Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Bønner for genopretning og udgydelse af Helligånden - 777

Aktuelle begivenheder i verden

424_777prayer.jpg

Bønner for genopretning og udgydelse af Helligånden - 777

Tilføjet: 08.05.2011
Visninger: 225127x
Emner: Aktuelle begivenheder i verden
PrintTisk

Nye Testamente kirke stærkt præget verden med gode nyheder om evangeliet i en enkelt generation. Fyldt med Helligånden Nye Testamente troende de tilstedeværende til at dele sandheden om budskabet i den korsfæstede og opstandne Herre med hundredtusinder af mennesker. I lyset af uoverstigelige forhindringer, bad disse troende forkynde evangeliet til jordens ender. Det vil ske igen i nogle steder det sker nu. Du kan være en del af noget stort for Gud.

Fornyelse er en ny oplevelse med Jesus. Det handler om, hvad du gør i dit personlige liv, i jeres ægteskab og jeres børn. Genoplive os fra en lidenskabelig oprigtige bønner til missionen. På denne side kan du prædiker, liturgiske læsninger, åndelige ressourcer, forbøn guider, og en bred vifte af idéer og materialer til at holde dig og din lokale kirke for åndelig fornyelse. Forbindelse med millioner af medlemmer over hele verden, som længes efter udgydelse af Helligånden af ​​Gud og færdiggørelsen af ​​arbejdet i marken.

Profetier om End of Time i Johannes 'Åbenbaring forudsiger, der vil blive gentaget pinse, vil Helligånden hældes i en kraftfuld sekunder regn. Jorden vil udstråle Guds herlighed. Det haster med at vores tid kræver, at vi søge Gud lovede kraft af Den Hellige Ånd til at fuldføre sit arbejde på jorden i denne generation.

Når du læser disse sider kan dit liv blive fyldt med hans Ånd, og du har en endnu større lyst til at tage kraften fra Helligånden og vidne for ham i denne sidste generation.

http://www.revivalandreformation.org/

På det seneste møde i generalforsamlingen for Syvende Dags Adventistkirken med repræsentanter fra kirker rundt om i verden stemte for vækkelse og åndelig fornyelse som et opråb til Guds folk før Jesu genkomst Kristus.

Dette dokument indeholder denne udtalelse: "Vi appellerer til alle medlemmer af Kirken til at forene sig med kirkeledere og millioner af andre Syvende Dags Adventisterne i søgen efter en dybere forhold til Jesus og udgydelse af Helligånden for 7:00 hver ... morgen eller aften, syv dage om ugen Det er en indtrængende opfordring til Jorden strakte inderlig bøn Dette er en opfordring til fuldstændig overgivelse til Jesus og opleve livet skiftende kraft af Den Hellige Ånd, som vor Herre vil give "Wilson tilføjede: "Ønsket af vores hjerter, vi ser, at opsvinget tager fat i Kirken. Det er denne besked til os alle."

"Herren ønsker at afslutte dette arbejde," sagde Ted Wilson, NC, formand for Adventistkirken under mødet. "Han vil udgyde Helligånden i en ubegrænset mængde." Henhold til den godkendte dokumentet, "Guds lovede gave" adventister har en unik udfordring. "Kirker har samme vækstrate som globale befolkningstilvækst stolte af vores aktuelle vurdering af forkynde evangeliet for de virkninger af verden fører til den konklusion, at hvis der ikke er nogen dramatiske ændring er afsluttet himmelske rolle i denne generation På trods af vores bedste indsats, er alle vores planer, strategier og ressourcer ikke i stand til at fuldføre opgaven med Guds herlighed på jorden "Dokumentet tilføjer:".. Der er intet mere vigtigt end viden om Jesus og hans løfte om at finde udgydelse af Helligånden i kraft af den sidste Rain Evangeliet mandat til at opfylde. "

Recovery og rehabilitering bør have deres plads, siger dokumentet. Ifølge citatet fra Ellen G. White, medstifter af banebrydende denne bevægelse, i The Advent Review og Sabbath Herald 25. februar 1902, hedder det: "I forlængelse betyder fornyelse i det åndelige liv, sind og hjerte, en åndelig opstandelse fra døden. Rehabilitering betyder reorganiseringen, en ændring i tænkning og teorier, vaner og driftsformer. Gendannelse retfærdighed ikke bære god frugt, medmindre det er knyttet til genoplivning af Ånden.

1 Særskilte dig til en dag masser af tid til fællesskab med Kristus gennem bøn og bibelstudier.

2. I personlige møder, telefon eller via live globale internetsamfund bøn "777, hvor den syvende Adventisterne dag, 7 dage om ugen, bedende i det 7. morgenen eller aftenen for udgydelse af tilstedeværelse og magt Den Hellige Ånd." kæden af ​​oprigtige bønner troende bør kalibreres af verden ... bønner af den hellige ånd "(EGW, RH, 1 Marts 1907).

3 Adskilt fra den første lørdag i kvartalet, som en dag med bøn og faste for en verdensomspændende kirke.

4 Opgaver lørdag bibelskole i gudstjenester for at diskutere med fokus på genoplivning og reformation af kirken. Kirken vil ikke frembringe god frugt, medmindre det hænger nøje sammen med Helligånden. Vi mener, at disse globale initiativer kan bringe kirken i landene i deres frugt.

En af de største spørgsmål står kirkerne er en syvende dags adventister: Er vi villige til at komme ud af vores comfort zone, at Gud vil gøre, hvad der er nødvendigt for at forberede alle for den virkelige personlige vækkelse, at ændre eller reformation i vores liv , vi stadig mere som Jesus, og tog sidstnævnte regner? Alt dette er kun gennem kraften af ​​den Hellige Ånd. Svaret på dette spørgsmål er dit valg og mit valg. Som vi alle ved, vil Gud ikke tvinge os til at overholde hans vilje. Han opfordrer, støtter, og så påberåbt sig med os som reaktion på hans råd og ønsker. I løbet af de seneste par måneder, gik opfordring til fornyelse og reformation af kirken i verden gennem vores kirkeledere. Hvad var din reaktion?

Mere end 100 år siden, sagde Ellen White, en tjener for Herren, "Genoprettelsen af ​​sand gudsfrygt blandt os er den største og mest påtrængende af alle vores behov. Dette bør være vores første arbejde på, hvad vi stræber efter." (RH, den 22. marts 1887).

Model af Apostolsk Kirke, som er forberedt til udgydelse af Helligånden er med os i dag. Før Jesus forlod, han fortalte sine disciple til at tage magten til at udføre missionen givet dem.

I Lukas 24,49 - sagde: "Se, jeg lover dig, at jeg vil udgyde sin Fader ophold i byen, men indtil du er iført kraft fra det høje.".

Handlinger 1,5,8 - Johannes døbte med vand, men du vil snart blive døbt med Helligånden. "Men jeg modtager den Hellige Ånd kommer over dig, og du skal være mine vidner i Jerusalem, i hele Judæa, i Samaria og til verdens ende."

Jesus sagde til sine disciple til at vende tilbage til Jerusalem og ventede den magt, som de var kommet fra Faderen. Ventetiden var cirka 10 dage, men satte ikke deres fødder op og vente i et dødvande. Det var en temmelig intens periode med træning. Luke giver os et hurtigt indblik i, hvad der skete.

Handlinger 1,14 - alt i én overenskomst helliget sig til bøn, sammen med kvinder og med Jesus 'mor Maria og hans søskende.

Handlinger 2:1-4 - Når pinsedagen kom, var de alle sammen. Pludselig kom der en lyd fra himlen som en stærk vind kollapsede, og fyldte hele huset, hvor de sad. Viste sig for dem tunger som af ild, der brød op og hvilede på hver af dem. Alle blev fyldt med Helligånden og begyndte at tale på andre tungemål, som Ånden gav dem ytring.

Ellen White forklarer hele denne oplevelse. "Var det, tilstod og forladt synder gennem alvorlig bøn og dedikation til Gud, at de første disciple forberede udgydelse af Helligånden på pinsedagen det samme job, bare mere så, det skal ske nu. "(TM, s. 507).

Vi kommandoer. Han venter på at udøse sin Ånd over hans rest folk til at sætte dem i stand til at færdiggøre arbejdet prædiker budskabet i de tre engle. Hvilken form for arbejde, vi gør? Vi får at vide - at bekende deres synder, forlader synder, virkelig bede og dedikerer sig til Gud!


Relaterede artikler fra kategori - Aktuelle begivenheder i verden

Verden tid, hvor mange mennesker i denne verden?

157_world_clock.jpg Gad vide hvor mange mennesker i denne verden? Ønsker du at vide, hvor mange mennesker er født, hvor mange mennesker dør om året eller i øjeblikket? Ønsker du at vide, hvad ...
Tilføjet: 30.09.2010
Visninger: 317720x

Kommer en større finansiel krise er uundgåelig

478_graf-down.jpg Hele verden er konfronteret med stadig større økonomiske problemer. Mange mennesker begyndte at indse, at denne onde cirkel af store offentlige gæld ikke fører vejen ud. Det er kun et kort ...
Tilføjet: 13.09.2011
Visninger: 183136x

Betydelig forøgelse af antallet af naturkatastrofer - for at advare os!

433_katastrofydruh.jpg Bibelen forudsiger forholdene i landet vil finde, før Jesus Kristus vender tilbage. Jorden vil blive opbrugt, og det store antal af naturkatastrofer. Folk er endda dør frygt i forventning om, hvad ...
Tilføjet: 12.05.2011
Visninger: 203464x

Den mystiske dødsfald af dyr i hele verden

400_ryby.jpg Siden slutningen af ​​sidste år, er der mystiske død af forskellige arter rundt om i verden. De dør pludseligt i stort antal og uden nogen åbenbar årsag. Årsagen er stadig ikke ...
Tilføjet: 24.03.2011
Visninger: 236784x

Dramatisk forøgelse af antallet af jordskælv!

393_earthquakes.jpg Stadig flere jordskælv i hele landet. Mange mennesker opfatter forandring og abnormitet af naturen og begynder at indse, at ikke alt er i orden. De indser, at der sker noget, hvad ...
Tilføjet: 11.03.2011
Visninger: 291423x

Da.AmazingHope.net - Bønner for genopretning og udgydelse af Helligånden - 777