Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Bøn som samtale med Gud

Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?

418_modlitba_rozhovor_s_bohem.jpg

Bøn som samtale med Gud

Tilføjet: 03.05.2011
Visninger: 280687x
Emner: Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?
PrintTisk

Luke 11,1 - "Herre, lær os at bede sådan Johannes lærte sine disciple."

Luke 18,1 - Han fortalte dem en lignelse, da der stadig er behov for at bede og ikke give op:

Hvad er bøn?

At have et åndeligt liv og åndelig styrke, vi lever sammen med vores himmelske Fader. Selv om det er omfavne hans sind, selv når vi tænker på hans arbejde, hans nåde og velsignelse, er vi nødt til at have fællesskab med Gud, vi skal henvende sig til ham for at få råd om spørgsmål af hverdagen.

Bøn er åbningen af ​​hjertet til Gud som en ven. Der er ingen grund til at levere en bøn til Gud, vi er, men vi kan tage det til hjerte. Bøn bringer ikke Gud til os, men bringer os til Gud. Folk i de seneste årtusinder troede på Gud, og længtes efter det. De følte, at de havde brug for forbindelsen med Gud. Indtil det sidste århundrede, har takket være udviklingen af ​​videnskab og teknologi bragte et stort vendepunkt. Folk der ikke længere brug for Gud. Men man føler instinktivt, at behovene bøn, er det uudsletteligt kodet i det menneskelige hjerte i øjeblikke af stor behov eller fare for hendes person ofte vender tilbage.

Bøn er en sjælden fællesskab mellem en almindelig mand og majestæt af rummet, Skaberen af ​​verden. I bøn oplever vi Guds tilstedeværelse her på jorden. Bøn er samtalen mellem menneske og Gud: mand vil fremlægge sine tanker til Gud og Gud venter på et svar. Bøn er vejrtrækning sjælen, tro bygning bevidst opretholdt forbindelser med en kilde til styrke og visdom. Jesus Kristus er vores eksempel og vores fortolkning af naturen og pegede på betydningen af ​​bøn. Guds Bøn spørgsmålstegn og bekræftede ordene i Det Gamle Testamentes profeter.

Jeremias 33,3 - Ring til mig, og jeg vil svare, vil jeg vise jer en stor hemmelighed, som du ikke kender.

Den bøn kan til enhver tid, uanset hvor vi er. Vi kan stadig forhandle med Gud, hvad vi gør, eller ros og beder om hjælp og beskyttelse.

1 Thessalonikerbrev 5,17 - konstant bede. Desuden er det også vigtigt dyb bøn i private.

Betingelser hørt vores bønner

1 Troens bøn.

Det er den indre overbevisning, at Gud er, og at han elsker os og ønsker at vi skal føre liv, at vi ønsker at opretholde venskaber.

Hebr 11,6 - Uden tro han gjorde hans popularitet ingen får. Han, der kommer til Gud, må tro, at Gud er, og at det belønner dem, der søger det.

2. Bøn i Jesus Kristus.

Gud accepterer os for vores godhed, ekspertise og ærlighed. Vi er i Guds perspektiv er meget syndige. Gud accepterer os i Jesus Kristus.

Joh 14:6 - "Jeg er vejen, sandheden og livet," Jesus svarede. "Ingen kommer til Faderen uden ved mig.

Handlinger 4,12 - i ingen andre der ikke er nogen frelse - mennesker i verden er givet et andet navn, hvor vi skal blive frelst! "

John 14,13-14 - hvad du spørger om i mit navn, jeg gør, at Faderen må blive herliggjort i Sønnen.

3 Identifikation med Guds vilje.

Mens præsentere min bøn til Gud, altid vedhæfte Kristus "ikke min vilje, men din ske".

1 Joh 5,14 - Dette er den dristighed, som vi har det: Hver gang vi beder om noget i hans vilje, hører han os.

4 Tid, sted og metode for bøn.

Jesus viste os ved sit eksempel, at det er godt at bede i private og især om morgenen. I morgenbønnen, modtager en person åndelig styrke for dagen. Derefter bedre kan udføre deres opgaver, og holde ud fristelsen. Tjene andre trofast og ansvarligt at beslutte.

Matthew 6,6 - snarere, når du beder, så gå ind på dit værelse, lukkede døren og bed til din Fader, som er hemmeligt.

Mark 1,35 - I morgen stod han længe før daggry og gik ud. Han gik til en øde sted og bad dér.

Som vi nærmer os i bøn til Gud Majestæt universet, skal vi gøre det klart af deres holdning. Det er godt for private bøn knæler, helst lukke øjnene og spænde hænder. I slutningen af ​​en bøn at sige "Amen".

Daniel 6,10 - knælede der tre gange om dagen for at bede til sin Gud og gav ham ros som før.

5 Første, at tilgive andre.

Herren Jesus mange steder har vist, at de tidligste vi tilgive andre.

Matthew 5, 23-24 - Derfor, hvis du bragt din gave ved alteret, og der har du huske, at din bror har noget imod dig, så lad din gave der før alteret og gå først forsonet med din broder. Og dermed i "Vor Fader" er ordene, og forlad os vor skyld, som også vi forlader vore skyldnere.

6:e de grundlæggende typer af bøn.

1 Timothy 2,1 - Først og fremmest skal du, for at holde bønner, bønner, forbøn og taksigelse for alle mænd, for konger og alle senior niveau, vi kan føre en rolig og fredsommelig liv i alle Gudfrygtighed og ærlighed.

Forkert ideer om bøn

Selv bøn har sine regler og betingelser, der skal følges. Jesus Kristus som vores eksempel, påpegede den største bøn til flere faktorer, der forhindrer høring af bønner.

1 Forkert tankeløs bønner er messede læres udenad.

Bøn er samtale med Gud, og burde ikke lære det og gentag igen og igen. Selv bønnen "Vor Fader". Så Kristus sagde, som en model.

Jeremias 29,12-13 - Når du ringer til mig og komme til mig med bønner, jeg hører dig. Du vil søge mig og finde mig, når du søger mig af hele dit hjerte.

2. Forkert lang og ordrig bønner.

Matthew 6,7 - Så, når du beder, siger ikke tomme ord som hedningene, der tror, ​​de vil blive hørt for deres mange ord. Bøn er ikke at forsøge at informere Gud, men snarere - at fortælle ham deres ideer og ønsker og derefter forsøge at identificere sig med den løsning.

3 Forkert er en spektakulær parade af bøn.

Matthew 6,5 - Også når du beder, skal du ikke være som hyklerne. De er glade for at stå i bøn i synagogerne og på gadehjørner for at blive vist foran folk. Sandelig siger jeg jer, at de har modtaget deres løn.

4 Useless bønner til de hellige og de døde.

Åbenbaring 19,10 - så jeg faldt ned for hans fødder, jeg tilbeder ham, men han fortalte mig: "Pas på, jeg ikke er en Guds tjener, som du og dine brødre, der har Jesu vidnesbyrd Tilbed Gud.!"

Vi har ikke engang tilbede englene endsige mennesker, selv om de er erklæret hellig.

5 Vi kan ikke pålægge deres ideer til Gud og hans vilje.

Derfor er den model bøn er de ord:

Matthew 6,10 - "Din vilje ske som i himlen og på jorden."

Matthew 26,42 - "O min fader, hvis denne kalk gå mig, men jeg drikker det, lad det være din vilje!"

6:e Det er skidt, når en person betaler kun Gud være hans tid, når han er træt.

Mark 1,35 - I morgen stod han længe før daggry og gik ud. Han gik til en øde sted og bad dér.

Jesus bad flere gange om dagen, fordi han ikke tøve med at komme op endnu tidligere. Tilsvarende Daniel bad tre gange om dagen mindst.


Relaterede artikler fra kategori - Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?

Grunde til den Kristi genkomst til verden

247_duvody_prichodu_jezise_krista.jpg Jesus Kristus døde for vore synder, sejr over det onde - Satan og besejrede ham. Han viste hele universet, at Gud er kærlighed og alligevel har vi syndet mod Guds lov, ...
Tilføjet: 08.11.2010
Visninger: 159339x

Hvordan man kan høre Guds stemme

140_jak_slyset_bozi_hlas_1.jpg Lær at høre Guds stemmeVores kære Frelser venter på den for at åbne døren til dit hjerte og sige, at i vores ophold. Jesus siger: "Se, jeg står ved døren og ...
Tilføjet: 29.09.2010
Visninger: 283371x
Anbefalet

Omvend jer - det er nu det vigtigste!

484_pokani.jpg Mattæus 4,17 - Fra den Tid begyndte Jesus at prædike, "! Omvend Himmeriget er nær!"Da Jesus Kristus og Johannes Døberen prædikede en nærliggende Himmeriget, først kaldte og kaldte folk omvende sig. ...
Tilføjet: 25.09.2011
Visninger: 210060x

Helvede er bare - hvad vil blive enden på de ugudelige mennesker?

371_existuje_peklo.jpg Mange mennesker er bange for helvede og evig lidelse. Men helvede? Bibelen taler om helvede, er kun indtil den sidste dag i opgør kommer. Da Jesus Kristus genopliver de onde og ...
Tilføjet: 02.03.2011
Visninger: 205447x

Sabbatten som et minde om skabelsen, da forholdet til Gud

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg Lad os se på begyndelsen af ​​Bibelen, Mosebog. Her er skrevet om skabelsen af ​​vores verden. Vi lærer, at Gud skabte denne verden på seks dage i træk og den syvende ...
Tilføjet: 28.04.2011
Visninger: 175314x

Da.AmazingHope.net - Bøn som samtale med Gud