Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Christ advarer om dommedag!

Bibelske Fakta

426_bozi_soud.jpg

Christ advarer om dommedag!

Tilføjet: 11.05.2011
Visninger: 189232x
Emner: Bibelske Fakta
PrintTisk

Den dag i Kristi genkomst vil være den dag, for verden domstolen. Hellige Skrift siger:

Jude 1:14-15 - I syvende generation fra Adam, Enok, profeterede om dem og sagde: "Se, Herren kommer med utallige tusinder af sine hellige, at dømme alle mennesker og alle er dømt for alle deres ugudelige gerninger, som ugudelige begået, og på grund af alle de hårde ord ugudelige syndere, som du talte med ham. "

Matthew 25,32 - Alle nationer vil blive indsamlet før ham, og han vil adskille dem fra hinanden som en hyrde skiller fårene fra bukkene.

Men før den dag kommer, Gud gør opmærksom på folk, hvad der skal komme. Altid give folk en advarsel om den kommende forsøg. Nogle troede de advarsler og adlød Guds ord. Derefter flygtede til domstolene, som faldt til et ulydigt og vantro mennesker.

Før Gud ødelagde verden oversvømmelse, befalede han, at Noa gik ind i arken. Noah adlød og blev frelst.

Genesis 7,1 - Og Herren sagde til Noah: "Kom med hele din husstand ind i arken, jeg har set, at du var før mig i denne generation kun lige..

Før destruktion af Sodoma, bragte englene budskabet i Lot, Lot adlød og blev frelst.

Genesis 19,14 - Lot gik og snakke med hende, svigerforældre, som havde taget sin datter: "Stå op og kom væk herfra, thi HERREN vil ødelægge denne by!" Men hans sønner-in-law troede, han var sjov.

Så nu har vi advaret før Kristi genkomst og ødelæggelse. Hvad går ind i verden. Alle, der adlyde advarslen opkaldet, vil blive gemt.

Esajas 25,9 - I en dag siger de: "Se, dette er vores Gud, i ham vi havde håbet, og han reddede os Dette er Herrens, i ham vi håber, være glade og glæde os i hans frelse.!"

Fordi vi ikke ved præcist, når de ankommer, er vi befalet at vågne.

Luke 12,37 - "Salige er de ansatte i Herren, når han kommer finde ser Sandelig siger jeg jer, binde op forpladsen, sidder ved bordet, og vil gå for at tjene dem..

De, der ser ud de kommende af Herren vil ikke at vente sig i et dødvande. Forventningen om Kristi genkomst for at gøre folk være bange for Guds ændre ved domstolene om Guds lov. Det er nødvendigt at vække folk til at omvende sig for deres synder i strid med Guds bud. Ligesom Noah gav en advarsel fra Gud til verden før syndfloden, og alle, der forstår Guds ord til at advare folk på den tid.

Matthew 24,37-39 - men som dagene fra Noah, skal således også komme Menneskesønnen. Som i dagene før syndfloden spise og drikke, gifte sig og bortgiftede, indtil den dag Noa gik ind i arken, og lagde ikke mærke til noget, før syndfloden kom og fejede bort alle, så det bliver den kommende Menneskesønnen .

Mennesker i Noas tid, misbruger Guds gaver. Deres spise og drikke kun ført til frådseri og drukkenskab. Lost in Gud, og gav sig selv kun ondskab og vederstyggelige gerninger. Befolkningen i denne tid blev ødelagt på grund af deres ugudelighed.

Genesis 6,5 - Herren så, hvordan i alverden race af menneskelig ondskab, og at alle tanker, spin i hjertet, dagen efter en dårlig dag.

I dag er folk gøre det samme. Grådighed, Umaadelighed, utæmmet passion og onde praksis imødekomme landets gudløshed. I Noas dage verden blev ødelagt af vand. Guds Ord lærer os, at vi nu skal blive ødelagt af brand. Folk fra oversvømmelse Gud gjorde grin med advarsel. Noah kaldte en fanatiker og alarmerende. Væsentlige læring og folk har hævdet, at en sådan katastrofe, forudsagt som aldrig fandt sted, og aldrig ske igen.

Dag, Guds ord giver meget lidt. Folk griner af hans advarsel. Skarer af mennesker siger: "Alt er fra begyndelsen af ​​verden Vi behøver ikke at bekymre sig om.." Det var på dette tidspunkt, men der kommer undergang. Mens folk med hån og foragt, spørger: "Hvor er det løftet om hans komme?" Tegn er opfyldt.

1 Thessalonikerbrev 5,3 - Når folk vil sige: "Fred Sikkerhed" er pludselig overrasket af forvirring, som når de kommer over en gravid smerte, og vil ikke lække.

Men Kristus siger os vågne:

Åbenbaring 3,3 - Husk hvad du har hørt og accepteret, holde fast på det og omvende sig. Hvis du vågner op, jeg kommer som en tyv! Hverken aldrig vide, hvad time vil jeg komme til dig.

Dag, folk er konstant travlt spise og drikke, beplantning og byggeri, og at blive gift. Handlende er stadig købe og sælge. Mennesker kæmper for topplacering. Sjov fyldt teater elskere, hestevæddeløb og kasinoer. Spænding hersker overalt, men undersøgelsen dag sig med hastige skridt, og snart vil pryde døren lukket for evigt. Vi fast besluttede på Frelserens ord om forsigtighed:

Luke 21,34-36 - Vær opmærksom på at jeres hjerter ikke var lastet med fest og druk, og pasning af dette liv. Den dag skal overraske dig så pludselig som en fælde, der er fanget i det hele, der bor i landet. Derfor ser og bed altid, at du var værdig til at undslippe alt det kommer, og at stå foran Menneskesønnen. "

Kilde: Hope of Humanity - Ellen Gould White


Hvor det næste? - Relateret til dette emne

Disaster kommer når Gud vil ryste jorden!

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg Bibelen klart advarer om, at en af ​​de sidste tegn før Jesu Kristi komme er, at Gud ryster vores land. Dag, mest til den anden kommer allerede udfyldt, eller fyld. Satsen ...
Opdateret: 18.02.2013
Tilføjet: 02.04.2011
Visninger: 314663x

Relaterede artikler fra kategori - Bibelske Fakta

Religion - fremkomsten af ​​forskellige retninger

509_babylon.jpg Har du nogensinde spekuleret over, hvad det er, og hvor religion har sin oprindelse? Hvilket er den ældste? Hvorfor er så mange former for religion? Og hvilken retning er den rigtige? ...
Tilføjet: 02.11.2011
Visninger: 249649x

Satans endelige bedrag, simulerer ankomsten af ​​Jesus Kristus

423_napodobeni_prichodu_jezise_krista.jpg Alle Bibelens profetier bliver opfyldt, og foreslår, at vores verden er ved slutningen af ​​deres historie. Aktuelle begivenheder i verden viser, at vi er i de sidste dage af denne verden, ...
Tilføjet: 06.05.2011
Visninger: 357531x

Jesus var genopstået fra de døde - seks grunde til at bekræfte dette

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Jesus af Nazareth blev korsfæstet, begravet og tre dage senere opstod fra de døde. Ingen anden religion har ikke gjort gældende, at selskabets grundlægger genopstod. I denne kristendommen er unik. Noget ...
Tilføjet: 08.12.2010
Visninger: 308692x

Hvorfor de religiøse mennesker er nødt til at lide?

193_trpici_verici.jpg Sikkert du nogensinde har spekuleret over, hvorfor så megen lidelse i verden. Ja, er vores land nu styres af onde som Satan, der blev styrtet i vores land. Han er her ...
Tilføjet: 29.10.2010
Visninger: 142572x

Video - JESUS

199_film_jezis.jpg JESUS John Heyman vises, og også den mest oversatte film i biografen historie.Denne film er historisk tæt på livet af Jesus Kristus.Hvem er Jesus? Dette spørgsmål søger at besvare roste producent ...
Tilføjet: 03.11.2010
Visninger: 258179x

Da.AmazingHope.net - Christ advarer om dommedag!