ansat, tog menneskelig form. Han befandt sig i kroppen som en mand, han ydmygede sig og blev lydig, og til døden - døden på et kors! Derfor har Gud ophøjet ham over alt andet, er navnet over alle navne, han gav til sine knæ for Jesu navn hvert knæ i himlen og på jorden og under jorden og hver tunge til Guds ære Faderen, tilstod, at Jesus Kristus er Herre.

Es 44,24-26 - Så siger HERREN, som forløste dig, som dannede dig i moders liv: Jeg er Herren, at alt fungerer, som han spreder himlen, som spænder over hele landet selv, som besejrer de falske tegn og divination i tåber vender en klog mand kaster i forvirring og vendte deres vide noget om at bekræfte, hvad han siger om sin Tjener, og hans budbringere forudsigelse gå i opfyldelse.

Es 45,18 - Nå, siger, at Skaberen af ​​himlen, Gud Herren, som dannede Jorden, der gjorde det og bekræftede, at det ikke gør, der forblev tom, men dannede den til at leve: Jeg er HERREN, og ingen anden er.

Esajas 46,9-10 - Tænk på ting længst forbi, for jeg er Gud og ingen andre er, er jeg Allah, der er ingen ved siden af ​​mig. Jeg erklærer enden fra begyndelsen altid har været, og hvad vil komme. Jeg sagde: "Det vil blive, vil jeg gøre alt, hvad jeg vil."

Es 45,20 - Saml og kommer, flygtninge fra lande med adgang! De forstår ikke dem, der bærer træ idoler at bede til Gud, som reddede.

Es 42,10 - O synge Herren en ny sang i hele verden ros ham - sejlere, havet og alt i det, øerne og deres beboere!


Relaterede artikler fra kategori - Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?

Grunde til den Kristi genkomst til verden

247_duvody_prichodu_jezise_krista.jpg Jesus Kristus døde for vore synder, sejr over det onde - Satan og besejrede ham. Han viste hele universet, at Gud er kærlighed og alligevel har vi syndet mod Guds lov, ...
Tilføjet: 08.11.2010
Visninger: 159339x

3:e bodens - Vejen til Kristus

165_cesta_ke_kristu.jpg OmvendelseHvordan kan man blive retfærdige for Gud? Hvordan kan retfærdiggøre synderen? Kun Kristus kan bringe os på linje med Gud, med hellighed. Men da vi kommer til Kristus?Sand omvendelse indeholder en ...
Tilføjet: 07.10.2010
Visninger: 144264x

Bøn som samtale med Gud

418_modlitba_rozhovor_s_bohem.jpg Luke 11,1 - "Herre, lær os at bede sådan Johannes lærte sine disciple."Luke 18,1 - Han fortalte dem en lignelse, da der stadig er behov for at bede og ikke give ...
Tilføjet: 03.05.2011
Visninger: 280685x

1:a Hvem er kilden til livet?

83_cesta_ke_kristu.jpg Vores himmelske Fader er kilden til liv, sandhed og glæde. Smukke land, ikke bære spor af ødelæggelse og forbandelser af synd. Hele smukke natur, viser den store kærlighed til Gud. Alt ...
Tilføjet: 07.09.2010
Visninger: 129509x

Hvem er Jesus Kristus?

77_jezis_kristus.jpg Center for hele Bibelen er liv og død af de største mænd i verdenshistorien, Jesus Kristus. Siden sin fødsel i en ny æra tælles, selv om han var født i stalden, ...
Tilføjet: 30.08.2010
Visninger: 178066x

Da.AmazingHope.net - Den eneste sande Gud er Israels Gud!