Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Den bibelske tegn på Kristi genkomst og End of the World - Del 1

Log af gange, det andet kommer af Jesu Kristi

260_znameni_doby_prichod_krista_part_1.jpg

Den bibelske tegn på Kristi genkomst og End of the World - Del 1

Tilføjet: 11.11.2010
Visninger: 392674x
Emner: Log af gange, det andet kommer af Jesu Kristi
PrintTisk

Bibelske Tegn på Kristi genkomst og End of the World - Del 1

De fleste af os i dag føler, at verden er noget der sker, noget er anderledes end før. Det er mere vold, katastrofer, mere frygt og trusler. Et stort antal familier falder fra hinanden, børn lytte til forældre og respektløshed for ældre. Stigningen i frygtelige sygdom og sult i modsætning til festivas og frivol away mad og penge. Folk er egoistiske bare gå til min egen, uanset andre. Naturen er nu så øde, at selv forskerne forudser, at intet land længere kan udholde. Ændring af klimaet, forsvinder flere og flere arter af dyr og planter og solen begynder at brænde mere og mere, og oversvømmelser flere steder er blevet mere hyppige. Bibelen er alle, men forudser. Bibelske tegn på Jesu Kristi klart møde lige før vores øjne.

2. Timothy 3, 1-5 - Vær sikker på, at i de sidste dage vanskelige tider vil forekomme. Folk vil elske kun sig selv og deres penge, er pralende, arrogante, misbrug, ulydige mod forældre, utaknemmelige, spottere, hjerteløse, uforsonlige, sladderagtige, ubundet, tøjlesløs, fjenden af gode, forrædere, hensynsløs, arrogant, elskere af glæde i stedet for elskere af Gud. Offentligt, er de udtryk fromhed, men dens magt vil blive nægtet. Fra sådanne vende sig bort.

Jesus Kristus, kom disciplene hen til et direkte spørgsmål, hvad vil være tegnet på hans genkomst og verdens ende. Tre evangelister derefter noteret sig, hvad Jesus sagde. Disse tegn findes registreret i Mattæus kapitel 24, Mark 13 og Lukas kapitel 21 kapitler og bøger af Johannes 'Åbenbaring og Daniel og John den anden. I disse kapitler, taler Kristus samtidig også ødelæggelsen af Jerusalem i den 70. Det er nødvendigt at adskille tekst, som taler om Jerusalem fra, hvad han taler om verdens ende.

13,32-33 Mark - Den dag og time ingen kender - heller ikke englene i himlen, heller ikke Sønnen, men Faderen. Vær forsigtig, være opmærksomme. Vi ved ikke, når den tid kommer.

Vi ved ikke, når datoen for Kristi herlige tilbage, betyder det, at tilfælde af, at vi er ligeglade? Under alle omstændigheder! Dato og tid (i form af hårde data) Hans kommende ingen kan forudsige. Men "tid" Hans kommer (i betydningen en bestemt periode) klart kan identificeres ved mange prophetize "tegn". En af de mange årsager til den kristne tro og fylder den forventede tegn på Kristi komme. Ligesom farisæerne at genkende tegn på hans tid, forventer Jesus, at vi kender tegnene på hans forestående tilbagevenden.

Tegn på det andet komme, kan opdeles i to grupper -. En angivelse af arten og tegn i lokalsamfundet

1 AFDELING LOG IND NATUR - profetier begyndte at fylde dagene umiddelbart efter den store trængsel

MAJOR SKER forsøgt - Matthew 24,21 - På det tidspunkt er der stor trængsel, der indtil da var verdens begyndelse, og hvad aldrig vil blive. Hvis disse dage var afkortet, og den vil ikke spare nogen. Men på grund af at vælge de dage vil blive kortere.

Matthew 24,15,21 - "Når du ser det hellige sted i staten, en chokerende skandale", som talte om profeten Daniel (lad læseren forstår) - (vi vil studere andre profetier) På det tidspunkt, der er stor trængsel, såsom i gang siden begyndelsen af verden, og hvad der aldrig vil blive.

Religiøse mennesker begyndte at blive forfulgt, men prøvelser og toppede i de mørke tider, når den hedenske Kirken og dens inkvisition forfulgt troende fra 538 - til 1798, hele 1260 år. Ved udgangen af dette år, efter at trængslen viste flere af de forventede fortegn.

Great jordskælv - Åbenbaring 6,12 - når han åbnede det sjette segl, jeg så, hvordan der var et stort jordskælv. Da solen blev sort hestehår pose fuld måne var som blod og himlens stjerner faldt til jorden som et figentræ, når rystet af en stor vind dråber af den sene figner.

1 November 1755 var en massiv ødelæggende jordskælv i forbindelse med tsunamien, der ramte store dele af Europa, Afrika og Amerika. Det er kendt som Lissabon-jordskælvet, men efterskælv blev også observeret såsom Grønland og Vestindien, Norge, Sverige, Storbritannien og Irland. Det ramte et areal på mindst 4 millioner kvadrat kilometer.

Lissabon jordskælvet bragte enorme materielle tab og tab, men havde også en enorm indflydelse på folks bevidsthed. Det kom i starten af "Enlightenment og fornuft, når folk imod Gud og derfor blev betragtet som en manifestation af Guds vrede og profetiske tegn på udgangen. Den åndelige dimension af denne begivenhed efterladt et spor af mennesker dybere end fysiske skader. Mennesker vender tilbage til Bibelen og til at studere profeti.

I Lissabon blev dybder af jorden for at høre rumble som torden. Derefter destrueres en stor del af voldelige omvæltninger. Inden for seks minutter, dræber 60 tusind mennesker. Havet første aftaget, frataget bredbånd af sandstrand i et stykke tid, men vandet bølge fejet tilbage. Flodbølgen viste 15 eller derover meter over normal vandstand. For en ekstraordinær begivenhed, der i Lissabon denne katastrofe indtraf, kan mangle den nye kaj, der er bygget med store omkostninger af marmor. På denne barriere er en stor skare af mennesker løb i den tro, at der er sikre fra sammenstyrtende bygninger. Quay dog pludselig styrtede i havet, og alle de mennesker, der var på det, døde, på overfladen ikke anledning en død krop. "(Sir Charles Lyell, Principles of Geologi, s. 495)

"Som et resultat af jordskælvet resulteret i ruiner alle kirker og klostre, de fleste store offentlige bygninger og mere end en fjerdedel af boliger. Omkring to timer efter jordskælvet brød ud i forskellige dele af byen en stærk brand, som i mindre end tre dage , byen fuldstændig ødelagt. Jordskælvet skete på en ferie, hvor kirker og klostre var fulde af mennesker, få er frelst. "(Encyclopedia Americana, password, Lissabon)

Og slet ikke diskutere her antallet af jordskælv i de seneste år dramatisk stigende på verdensplan. Allerede det ofte ikke engang kan opfatte. Det er forbavsende, hvad statistikkerne viser.

Sun vil blive formørket - Mattæus 24, 29 - "Umiddelbart efter trængslen i de dage solen vil blive formørket.

Den 19. maj blev der 1780 et særligt solformørkelse, kendt som "Big mørk dag i Nordamerika." "Dark Day 19 maj 1780 er uden tvivl den mest mystiske fænomen af sin art, hvis ikke enestående. Det var helt uforudsigelig, og mystiske overskygge hele den synlige himmel i New England." (RM Devens, vores første århundrede, s. 89)

Samuel Williams fra Harvard rapporter om, at mørke "skred skyerne fra sydvest fra 10:00 til 11:00 om morgenen og varede indtil midten af næste nat." De mennesker kom over frygt, angst, frygt for det hellige. Kvinderne stod i døren og kiggede ud over den mørklagte landskab. Mændene var på vej tilbage fra arbejdet i markerne, kasserede redskaber tømrere, ambolten smede venstre, forhandlere skriveborde. Afbryd undervisning i skolerne og bange børn løb hjem. Wayfarer ty til nærliggende bosættelser. Alle spørger, hvad der vil ske. Det virkede som om amtet havde overvurderet, eller som om en orkan kom verdens ende. "

MÅNED standser arbejdet - Mark 13,24 - "I dagene efter, at trængslen, vil solen blive formørket og månen lyser ikke ...

Efter den store mørke dage var vidne til mange fuldmåne, men det var mørkt indtil midnat, så gik blodrød måne.

Åbenbaring 6,12 - når han åbnede det sjette segl, jeg så, hvordan der var et stort jordskælv. Da solen blev sort hestehår pose fuld måne var som blod.

"Selv om natten mørket, men var fænomenal og skræmmende som den mørke i løbet af dagen. Selv om det var næsten fuld måne, han gjorde uden nogen kunstigt lys til at opdage objekter. Det syntes at hverken kunstigt lys fra en nærliggende hjem eller fjerntliggende steder kan ikke trænge ind i tykke mørke, som om det var egyptiske mørke. "(Esajas Thomas i Massachusetts Spy Magazine, Vol.. 10, nr. 472 dateret 25 maj 1780)

Øjenvidne fortalte: "Det forekom mig, at mørket ikke kunne være bedre, selv hvis alle lysende organer i rummet, pakket ind i en uigennemtrængelig slør eller var ophørt med at eksistere ... ... ark hvidt papir et par inches langt fra øje var så usynlig som den sorteste fløjl. (List. dr. Tenneye Samuel fra Exeter, New Hampshire, i december 1785, offentliggjort i Massachusetts Historical Society Samlinger, 1792, bd. I, del 1, s. 97)

Stjernerne vil falde fra himlen - Matthew 24,29 -. "Umiddelbart efter trængslen i de dage solen vil blive formørket og månen ikke give lys, vil stjernerne falde fra himlen

Den 13. november, var 1833 bemærkelsesværdig meteorit ned i samme omfang som aldrig før. Det blev anslået, at en observatør kan se en gennemsnitlig på 60.000 meteorer i timen. Dette fænomen blev synligt fra Canada til Mexico, Atlanterhavet fra Stillehavet.

Øjenvidne beskrev begivenheden som følger: »næppe ville have fundet en plads i himlen, der altid var oversvømmet med faldende stjerner. Nogle gange faldt i grupper - rejste ideen om figentræ kaster sine tidlige figner, dog med en stærk vind ryster den. "(American Journal of Science og Kunst, 1834, s. 385) Mange mente, at den kommende verdens ende ...

Åbenbaring 6,13 - og himlens stjerner faldt til jorden som et figentræ, når rystet af en stor vind dråber af den sene figner.

Det havbrus roll - Luke 21,25 -. "Solen, månen og stjernerne fra den særlige fænomener på jorden vil blive angst blandt nationerne, hjælpeløse før den rasende havet surf.

Og denne profeti blev opfyldt, og mere tilfredsstillende. Tsunami næsten alle kender i dag. 24 august 1883 blev en massiv vulkanen Krakatoa. En sky af aske og vulkansk støv steg op til en højde af 27 km. Udbruddet forårsagede en tsunami høj 4-30 fødder, blev de sekundære bølger registreres kun i den engelske Kanal. Lyden af eksplosioner hørtes op til flere tusinde kilometer - såsom Mauritius og den nordvestlige kyst af Australien. Som et resultat af en eksplosion og flodbølgen dræbte mere end 36 000 mennesker, 165 byer og landsbyer blev fuldstændig ødelagt, og en anden 132 alvorligt beskadiget.

December 26, 2004. En meget kraftigt jordskælv, der fandt sted i Det Indiske Ocean forårsagede en tsunami, der nåede op til tredive meter høje. Denne store bølge ramte byen og turistområderne i mange stater. Anslåede antal ofre varierer, alt efter CTK, såfremt omkostningerne 228.000 menneskeliv og millioner flere mennesker kastet ud i fattigdom.

Ifølge National Oceanic and Atmospheric Administration forskere har observeret siden 1900, i alt på 1096 tsunamien.

Himlens kræfter skal rystes - Luke 21,26 - Folk dør af skræk i forventning om, hvad der er at komme til verden, fordi himlens kræfter skal rystes. Åbenbaring 6,14 himmel forsvandt som en lukket bog, og hvert bjerg og ø rørte fra førersædet.

Denne profeti har endnu ikke mødt. Tid til at se enden kommende gradvis i lang tid, hvorfor tror du, at Jesus Kristus vil komme snart? Der er mange andre profetier på det sociale område, som er at mødes på nuværende tidspunkt. Vores sidste 20. århundrede var helt anderledes end tidligere og diskutere disse betegnelser i del 2. Der er flere profetier talte på betingelse af landet, før Jesu Kristi komme.

Sun er Burning - Åbenbaring Johannes 16,8 - den fjerde hældte sin kop til solen og fik at brænde mennesker med ild. Folk har været brændende stor varme og bespottede Guds Navn, som har magten over disse plager, de ikke omvende sig til at give ham ære.

At solen begynder at brænde mere og mere om ikke længere tale. Solstrålerne bliver skarpere og begrebet den globale opvarmning allerede kender næsten alle. Kan næsten ikke tåle solen uden beskyttelsesbriller og cremer og videnskabelige forudsigelser ikke er rosenrødt, forudser en stærk stigning i Solens aktivitet.

I 2013 truede i NASA's Earth stærke solaktivitet, der frembringer en super sol storm kan lamme både kommunikation og navigationssatellitter, men også til distributionen af elektricitet, transport og banksystemer og personlige elektronik som computere eller mobiltelefoner.

Domme miljø - Esajas 24, 5 - Jorden spilder væk, fading, svinder hele verden udtømt, forarmet og cremen af nationen. Jorden er besmittet af sine beboere, da det krydsede love, og ignorerede de bestemmelser i den evige pagt.

Det faktum, at vores land tilintetgørende er slående. Hun er træt af os mennesker fra aggressiv adfærd over for hende. Hver region af landet er ramt, og hvis Jesus Kristus kom ikke længe, ville landet ikke stå. Hvorvidt havet, atmosfæren, økosystem, eller jord, er alt dette især tilfældet i det sidste århundrede, forstyrret og lidelse.

Jordskælv mange steder - Mattæus 24, 7 -. Bryde ud forskellige steder hungersnød og jordskælv

Jeg tror, det er nu klart for enhver, at antallet af jordskælv og naturkatastrofer er uforholdsmæssigt større end nogensinde. Altid har været katastrofer, men aldrig i sådanne numre i et sådant omfang.

US Geological Suvrvey sagde, at siden 1990 det samlede antal af jordskælv registreret af forskere rundt om i verden er konstant stigende. Og selvom målingen muligheder stadig er det samme i år. I 2004 var der i alt 31 201 jordskælv, hvilket er næsten dobbelt så meget som i 1990. Som det er kendt, jordskælvet i 2004 forårsagede 284.012 dødsfald.

Matthew 24,33-34 - bare for at se alt dette, ved, at det allerede er tæt på at der allerede i døren! Sandelig siger jeg jer, at denne generation ikke skal forgå, før alt dette sker.

Matthew 24,44 - Derfor skal I også klar, for Menneskesønnen kommer på en uventet tidspunkt. Den onde tjener må sige i sit hjerte, "Min herre er længe væk,« og han ville slå sin tjenere sammen og spiser og drikker med drukkenbolte. Hans mester, men den dag kommer, da det ikke vente en time, og du ikke kender, opdage og genkende ham ud af hyklere. Der vil være gråd og tænderskæren. "

Hvad vi tjenere til dem, venter du på, eller dem, der er følelsesløse og ikke opfatter ordet om Kristus?


Hvor det næste? - Relateret til dette emne

Bibelske tegn på Kristi genkomst og End of the World - Del 2

261_znameni_doby_prichod_krista_part_2.jpg Bibelske tegn på Kristi genkomst og verdens ende - Del 220. århundrede i verdens historie helt unikt. Da han begyndte, har ingen endnu været på et fly, ingen var der i ...
Tilføjet: 11.11.2010
Visninger: 198801x
Anbefalet

Relaterede artikler fra kategori - Log af gange, det andet kommer af Jesu Kristi

Hvad sker der i de arabiske lande - vil være en anden exodus?

370_arabske_zeme.jpg Store anti-regerings protester ramt i de seneste to måneder, store dele af Mellemøsten. Demonstranter protesterer mod dårlige levevilkår, politisk korruption, høj arbejdsløshed, begrænsning af menneskerettighederne og informationsfrihed.De største optøjer er nu ...
Tilføjet: 25.02.2011
Visninger: 127503x

Kommer en større finansiel krise er uundgåelig

478_graf-down.jpg Hele verden er konfronteret med stadig større økonomiske problemer. Mange mennesker begyndte at indse, at denne onde cirkel af store offentlige gæld ikke fører vejen ud. Det er kun et kort ...
Tilføjet: 13.09.2011
Visninger: 148700x

Et vigtigt møde i vores fjende

495_zabava.jpg Hvad Satan har planlagt? Som vi, kristne, ønsker at komme? Tænk over disse linjer, skrevet af Jim Hohnberger i sin bog Flugt til Gud. Dette ræsonnement er ikke langt fra sandheden, ...
Tilføjet: 12.10.2011
Visninger: 132678x

Satans endelige bedrag, simulerer ankomsten af ​​Jesus Kristus

423_napodobeni_prichodu_jezise_krista.jpg Alle Bibelens profetier bliver opfyldt, og foreslår, at vores verden er ved slutningen af ​​deres historie. Aktuelle begivenheder i verden viser, at vi er i de sidste dage af denne verden, ...
Tilføjet: 06.05.2011
Visninger: 303104x

Dramatisk forøgelse af antallet af jordskælv!

393_earthquakes.jpg Stadig flere jordskælv i hele landet. Mange mennesker opfatter forandring og abnormitet af naturen og begynder at indse, at ikke alt er i orden. De indser, at der sker noget, hvad ...
Tilføjet: 11.03.2011
Visninger: 245194x

Da.AmazingHope.net - Den bibelske tegn på Kristi genkomst og End of the World - Del 1